9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 پاسخ کوبنده عضو برجسته #انصارالله به مجری فرانس 24 که حمله یمنی ها به تل آویو را تصادفی خواند !
🔶 مجری فرانس 24 : حمله به تل آویو استثنایی نبود بلکه تصادفا همزمان با فعال نشدن آژیر هشدار بود !
🔷 « محمد #البخیتی » عضو برجسته دفتر سیاسی انصارالله : موفقیت حمله لطف خداوند بود اما کدام یک تصادفی بود ؟ محاصره #اسرائیل یا فراری دادن ناوگان #آمریکا و #انگلیس از منطقه ؟ شما بگویید تصادفی یا هر چه دوست دارید بنامید .
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 تلخ ترین و دردناک ترین کلاس زبان دنیا
🔸 اگر هنوز به دلیلی برای نفرت از #اسرائیل محتاجید ، این کلاس آموزش زبان را تماشا کنید .
🔹 تهش چیز های جدیدی یاد خواهید گرفت که عقل خود شیطان هم به آن ها نمیرسد
#رژیم_حرامزاده
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢🎥 #ظریف یک ماه قبل : قانون اقدام راهبردی #مجلس ، مانع بازگشت #برجام شد !
🔹 #رهبر_انقلاب امروز : قانون اقدام راهبردی بسیار خوب بود . برخی #اعتراض و عیبجویی کردند که مطلقا وارد نیست !
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 مردم #بحرین برای محکوم کردن #جنایات رژیم صهیونیستی و لغو توافقنامه عادی سازی روابط بین بحرین و رژیم #اسرائیل به خیابان ها آمدند
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 سرعت غیر مجاز ممنوع ❌
🔸 اگر همهی ما این رو رعایت کنیم
مشکل بی حجابی حل خواهد شد ☺️
🔹 این ویدیو رو منتشر کنید و بدست
همهی انقلابی ها برسونید 🤝
🔸 کاری از آقای #جوادی مدیر گروه جهادی
#رسانه ای #هتنا
#نشر_حداکثری
#حجاب
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
🅾 آن که #رئیس_جمهور خواهد شد !
🔹 آنها که تصور می کنند تا چند روز دیگر #پزشکیان رئیس جمهور خواهد شد سخت در اشتباهند ! چون :
🔸 پزشکیان نه تنها ایده والگوی مشخصی برای اداره کشور ندارد بلکه درک و تصور او از اداره کشور و جایگاه #ریاست_جمهوری و اختیارات و مسئولیتهای آن غیرواقعی و تخیلی است ! حوصله مطالعه و کسب اطلاعات در این عرصه را هم ندارد .
🔹 پزشکیان نه مانند خاتمی اهل نظر و اندیشه است و نه مثل #رفسنجانی و #احمدی_نژاد شخصیتی مدیر و قدرت طلب ! او حتی مانند #روحانی ، سیاست باز و سیاسی کار هم نیست !
🔸 نگاه پزشکیان به سیاست و اداره کشور بسیار عامیانه و معمولی است و نه می تواند و نه مایل است از پیچیدگی های حکمرانی درک درستی داشته باشد ! او حتی با وجود چهار دوره نمایندگی #مجلس ( و یک دوره نایب #رئیسی مجلس ) توانایی و تمایلی به انجام وظایف نمایندگی هم نداشت و به گواهی برخی از نمایندگانی که در مجالس مختلف با او همکار بوده اند از انجام بسیاری از مسئولیتهای نمایندگی شانه خالی می کرد .
🔹 و دقیقا به علل فوق ، #اصلاح_طلبان او را گزینه ای مطلوب برای ریاست جمهوری دانسته و با هدف بازگشت به قدرت ، گرد او جمع شده و برایش تبلیغات کردند . طرح اصلاح طلبان برای #دولت پزشکیان از این قرار است :
🔸 پزشکیان در ظاهر رئیس جمهور خواهد بود و برخی از وظایف تشریفاتی و نمایشی رئیس جمهور را انجام خواهد داد اما در عمل ، قدرت میان طیفهای مختلف اصلاحات تقسیم خواهد شد و ریاست جمهوری بنام پزشکیان اما به کام قدرت طلبان اصلاحات خواهد بود !
🔹 ریاست جمهوری پزشکیان،سفره گستره قوه مجریه را دو دستی تقدیم تشنگان قدرت خواهد کرد و آنها بدون مزاحمت یا دخالت رئیس جمهور، هر چه بتوانند انجام خواهند داد و هر چه اراده کنند را خواهند بلعید و البته طوق مسئولیت و پاسخگویی را بر گردن پزشکیانِ بی خبر و ساده دل خواهند انداخت و هزینه های تخلفات و منفعت طلبی هایشان را به حساب پزشکیان واریز خواهند کرد !
🔸 در عمل ، سکان ریاست جمهوری به دستِ تازه بدوران رسیده ها و نسل میانی اصلاحات خواهد افتاد ، بدون آن که مسئولیت ، پاسخگویی ، عواقب و پیامد های منفی آن را پذیرفته و برعهده گرفته باشند !
🔹 نشانه های این روند خطرناک و فاسد در شکل گیریِ کمیته هایِ سهم خواهی و تقسیم قدرت به مدیریت ظریف و با مشارکت سیاسی کاران حرفه ای جبهه اصلاحات به وضوح قابل مشاهده است !( روندی که حتی داد بهزاد نبوی را هم درآورده است !)
🔸 به همین دلیل ،" #دولت_آینده " خطرناک ترین و آشفته ترین دولت جبهه اصلاحات خواهد بود چون رئیس جمهور آن ، تسلطی بر زیر مجموعه خود نخواهد داشت و مدیران دولت هم از رئیس جمهور حساب نخواهد برد و تمکین نخواهد کرد !
🔹 راهکار مقابله با این وضع نامطلوب ، ورود جدی ، هوشمندانه و بی تعارف مجلس به مقوله رای اعتماد به وزرا است و در این مسیر مسئولیت اصلی بر دوش نمایندگان انقلابی و متعهد مجلس است . نمایندگانی که مانع تکرار خطای نابخشودنی مجلس نهم در دادن رای اعتماد کامل به کابینه پر مسئله و مشکل ساز حسن روحانی باشند .
✍ محمد صادق کوشکی
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
⭕️🎥 فیلم بالا خانم #مولاوردی معاون #زنان #روحانی به خاطر حرفهای خانم #شجاعی برنامه زنده تلویزیونی رو ترک کرد .
🔸 اما حرف خانم شجاعی چه بود رو در فیلم پایینی ببینید و سرانجامش در زیر بخونید .
🔹 خانم شجاعی در تاریخ ۳ بهمن ۱۴۰۰ گفته بود :
خانم مولاوردی و #دولت روحانی به دنبال رسمی کردن تن فروشی و #روسپی گری در کشور بودند که باعث شد خانم مولاوردی از خانم شجاعی شکایت کنه !
🔸 اما با ارائه اسناد و مدارک به دادگاه مربوطه ، ادعا های فاطمه شجاعی منطبق با واقعیت شناخته شد و مورد تایید دادگاه قرار گرفت .
🔹 الان هم خانم مولاوردی عضو کارگروه انتخاب معاونت زنان و خانواده آقای #پزشکیان شده !
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 افشاگری آیه الله #میرباقری درباره برنامه آقایان #اصلاح_طلب در #مذاکرات برای اجرای #برجام دوم و سوم
💥 بخاطر همین افشاگری های ایشان هست که اخیرا هجمه های زیاد ی وارد شده است .
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
🔴 سالروز #شهادت دانشمند هسته ای ، دکتر داریوش #رضایی_نژاد گرامی باد
🔹 ۱۳سال پیش در چنین روزی #شهید رضایی نژاد در مقابل دیدگان همسر و فرزند خردسالش توسط #تروریست های اسرائیلی به ضرب گلوله به شهادت رسید .
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315