eitaa logo
روشنگر
305 دنبال‌کننده
25.7هزار عکس
13.8هزار ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
خواننده-بازیگر ترکیه‌ای بعد از توهین به اردوغان، در دادگاه بدوی به چهارسال حبس و بلاگر ترکیه‌ای بخاطر توهین به پول ترکیه به ۷ سال حبس محکوم شد اصلاح‌طلب‌ها که جدیدا عاشق دموکراسی اردوغان شدن نظری درباره بازی با امنیت ملی ایران توسط مثل ترانه علیدوستی ندارن؟
✨ امام علی (ع): آن‎ها در باطل خود متحدند و شما در حقتان پراکنده! (خطبه ۲۵نهج البلاغه) ⁉️ پست اینستاگرامی صدراعظم‌ آلمان در حمایت از همجنسگرایی ⚠️اینگونه از قوانین شیطانی شون حمایت و حراست میکنن! اما اینجا مسئولین ما یا میترسن یا خجالت میکشن که علنا از قانون الهی حجاب دفاع کنن؟ هر اندازه که اونها در عمل به کفرشون جدی و متحد هستن ما در ایمانمون مردد و متفرقیم!
✅عبادتِ با کسالت و زورکی فایده‌ای نداره 🔸 دیدی وقتی آدم مریض میشه، با اینکه بدنش به غذا احتیاج داره، ولی میلی به غذا نداره، اگر هم بخوره زورکی میخوره. 🔸 کسی هم که اهل دنیاست همینطوریه. 🔸 واقعاً روحش به این عبادت و بندگی نیاز داره، امّا لذت و شیرینی عبادت را نمی‌چشه، و نمی‌فهمه که این عبادت خیلی شیرینه، بنابراین عبادت رو زورکی انجام میده، و این عبادتِ زورکی فایده‌ای نداره. این آدم مریضه. روحش مریضه. باید به فکر درمان خودش باشه. 🔸 قرآن میگه اون عبادت و عمل خیری که همراه با کسالت باشه، و از روی کراهت، و زورکی انجام بشه، پذیرفته نیست: 📖 وَ مٰا مَنَعَهُمْ أَنْ تُقْبَلَ مِنْهُمْ نَفَقٰاتُهُمْ إِلاّٰ أَنَّهُمْ کَفَرُوا بِاللّٰهِ وَ بِرَسُولِهِ وَ لاٰ یَأْتُونَ اَلصَّلاٰةَ إِلاّٰ وَ هُمْ کُسٰالیٰ وَ لاٰ یُنْفِقُونَ إِلاّٰ وَ هُمْ کٰارِهُونَ (توبه/۵۴) انفاقی که می‌کنند پذیرفته نیست، چون به خدا و پیامبرش کافر شدند، و نماز را با کسالت و بی‌حالی به جا می‌آورند، و از روی می‌کنند. 🔹 نماز میخونند، امّا با کسالت و بی حالی "کُسٰالیٰ" 🔹 انفاق می‌کنند، امّا زورکی و با کراهت "کٰارِهُونَ" 🔹 اینجور عبادتها فقط برای رفع تکلیفه، وگرنه فایده‌ای نداره. اون چیزی که به کارها ارزش میده، نیّت، نشاط و عشق، و انگیزه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید تاوان کارم رو بدم یک کلاش داشتم با 100 تا تیر جنگی، برداشتم و رفتم توی تجمع ها.....
📌 پیام های ممنوعه در زندگی زناشویی - هیچ وقت منو نفهمیدی ، عزیزم خوشحال میشم مسئله رو از زاویه دید من هم ببینی و درک کنی - چقدر رو مخی تو باعث میشی سرت داد بزنم ازت متنفرم ! ، عزیزم میشه وقتی آروم شدیم با هم حرف بزنیم؟ من الان عصبانیم نیاز دارم یکم تنها باشم، یه ساعت دیگه با هم صحبت میکنیم - مردی؟ زنده ای؟؟ ، عزیزم هر وقت پیام یا تماسم رو دیدی منتظرتم ممنونم - تو هیچوقت به من گوش نمیدی ، ممکنه لطفا به حرفام بیشتر توجه کنی ؟ - چرا حرف نمیزنی ؟ همش توخودتی! ، هروقت دوست داشتی خوشحال میشم باهم صحبت کنیم 🕊⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⛑
آنچه یک مرد از همسرش میخواهد ستودن قدرت مرد همیشه مرتب بودنِ زن نیاز به آرامش حفظ صلح و آشتی پس از درگیری‌های کوچک همسرانی پرانرژی [┄┄┅┅🌱✿❀♥️❀✿🌱┅┅┄┄ 🕊⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🕊⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⛑
💔 ۵ ایده برای اینکه قهر با همسرتان راسریع تمام کنید ؛ 🔅به او لبخند بزنید 🔅شما پیشقدم بشوید 🔅به خوبی هایش فکر کنید 🔅جزئیات بحث و دعوا را مرور نکنید 🔅بدانید در هر بحث دو طرف مقصر هستند 👫➖➖💜➖➖👫 🕊⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🕊⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⛑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ℒℴνℯ♥️ 🕊⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🕊⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⛑
کنار سی و سه پل نشسته بودم …نگاهم به دختر بچه سه یا چهار ساله خارجی افتاد که از پدر و مادرش اندکی فاصله گرفته بود و داشت مرا نگاه میکرد . بقدری چهره زیبا و بانمکی داشت که بی اختیار با دستم اشاره کردم به طرفم بیاید اما در حالتی از شک و ترس از جایش تکان نخورد... دو سه بار دیگر هم تکرار کردم اما نیامد . به عادت همیشگی ، دستم را که خالی بود مشت کردم و به سمتش گرفتم تا احساس کند چیزی برایش دارم . بلافاصله به سویم حـرکت کرد . در همین لحظه پدرش که گویا دورادور مواظبش بود بسرعت به سمت من آمد و یک شکلات را مخفیانه در مشتم قرار داد... بچه آمد و شکلات را گرفت . من که دست و پا شکسته انگلیسی حرف میزدم به پدرش گفتم من قصد اذیت او را نداشتم . گفت میدانم و مطمئنم که میخواستی با او بازی کنی اما وقتی مشتت را باز میکردی او متوجه میشد که اعتمادش به تو بیهوده بوده است. کار تو باعث میگردید که بچه ، دروغ را تجربه کند و دیگر تا آخر عمرش به کسی اعتماد نکند..!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصلا جای نگرانی نیست خانم زکریا اگر شما رو کشتن اجازه نمیدیم قاتل شما رو اعدام کنن، راهتون ادامه دارد، شما با خیال راحت بمیرید ✍ali_bitarafan5