🔴از شرّ تربیت یافتگان غرب به این زودیها خلاص نمیشویم
♦️امام خمینی(ره) ما از شرّ #رضاخان و #محمدرضا خلاص شدیم، لكن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت. اینان برپادارندگان سلطۀ ابرقدرتها هستند و سرسپردگانی میباشند كه با #هیچ_منطقی خلع سلاح نمیشوند.
♦️ملت عزیز ایران و سایر كشورهای مستضعف جهان اگر بخواهند از دامهای شیطنتآمیز قدرتهای بزرگ تا آخر نجات پیدا كنند، چارهای جز #اصلاح_فرهنگ و استقلال آن ندارند.
📚 صحیفۀ امام/ج15/ص446
🌍@roshanaivigol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نظر لاریجانی در مورد شورای نگهبان و آیت الله جنتی
🌍 @roshanaivigol
🔴 تخریب شورای نگهبان تخریب انتخابات است
♦️رهبر معظم انقلاب: وقتی تصمیمهای شورای نگهبان زیر سؤال رفت و ادّعا شد که اینها غیر قانونی است، معنایش چیست؟ معنایش این است که انتخاباتی که پیش رو است، غیر قانونی است...معنای تخریب شورای نگهبان این است و دشمن این را میخواهد.
♦️ البتّه آنکسانی که با دشمن در داخل همصدایی میکنند، بیشترشان ملتفت نیستند چهکار میکنند. من متّهم نمیکنم کسی را به خیانت؛ ملتفت نیستند، توجّه ندارند امّا واقع قضیّه این است. اینکه شورای نگهبان را ما زیر سؤال ببریم و بگوییم که تصمیمگیریهایشان برخلاف قانون بوده است، تخریب شورای نگهبان نیست، تخریب انتخابات است. ۱۳۹۶/۰۲/۰۹
🌍 @roshanaivigol
🔴طبق قانون، شورای نگهبان دلایل عدم احراز صلاحیت کاندیداها را فقط به خودشان میتواند اعلام کند
♦️از همه کاندیداهای تأیید نشده دعوت کنیم که خودشان آن دلایل را به مردم بگویند #چالش_شفافیت
🌍 @roshanaivigol
🔴کوتاه درباره احراز صلاحیتها(یادداشت روز)
✍حسین شریعتمداری:دیروز نتیجه نهایی بررسی صلاحیت نامزدهای ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام شد و آقایان، سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی را
به عنوان نامزدهایی که صلاحیت آنها برای تصدی پست ریاست جمهوری احراز شده است، معرفی شدند. برخی از نامزدها که احراز صلاحیت نشده بودند، از جمله آقایان لاریجانی، پزشکیان، جهانگیری، ضرغامی و هاشمی در اقدامی درخور تحسین اعلام کردند که نتیجه اعلام شده را پذیرفتهاند.
و اما، اعلام نتیجه نهایی بررسیهای شورای نگهبان به فاصله کوتاهی پس از انتشار خبر، با واکنشهای مثبت و منفی قابل ملاحظه و تقریباً بسیاری روبهرو شد. وجیزه پیشروی اشارهای گذرا به چند نکته در همین خصوص است.
۱- وظیفه شورای نگهبان بررسی صلاحیت نامزدها و احراز یا عدم احراز صلاحیت آنها برای تصدی پست حساس و سرنوشتساز ریاستجمهوری است. شورای نگهبان خصوصیات، سوابق و عملکرد و ... نامزدها را با شرایطی که در قانون آمده است به بررسی و ارزیابی مینشیند و درصورتی که شرایط و خصوصیات آنها با آنچه در قانون به تصریح آمده است منطبق بود، صلاحیت آنان را مورد تائید قرار داده و
به عنوان نامزدی که صلاحیتش احراز شده است معرفی میکند. به بیان دیگر، دست شورای نگهبان برای اعمال
- خدای نخواسته- سلایق شخصی بسته است.
۲- ممکن است برخی از نامزدها که صلاحیت آنها برای ریاست جمهوری - و نه پستهای دیگر، نظیر وزارت و نمایندگی مجلس و امثال آن - احراز نشده است به نظر و یا عملکرد شورای نگهبان اعتراض داشته باشند. در این حالت، دو گزینه قابل تصور است. اول آنکه شورای نگهبان دلایل عدم احراز را برای عموم اعلام کند! که شورای نگهبان برای حفظ حرمت نامزدها و حفاظت از حریم خصوصی آنها، از این اقدام منع شده است و دوم اینکه دلایل یاد شده به اطلاع خود نامزدها برسد که این اقدام از سوی شورای نگهبان صورت گرفته و راه آن برای هیچ نامزدی مسدود نیست!
۳- گفته میشود انتظار آن بوده و هست که شورای نگهبان برای هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی موجود در کشور، نامزد معرفی کند که باید گفت وظیفه قانونی شورای نگهبان احراز صلاحیت نامزدهای ثبتنام کرده - صرفنظر از وابستگیهای حزبی و جناحی آنها- است. بنابراین، ابتدا باید نامزد واجد صلاحیت ثبتنام کند و سپس انتظار احراز صلاحیت داشته باشد! وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروهها و احزاب نیست!
۴- برخی نیز با تاکید بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیشروی ابراز میدارند که رد صلاحیت برخی از نامزدهای یک جناح میتواند به مشارکت حداکثری آسیب برساند ! که در این خصوص باید گفت؛
الف- جناح مورد اشاره نیز نامزدهای احراز صلاحیت شده همسو با خود را دارد و چنانچه بر این باورند که نامزدهای اصلی آنها ثبتنام نکردهاند! باید خود پاسخگو باشند و این تقصیر یا قصور به شورای نگهبان ربطی ندارد.
ب- مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورت حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. این شورا نمیتواند گزاره یاد شده را به شرایط ضروری نامزدها اضافه کند! و اساساً مصلحتاندیشی بیرون از شرح وظایف شورای نگهبان است. چرا؟! زیرا مصلحتاندیشی یک مقوله کیفی است و مادام که به کمیت و یکگزاره کمّی تبدیل نشده است قابل اندازهگیری نخواهد بود و میتواند زمینه و مقدمهای برای فشلشدن امور مربوط به احراز صلاحیت نامزدها باشد.
ج- فراهم آوردن زمینه مشارکت حداکثری بیش و پیش از همه بر عهده مسئولان و بهویژه مسئولان اجرایي کشور و عملکرد مثبت و یا منفی آنهاست. به عنوان مثال کسانی که با کمکاری و بیتدبیریخود، مردم را به صف مرغ میفرستند، به صف رای لطمه میزنند ! این سکه اما روی دیگری هم دارد. بخوانید !
د- نامزدهای مطرح برای ریاست جمهوری از کره مریخ که نیامدهاند! آنها در مسئولیتهای قبلی خود عملکردی داشتهاند که برای مردم نیز شناخته شده است و از میزان دلبستگی و یا بیخیالی و بیتعهدی آنان در قبال مشکلات باخبرند. بنابر این اگر در میان نامزدها افرادی را ببینند که نشانهها و سوابق مثبتی از دلسوزی و پاکدستی و پاکباختگی آنها در ذهن دارند، با میل و رغبت بیشتری پای صندوقها خواهند آمد.
👇👇
👆👆
۵- اشاره به این نکته نیز که در برخی از اظهارنظرها مطرح شده، ضروری است و آن اینکه سال ۸۴ و در جریان انتخابات ریاست جمهوری نهم، آقای حداد عادل (رئیس وقت مجلس شورای اسلامی) با ارسال نامهای به محضر رهبر معظم انقلاب از ایشان درخواست میکند در صورت صلاحدید به شورای نگهبان توصیه کنند دایره نامزدهای واجد صلاحیت را بازتر کنند. در نامه آقای حداد عادل خطاب به حضرت آقا آمده بود:
« چنانکه مستحضرید شورای محترم نگهبان اسامی شش تن از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری را که صلاحیتشان به تأیید آن شورا رسیده اعلام کرده است. اگر چه شورای نگهبان همواره سعی داشته وظیفه خطیر خود را بر اساس موازین شرعی و قانونی به انجام رساند، لکن گهگاه براساس رهنمودهای برخاسته از مصلحتاندیشی حضرتعالی در تصمیم خود تجدید نظر کرده است. اینک استدعا آن است در مورد اخیر نیز چنانکه تجدیدنظر در این امر را به مصلحت و مایه تقویت مشارکت عمومی بیشتر- که مخصوصاً مورد عنایت حضرتعالی در انتخابات ریاست جمهوری بوده- میدانید، شورای محترم نگهبان را به توسیع دایره نامزدهای واجد صلاحیت، دلالت فرمائید».
رهبر معظم انقلاب با اجابت این درخواست طی نامهای خطاب به آیتالله جنتی، دبیر شورای نگهبان، نوشته بودند:
« با سلام و تحیت و تشکر از زحمات آن شورای محترم در تلاش برای احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری دوره نهم، با رعایت موازین قانونی در این امر، از آنجا که مطلوب آن است که همه افراد کشور از صاحبان سلائق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آزمایش بزرگ انتخابات را بیابند، لذا به نظر میرسد نسبت به اعلام صلاحیت آقایان دکتر مصطفی معین و مهندس مهرعلیزاده تجدید نظر صورت گیرد».
ماجرای یاد شده حکایت از آن دارد که رهبر معظم انقلاب بر توسعه دایره احراز صلاحیتها با قید ضروری
« رعایت موازین قانونی » تاکید دارند. بدیهی است که در عدم احراز صلاحیت برخی از نامزدهای اخیر چنانچه
« موازین قانونی» کاملاً رعایت شده باشد، صورتمسئله با آنچه در سال ۸۴ اتفاق افتاده تفاوت جدی دارد و طبعاً ادامه ماجرا نیز با سال ۸۴ متفاوت خواهد بود.
و بالاخره در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که به بعد موکول میکنیم.
🌍 @roshanaivigol
🔴بیانیه آيتالله سیفی مازندرانی در حمایت از تصمیم شورای نگهبان و نقد مواضع آيتالله آملی لاریجانی
بسمه تعالی
♦️در پی اعلام اسامی نامزدهای تائید صلاحیت شده ریاست جمهوری از سوی شورای محترم نگهبان، برخی در دفاع از خویشاوند و عشیره خود واکنش نشان دادند.
♦️و این اولین بار نیست از این بزرگوار ، شما چندین سال عنصری را در کنار خود به عنوان معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضائیه داشته اید که مصداق مسلم مفسد اقتصادی بوده و مرتکب جرائم نابخشودنی در جهت اخلال در نظام اقتصادی و قضائی بوده است، اگر بصیرتی بود آنجا باید ظهور میکرد که متاسفانه نکرد. و امروز در مقابل نهاد امین و حافظ کیان انقلاب که یادگار امام عظیم الشأن (رحمة الله عليه) و منصوب ولی امر مسلمین (متع الله المسلمين بطول بقائه) میباشد، در دفاع از برادر خود لب به اعتراض گشوده و گلایه می کنید.
♦️دعا میکنم که به حقِ حرمت بیت مرجعیت و زحماتی که در خدمت به این نظام کشیده اید، خدای تعالی توفیق استقامت در جهت حفظ این انقلاب مقدس به شما عنایت فرموده و در زمره حزبالله همچنان استوار و پا برجا باشید.
♦️ در خاتمه این آیه شریفه را به شما گوشزد میکنم:
{لَا تَجِدُ قَوْمًا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ يُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ كَانُوا آبَاءَهُمْ أَوْ أَبْنَاءَهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِيرَتَهُمْ ۚ أُولَٰئِكَ كَتَبَ فِي قُلُوبِهِمُ الْإِيمَانَ وَأَيَّدَهُمْ بِرُوحٍ مِنْهُ ۖ وَيُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ ۚ أُولَٰئِكَ حِزْبُ اللَّهِ ۚ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ}
♦️از ذات حق هدایت و توفیق روز افزون شما را مسئلت دارم.
♦️والسلام علی من اتبع الهدی و صلواته و نصرته علی من ینصر دینه و لا یخاف فی الله لومة لائم.
علی اکبر سیفی مازندرانی
حوزه علمیه قم
۴ خرداد ۱۴۰۰
🌍 @roshanaivigol
🔴ارتباط تصویری نمایندگان مجلس با رهبرمعظم انقلاب
♦️امام خامنهای صبح پنجشنبه ۶ خرداد در اولین سالگرد آغاز به کار مجلس یازدهم از طریق ارتباط تصویری با صحن مجلس شورای اسلامی، با نمایندگان مردم سخن خواهند گفت. در این جلسه، رئیس مجلس گزارشی از عملکرد یکسالهی مجلس یازدهم شورای اسلامی را ارائه خواهد کرد.
♦️این دیدار که بصورت معمول در روزهای ابتدایی خرداد ماه سالهای گذشته -به مناسب آغاز بهکار اولین دورهی مجلس شورای اسلامی در خرداد ۱۳۵۹- در حضور رهبر معظم انقلاب انجام میشد، امسال نیز همچون سال گذشته به دلیل رعایت دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا از طریق ارتباط تصویری برگزار خواهد شد.
🌍 @roshanaivigol
🔴دستگیری رییس و معاون راه و شهرسازی کرمان به اتهام دریافت #رشوه
♦️رییس اداره راه و شهرسازی #کرمان و معاونش که در قبال انجام امور اداری به صورت شبکهای از ارباب رجوع رشوه دریافت میکردند، دستگیر و #بازداشت شدند
🌍 @roshanaivigol
🔴آقای آملی! اتقوا الله...
♦️هم زمان با اعلام نتایج واجدین شرایط انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان، آقای آملی لاریجانی به عنوان عضو! فقهای شورای نگهبان بعد از چندین روز معطل نگاه داشتن شورای نگهبان و اصرار بر3 مرتبه رای گیری و انکار گزارش نهادهای قانونی و نظارتی در مورد برادرش، برآشفته شده و بیانیه ای در حمله به تصمیم شورای محترم نگهبان آن هم در فضای توئیتر منتشر کردو نسبت به عملکرد شورای نگهبان انتقاد کرده و همسو و هم زمان با انبوه حملات عناصر خارجی و اصلاح طلبان و رد صلاحیت شدگان داخلی، شبهاتی را در مورد عملکرد این نهاد مقدس مطرح نمود.
♦️در درجه ی اول به نظر می رسد آقای آملی لاریجانی و امثال ایشان، باید شکرگزار خداوند و دعاگوی شورای نگهبان باشند که در مسیر اجرای قانون، این خانواده را از قرار گرفتن در مقابل یک دادگاه بزرگ ملی، نجات دادند. قطعا اگر آقای علی لاریجانی وارد مبارزات انتخاباتی می شد و با همین روحیه ی تهاجمی و طلبکار و بددهنی که از آغاز ثبت نام از خود نشان داد، اقدام به تخریب دیگران می کرد، جبهه ی انقلاب، حتما اسناد تخلفات و نقاط ضعف بیشتری از او و منسوبان و اطرافیان خانواده ی لاریجانی را منتشر می کردند و آن گاه، روزگاری ناخوش در انتظار آقایان بود و تحمل حضور آنان در برخی مناصبی که اکنون هستند هم برای افکار عمومی، ناممکن می گردید.
♦️از سوی دیگر، آگاهان به روحیات و عملکرد آقای صادق آملی لاریجانی، چنین موضعگیری را از ایشان بعید نمی دانستند، مخصوصا آن که به محض یک انتقاد کوتاه توسط مرحوم آیت الله یزدی(ره) در سال 98 که نسبت به اشرافیگری و دفاع بی مبنای آقای آملی از طبری بیان گردید، آقای آملی نامه ای سرگشاده سراسر توهین و اتهام به آن فقیه و عالم انقلابی بزرگ نوشته و حیثیت و جایگاه خودش را بیش از پیش در معرض سوال قرار داد.
♦️البته خوب است به ایشان یادآوری شود که یکی از اصلی ترین مواردی که جایگاه و اعتبار خانواده ی لاریجانی را در میان مردم به شدت تضعیف نموده است، عملکرد شخص ایشان در دوران ریاست بر قوه ی قضائیه است که در آن دوران، بدون توجه به جایگاه و اختیارات قوه قضائیه، نسبت به تخلفات دولت آقای روحانی(اعم از واگذاری ها و خصوصی سازی ها و ترک فعل ها و برباد دادن اموال مردم و عقد قراردادهای خلاف مصالح ملت و...) سکوت اختیار کرده و در بسیاری از موارد، همراهی کردید. حال آن که بعد از دوران ریاست شما و در دوره ی نسبتا کوتاه آیت الله رئیسی بر این قوه مشخص شد که چه پتانسیل و اختیارات و مجاهداتی در درون این قوه حبس شده بود و بروز و جلوه ی آن در دوران آیت الله رئیسی، مردم را نسبت به این نهاد و اصل انقلاب و نظام امیدوار ساخت.
♦️آقای آملی لاریجانی به یاد بیاورند که با بی اعتنایی به گزارش موثق دستگاه های امنیتی، چگونه نسبت به تخلفات کلان مدیر اجرایی ارشد خود آقای طبری، بی تفاوت بودند تا جایی که یکی از بزرگترین پرونده های فساد، در درون حوزه ی ریاست قوه ی قضائیه رقم خورد و دفاع ایشان از یک مجرم متخلف تا آنجا ادامه پیدا کرد که حتی از جایگاه ریاست مجمع تشخبص مصلحت نظام نیز برای وی دفاعیه منتشر شد و تا آخرین لحظات، در مقابل اجرای عدالت پافشاری گردید.
♦️متاسفانه آقای آملی از برادرشان نیز به گونه ای دفاع می کنند که گویی وی هیچ نقشی در مشکلات کنونی و تحمیل برجام و لوایح استعماری نظیرFATF و... به نظام نداشته است در حالی که وی با استفاده از سخنان و نقل قول های شبهه انگیز و دوپهلو و انتساب برخی نظرات به رهبر معظم انقلاب و... با تصویب خواسته های دولت، بعضا در نقش معاونت حقوقی دولت روحانی، تمام قد از وی دفاع نموده و بانی وضع موجود به شمار می رود.
♦️فارغ از این موضوعات، آقای آملی لاریجانی چگونه اعضای شورای نگهبان و دستگاه های قانونی و امنیتی نظام را به گزارش خلاف واقع متهم می کند، در حالی که علاوه بر فرزند آقای علی لاریجانی، چندین نفر از نزدیکان و فرزندان این خانواده در کشورهایی نظیر آمریکا، انگلیس و کانادا و... ساکن می باشند و بر اساس اظهار نظر برخی مطلعین، مسائل و پرونده های دیگری نیز در این زمینه ها وجود داشته است؟
♦️امیدواریم آقای آملی لاریجانی با درک صحیح از جایگاه های خطیری که در آن قرار دارد و به دور از جوزدگی و با بررسی دقیق وضعیت اطرافیان و نزدیکان خود، انصاف بیشتری به خرج داده و همان آیه ای را که خطاب به اعضای شورای نگهبان بیان کرده است، مورد توجه و عمل و عبرت خویش قرار دهد:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَلْتَنْظُرْ نَفْسٌ مَا قَدَّمَتْ لِغَدٍ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
🌍@roshanaivigol
🔴امام خمینی(ره): اگر کسی بگوید این شورای نگهبان کذا، همچو آدمی مفسد است
من هشدار میدهم که تضعیف و توهین به فقهای شورای نگهبان، امری خطرناک برای کشور و اسلام است.
♦️ اگر کسی بخواهد فساد کند و به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا، این فساد است، یک همچو آدمی مفسد است و باید تحت تعقیب مفسد فی الارض قرار بگیرد.
(صحیفه امام ج14ص370)
🌍 @ebratha_ir
🔴ضرغامی به نظر شورای نگهبان تمکین کرد
♦️عزت الله ضرغامی با انتشار توییتی نوشت: بخشهایی از طرح مسکن،برنامههای بدون بودجه، اصلاح نظام بانکی،نظام مالیاتی،گمرک،تجارت خارجی و نظام یارانهها در همینجا منتشر شده است
♦️با تشکر از دو سال تلاش شبانهروزی مشاوران و کارشناسان و تیمهای اقتصادیام، به تدریج بقیهی طرحهای آماده شده را برای مدیران آینده، ارائه خواهم کرد.
🌍 @roshanaivigol