استاد رحیم پور ازغدی.mp3
15.31M
💠معیارهای شناخت عرفانهای کاذب
🔻عرفانی که در آن نه «معرفت الله» وجود دارد و نه «کف نفس» قطعاً یک #عرفان_قلابی است.
🎙استاد رحیم پور ازغدی
@Feraghvaadyan
💢امتزاج حق و باطل در جریانهای انحرافی
♦️باید دانست که عموم فرقه ها و جریانهای انحرافی ممکن است مطالب درست و حقی نیز در حرفها و عقاید و رفتارشان باشد و همین امرگاه موجب می شود کسانی تامل و بررسی لازم را در همه حرفها و #عقاید آنها نداشته و به آنها متمایل شوند. از همین رو لازم است همه عقاید و اعمال یک جریان و فرقه وارسی شود تا معلوم شود که در مسیر حقند یا باطل؛ و نیز باید دانست که گاه یک عقیده اساسی باطل در گروه و یا جریانی می تواند دلیل بر انحراف کلی آن باشد. در مثل گفته می شود مانند فضله ای در دیکی پلو است که کل دیک را نجس می کند. امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند:« یکی از عوامل انحراف افراد این است که با باطل ممزوج و آمیخته به حق مواجه می شوند و توان شناخت و تفکیک حق از باطل را پیدا نمی کنند و ای بسا موجب می شود که تحت تاثیر اجزای حق، عناصر باطل را بپذیرند.» (1)
🔸مهمترین راه برای شناخت #عرفانهای_کاذب و فرقه های انحرافی مراجعه به عالمان شایسته دینی و فقهای شناخته شده و مورد اعتماد عموم مومنین، و پرسش از آنان در باره این فرقه ها و عدم اتکا و اعتماد به دریافت شخصی خودمان است. بدون شک این مسیری نجاتبخش از افتادن به دام انحرافها و منحرفان خواهد بود.
📚1.نهجالبلاغه، خطبه 50.
@Feraghvaadyan
⭕️توهم اکنکار
🔹فرقه اکنکار خود را وسیع تر و بسیطتر از ادیان و مذاهب میداند و آنها را دارای خرافه و فانتزیهای عاطفی میداند.«اکیست ها تمام ادیان را شبیه به اعضاء بدن انسان دانسته اند، که روح این بدن، #اکنکار مى باشد. آنها معتقدند: تمام ادیان و مذاهب جزیى از مکتب اکنکاراند و به تنهایى کامل نمى باشند؛ زیرا کمال، از طریق اعتقادات مذهبى قابل دستیابى نیست. به همین خاطر، اکنکار، نه یک #دین و مذهب است و نه یک فلسفه و علم متافیزیکى؛ زیرا که ادیان محدودند و کمال حد و حدودى ندارد. از نظر آنها، اکنکار از هر فلسفه و مذهبى که در جهان وجود دارد به حق نزدیک تر است.»(1)
از نظرگاه آنان، مذاهب از پنج عنصر اساسى تشکیل شده اند:
1) فرائض خرافى
2) فانتزى هاى عاطفى
3) مراسم آئینى
4) تفکرات ماوراء الطبیعه
5) اصول اخلاقى
📚1.سرزمین هاى دور، ص 376.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
♨️ابتذال فرهنگی در قبرستان مردگان
🔹یکی از نکات بسیار سخیف و مبتذلی که در سناریوی #هویت_ستیزی قابل مشاهده است، به سخره گرفتن اشک و ماتم و گریه برای از دست دادن نزدیکان و روی آوری به ساز و آواز و تمبک است، اگر این دسته افراد مقداری از تزویر و دورویی خود را کم کنند، اقرار خواهند داشت هر انسانی به طور فطری در نهان خود با از دست دادن عزیزان و نزدیکانش نه تنها با کف و سوت و آواز و هلهله ابراز خوشحالی نمی کند، بلکه غم عجیبی حتی برای ساعتی او را از رفتاری خلاف حزن و ماتم باز می دارد، به طوری که به طور خدادادی و فطری اشک ماتم از گونه های او سرازیر می شود.
💢« جریان های انحرافی که دچار قرائت های مختلف از دین داری شده اند و با ردکردن و مبارزه با اصول #دینداری وحیانی به نوعی به دنبال به چالش کشیدن دین داری اصیل و وحیانی هستند، با این نوع گرایش با یک رویکرد دین ستیزانه در واقع به دنبال تغییر سبک زندگی دینی هستند، ولی نباید این مطلب را فراموش کرد که خروج از موازین دینی و گرفتار شدن در رویکرد افراطی موسیقی گرایی می تواند لطمات جدّی به حیات بشری و روح آرامش انسان وارد نماید، به طوری که انسان را به ناهنجاری های روحی مبتلا می کند.»(1)
🔸فلسفه حضور در قبرستان یادآوری زندگی ابدی است که هر انسانی خواه ناخواه به زودی آن را تجربه خواهد کرد، از این رو یاد مرگ و حضور در قبرستان می تواند به عنوان یک موتور پیشران برای حرکت به سوی خوبی ها و انجام عمل صالح و عدم تکیه و اعتماد به آبادی حیات دنیوی است، این در حالی است که رویکرد موسیقی گرایی در تضاد جدی با آثار تربیتیِ توجه به حیات ابدی است.
1. عبد الحسین خسرو پناه، جریان شناسی ضد فرهنگ ها، ص 84.
@Feraghvaadyan
💢تبلیغ اصل اساسی بهائیت
🔹در حالیکه سران بهائیت تبلیغ و ترویج #فرقه خود در ایران را تکذیب میکنند که مهمترین بخش آموزههای بهائی «ترویج و ترتیب» است و سرکردگان این فرقه بر آن بسیار سفارش کرده اند.« چون بدایت تأسیس است، لهذا اعظم امور الیوم ترویج است و بعد از ترویج ترتیب است. اگرحال به ترتیب پردازیم، ترویج تأخیر افتد... البتّه نفوسی مبعوث گردند که به تمام قُویٰ بر انتشار کلمةالله قیام نمایند.»(1) و تأکید شده حتما قسمتی از امورات روزمره به ترویج آثار و انتشار انوار اختصاص داده شود.
🔸تشکیلات بهائیت با فهم تأثیر بازدهی بالای تبلیغ کودکان، سرمایهگذاری بر این قشر را به صورت گسترده در دستور کار قرار داده.این شیوهی تشکیلات #بهائیت اخیر به منظور استحالهی فرهنگی و همچنین بهائی کردن کودکان مسلمان در ایران با اقدامهایی نظیر نفوذ به مهدکودکها و مراکز آموزشی، تشکیل کلاسهایی به بهانهی رفع اشکالات درسی و همچنین تبلیغ از مدرسه تا خانه صورت میگیرد.
@Feraghvaadyan
♨️اصول شيطان پرستي آنتوان لاوي
▫️اولين کليساي شيطاني را آنتوان زندورلاوي تاسيس کرد. در افکار و عقايد او انسان محور و مرکز عالم هستي است و اين انسان است که خدا را ميسازد. او به ولايت کسي يا چيزي با نام شيطان اعتقاد نداشته و انسان را حاکم بر خدا و شيطان ميداند.اوصل #شیطان_پرستی از دیدگاه چنین است:
1- در شيطان پرستي خدايي وجود ندارد و هر انساني خود يک خداست.
2- عدم پرستش شيطان (ابليس)، زيرا شيطان جسم نيست و وجود خارجي ندارد.
3- ضد مذهب بودن، خصوصا مذهبي که اعتقاد به زندگي پس از مرگ دارند.
4- اعتقاد به لذت بردن در حد اعلاي آن زيرا تمام لذات در خوشي دنيايي است و اين خوشيها خصوصا لذات جنسي پتانسيل لازم را براي کارهاي روزانه آماده ميکنند.
🔻او قواعد 11 گانه و نيز گناههاي 9 گانه اي را براي شيطان پرستان تنظيم کرده است ولي آنچه مردم بعدها از شيطان پرستان در جهان ميبينند به هيچ وجه با اين قوانين و گناهها سازگار نبوده بلکه بر ضد آنها است.
مثلاً در مورد قتل، تجاوز، قرباني کردن، حيوان آزاري، کودک آزاري و...، آنتوان لاوي آن را قبول نداشته و در فرامين خود آنها را رد کرده است. ولي در حال حاضر مراسم شيطان پرستي چيزي به جز انجام اين اعمال نيست.
همه اينها نشان از تناقض گوييهاي آنتوان لاوي و پيروانش دارد. (در شيطان پرستي افکار و #عقايد و نظرات در حال تغيير و از نسبيت برخوردار هستند.) البته همه آنها اين خصوصيت خود را قبول داشته و به آن معتقد هستند. آنها معتقدند که چون ما خودمان خدا هستيم پس هر کاري بخواهيم انجام ميدهيم و اين مسخره است که يک شيطان پرست به قانون يا مقرراتي پايبند باشد.
♨️رسانه های تمام سیاسی و تبشیری
🔹رسانه های منتسب به جریان #مسیحیت_صهیونیستی که ماهیت خود را تبشیر و دعوت به مسیحیت عنوان میکنند، یک توهم بزرگ در سر میپروارنند و آن هم سرنگونی نظام اسلامی است و در این راه از راهبردها و تاکتیک های مختلف بهره میگیرد.
🔻در راستا همین هدف آنها تمام تلاش خود را برای ایجاد شکاف میان روحانیون و مردم میکنند و با انتشار اخبار دروغ و بزرگ نمایی برخی اختلافات و مشکلات سعی دارند تا همه مشکلات را به اسلام ، نظام اسلامی و #روحانیت نسبت دهند.
@Feraghvaadyan
🔻بودن یا نبودن؛
🔺شایعاتی پیرامون وضعیت قطب فرقه گنابادی
↙️در پی وخامت حال رییس #فرقه_گنابادی و بستری شدن چندین روزه وی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان، ساعتی پیش، اخباری پیرامون مرگ وی در برخی خبرگزاری ها درج شد که بلافاصله از سوی کانال تلگرامی منتسب به دراویش، مورد تکذیب قرار گرفت.
↩️با توجه به شرایط خاص حاکم بر #دراویش نعمت الهی گنابادی و تداوم چنددستگی های درونی، حاشیه سازی هایی از این دست، بی تردید بر وضعیت آینده و سرنوشت فرقه، اثرگذار خواهد بود.
📍عدم قطعیت در باب جانشین #نورعلی_تابنده ، تعمیق جناح بندی های درونی و خیز چراغ خاموش رقبای قدرت طلب، همه و همه، دامنه های این چالش را گسترده تر خواهدساخت و انتشار این دست اخبار، بر تلاطم درونی #فقرا خواهد افزود.
⚰به هر حال، از لحاظ منطقی، تابنده با توجه به شرایط جسمانی و کهولت سن، فاصله زیادی با #مرگ ندارد و شاید نتواند قول یکصد و بیست و یک سالگی خود را عملی کند. این حقیقتی است ملموس برای دراویش که اینک هرچه بیشتر رنگ واقعیت گرفته.
⚠️نکته مسلم آنکه، #فرقه_گنابادی در روز های آینده، ایام سرنوشت ساز و دشواری پیش رو خواهد داشت اما آیا آمادگی لازم برای مواجهه با این شرایط را دارد؟
🔰❓پس از پشت سر گذاشتن بحران ناشی از فاجعه تلخ #گلستان_هفتم ، اینک نوبت به چالشی تازه رسیده؛ آیا دراویش نعمت الهی از این پیچ صعب نیز عبور خواهند کرد؟
✅بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
💢بهائیت و سودای حکومت
🔘فرقه بهائیت مملو از تناقضات و سخنان ضد و نقیض است چنانکه آنها معتقدند به هیچ وجه در امورات سیاسی دخالت نکنند اما از طرفی سرکرده فرقه از نحوه چگونگی تشکیل حکومت میگوید و یا بیت العدل مرکز تشکیلات بهائی واقع در #اسرائیل مراحل زمینه سازی «حکومت جهانی بهائی» را ترسیم میکند.
↩️« در این عصر است که امر مقدس الهی از مرحله مجهولیت بیرون آمده و د مرحله مقهوریت و مظلومیت کبری وارد میشود سپس به رسمیت ممتاز می گردد و چون از قبود و سلاسل گذشته استخلاص یاد و رسمیت گیرد و دیانت رسمی کشور میشود و رفته رفته #حکومت_بهائی تشکیل میگردد.»(1) سؤال اینجاست بهائیت که سیاستگریزی را مشی اساسی خود میدانند چگونه سودای حکومت داری را در سر میپروراند؟مگر تشکیل حکومت و حکومتداری امری سیاسی نیست؟
📚1.گوهر یکتا، ص348.
@Feraghvaadyan