7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ گفت تا در تاریخ بماند
صحبت های مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در خصوص هتک حرمت های تعدادی از تجمع کنندگان دیروز
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
یعنی رسانه میتونه کاری کنه که یک انسان واقعا ایمان داشته باشه که شنبه نظام سقوط میکنه و برای رهبر گودبای پارتی میگیرن حالا نشد میگن یکشنبه این اتفاق میفته، واقعا قدرت توهم رسانه چند برابر بیشتر از مواد مخدره
وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٖ
سلامتی و طول عمر امام خامنه ای حفظه الله تعالی صلوات
ابوقاسم:
🔸ادعای شبکه تلویزیونی "ARB 24" باکو: حرکت های استقلال طلبانه (تجزیه طلبانه) در ایران شروع شده است!
درپی فعال تر شدن و آشکارتر شدن فعالیت تبلیغاتی دولت جمهوری آذربایجان برای تحریکات قومیتی و تجزیه طلبانه ضدایرانی در فضای رسانه های نو و اینترنتی، شبکه های تلویزیونی جمهوری آذربایجان نیز تبلیغات در حوزه تحریکات قومیتی و تجزیه طلبانه ضد ایران را پس از چند سال فعالیت زیرپوستی، مجددا وسعت بخشیدند.
شبکه تلویزیونی "ARB 24" باکو در مصاحبه ای با عنصر تجزیه طلب به نام "چنگیز گوی ترک" به بهانه تحلیل اعمال و حرکات عناصر آشوب طلب و اغتشاشگر در ایران، تبلیغات تجزیه طلبانه ضدایرانی این شبکه را علنی کرد.
این عنصر تجزیه طلب در گفتگو با شبکه تلویزیونی "ARB 24" باکو ادعا کرد که برغم مشابهت ظاهری حرکت های اغتشاشی و تخریبگرانه در تهران و تبریز، باید ماهیت حرکت در تبریز را از ماهیت این حرکت در تهران متفاوت دانست!
این عنصر تجزیه طلب مدعی شد که ماهیت حرکت اغتشاشگرانه در تبریز و سایر شهرهای آذری نشین ایران، جدایی طلبی است و خواسته این اغتشاشگران در تبریز تاسیس تشکیلاتی نظیر تشکیلات فرقه دموکرات سید جعفر پیشه وری در برهه پس از جنگ جهانی دوم است که غائله تجزیه طلبی را با حمایت ارتش سرخ شوروی در تبریز به پا کرده بود.
گفتنی است شبکه رسانه ای جمهوری آذربایجان عمدتا تحت هدایت جریان پان ترکیسم و صهیونیسم و دنباله روی شبکه رسانه ای غرب است که خط تبلیغی اصلی آن در خصوص ایران، تحریک قومیت گرایی و تجزیه طلبی ضدایرانی است و از پوشش هایی نظیر به اصطلاح حمایت از آزادی زن و مخالفت با حجاب اسلامی نیز بهره می گیرد.
وستانیوز
در عجبم از کسانی که دیه و مهریه و نفقه رو قبول دارن ولی خمس و حجاب رو لا اکراه فی الدین میدونن 🤔
بی بی سی در روزهای گذشته بارها روی شعار "زن، زندگی، آزادی" مانور داده.
رسانه سلطنت انگلیس میخواهد زنان ایران را از وضع فعلی جمهوری اسلامی نجات دهد تا به بهشت زنان در انگلیس برسند:
#زن_دستمالی_آزادی