🔺 تخریب در جبهه انقلاب جایی ندارد
#انتخابات
بررسی نامه تشکر شهید رئیسی از #جلیلی در خصوص ارائه برنامه ها، راهکارها و خروجی جلسات کارشناسی دولت سایه به دولت سیزدهم نشان میدهد مطالب منتشر شده در رابطه با اختلاف شهید رئیسی و #سعید_جلیلی حقیقت ندارد
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
💢میراث رئیسی برای دولت چهاردهم/ زمینه های بی اعتباری تحریم آمریکا فراهم شده است
🔹انتخابات در کشورمان در حالی قرار است برای انتخاب رئیس جمهور برگزار شود که جمهوری اسلامی ایران در زمان رئیس جمهور فقید خود آیت الله رئیسی در مدار سیاست خارجی متوازن به پیشرفت بزرگی در دست یابی به منافع ملی رسیده بود. اینکه آیت الله رئیسی توانست ایران را از مدار سیاست خارجی برجام محور نجات دهد، به معنای شکست راهبردی آمریکا در تهی سازی ایران از قدرت می باشد. از این رو انتظار می رود که رئیس جمهور آینده بتواند در مدل سیاست خارجی دولت سیزدهم و مسیر هموار شده در سیاست خارجی، به مدل قبل از دولت رئیسی برگردد.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
💢رهزن عقلانیت
🔹اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات مشخص شده و جدول زمانی تبلیغات و رقابتهای انتخاباتی نیز معین شده است. سفرهای انتخاباتی نامزدها نیز در راه است و هر روز بیشتر از دیروز درگیر انتخابات خواهیم شد. در این میان، نوع و کیفیت انتخاب ماست که رئیسجمهور آینده کشور را مشخص میکند. در این مسیر دامها و راهزنانی پنهان وجود دارد که اجازه رسیدن به یک انتخاب عقلانی را به رأیدهندگان نمیدهند که نسبت به آنان باید هوشیار بود.
🔸۱ـ اولین آفت در این مسیر میل افراد به «تقلید و پیروی کورکورانه» است؛ چراکه انتخاب عقلانی دردسرهایی دارد، از جمله آن وقت گذاشتن برای تحقیق و بررسی و تلاش برای شناخت نامزدهای انتخاباتی است. این هزینهای است که اغلب افراد از آن اکراه دارند و ترجیح میدهند در این مسئله تقلید کنند.
🔹۲ـ راهزن دیگر هوشمندی در رأی دادن، نشناختن معیارها و شاخصههای گزینه مطلوب است. بهترین معیار در این زمینه رجوع به رهنمودها و توصیههایی است که بزرگان مورد اعتماد جامعه در اختیار ملت و تودهها قرار دادهاند که در رأس آنان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار دارد.
🔸۳ـ یکی دیگر از موانع انتخاب مطلوب، تکیه بر یک مؤلفه و بیتوجهی به شاخصههای دیگر نامزد اصلح است. نتیجه این رویکرد، انتخاب گزینهای است که شاید ویژگی برجستهای داشته باشد، اما فاقد حد مطلوب شرایط دیگر خواهد بود. به واقع، باید تلاش کرد تا به همه شرایط توجه شود و از نگاه تکبعدی به نامزدها پرهیز کرد.
🔹۴ـ غلبه احساسات و عواطف، راهزن دیگری است که مسیر عقلانیت انتخابات را ناکام خواهد گذاشت. متأسفانه، شور و هیجانات رقابتهای انتخاباتی آنقدر بالا میگیرد که گامهای تعقل در نیمه راه رها میشود و احساسات و حب و بغضها بصیرت و انتخاب آگاهانه را از آدمی سلب میکند.
🔸۵ـ دوقطبی شدن فضای انتخابات، بستری آلوده است که زمینه را برای حذف عقلانیت از صحنه انتخابات فراهم خواهد کرد. با دوگانه شدن فضای انتخابات و سیاه و سفید شدن نامزدها، دیگر معیارها و ملاکهای واقعی سنجش کنار میرود و شاخصهها و مؤلفههای ساختگی و غیر واقعی، معیار گزینش افراد خواهد شد. این در حالی است که معمولاً تفاوت گزینهها آنقدر زیاد نیست که یکی را کاملاً صالح و دیگری را فاسد دید، یکی را منجی و دیگری را ویرانگر!
🔹توجه به این موانع و عبور از آنها، نویدبخش انتخاباتی معقول و هوشمندانه خواهد بود که رأیدهنده در آن بر حجت شرعی خود عمل خواهد کرد و نتیجه انتخاب فردی کارآمد و شایسته خواهد بود.
#حرفروز
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
توهین رباتهای توییتری به ۶ نامزد انتخابات
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی:
🔹ارزیابیهای ما در مرکز ملی فضای مجازی نشان میدهد، که به طور میانگین حجم زیادی از کاربران توییتر که علیه کاندیداها محتوای توهینآمیز منتشر کردهاند، ربات هستند.
🔹از آنجایی که این رباتها علیه هر ۶ کاندیدای محترم انتخابات ریاستجمهوری فعال هستند، لازم است که کاندیداها و هوادارانشان بیش از این هوشیار باشند.
🔹رباتهای توییتر قصد دارند که کاندیداها و هوادارانشان را به واکنش تند علیه یکدیگر وادار کنند.
tn.ai/3103552
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط