5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 سرعت غیر مجاز ممنوع ❌
🔸 اگر همهی ما این رو رعایت کنیم
مشکل بی حجابی حل خواهد شد ☺️
🔹 این ویدیو رو منتشر کنید و بدست
همهی انقلابی ها برسونید 🤝
🔸 کاری از آقای #جوادی مدیر گروه جهادی
#رسانه ای #هتنا
#نشر_حداکثری
#حجاب
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
🅾 آن که #رئیس_جمهور خواهد شد !
🔹 آنها که تصور می کنند تا چند روز دیگر #پزشکیان رئیس جمهور خواهد شد سخت در اشتباهند ! چون :
🔸 پزشکیان نه تنها ایده والگوی مشخصی برای اداره کشور ندارد بلکه درک و تصور او از اداره کشور و جایگاه #ریاست_جمهوری و اختیارات و مسئولیتهای آن غیرواقعی و تخیلی است ! حوصله مطالعه و کسب اطلاعات در این عرصه را هم ندارد .
🔹 پزشکیان نه مانند خاتمی اهل نظر و اندیشه است و نه مثل #رفسنجانی و #احمدی_نژاد شخصیتی مدیر و قدرت طلب ! او حتی مانند #روحانی ، سیاست باز و سیاسی کار هم نیست !
🔸 نگاه پزشکیان به سیاست و اداره کشور بسیار عامیانه و معمولی است و نه می تواند و نه مایل است از پیچیدگی های حکمرانی درک درستی داشته باشد ! او حتی با وجود چهار دوره نمایندگی #مجلس ( و یک دوره نایب #رئیسی مجلس ) توانایی و تمایلی به انجام وظایف نمایندگی هم نداشت و به گواهی برخی از نمایندگانی که در مجالس مختلف با او همکار بوده اند از انجام بسیاری از مسئولیتهای نمایندگی شانه خالی می کرد .
🔹 و دقیقا به علل فوق ، #اصلاح_طلبان او را گزینه ای مطلوب برای ریاست جمهوری دانسته و با هدف بازگشت به قدرت ، گرد او جمع شده و برایش تبلیغات کردند . طرح اصلاح طلبان برای #دولت پزشکیان از این قرار است :
🔸 پزشکیان در ظاهر رئیس جمهور خواهد بود و برخی از وظایف تشریفاتی و نمایشی رئیس جمهور را انجام خواهد داد اما در عمل ، قدرت میان طیفهای مختلف اصلاحات تقسیم خواهد شد و ریاست جمهوری بنام پزشکیان اما به کام قدرت طلبان اصلاحات خواهد بود !
🔹 ریاست جمهوری پزشکیان،سفره گستره قوه مجریه را دو دستی تقدیم تشنگان قدرت خواهد کرد و آنها بدون مزاحمت یا دخالت رئیس جمهور، هر چه بتوانند انجام خواهند داد و هر چه اراده کنند را خواهند بلعید و البته طوق مسئولیت و پاسخگویی را بر گردن پزشکیانِ بی خبر و ساده دل خواهند انداخت و هزینه های تخلفات و منفعت طلبی هایشان را به حساب پزشکیان واریز خواهند کرد !
🔸 در عمل ، سکان ریاست جمهوری به دستِ تازه بدوران رسیده ها و نسل میانی اصلاحات خواهد افتاد ، بدون آن که مسئولیت ، پاسخگویی ، عواقب و پیامد های منفی آن را پذیرفته و برعهده گرفته باشند !
🔹 نشانه های این روند خطرناک و فاسد در شکل گیریِ کمیته هایِ سهم خواهی و تقسیم قدرت به مدیریت ظریف و با مشارکت سیاسی کاران حرفه ای جبهه اصلاحات به وضوح قابل مشاهده است !( روندی که حتی داد بهزاد نبوی را هم درآورده است !)
🔸 به همین دلیل ،" #دولت_آینده " خطرناک ترین و آشفته ترین دولت جبهه اصلاحات خواهد بود چون رئیس جمهور آن ، تسلطی بر زیر مجموعه خود نخواهد داشت و مدیران دولت هم از رئیس جمهور حساب نخواهد برد و تمکین نخواهد کرد !
🔹 راهکار مقابله با این وضع نامطلوب ، ورود جدی ، هوشمندانه و بی تعارف مجلس به مقوله رای اعتماد به وزرا است و در این مسیر مسئولیت اصلی بر دوش نمایندگان انقلابی و متعهد مجلس است . نمایندگانی که مانع تکرار خطای نابخشودنی مجلس نهم در دادن رای اعتماد کامل به کابینه پر مسئله و مشکل ساز حسن روحانی باشند .
✍ محمد صادق کوشکی
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
⭕️🎥 فیلم بالا خانم #مولاوردی معاون #زنان #روحانی به خاطر حرفهای خانم #شجاعی برنامه زنده تلویزیونی رو ترک کرد .
🔸 اما حرف خانم شجاعی چه بود رو در فیلم پایینی ببینید و سرانجامش در زیر بخونید .
🔹 خانم شجاعی در تاریخ ۳ بهمن ۱۴۰۰ گفته بود :
خانم مولاوردی و #دولت روحانی به دنبال رسمی کردن تن فروشی و #روسپی گری در کشور بودند که باعث شد خانم مولاوردی از خانم شجاعی شکایت کنه !
🔸 اما با ارائه اسناد و مدارک به دادگاه مربوطه ، ادعا های فاطمه شجاعی منطبق با واقعیت شناخته شد و مورد تایید دادگاه قرار گرفت .
🔹 الان هم خانم مولاوردی عضو کارگروه انتخاب معاونت زنان و خانواده آقای #پزشکیان شده !
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 افشاگری آیه الله #میرباقری درباره برنامه آقایان #اصلاح_طلب در #مذاکرات برای اجرای #برجام دوم و سوم
💥 بخاطر همین افشاگری های ایشان هست که اخیرا هجمه های زیاد ی وارد شده است .
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
🔴 سالروز #شهادت دانشمند هسته ای ، دکتر داریوش #رضایی_نژاد گرامی باد
🔹 ۱۳سال پیش در چنین روزی #شهید رضایی نژاد در مقابل دیدگان همسر و فرزند خردسالش توسط #تروریست های اسرائیلی به ضرب گلوله به شهادت رسید .
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
💢 یا الله
بر اساس یک توهم و #خبر #کذب ، روی این #پشه_مانور رفتند !
🔸 اما تکذیبیه این خبر آیا مانور #رسانه ای شد ؟!
🔹 از نظر شبکه بهداشت ما مردم باید همیشه مدام از یک بیماری بترسند ، تا تن به #واکسن های ناشناخته اون بیماری بدن !
🔸 این پزشک بر اثر سکته ناگهانی فوت کرد ، آیا رسانه ای شد ؟!
🔹 آیا مسولین وزارت بهداشت بخاطر این خبر کذب و ایجاد وحشت در مردم عذرخواهی کردند ؟!
🔸 آیا کسی بررسی کرد ایشون واکسن #کرونا زده بود یا نه ؟!
🔹 آیا کسی به مردم گفت تمام دنیا و حتی خود شرکت های واکسن سازی #اعتراف کردند واکسن های کرونا خون رو منعقد و لختگی میارند و از بعد از این واکسیناسیون آمار سکته های قلبی و مغزی محسوس بالا رفته ؟!
🔸 پاندمی بعدی با هر عنوانی کاملا بستگی به رفتار مردم در این خبرسازی ها و عملیات فریب ها داره !
اگر باور کنند ،
در #دولت #پزشکیان پاندمی سنگین تر از کرونا برسرمون میاد
اما اگر باور نکنند و زندگی عادی رو برهم نزنند ، هیچ اتفاقی نمیفته .
#آگاه_باشیم
#نسل_کشی
#فتنه_واکسن
#عوارض_واکسن
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
روشنگری
🔺 ترجمه متن نامه #رهبر_انقلاب به دانشجویان باوجدان حامی مردم #فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده #آم
🔺 جوانان بلژیکی #نامه به حضرت آقا نوشتن و گفتن :
🔹 « ما مصمم هستیم درک خود را نسبت به اسلام تعمیق بخشیم و مشتاقانه منتظر ادامه این تبادل پربار روحیه گفتگو و همکاری سازنده هستیم »
🔻 وقتی رایحه اسلام ناب رو میچشی😍
✍ فائزه طلایی
#رهبری
#بلژیک
#ایران_قوی
#A_LETTER4U
📡 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/Roshangari315
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 ️ کارشناس اسرائیلی : این روز ها #ایران دارد در سراسر #خاورمیانه رژه میرود !
🔹 افسران #سپاه قدس درحال تولید سلاح در #یمن هستند .
🔸 به تهدید #هسته_ای و منطقه ای ایران باید فعالیت در #آفریقا را هم اضافه کنیم زیرا این فعالیت ها منافع #اقتصادی و گسترش #نفوذ برای ایران در پی دارد .
🔹 یکی به فرزندان آریایی کوروش کبیر بگه آخرین باری که ایرانی ها داشتن در سراسر خاورمیانه رژه می رفتن زمان ساسانیان بود . این رو که دیگه ما نمیگیم .
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315