🔆زنگ عبرت
🔴منتظر داغ شدن بازار شایعات باشید؛👇
👈بی شک در پی حمله شب گذشته ایران به اهداف نظامی در فلسطین اشغالی، از هم اکنون مزدوران داخلی و خارجی دشمنان این ملت و مملکت کار خود را برای خنثی سازی نتایج عبرت آموز این عملیات بی سابقه و ترساندن و ناامید کردن مردم غیور ایران اسلامی آغاز کردند.
👈برخی از اقدامات احتمالی عبارتند از؛👇
👈کمک مزدوران و واسطه ها به صهیونیستها از طریق افزایش قیمت ارز و طلا و سایر کالاها که قطعاً با عنایت به وضعیت جنگی که در آن قرار داریم، برخورد با اخلالگران اقتصادی کمتر از برخورد با خود صهیونیستها اسقاطیلی نیست.
👈ناکارآمد و کم اثر جلوه دادن نتایج حمله ایران در حالی که طبق گزارشهای دریافتی اولاً بیش از 70 درصد شلیکها به اهداف اصابت نموده و خسارات سنگینی را به دشمن وارد نموده است، ثانیاً قطعاً صهیونیستها با سانسور اخبار این حمله مانع از انتشار نتایج واقعی آن خواهند شد، ثالثاً صهیونیستها مدعی هستند که گرانترین و پیچیده ترین سیستم پدافندی چند لایه جهان را در اختیار دارند، رابعاً سیستم پدافندی آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و چند کشور دیگر به کمک آنها آمده است، خامساً این حمله فقط بخش بسیار کوچکی از توان نظامی ایران را به نمایش گذاشت، چرا که در این عملیات از موشکهای نسل جدید از جمله موشکهای هایپرسونیک استفاده نشد.
👈بی تردید ایجاد ترس و وحشت در افکار عمومی با اتکا به گزافه گویی های صهیونیستها مبنی بر مقابله به مثل هم گزینه دیگری است که باتوجه به آمادگی کامل نیروهای مسلح، همراهی جبهه مقاومت و اعلام آمادگی برخی از دیگر کشورها از جمله روسیه برای دفع حملات احتمالی دشمن و نیز خسارت وارده به صهیونیستها و نگرانی از حملات گسترده تر ایران و جبهه مقاومت، نباید مورد اعتنا قرار گیرد.
👈طبق معمول احتمالاً از پخش شایعاتی مانند؛ فرار مردم و مسئولین، خروج سرمایه گذاران داخلی و خارجی، کمبود کالا و ترغیب مردم به احتکار، دروغپردازی در مورد اعتراض مردم به عملیات اخیر نیروهای مسلح و هر اقدامی که بتواند به ناامید کردن و ترساندن مردم و یا حتی ایجاد آشوب و اغتشاش منتهی شود دریغ نخواهند کرد.
👈به همین دلیل مثل همیشه هوشیاری و واکنش مناسب مردم در برابر شایعات و حمایت گسترده، خودجوش و فراگیر آنها از اقدام اخیر نیروهای مسلح کشور می تواند، نقش مهمی در کمک به بازدارندگی در برابر مقابله احتمالی دشمن داشته باشد.
👈نکته قابل ذکر دیگر این که وقتی به رغم وجود سامانه پدافندی به ظاهر قوی صهیونیستها و کمک پدافندی سایر کشورها بیش از 70 درصد شلیکها به هدف اصابت کرده است، قطعاً سایر کشورهای همسو با صهیونیستها که فاقد سیستم پدافندی هستند می فهمند که همراهی و همکاری با صهیونیستها می تواند چه بلایی را بر سر آنها نازل کند و لذا نگرانی از همکاری احتمالی سایر دولت هایی که شاید مایل به همکاری با غرب باشند نیز بی مورد است.
هدایتی
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
👆واکنش گسترده مداحان و منبریها به پاسخ موشکی ایران به اسرائیل
♦️پس از حمله موشکی و پهپادی ایران علیه رژیم صهیونیستی، جمعی از شاعران، مداحان و منبریهای کشور در حمایت از این اقدام، در فضای مجازی با هشتگ «تنبیه متجاوز» یا «انتقام سخت» واکنش نشان دادند.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
📣📣 پویش "حمایت از سردار رادان در راستای اجرای قانون عفاف و حجاب" از 25 فروردین
✅ لطفا برای حمایت از این پویش به سایت زیر مراجعه نمایید 👇
https://farsnews.ir/user171128771682/1713010511799091729
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بازتاب غرش پهپادها و موشکهای ایرانی در رسانههای عربی؛ از تحقیر اسرائیل تا شکست آمریکا در حمایت از اسرائیل!
♦️ گوشهای از بازتاب حمله ایران به اهدافی در سرزمینهای اشغالی:
🔺بزرگترین حمله پهپادی تاریخ و دوران مدرن.
🔺حملهای که فقط یک میلیارد دلار در لحظه اول برای اسرائیل هزینه تراشید.
🔺پیام هشدار مبنی بر بازی نکردن با خطوط قرمز ایران.
🔺اسرائیل تحقیر شد و حقارت بزرگی به آن تحمیل شد.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹جات خالی بود عمو قاسم
❤️ به عشق تو
این سیلی را زدیم به
اسرائیل جنایتکار
💪🇮🇷💪🇮🇷💪🇮🇷💪🇮🇷💪
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
💐تشکر از سید ابراهیم
رییس شورای امنیت ملی
بابت اجرایی شدن گشت ارشاد و شخم زدن اسقاطیل
💠کانال یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب
@yaazahra_ir