-
از علامهطباطبایی سوال شد
چهکار کنیم #امام_زمان را ببینیم؟
ایشان فرمودند:
امام زمان فرمودند شما خوب باشید،
ما خودمان پیدایتان میکنیم...🦋
📍روشـنا سـیمـره
📡@roshanaseymareh
لف نده رفیق🌱
بمونی قشنگتره 🙂
حمایت یادت نره👀
✨بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّوَمَا لَنَا أَلَّا نَتَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا ۚ وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَىٰ مَا آذَيْتُمُونَا ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ
و چرا به خدا توکل نکنیم؟ مگر نه اینکه او به راههای خوشبختی راهنماییمان کرده است؟! البته در برابر اذیت شما صبر میکنیم. اهل توکل باید فقط به خدا توکل کنند.‘
سوره مبارکه ابراهیم آیه ۶
#آیه_روز
📍روشـنا سـیمـره
📡@roshanaseymareh
🔴بیانیه وزارت کشور درباره بدحالی دانشآموزان
🔹طبق آخرین گزارشات دریافتی در استانهای تهران، قم،زنجان ،خوزستان همدان، فارس ،گیلان،آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی ،کردستان وخراسان رضوی بیش از 100 نفر ازعوامل موثر در حوادث اخیر مدارس شناسایی ،دستگیر و مورد تحقیق قرار گرفتند.
🔹بررسی اولیه نشان میدهد:
الف-تعدادی از این موارد، مشتمل بر افرادی است که از روی شیطنت یا ماجراجویی و با هدف تعطیلی کلاس درس وتحت تاثیر فضای روانی ایجادشده دست به اقداماتی نظیر استفاده از مواد بدبو و بیخطر و… زدهاند که ضمن تذکرلازم، تحقیقات قانونی از این دسته از افراد تاحصول اطمینان و کسب نتیجه نهایی ادامه دارد.
🔹ب- در بین دستگیر شدگان افرادی با انگیزههای معاندانه و با هدف ایجاد رعب و وحشت درمردم ودانشآموزان و برای تعطیلی مدارس وایجاد بدبینی نسبت به نظام وجوددارند که تحقیقات از این افراد جنایتکار از جمله کشف ارتباط احتمالی آنان با سازمانهای تروریستی منافقین و.. مورد تحقیق و بررسی است.
http://eitaa.com/Roshanaseymareh
تولدت مبارک سردار🌱😊
حاج قاسم سید نبود.
آیت الله نبود.
دکتر و مهندس هم نبود.
فقط یک پاسدار بود،ولی یک ویژگی داشت که او را متمایز می کرد.
حاج قاسم اخلاص داشت و با همین اخلاص،قلب میلیون ها نفر را تسخیر کرد...🌿✨
#حاج_قاسم_سلیمانی
📍روشنا سیمره
@Roshanaseymareh
🔷شهر باستانی سیمره (Seymareh) که با عنوان ماداکتو (Madakto) نیز شناخته میشود، از مهمترین دیدنیهای تاریخی استان ایلام و بزرگترین محوطه تاریخی این استان به شمار میرود. این شهر از اولین آثار تاریخی است که در شهریور ماه سال ۱۳۱۰ خورشیدی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
در واقع، شهر باستانی «ماداکتو» قدیمیترین بخش دره شهر به حساب میآید که بر اساس برخی از شواهد موجود، روزگاری شهری آباد و پررونق بود و ناگهان، در زلزلهای مهیب (احتمالا بیش از هزار سال پیش) ویران شد. منطقهای با وسعت حدود ۱۲۰ هکتار (و به ادعای برخی منابع بالغ بر ۲۰۰ هکتار) که در شمال «کبیرکوه» بزرگترین و مهمترین رشته کوه استان ایلام، در دره سیمره و در جنوب رودخانهای به همین نام قرار گرفته است.
سیمره بزرگترین محوطه تاریخی استان ایلام است که بنا بر شواهد موجود، در دوره ساسانی بر ویرانههای شهر ماداکتو، پایتخت حکومت عیلامیان بنا شد. بر اساس این شواهد، قدمت این شهر به بیش از ۲,۵۰۰ سال پیش بازمیگردد.
از شواهد تاریخی چنین بر میآید که در جریان نبرد موسوم به «جنگ شوش» در سال ۶۴۵ پیش از میلاد، شهر ماداکتو پس از حمله دولت آشور به دولت عیلام و پیروزی آشور بانیپال، رونق خود را از دست داد و این رکود در زمان هخامنشیان و سلسلههای بعدی نیز باقی ماند؛ تا اینکه با روی کار آمدن حکومت ساسانی، آبادانی به این منطقه بازگشت و ساسانیان، نام «سیمره» را بر این شهر گذاشتند. مورخان این شهر باستانی را مرکز ولایت مهرگانکدک (مهرگانکده) میدانند که مردمانی از تبار عرب، فارس و کرد در آن سکونت داشتند.
ادامه در پست بعدی⬇️
برخی بر این عقیدهاند که در سال ۹۴۵ میلادی زلزلهای مهیب در دره سیمره رخ داد و آن را بهطور کامل تخریب کرد. ادعاهایی نیز وجود دارد که مردم شهر، این زلزله را پیشبینی و پیش از وقوع آن، شهر را بهطور کامل تخلیه کردند. بدین ترتیب، شهر بزرگی که گفته میشد ساختمانهای بسیاری در آن وجود داشت، با وقوع زلزله، برای همیشه خالی از سکنه باقی ماند.
هنری راولینسون (Sir Henry Rawlinson) سیاستمدار و خاورشناس مشهور انگلیسی و محقق متون میخی ایران، در سفرنامه خود که با نام «گذر از زهاب به خوزستان» به فارسی ترجمه شده است، درباره سیمره چنین مینویسد:
بهسمت جنوب غربی برای دیدن خرابههای شهر سیمره به راه افتادم. فاصله شهر سیمره تا مصب کرخه در حدود ۱۳ کیلومتر است و موقعیت مکانی آن با سیروان یکی است. افزون بر این، چنان شباهتی بین این دو شهر وجود دارد که آنچه درباره سیروان گفتهام، درباره سیمره نیز صدق میکند.
با این حال، یک فرق عمده وجود دارد و آن هم اینکه در اینجا، ساختمانهای بیشتری وجود دارد که بزرگی شهر را میرساند و همچنین، در سیمره ساختمانها به هم فشرده نیستد و ازاینرو، مسیر خیابانها، بازارها، محل کاروانسراها و عمارات بهخوبی آشکار است
نحوه کشف شهر باستانی سیمره:
شهر باستانی سیمره از نخستین آثار تاریخی کشف و ثبت شده در استان ایلام به حساب میآید؛ اما تاریخ دقیق نخستین کاوش و نحوه کشف آن مشخص نیست. برخی معتقدند «هنری راولینسون» (Sir Henry Rawlinson) انگلیسی، نخستین باستانشناسی بود که در سال ۱۸۳۶ میلادی از شهر سیمره بازدید و اقدام به پژوهش در این منطقه کرد. او معتقد بود که ویرانههای باقیمانده از سیمره به زمان حکومت ساسانی ارتباط دارد.
«ژاک دو مورگان» (Jacques de Morgan) باستانشناس فرانسوی نیز در سال ۱۸۹۱ میلادی به دیدار سیمره رفت و آن را همان شهر تاریخی ماداکتو معرفی کرد. «اورل اشتاین» (Aurel Stein) مجارستانی، دیگر باستانشناسی بود که در ۱۹۳۶ میلادی به شناسایی و کاوش در سیمره همت گماشت.
گفته میشود تا پیش از سال ۱۴۰۰ خورشیدی، ۹ فصل کاوش باستانشناسی در این محوطه تاریخی انجام گرفته است. بر اساس این کاوشها، مکانهایی چون خانه اربابی، بنای مسجد، اماکن حاشیه سیل بند و اماکن مسکونی حاشیه نشین شهر کشف شدهاند.
بنا بر کاوشهای صورت گرفته، اولین مسجد دوران صدر اسلام در ایران با استفاده از سنگ و گچ در شهر باستانی سیمره ساخته شد که دارای حیاط مرکزی، شبستان و ایوان مزین به گچ بریهای زیبا بود. علاوه بر آن، بقایای مراکز صنعتی شامل سفالگری و شیشهسازی (تامینکننده بخشی از اقتصاد شهر سیمره) برجهای نگهبانی، خیابان، سیستم آبکشی و دفع فاضلاب نیز در کاوشهای باستانشناسی به چشم میخورد.
اسامی تاریخی سیمره
منطقه تاریخی سیمره که امروزه با عنوان دره شهر نیز شناخته میشود، به اسامی دیگری چون ماداکتو، مهرجان کده، مهرگان کده، مهرگان كدک، مهرگان کذک و مهرجان قذق نیز شهرت دارد.
@Roshanaseymareh
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسدارها بودند که مملکت ما را در یک زمانی که هیچکس نمیتوانست حفظ بکند، اینها حفظ کردند؛ الان هم دارند حفظ میکنند...🇮🇷
#جهاد_تبیین
#پاسدار
#لبیک_یا_خامنه_ای
📍روشنا سیمره
@Roshanaseymareh
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تــ ــو گـ ــل هـ ـمیـ ـشه سـ ـبـ ــزی ک هـ ـزار جـ ـوونــ ــه داره♥️⛓
📌تـدویـن: فاطمه قاسمی
یاصاحبالزمان....🍃♥️ :))
#عید_امید
#سیمره_بوی_عطر_نرگس
#اللهمعجلالولیڪالفرج
📍روشـنا سـیمـره
📡@roshanaseymareh