eitaa logo
روشنگر
306 دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
13.5هزار ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
این پرستار جوان در حادثه رانندگی فوت کرد براندازها دوباره گفتن پلیس کشته 😐 پدر پرستار مائده جوانفر که در شبکه های اجتماعی او را یکی کشته شدگان اغتشاشات اخیر اعلام کردند، گفت: دخترم مائده در حادثه تصادف در محور قزوین - رشت جان باخت و آنچه در باره فوت وی در اعتشاشات شهر رشت می گویند واقعیت ندارد. حتی امروز در مراسم خاکسپاری دخترم، یک جوان ناشناس یک عکس از ایشان را که شخصی و در شان دخترم نبود را از رشت به همراه خود آورده بود و به دنبال برهم زدن مراسم بود که همسرم،(مادر مائده) با ناراحتی عکس دخترم را از ایشان گرفت. در مراسم خاکسپاری دخترم یک دختر جوان ناشناس شروع به دادن شعار کرد که با برخورد از سوی خانواده محل خاکسپاری را ترک کرد.
🔻روی پلاکاردش نوشته در کشور من مورد تجاوز قرار گرفتن آسان‌تر از پیدا کردن شغل است کاش اینها رو میدیدیم😔😔😔😔 حیف از امنیت کشورمون....حیف....
این فیلترشکنیه که از روزهای اول آشوب توسط رسانه‌های برانداز به شدت تبلیغ میشه فقط کافیه بدونید این فیلترشکن توسط نوچه‌های شبکه داعشی سعودی نشنال پشتیبانی و حمایت میشه و به راحتی از میتونه از گوشی تون جاسوسی کنه سعودی‌ها عاشق چشم و ابروی مردم ایران نیستن که میلیون‌ها دلاری خرج این چیزها میکنن :)
چه خونهایی که به گردن اینهاست.. «وَلَعَنَ اللهُ اُمَّهً قَتَلَتکُم وَلَعَنَ اللهُ المُمَهِّدینَ لَهُم بِالتَّمکینِ مِن قِتالِکُم »  لعنت خدا بر کسانی که زمینه های قتل شما را فراهم کردند.
مگه‌ داریم‌... قشنگ‌ تر از این‌ ...
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز این جمعه گذشت و خبر از یار نشد...
22.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از لحظات ورود نیروهای واکنش سریع پلیس به حرم و لحظه دستگیری تروریست ملعون ⭕️ حضور تیم واکنش سریع کمتر از یک و نیم دقیقه بوده است.
روشنگر
واقعا فکر کردن مالیات داره؟؟؟ 😐👆 #فلوراسام #شیراز #شاهچراغ
این کلیپ رو بفرستید برای اون بازیگر کوری که گفته مگه میشه از گیت حرم یه تفنگ ابپاش وارد بشه.. تا ببینه ملعون اول خادم گیت را کشته و بعد وارد شده هر کی را دیده پرپر کرده 😞
تروریستی که به حرم شاهچراغ(ع) حمله کرد، نپرسید که باحجابی یا بی‌حجاب؛ هر ایرانی که دید شلیک کرد وداع خانواده شهدای حرم شاهچراغ(ع) با شهدایشان
💢 کارشون از چادر از سر زن دیگران کشیدن رسیده به تهدید دختر شهید!!! 🔹بله؛ وقتی هزینه چادر از سر ناموس مردم کشیدن رو بالا نبریم، باید منتظر چنین فازهای بدتری باشیم.
⭕️انگشتر شکسته و غرق به خون آرمان علی وردی
⭕️دیالوگ جالب دو جوان ساعت ۲۰ روز چهلم مهسا امینی