*بسمربمهدی*
آرزویم شده بی رنگ شود فاصله ها⚘
در مسلمانیما ننگ شود فاصله ها،،✨
بار الها برسان آن مه در پرده غیب،،⚘
فرجیکن کهکمی تنگشود فاصله ها✨
#ختمذکر_اللهمعجللولیکالفرج 1️⃣
میخوایم به مدد امام و همکاری شما به میزان ۳۱۳هزار اللهمعجللولیکالفرج بگیم با هم پس بسمالله...😍
#حتی_یک_عدد
🔆ٳللۿمـ ـعجڶـ ـڷۇڷێڪ ـآڵڦڒجـــ🔆
مهلتقرائت:بهنیتهفتادودوتن۷۲روز👌🏻
💠تاریخشروع:زمانی که خودتون شروع کردیداماباید تا ۷۲ روز بعد از اون کاملا خونده باشیدشون
💠میزان کلذکرتاکنون:۱۰۰
🔺️شما هم میتونید ما رو در این کار خیر همراهی کرده و این پست رو در اختیار بقیه بذارید و در نهایت میزان صلواتهارو برامون ارسال کنید
اجرتونبامولاصاحبالزمانانشاءالله🤲🏻
✅نمونه ای از بصیرت امام خمینی ره در سی سالگی
یکی از شاخصه های حضرت امام ره بصیرت ایشان بود. بصیرت امام در طول زندگی و مبارزه برای همگان مشهود بود. به دو نمونه از بصیرت ایشان طبق نقل حجت الاسلام سید حمید روحانی اشاره می شود:
1⃣.وقتی رضاخان برای حوزه علمیه امتحان گذاشت، قرار شد که طلاب علوم اسلامی با اجبار و اکراه و با هر قیمتی که هست به وزارت معارف و فرهنگ آن روز امتحان بدهند. البته حوزه نگران و اندیشناک بود، احساس میکرد که دشمن میخواهد از این طریق استقلال حوزه را از میان ببرد، بر حوزه چنگ بیاندازد. بعد امام میفرمایند که: یک روزی در مدرسه فیضیه یکی از اساتید ما به من فرمود که: حالا این که عیبی ندارد این امتحان دروغ است میخواهند با این امتحان افراد بی سواد را بشناسند و از حوزه دور کنند میفرمایند من جواب دادم: نخیر نمیخواهند با این امتحان عناصر بی سواد را از حوزه دور کنند میخواهند اساتید و فضلا و دانشمندان حوزه را بشناسند و سرکوب کنند. هدف این است که با این امتحان عالمان برجسته و با فضیلت شناخته و سرکوب بشوند. ببینید تفاوت فکری از کجا تا کجا. بصیرت یعنی این. امام یک طلبه بوده است. قائدتا اگر دقیق باشد که در سال 1314 برنامه امتحانات را گذاشتند و فشار آوردند به حوزه برای امتحانات. امام یک جوان در حدود سی سال بوده. خوب میبینیم که در عین حال این آقایان بصیرت را داشتند که دیگران نداشتند.
2⃣. در جای جای برنامههایی که اینها(رژیم شاه) داشتند، سعی کردند که امام را فریب بدهند. و از مسیر منحرف سازند. در یک مرحله، وقتی نهضت امام آغاز شد وقتی که رژیم شاه با زور ، فشار و تهدید نتوانست امام را به عقب نشینی وادار کند. در گام نخست اینها تلاش کردند که با جوسازی و تهدید امام را مرعوب سازند. شایعه کردند که میخواهد احضاریه به در خانه ایشان برود. ایشان احضار بشود به دادگاه ومحاکمه گردد. حتی احضاریه فرستادند. پاسبان آمد دم در خانه امام، احضاریه داد. دیدند نه، تاثیر در امام نکرد. از راه اهانت وارد شدند. علیه امام شبنامه پخش کردند، اهانت کردند، جسارت کردند، فحاشی کردند، امام نه تنها پروا نکردند، بلکه آمدند در مسجد اعظم سخنرانی کردند. اگر شما مراجعه کنید به صحیفه امام، این سخنرانی امام موجود است میفرمایند: اگر به من اهانت میکنند اگر ورق پارههایی علیه من پخش میکنند چرا شما ناراحت میشوید مگر من از حضرت علی علیه السلام بالاتر هستم؟ مگر حضرت علی علیهالسلام را سالیان درازی در بالای منابر مورد اهانت قرار ندادند؟ به ایشان جسارت نکردند؟ ما در راه اسلام باید خودمان را آماده کنیم، برای پذیرفتن بسیاری از جسارتها و اهانتها و بعد دستشان را این طوری کردند که: این دست من باید در راه اسلام دستنبد بخورد. مگر من از حضرت امام موسیبن جعفر(علیه السلام) بالاتر هستم ، ما باید خودمان را برای زندان و تبعید آماده کنیم. البته این جریان نتوانست امام را وادار به عقبنشینی کند. مرحله بعدی سرکوب بود. به مدرسه فیضیه حمله کردند، مدرسه فیضیه را به آتش و خون کشیدند، شاید امام مرعوب شود که امام مرعوب نشد. بعد به خط موازی روی آوردند. خط موازی در جریان سیاسی این است که طرف می آید با یک تاکتیکی، همان شعارها، همان برنامههای رهبر مبارز را، رهبران مبارزه را، مردم مبارز را به ظاهر تایید میکند مطرح میکند اما در لابه لای آن سعی میکند که مسیر را منحرف کند و به انحراف بکشاند. ساواک خطبا و و عاظ را به دادگاه فرا خواند، گفت: حالا که میخواهید شما به اصطلاح خودتان مبارزه کنید، عیبی ندارد ما با شما همراهی میکنیم، اما به یک شرط که شما یک حد و حدودی قائل شوید. بیایید از سه موضوع حرف نزنید، ما دیگر به شما کاری نداریم. هر چه بگویید ما طرف شما نمی شویم. علیه شاه سخنی نگویید، علیه اسرائیل هم حرف نزنید، دائما به گوش مردم نخوانید اسلام در خطر است، اسلام در خطر است. اگر امام با آن بصیرت والایی که داشتند در آن مقطع مقابله نمیکردند و این جریان را افشا نمیکردند و خنثی نمیساختند، به ظاهر در منابر، در مساجد، از دولت انتقاد میشد، از گرانی، از تورم، از قانون شکنی، از نبودن مطبوعات آزاد، از نبودن انتخابات آزاد، فراوان حرف زده میشد، همه خوشحال بودند دارد مبارزه میشود اما اساس که ، دفاع از اسلام و مقابله با شخص شاه بود به عنوان امالفساد، مقابله با خطر صهیونیسم بود فراموش میشد و (شاید انقلاب به پیروزی نمی رسید.)
#امام_خمینی
#بصیرت
#موسی_سلیمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴چرا یاران امام تشکیلات را ضروری میدانستند؟
✍️محمدمهدی اسلامی
🔻هنوز یک هفته از پیروزی #انقلاب اسلامی نگذشته بود که بیانیهای با امضای ۵روحانی نزدیک به #امام_خمینی، خبر از تأسیس یک #حزب داد. حزبی که با تجربیات پیشین متفاوت بود و «حزب جمهوری اسلامی» نام گرفته بود. اما شاید این سؤال مطرح باشد که از منظر نسل اول انقلابیون چرا این امر آنقدر ضروری تلقی میشد که هنوز انقلاب تثبیت نشده، اقدام به تأسیس آن کردند؟
🔹این پرسش در همان روزهای ابتدایی تأسیس حزب جمهوری اسلامی نیز مطرح بود. بهعنوان مثال در فروردین ۱۳۵۹ آیتالله شهید، دکتر #بهشتی در پاسخ به این #سؤال چنین میگوید: « این تجربهای بود که ما در بررسی حوادث همین آب و خاک و همین شما مردم به دست آورده بودیم. به همین دلیل ما مدتها و سالها بود با یاران و دوستانمان در پی این بودیم که به ایجاد نوعی #تشکیلات اسلامی- #سیاسی فعال مردمی دست بزنیم... به خصوص حوادث سال ۱۳۵۴ و آن اعلام مواضع خاصی که پیش آمد [تغییر #ایدئولوژی سازمان #مجاهدین_خلق به #مارکسیسم] همه را نگران کرد، برای ما هوشیار باش بود که حرکت متشکل باید برخوردار باشد از یک نوع هدایت و #رهبری متعهد واجد شرایط فقاهت پویا و ارزندهی اسلامی...»
🔸در میان نظرات دیگر مؤسسین هم انگیزهی مشابه برای تأسیس حزب بیان شده بود. بهعنوان نمونه شهید دکتر باهنر دومین دبیرکل حزب نیز چنین میگوید: «حزب جمهوری اسلامی بر این اساس تشکیل شد که نیروهای پراکنده و #مؤمن به انقلاب را سامان بدهد و هماهنگ کند و از نظر بینش ایدئولوژیکی آنها را مجهز کند و به مشارکت و فعالیت وادارد... #مردم اگر منسجم باشند قویتر میتوانند به این وظیفه عمل کنند. لذا تشکل و تجمع قوی، زیر پوشش حزب، مطلبی لازم و مفید است.
🔹اگر یک حزب در دست سازماندهی و استخوانبندی عمیق در سراسر شهرها و افراد بانفوذ نباشد، این نیروهای تازه و جوان، رو به کاهش نهاده و کمکم از درون به سردی میگراید و این پیکر منسجمشده، رو به تفرقه و تَشتُّت میرود. ولی وقتی این نیروها را سازمان دادیم و اسکلتی تشکیل شد، همچون پیکری میشود که با مختصر ضربه به یک عضو، تمامی اعضا به کمک آن شتافته و اعصاب یک پیکر، ضربه را به #مغز رسانده و از مرکز، دستور لازم صادر میشود. لذا لازم است به این امر توجه شود که اگر انقلاب بخواهد به تمام ابعادش پیش برود، احتیاج به #بسیج شدن نیروهای صالح و مفید دارد.»
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⛔️سکولارهای حوزوی و سکوت در مقابل اهانت به امام رضا علیه السلام!
در حوزه مقدسه قم با طیفی مواجهیم که برخلاف رویه عموم حوزویان و بزرگان حوزه، در قبال اهانت به مقدسات تشیع، اغلب روزه سکوت میگیرند!
هماینان البته وقتی که نوبت به سیاسیکاری میرسد، هیاهویشان به آسمان بلند میشود و رگ گردن شان متورم!
هان! اینان را چه میشود؟
چطور وقتی یک عالم انقلابی نامهای ناصحانه به بزرگی مینویسد حوزه را بهم میریزند اما هنگام جسارت به مقام شامخ پیامبر اعظم(ص) ناگهان غیبشان میزند؟!
چه میشود که تذکار مؤمنانه و مؤدبانه حاج حسین شریعتمداری به مرجعیت اعلای عراق را با کفر ابلیس برابر میشمارند یا یک یادداشت انتقادی(البته غیرقابل دفاع) از یک چهره دانشگاهی خطاب به یک مرجع تقلید عالیمقام را پیراهن عثمان میکنند و حتی بعد از التفات پدرانه آن مرجع مرحوم، همچنان در حال هیاهو و محکوم کردن هستند، اما در مقابل فیلم موهن اخیر که در آن نسبت به امام رضا علیهالسلام علنا جسارت و اهانت شده، هیچ دم برنمیآورند!؟
تاریخ سکوت سکولارهای حوزوی در قبال اهانت به مقام امام هشتم را از یاد نخواهد برد و فردا روز، مدعای واهی این جماعت پر سر و صدا و البته معدود، پیرامون دفاع از حریم ولایت اهلبیت علیهمالسلام را هیچ عاقلی باور نخواهد کرد؛ چرا که اگر راست میگفتند؛ چرا و چگونه به سکوت در مقابل اهانتهای سریالی علیه حضرات معصومین علیهم السلام، روزه سکوت گرفتهاند؟
#روزنه
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
✅واکاوی ابعاد مختلف تحریف مکتب امام خمینی ( ره)
👈قسمت اول
مقدمه
«اولاً آنچه در باب امام و انقلاب -که اینها به هم گره خوردهاند و یاد امام و نام امام از نام انقلاب جدا نیست- گفته شده است، همهی مسائل مربوط به امام و انقلاب نیست؛ ناگفتههایی وجود دارد که باید بمرور در ذهنیّت جامعه قرار بگیرد. ثانیاً آنچه هم در باب انقلاب و در باب امام گفتهاند و گفتهایم و تکرار کردهایم، باید مرور بشود، باید مجدّداً تکرار بشود؛ چون اگر یک حقیقتی بارها تکرار نشود و با جزئیّات و خصوصیّات ذکر نشود، گمان تحریف این حقیقت بمرور وجود دارد. ... ما باید تکرار کنیم حقایقی را که در باب امام و در باب انقلاب گفتهایم، باز هم بگوییم و تکرار کنیم و مجال تحریف را از تحریفکنندگان بگیریم»(بیانات امامخامنهای(مدظلهالعالی) در مراسم بیست و هشتمین سالروز رحلت امام خمینی(ره)).
سبک اندیشهای و مدیریتی امام خمینی(ره) حاوی نکات و گزارههای فراوانی است که در کلیت خود و در ارتباط با هم باید درک شوند. به عبارت دیگر، یکی از ویژگیهای اندیشه و سبک مدیریتی امام(ره) سیستمیک بودن آن است؛ بدین معنا که امام(ره) همه مسائل را در کنار هم میدیدند و نگرش تک بعدی نداشتند؛ برداشت ایشان از شرایط و اوضاع و احوال سیستمیک بود، یعنی اینگونه نبود که فقط مسائل داخلی را ببینند و به مسائل بین المللی توجه نداشته باشند یا اینکه به مسائل اقتصادی توجه داشته باشند اما مسائل فرهنگی و غیره را نبینند. امام(ره) یک نگاه اجماعی و همه جانبه داشتند. از سوی دیگر، ایشان دارای ابعاد شخصیتی متعددی بودند که از کنار هم قرار گرفتن همه آن ابعاد تصویری از شخصیت ایشان شکل میگیرد؛ امام(ره) سیاستمدار، اندیشمند، فقیه، عارف، رهبر سیاسی، فیلسوف و... بودند و تنها با توجه همزمان به همه این ابعاد وجودی ایشان است که تصویری دقیق از ایشان شکل میگیرد.
با توجه به آنچه گفته شد، تلاش برای برجستهسازی بُعد و ویژگی خاصی از شخصیت یا اندیشه و سیره امام(ره) و نادیده گرفتن سایر ابعاد شخصیتی، اندیشهای و عملی ایشان، تحریف امام(ره) محسوب میشود و کاری بس خطرناک است که به تعبیر مقام معظم رهبری «سبب سیلی خوردن ملت ایران» میشود. درواقع، امام خمینی سه نقش مهم و اساسي ايدئولوگ بودن، فرمانده عمليات بودن و همچنين معمار و طراح بودن براي نظام سیاسی جديد برآمده از انقلاب را همزمان دارا بودند. از اینرو، نسخه اصلی و تمام نمای انقلاب اسلامی را قبل از هر کس دیگری بایستی در اندیشهها و سیره امام راحل سراغ گرفت. به عبارتی، همانطور که نسخه اصلی هر راه و برنامهای در نزد معمار و طراح آن راه و برنامه قرار دارد و اجراکنندگان آن برنامه برای آنکه در اجرا با خلل یا انحرافی مواجه نشوند، مجبورند که پیوسته به آن نسخه اصلی و آن نقشه راه توجه داشته باشند و آن را الگو و سرمشق برنامهریزی و عملیات خود قرار دهند، در مورد انقلاب اسلامی نیز اینگونه حالتی برای اندیشهها و سیره امام متصور است. اهمیت این امر نیز از آنجا ناشی می شود که با تأسی از این الگوی پیشرو میتوانیم نقاط قوت و ضعف خود را تشخیص دهیم و در این صورت با تشخیص نقاط ضعف و همچنین تلاش برای حل و رفع آنها، با اطمینان بیشتری نسبت به آینده و تحقق آرمانهای بلند مورد نظر امام راحل قدم برداریم.
از این جهت، بسیار واضح است که اگر از این خط و از این راه منحرف شویم و از آن فاصله بگیریم، دچار خسران عظیمی خواهیم بود. اهمیت این امر وقتی بیشتر روشن میشود که بدانیم، اندیشهها و آرمانهای امام راحل، اندیشهها و آرمانهایی فرازمانی و فرامکانی هستند که هر چه زمان بیشتر بگذرد نه تنها از اهمیت آنها کاسته نمیشود، بلکه کارآمدی آنها بیشتر روشن میشود. از این رو، میبایست باتوجه و درک موازین اندیشهای امام(ره) و همچنین بکارگیری هنر و توان خود در سازندگی، کوشید تا نظام اسلامی همچنان به راه سراسر عزت، اقتدار، شرافت و سعادت خود ادامه دهد.
#بصائر
👇ادامه دارد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
816.pdf
587.9K
🇮🇷
📝 #پرسش و پاسخ | شبهات و اتهامات عمده به حضرت امام خمینی(ره)
🍃🌹🍃
⛔️ #ویژه_هادیان_سیاسی/سخنرانان
#روشنگری | #ثامن | #مکتب_خمینی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
✅ واکاوی ابعاد مختلف تعریف مکتب امام خمینی ( ره )
👈قسمت دوم
نکته مهم دیگر اینکه میان ابعاد شخصیتی امام(ره) و میان عمل و اندیشه امام(ره) رابطه متقابل وجود داشت، بدین معنا که عمل امام(ره)، اندیشه امام(ره) را هم شکوفا میکرد. تابع شرایط، جوهر اندیشه امام(ره) روشن میشد؛ همانگونه که عمل امام اندیشه پایه بود، عمل ایشان هم وجوه ناشناخته اندیشههای ایشان را آشکار میساخت. بنابراین، برای شناخت صحیح امام(ره) و همچنین برای اینکه در استناد به سیره و اندیشه امام(ره) دچار تحریف(اعم از غلو یا تقلیل گرایی) نشویم شناخت صحیح از خط و اندیشه امام(ره) ضروری به نظر میرسد. این موضوع بویژه از آن روی اهمیت دارد که با توجه به مشکلات اقتصادی موجود در جامعه، هر طیف و گروهی میکوشد تا به اقتضای شرایط و موضوعهای مبتلابه، قرائت دلخواه خود از امام(ره) را ارائه دهد و از سویی، ضدانقلاب نیز میکوشد تا مشکلات موجود را به اندیشه و مکتب امام نسبت دهد. برای این منظور هم بهتر و شایستهتر آن است که امام را از زبان یکی از بزرگترین شاگردان مکتب و رهروان حقیقی راه امام، یعنی مقام معظم رهبری مورد شناسایی قرار دهیم.
#بصائر
👇ادامه دارد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
815.pdf
631.2K
🇮🇷
📝 سخنواره| بازخوانی اصول امام و راه جلوگیری از تحریف مکتب امام خمینی علیه الرحمه
🍃🌹🍃
⛔️ ویژه سرشبکهها و ادمین کانالها
#مکتب_خمینی | #روشنگری | #ثامن
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_موشن | عقلانیت در مکتب امام خمینی علیه الرحمه
🍃🌹🍃
#مکتب_خمینی | #روشنگری | #ثامن
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_موشن (۲) | لزوم حفظ استقلال جمهوری اسلامی در برابر بیگانگان
🍃🌹🍃
#مکتب_خمینی | #روشنگری | #ثامن
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴تورم در ترکیه از ۷۳ درصد عبور کرد
♦️مرکز آمار ترکیه اعلام کرد که تورم در این کشور در ماه می با ۲.۹۸ درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۳۹.۳۳ درصد رسید و نسبت به سال گذشته میلادی نیز تورم یکساله به ۷۳.۵ درصد رسیده است.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهمترین دستور امام خمینی (ره) به امام خامنه ای
🔹 تغییر مهمترین سرفصل های قانون اساسی
🔹 برگزاری رفراندوم قانون اساسی
🔺ما با رفراندوم بیگانه نیستیم و پس از ده سال قانون اساسی را دوباره به رفراندوم گذاشتیم و بیش از۹۷ درصد مردم به آن رأی دادند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش