فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 احمد قدیری پاسخ میدهد: آیا اعتبار پاسپورت ایرانی در زمان شاه بیشتر نبود؟
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨ارتباط معصومه ابتکار و محمد علی نجفی با مسیح علی نژاد
لطفا نشر دهید منافقین رسوا شوند
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌وقت افطار از خدا چه بخواهیم..!؟
آیت الله #ناصری
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
﷽
خواهر و برادر گرامی به این متن دقت کن و حتماً بخوان
💥حیرت آور است !!
🌏همه ی جهان حجاب دارد
کره زمین دارای پوشش است.
میوه های تر وتازه دارای پوشش است.
شمشیر نیز داخل غلافش حفظ میشود
قلم بدون پوشش جوهرش خشک
میشود و فایده اش از بین می رود و زیر پا انداخته میشود برای اینکه پوشش آن از بین رفته.
سیب هم اگر پوسته اش گرفته شود و رها شود فاسد میشود.
و......
در تعجبم از مردی که ماشینش را از ترس خط و خش افتادن چادر می پوشاند؛
اما دختر یا همسر و یا خواهر خود را بدون پوشش رها میکند!!!
بـانـو!
این چادر
تا برسد بدست تو
هم از کوچه های مـدیـنـه گذشت...
هم از کــربـلا...
هم از بازار شــام...
چـادر ارثیهی حضرتزهراسـت قدرش را بدان
اللهماهدناالصراطالمستقیم
اللهماجعلعواقبامورناخیرا
اللهمعجللولیکالفرج
#نشر_حداکثری
_____________
🌷🍃 أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ حقایقی درباره #حجاب زنان ایرانی قبل از اسلام
🎙 استاد حسن رحیم پور ازغدی
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: شعار امسال حساس و مهم است
🔹شعارهای اقتصادی به معنای بیاعتنایی به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیست. یک اقتصاد نابسامان بر فرهنگ جامعه هم اثرگذار است.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: برای عملی شدن شعار امسال باید دستگاهها و بخشهای کشور اولویت آن را بپذیرند
🔹همه همتها و ارادهها در طول سال باید متوجه این نقطه کانونی باشد
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: مشارکت دادن مردم از الزامات تحقق شعار سال است
🔹با جلب عملی مشارکت مردم، رشد تولید قطعی خواهد بود.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: اقتصاد اولین مسئلۀ کشور است
🔹مهمترین مسئلۀ کشور معیشت مردم است. شعار امسال شعار مهمی است. اینکه ما شعارها را شعارهای اقتصادی قرار دادیم به معنای بیاعتنایی به مسائل فرهنگی و اجتماعی و اینها نیست. آنها هم به جای خود مهم است اما یک اقتصاد نابسامان بر روی فرهنگ جامعه هم اثر میگذارد.
🔹تورم بالا در چند سال پیدرپی روی نظام توزیع درآمدها در کشور اثر میگذارد. توزیع درآمدهای کشور را ناموزون میکند یک عدهای محروم میمانند یک عدهای هم حالا از طرق مختلفی جیبهایشان پر میشود و از هر دو طرف ایجاد فساد خواهد شد.
🔹گاهی شده که ما تورم را توانستیم کنترل کنیم اما از آن طرف با رکود همراه بوده، این به ضرر کشور است. اینکه تورم بیاید پایین اما رکود حاکم بر اقتصاد کشور باشد این چیز خوبی نیست. مهم این است که بتوانیم تورم را مهار کنیم تولید هم به رکود نینجامد. تولید رشد پیدا کند و این ممکن است.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: ما گفتیم رژیم صهیونیستی ۲۵ سال دیگر را نمیبیند، خودشان عجله کردند و زودتر میخواهند بروند.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: ثبات در تصمیمهای اقتصادی لازمه عملیشدنِ شعار سال است
🔹یکی دیگر از الزامات عملی شدن شعار امسال ثبات در سیاستها و تصمیمهای اقتصادی است؛ این که در سیاستهای پولیمان، در سیاستهای مالیمان مدام تغییرات پیدرپی بدهیم این خیلی مضرّ است برای کشور، خیلی مضرّ است.
🔹حالت بیاطمینانی بهوجود میآید. کارآفرین را مردّد میکند، آن کسی که میخواهد سرمایهگذاری کند، کارآفرینی کند، او را مردّد میکند. ما حالا دنبال سرمایهگذاری خارجی هم هستیم؛ به خارجیها میگوییم بیایند سرمایهگذاری کنند، هر کسی که میتواند مایل است بیاید سرمایهگذاری کند، او هم سود میبرد، ما هم سود میبریم. خارجیها نگاه میکنند به سرمایهگذاران داخلی، اینها ویترین نظامند.
میخواهند ببینند که شما با سرمایهگذار، کارفرمای داخلی و کارآفرین داخلی چه جوری رفتار میکنید، بعد اگر چنانچه دیدند خوب رفتار میکنید آنها هم میآیند.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: حجاب محدودیت شرعی و قانونی است
🔹کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است. خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعاً این کار را نمیکنند.
دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم. کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: بعضی از شرکتهای بزرگ پردرآمد با مواد اولیۀ داخلی، قیمت محصول خود را با دلار تلگرامیِ جعلی تنظیم میکنند
🔹چرا به دلار، حاکمیت میدهید؟ چرا در مقابل ریال، ارز خارجی را تقویت میکنید؟
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: مبارزه با فساد، در رأس کارها باید باشد
🔹در مسئلۀ اقتصاد چند توصیۀ کلیدی هم هست. در رأس این توصیهها مبارزه با فساد است. مبارزه با فساد کار بسیار دشواری است. مثل یک اژدهای هفت سر، از همه طرف خطرش انسان را تهدید میکند.
🔹فساد، مردم را ناامید میکند، مأیوس میکند، میل به سلامت را در افراد کاهش میدهد. وقتی کسی میبیند که فلان آدم با شیوۀ غیرقانونی، غلط توانست جیب خودش را پر کند، این هم وسوسه میشود. فساد یک بیماری مسری است، بیماری بسیار خطرناکی است، موجب هلاک جامعه است واقعاً.
🔹مبارزۀ با فساد لازم است. بدون رودربایستی، بدون ملاحظه باید با فساد مبارزه کرد هرجا که هست و این در رأس کارهای مهمی است که در زمینهی مسائل اقتصادی لازم است.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: دولت باید از مدیرانِ خوب حمایت کند
🔹در زمینۀ مسائل اقتصادی یک توصیۀ دیگری که عرض میکنیم مسئلۀ رابطۀ منطقی دستگاههای مسئول با شرکتهای بزرگ دولتی است. ما شرکتهای بزرگی داریم که مال دولت است، سرمایهاش متعلق به دولت است، درآمدش هم مال دولت است. رابطهی دولت با اینها باید تنظیم بشود.
🔹بعضی از مدیران خوب و فعال در این شرکتها هستند باید اینها تأیید بشوند، حمایت بشوند. در بخش خصوصی هم همینجور.
🔹یکی از وظایف دولت این است که از این مدیران فعال و خوب حمایت کند؛ بهترین حمایتی هم که از یک مدیر کارآفرین و فعال میشود کرد این است که بتوانیم برای محصول او بازار فراهم کنیم؛ چه بازار خارجی، چه بازار داخلی، قدرت رقابتپذیری به او بدهیم، به او کمک کنیم برای بالا بردن کیفیت.
🔹این مدیرانی که عرض کردم خصوصیتشان این است که در دوران جنگ سخت اقتصادی توانستند کار کنند، توانستند بایستند، توانستند کشور را پیش ببرند در بعضی از بخشها؛ لذا اینها باید کمک بکنند این حمایت بشود. آنها هم وظایفی دارند بخصوص دولتیها، مدیران دولتی باید مشخص بکنند که عملکردشان و نقششان در زمینهی سیاست کلی اقتصاد کشور چیست، این باید مشخص بشود.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: یکی از گرفتاریهای کشور ما آویزانشدن به دلار است
🔹من در مشهد گفتم بعضی از کشورها خودشان را از دلار جدا کردند و معاملاتشان را از طریق دیگری انجام میدهند. حتی از سوئیفت اینها را خارج کرده بودند، اینها ارتباطاتشان را با سوئیفت هم قطع کردند، آنها قطع کرده بودند، اینها هم قطع کردند، وضعشان بهتر شد. کشورهایی هستند الان که وضعشان بهتر شد.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: باید تحرک و ابتکاراتمان را در سیاست خارجی افزایش دهیم
🔹دنیا در معرض یک تحول سیاسی مهم است. یعنی وضع نظم جهانی درحال تغییر است که خب حالا این حرف دارد از جاهای مختلف شنیده میشود تکرار میشود. من امروز میخواهم عرض بکنم که این تحول جهانی خوشبختانه در جهت تضعیف جبهۀ دشمنان جمهوری اسلامی است. این چیز مهمی است.
🔹تحولات خیلی سریع انجام دارد میگیرد خیلی با سرعت. ما در مسئلۀ سیاست خارجی، تحرک در سیاست خارجی ابتکاراتمان را افزایش بدهیم. ابتکار و تحرک و فعالیت را باید افزایش بدهیم از فرصت استفاده بکنیم.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: انتخابات ابزار قوت کشور است
🔹انتخابات آخر سال خیلی مهم است. انتخابات میتواند مظهر قوّت ملّی باشد. اگر انتخابات درست برگزار نشود این ضعف کشور و ضعف ملت را نشان میدهد، ضعف دولت را ضعف مسئولان را ضعف آحاد مردم ضعف کشور را نشان میدهد.
🔹هرچه که ما ضعیف بشویم دشمنان ما تهاجمشان و فشارشان بیشتر خواهد شد. اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود باید قوی بشویم یکی از ابزارهای مهم قوّت کشور همین انتخابات است.
🔹مسئولانی که مرتبط هستند از همین حالا البته میدانم که دنبال کردند لکن راهبرد مشارکت را راهبرد امنیت انتخابات را، راهبرد سلامت انتخابات را، راهبرد سلامت انتخابات را، راهبرد رقابت انتخابات را از همین حالا مشخص کنند.
🔹انتخابات خوب سالم با مشارکت بالایی انشاءاللّه در آخر سال داشته باشیم.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
رهبر انقلاب: پشت صحنۀ اغتشاشات دستگاههای جاسوسی دشمنان بودند
🔹توطئههایی از سوی دشمنان برای داخل کشور ما بوده، توطئههایی هم خواهد بود، اغتشاشات پاییز گذشته. اینها مسئلۀ زن را بهانه کردند، هیاهو راه انداختند، پشت قضیّه هم دستگاههای جاسوسی دشمنان بودند، دولتهای غربی، آن کشورهایی که خودشان در مسئلهی زن به شدت متهماند؛ آن وقت اینها در قضیهی زن، به جمهوری اسلامی که برترین شأن را برای زن قائل است ایراد میگیرند و خط و نشان میکشند و حرف میزنند.
🔹اینجا یک عدهای هم حالا در داخل به نظر اغلب فریب خوردند که به تبع دشمن خارجی و افراد خائن خارجنشین که آنها تحریک میکردند شعار آزادی زن را دادند. اینجا هم هوچیگری کردند به جای استدلال منطقی و حرف صحیح و متین که بشود گوش داد، بشود جواب داد، بشود حرف زد، هوچیگری کردند.
🔹مسئلۀ خانمها که فقط پوشش نیست زن مسئلهی تحصیل دارد، مسئلهی اشتغال دارد، مسئلۀ ازدواج دارد، مسئلۀ فعالیت سیاسی دارد، مسئلۀ حضور در مسائل اجتماعی دارد، مسئلۀ حضور در مدیریتهای بالای دولتی دارد، اینها همه مسائل زن است. در کدام از اینها در کشور آزادی وجود ندارد؟ جمهوری اسلامی در کدام یک از این موارد در کار زنها دخالت کرده و جلوی آزادیشان را گرفته؟
🔹این همه دختر محصّل، این همه دختر دانشجو، این همه زن دارای مشاغل بالای دولتی، این همه خانمهای تشکیل دهندۀ اجتماعات بزرگ، این حضور فعال زنها در اجتماعات مؤثر دوران مبارزات، قبل از پیروزی انقلاب، بعد از پیروزی انقلاب در جنگ، در پشت جبهه، تا امروز در تظاهرات، در راهپیماییها، در بیست و دوم بهمن، در روز قدس حضور زنها کجای دنیا این همه فعالیت، زن انجام میدهد؟ که بانوان ایرانی با افتخار و سربلندی دارند انجام میدهند.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
۱۴۹۴ - شنیدهها:
از ۱۲ میلیون تومان حقوق خود، بهگونهای حرف میزنیم که انگار ۱۲۰ هزار تومان حقوق میگیریم، برعکس از هزینههای زندگی خود، بهگونهای حرف میزنیم که انگار بهجای هر ۱۲۰ هزار تومان، ۱۲ میلیون تومان میپردازیم. مثلاً میگوییم: با ۱۲ تومان حقوق، باید یک کیلو شیرینی را بخریم صد و چهل هزار تومان!
دیگر حرف براندازی را زدن ابلهانه است. بشار اسد فقط کاخش را داشت؛ جمهوری اسلامی، همهی قدرتهای دنیا را شکست داد و کشورِ پسرِ اسد را به او برگرداند. از این به بعد یا باید بمیریم یا فقط در چارچوب قانون، فعالیت بکنیم.
بروید بررسی بکنید ببینید از ۱۰۰ خانوار مردم شهرستان شما، چند خانوار را پیدا میکنید که حداقل یک یا دو واحد منزل مسکونی ندارد، خودرو شخصی ندارد؛ از ۱۰۰ خانوار چند خانوار را پیدا میکنید که به معنای واقعی کلمه نیازمند باشند، ۱۰ خانوار، ۲۰ خانوار، ۳۰ خانوار؟ اگرچه نباید حتی یک خانوار نیازمند هم داشته باشیم ولی بهگونهای هم حرف نزنیم که انگار ۹۰ خانوار از ۱۰۰ خانوار به نان شب محتاجاند.
علت اینکه یک عده، علیه نظام اسلامی اینقدر هتاک و فحاش هستند این است که مردم و نیروهای انقلابی از مقابلهی با آنها منع شدهاند؛ به عبارتی "سنگ را بسته و قلادهی سگ را باز کردهاند" خوشبختانه جمهوری اسلامی با اصل ولایت فقیه، هیچ ترسی از حتی وحشیگریها و سوء استفادهی از آزادی ندارد. جمهوری اسلامی آنقدر قدرتمند است که در ۳۴ سال از ۴۴ سال بعد از انقلاب، از دادن ادارهی امور کشور به دست مخالفان نظام، واهمه نداشته است.
گروه علمی و آموزشی شهید امیر رضا علیزاده
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید؛
🌹مثنوی شهادت
🔰حاج صادق آهنگران
سبکبالان خرامیدند و رفتند
مرا بیچاره نامیدند و رفتند
سواران لحظه ای تمکین نکردند
ترحم بر منِ مسکین نکردند
سواران از سرِ نعشم گذشتند
فغان ها کردم اما بر نگشتند
اسیر و زخمی و بی دست و پا من
رفیقان! این چه سودا بود با من؟
رفیقان! رسم همدردی کجا رفت؟
جوانمردان! جوانمردی کجا رفت؟
مرا این پشت مگذارید بی پاک
گناهم چیست؟ پایم بود در خاک
اگر دیر آمدم مجروح بودم
اسیرِ قبض و بسط روح بودم
درِ باغ شهادت را نبندید
به ما بیچارگان زان سو نخندید
رفیقانم دعا کردند و رفتند
مرا زخمی رها کردند و رفتند
رها کردند در زندان بمانم
دعا کردند سرگردان بمانم
شهادت نردبانِ آسمان بود
شهادت آسمان را نردبان بود
چرا برداشتند این نردبان را
چرا بستند راهِ آسمان را
مرا پایی به دست نردبان بود
مرا دستی به بام آسمان بود
تو بالا رفته ای من در زمینم
برادر روسیاهم ، شرمگینم
مرا اسبِ سپیدی بود روزی
شهادت را امیدی بود روزی
در این اطراف ، دوش ای دل تو بودی
نگهبان دیشب ای غافل تو بودی
بگو اسبِ سفیدم را که دزدید؟
امیدم را امیدم را که دزدید
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
✅الزامات تحقق شعار «مهار تورم، رشد تولید»
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ سهشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۲
اگر چه «مهار تورم، رشد تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان شعار محوری سال ۱۴۰۲ انتخاب و اعلام شده است اما:
۱- این شعار از جمله مطالبات دائمی رهبری است که در سالهای گذشته نیز به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم به آنها اشاره کرده اند اما انتخاب آن برای سال جاری به دلایل متعدد و شرایط و اوضاع ویژه کشور نشان دهنده اولویت دار شدن آن است.
۲- موضوع مهار تورم همواره از مشکلات مهم جامعه و مردم طی دهههای گذشته بوده است.
۳- این مسئله همواره به عنوان مشکل اصلی کشور فراروی مسئولان در ادوار مختلف خودنمایی کرده و موتور لوکوموتیو حرکت دولتها را از کار انداخته است.
٤- افزایش تورم و مشکلات تولید، همواره یکی از ابزارهای کارآمد و محورهای اصلی دشمنان برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی مطرح بوده است.
۵- این موضوع همواره از دغدغه های نخبگان، کارشناسان و متخصصان اقتصادی کشور بوده و برای حل آن راهکارهای فراوانی ارائه کرده اند. با یک جستجوی کوتاه در اینترنت به صدها مقاله، یادداشت و راهکار برای مهار تورم در طول سالهای گذشته بر میخوریم که حاکی از توجه و دغدغه اصلی کشور به این مقوله است.
توجه به امر تولید، رفع موانع تولید، کشف راههای علمی و عملیاتی رونق و جهش تولید و... کلیدواژه اصلی حل و رفع همه مشکلات کشور و مردم از یکسو و مهار تورم از سوی دیگر است. انتخاب شعار سال جاری از هوشمندی ویژه ای برخوردار بوده و علت ناموفق بودن راهکارهای سنوات قبل هم همین نگاه ناپیوسته و منفصل به دو مقوله مهار تورم و رشد و رونق تولید بوده است. پیوستگی مهار تورم با رشد تولید از یک منطق قوی عقلی، علمی و تجربی برخوردار است و اساساً یکی از علل عدم موفقیت در مهار تورم و رونق تولید نگاه منفصل به این دو مقوله بوده است به طوریکه وزارتخانه های اقتصادی از هماهنگی لازم با وزارتخانه های درگیر در امر تولید برخوردار نبوده و هر کدام از آنها بدون توجه به تأثیر حوزه دیگر اقدام کرده اند و نه تنها نتیجه مورد نظر و دلخواه بدست نیامده بلکه در موارد متعدد در نقش خنثی کننده برای حوزه مقابل عمل کرده است. باید بپذیریم که تولید و تورم رابطه منطقی و عکس دارند و برای حصول نتیجه لزوماً باید هر دو مقوله در یک ساختار واحد مورد توجه قرار گیرند.
گام نخست در تحقق شعار «مهار تورم، رشد تولید» کشف و ارزیابی دقیق ریشهها و علل افزایش تورم و کاهش تولید از جمله: «کمبود مواد اولیه برای تولید»، «فقدان تکنولوژی روز در امر تولید»، «تنبلی و ترجیح اقتصاد دلالی و واسطه گری به اقتصاد تولید»، «وجود مافیای مروج خام فروشی»، «عدم بهره گیری از ظرفیتهای دانش بنیان»، «اقتصاد دولتی و میل شدید دولتها به بنگاه داری»، «رشد بی منطق بانک های خصوصی»، «عدم شفافیت و فقدان نظارت بر فعالیتهای اقتصادی»، «کسری دائمی بودجه و ضرورت استقراض از بانک مرکزی با چاپ اسکناس و افزایش نقدینگی»، «جهش دائمی نرخ ارز ناشی از تحریمها، نوسانات اقتصادی داخلی و خارجی»، «تورم صادراتی آمریکا به کشورها از جمله ایران ناشی از قانون برتون وودز» و... است
در گام بعد برای رفع علل و ریشهها باید به الزامات تحقق شعار سال توجه شود.
۱- اولین الزام تحقق شعار سال پذیرفتن وضعیت جنگ اقتصادی در تئوری و عمل است. مادامی که ارکان و مجریان نظام در باره اوضاع کشور در وهله اول باور نداشته باشند که در شرایط جنگ ترکیبی و پیچیده ترین جنگ اقتصادی قرار داریم و در وهله ثانی آرایش جنگ اقتصادی به خود نگیرند نه تنها شعار سال محقق نمیشود بلکه ممکن است به وخامت بیشتر اوضاع نیز کمک کند.
۲- رهایی از اقتصاد دلار محور و برچیدن سایه شوم و نحس دلار از سر اقتصاد کشور.
۳- یافتن راههای مؤثر بر کاهش کسری بودجه از جمله پیگیری دقیق و سریع طرح مولدسازی.
٤- افزایش ظرفیت فعالیتهای دانش بنیان و رفع موانع بر سر راه شرکتهای دانش بنیان.
۵- سرعت بخشی به مردمی سازی اقتصاد و کوتاه کردن هر چه بیشتر دست دولت از بنگاه داری و تولید.
۶- افزایش نقش دولت در هدایت، بازرسی و نظارت بر فعالیت های اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی ها.
۷- ایجاد نگاه سیستمی به جای نگاه جزیره ای در رشد تولید و مهار تورم.
۸- افزایش هماهنگی و همافزایی قوای کشوری و لشگری و تقویت نگاه قرارگاهی.
۹- کاهش هزینه ها و مخارج بالای دولت همراه با ایجاد سیاست های انقباضی مالی.
۱۰- تعیین و تکلیف مطالبات تورم زای بانکها از دولت.
۱۱- افزایش و گسترش انضباط مالی در بخشهای دولتی و خصوصی.
۱۵ فروردین ۱۴۰۲
دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
اللَّهُمَّ لا تُؤَاخِذْنِي فِيهِ بِالْعَثَرَاتِ، وَ أَقِلْنِي فِيهِ مِنَ الْخَطَايَا وَ الْهَفَوَاتِ، وَ لا تَجْعَلْنِي فِيهِ غَرَضاً لِلْبَلايَا وَ الْآفَاتِ، بِعِزَّتِكَ يَا عِزَّ الْمُسْلِمِينَ.
خدایا مرا در این ماه بر لغزشها سرزنش مکن، و از خطاها و افتادن در گناهان دور بدار، و هدف بلاها و آفات قرار مده، به عزّتت ای عزّت مسلمانان.
۱۶ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از عروسک های جنسی لولیتا چه می دانید ؟؟؟؟
😱😱😱😱😱😱😱
جهنم آخرالزمان
استاد رائفی پور 🎤
۱۶ فروردین ۱۴۰۲