eitaa logo
روشنای ویگل
119 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
31.8هزار ویدیو
802 فایل
سعی می کنم مطالب خوبی برای شما عزیزان داشته باشم.باماهمراه شوید.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدیو را هر جور توصیف کنی جا داره : (تا میتونید نشر بدین) خبر خوب حال خوب زندگی زیبا زندگی درس اموز زندگی خدایی زندگی اسلامی ایرانی زندگی موفق زن موفق خانواده شاد خانواده علم و دانش خانواده قناعت خانواده نمونه خانواده تعهد دینی،تخصص علمی خانواده خوشبخت در دنیا، سعید در آخرت خانواده مفید برای جامعه و.... این ویدیو را ببینید تا مفهوم واقعی زن مسلمان ایرانی را دریابید. این ویدیو را ببینید تا متوجه بشید چگونه از دامن زن، مرد به معراج می رود. این ویدیو را ببینید و خاک عالم بر سر متولیان هنر و رسانه کشور بریزید که چگونه مشتی سلبریتی بی شخصیت و پوچ اندیش که همه افتخارشان ،عدم ازدواج، طلاق ،پارتی شبانه،بی بندوباری اخلاقی ، سگ بازی و.... است را الگوی دختران و پسران جوان کرده اند .
🔔🔔🔔 ♥️فرصتی برای نفس کشیدن در فضایی که 🌹شهدا🌹 زندگی کرده اند ✅مسابقه🌹 لاله های مکتب حسینی🌹 فرصتی برای آشنایی با شهدا و تفکرات و آرمانها و خواسته هایشان از ما 🎁همراه باجوایز به برندگان برتر در هربخش 🔶هرگونه‌ سوال و ابهام را با آیدیهای زیر درمیان بگذارید @Nobahara(ایتا) @ZNZ8494(تلگرام)
🗓سالروز شهادت رئیسعلی دلواری درپی‌قیام‌علیه‌استعمارانگلیس ♦️رهبرمعظم انقلاب: رئیسعلی دلاوری، این مرد شجاع، در راه اعتقاد دینی خود، تنها و در غربت با دشمنان جنگید؛ آن روزگاری که ملت ایران، جز عده‌ بسیار کمی در گوشه و کنارهای کشور، خواب بودند و بیگانگان از این غفلت مردم سوء استفاده میکردند و دشمن بر مناطق مختلفی از کشور عزیز ما تسلط پیدا کرده بود؛ در تهران، نمایندگان دولتهای انگلیس و روس، آزادانه حکمرانی میکردند و از پادشاهان آن زمان هم حساب نمیبردند و با ملت ایران با تحقیر برخورد میکردند؛ در یک چنین شرایطی، در هر گوشه‌یی از این کشور، مردان شجاعی پیدا شدند که به حکم دین، جهاد را بر خودشان واجب دانستند و فکر نکردند که با غربت و دست خالی نمیشود کاری را انجام داد؛ مردان خدا اینگونه‌اند. ♦️یکی از این افراد، همین رئیسعلی شماست؛ که رئیسعلی ملت ایران است؛ اگرچه متعلق به دلوار است. اگر «رئیسعلی‌ها» در غربت به شهادت نمیرسیدند، امروز ملت ایران به این عظمت نمیرسید! ۷۰/۱۰/۱۳ @roshanaivigol
﷽ *✍هر کسی* *درد ولایت و ولایت مداری دارد* *بایستی شخصیت مالک و عمار را بشناسد که مبادا در اثر غفلت اشعث شویم!* 🔹 شما مالک اشترید یا عمار !؟ 🔺دو شخصیت مطرح در سپاه امیرالمومنین(ع) وجود داشت! ۱- مالک ۲-عمار 🔺مالک رزمنده ای دلیر و عمار روشنگری بود که مسائل را شفاف می کرد. ✔️ اما بودند "موجوداتی" به نام اشعث که به دلیل وجود عمار جرات عرض اندام نداشتند! 🔸زمانی که مالک به پشت خیمه معاویه رسید و عمر و عاص نقشه قرآن بر سر نیزه رو اجرایی کرد، اشعث برخاست و گفت ما با قرآن جنگ نداریم و شمشیر بر گلوی امیر المؤمنین گذاشتند تا مالک برگردد!! 🔹️این کار اشعث در نبودعمار صورت گرفت چرا که عمار به شهادت رسیده بود! 🔺 به خاطر نبودعمار و وجوداشعث ، جنگ برده شده واگذار شد! 🔺به خاطر نبودعمار و وجود ابوموسی اشعری امیرالمومنین از خلافت کنار و معاویه خلیفه شد! 🔸به خاطر نبودعمار ، امام حسن ع دوباره با معاویه وارد جنگ شد و عاقبت به خاطر نبودعمار سر امام حسین ع در کربلا به روی نیزه رفت! 🔹️به خاطر نبودعمار ، دیگر امامان در خفقان امویان و عباسیان خانه نشین شدند و به خاطر نبودعمار صاحب الامر ما ۱۴۰۰ سال است که غایب شده . 🔸بیاد داشته باش 🔺رهبر و امام همیشه باید مالک داشته باشد و آن هم به وفور .... 🔺مالک بودن خیلی خوب است ولی هرجا امام یا پیامبری عمارنداشته کارش به سرانجام نرسیده ! "️ به همین خاطر فرمود: این عمار " 🔸زبیر ها به گذشته خود ننازند ؛ ما برای ادامه انقلاب به عمار نیاز داریم . چراکه بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی می شویم.
🛑نقطه‌زنی رهبر انقلاب صدای ضدانقلاب را درآورد 🔵رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با رؤسا و مدیران آموزش‌وپرورش، با تأکید مجدد بر جدی گرفتن مسئله نفوذ در سیستم آموزشی کشور، فرمودند: «به این فکر کنیم چرا آن‌قدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزش‌وپرورش کشورها گاهی اوقات با سروصدا مثل سند ۲۰۳۰ نفوذ کنند؟ اصرار آن‌ها به نفوذ به خاطر تأثیر آموزش‌وپرورش است. دشمن قصد دارد کاری را که به‌وسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راه‌هایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسان‌هایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملت‌ها فراهم شود. الآن هم شنیده‌ام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار به‌وسیله آدم‌های ناباب یا غافل دارد اجرا می‌شود؛ این را باید به‌طورجدی دنبال کنید.» رهبر انقلاب همچنین نسبت به رها بودن وضعیت مهدکودک‌ها انتقاد کردند و فرمودند: «وضعیت مهدکودک‌ها به‌هیچ‌وجه خوب نیست» تنها چند ساعت پس از این سخنان، درستی دغدغه و هشدار رهبر انقلاب در خروجی رسانه‌های معاند نمایان شد؛ اغلب این رسانه‌ها و اکانت‌های اصلی ضدانقلاب در فضای مجازی به‌صورت هماهنگ و پرضرب، به این هشدار، هجمه کردند که نشان دهنده نقطه زنی دقیق رهبر انقلاب در هدف قرار دادن یک راهبرد اساسی جریان نفوذ است.
یه نکته: این روزها از اهانت به قران در سوئد یا کاریکاتور توهین امیز به پیامبر عزیز اسلام در نشریه فکاهی شارلی ابدو فرانسه شنیدین. البته توهین به مقدسات اسلام همیشه مسبوق به سابقه و عمری به درازای عمر اسلام داره. اما توهین به اسلام در اروپا معنای دیگری داره. اسلام در حال غالب شدن بر مسیحیت در قاره سبزه. گرایش. هر روزه به اسلام به ویژه از طرف زنان رشد قابل توجهی داره. براورد کارشناسان مسائل راهبردی اینه که تا سال2070 تعداد مسلمانان در اروپا بیشتر از دیگر مسیحیان خواهد بود. توهین به اسلام و پیامبر گرامی (ص) بخشی از برنامه جلوگیری از اقبال حقیقت جویان به این دین مبین هست.
امضای چه کسی پی سند ۲۰۳۰ است؟ طووووووووفاااااااااان توئیتری👇👇👇 @roshanaivigol
♨️جامعه‌ای که را‌ فراموش کند، به سرنوشت دچار میشود! همان‌هایی که حسین را نشنیدند و شان را به خاک و خون کشیدند... @roshanaivigol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 آذری جهرمی ۲ سال پیش با افتخار اعلام کرد سند ۲۰۳۰ را اجرا می‌کند! رهبر انقلاب دیروز: الان هم شنیده‌ام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید به طور جدی دنبال کنید طووووووووفاااااااااان توئیتری👇👇👇 @roshanaivigol
ز عاشقان شنیده‌ام جمعه ظهور می کنی ز مرز انتظارها دگر عبور می کنی شب سیاه می رود صبح سپید می رسد جهان بى چراغ را غرق به نور می کنی 🌼 کاش فردا فرج 🌼 مهدی زهرا باشد .. 🌼 أللَّهُمَ عـجِـلْ لِوَلیِکْ ألْفَرَج 🌟 شبتون مهدوی
💠فواید بسیار خوب استغفار کردن: 🔅آیت الله مجتهدی تهرانی: ✅ کسی که زیاد استغفار کند چهار خاصیت داره: 1⃣ رهایی از غم و غصه ✨کسی که زیاد استغفار کند،خدا غم و غصه را از دل و جان او بر می دارد؛ گاهی بدون هیچ دلیلی احساس غم و غصه کرده ام؛ و استغفار که می کنم؛ حالم خوب می شود شما هم این مطلب را امتحان کنید. 2⃣ احساس امنیت ✨انسان از خبرهای هولناک می ترسد، مثلا می گویند زلزله ای در راه هست یا آمریکا می خواهد به ایران حمله کند و ... اینجا استغفار کن که آن ترس و خوف را برطرف می کند و هیچ اتفاقی هم نمی افتد ؛ آمریکا هم هیچ غلطی نمی تواند بکند. 3⃣ نجات از تنگناهای زندگی ✨اگر در زندگی به بن بست خورده ای و مشکلاتت زیاد شده است استغفار کن. ازدواج کرده ای و صاحبخانه جوابت کرده؛ هرچی می گردی جا پیدا نمی کنی؟! برو استغفار کن، خدا به دل یکی می اندازد تا مشکل تو را حل کند و 4⃣زیاد شدن روزی ✨اگر استغفار کنی، خداوند روزی تو را از محلی که گمان نداری می فرستد،مثلا شمایک طلبه هم مباحثه خوب نداری اگر اهل استغفار باشی خدا یک هم بحث خوب به شما می دهد ،زن خوب نصیبت می شود؛ همسفر خوب پیدا می کنی و ... این را هم بدانیم که منظور از رزق تنها مال و ثروت دنیا نیست، فقط پول نیست! بلکه رزق شامل امور معنوی هم می شود، رفیق خوب رزق است؛ همسفر خوب رزق است... @roshanaivigol
💡خروجی ۱۲ ساله آموزش و پرورش باید تربیت انسان منطبق بر تفکر اسلامی باشد. @roshanaivigol