✅تغییر قانون سربازی در کره جنوبی به نفع شاهدان یهوه
🔸کره جنوبی با تغییر قانون خدمت سربازی در این کشور، دست به اقدامی تاریخی زد. بر اساس قوانینسربازی، که از قدیمیترین قوانین دولت مدرن کره جنوبی است، از این پس حکم زندان برای افرادی که آگاهانه با خدمت اجباری سربازی مخالفند، لغو خواهد شد. شاهدان یهوه از جمله اقلیتهای مذهبی مخالف خدمت اجباری سربازی هستند که هزاران نفر از آنها هم اکنون با ارجاع به قانون ممنوعیت مخالفت با خدمت سربازی در زندانهای کره جنوبی به سر میبرند. بر اساس حکم دادگاه قانون اساسی کره، این افراد باید آزاد شوند. دادگاه میگوید حکم مجازات مخالفان از این جهت غیر قانونی است که هیچ راه جایگزینی برای انجام خدمت سربازی توسط مخالفان ارائه نمیدهد. قرار است دادگاه حکم آزادی مخالفان را صادر کند و جایپزنی برای موارد مشابه در آینده ارائه دهد🔸 / @religions
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
🔷بسترهای جذب به فرقه 🔸🔹پژوهشگران، هر یک از زاویه مختلفی به بررسی دلایل و بسترهای عضویت در فرقهها پرداختهاند. برای نمونه، «مایکل دی لانگون» سه مدل برای تبیین علت جذب به فرقهها مطرح کردهاست؛ اول، از آنجاییکه فرقهها به نیازهای روانی اعضای خود به نحو مناسبی پاسخ میدهند، مورد اقبال قرار میگیرند. دوم، مردم بر اساس ارزیابی شناختی خود درباره فرقهها به آنها میپیوندند. سوم، اساس کار فرقهها بر فریب استوار است. آنها برای جذب افراد به تشکیلات خود و حفظ آنها از دروغ استفاده میکنند.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
📚بروشور معرفی جریان انحرافی "احمد الحسن البصری"
شماره(۱)
@almoddaie
@feraghvaadyan
📚بروشور معرفی جریان انحرافی "احمد الحسن البصری"
شماره(۲)
@almoddaie
@feraghvaadyan
🔻نقشه جدید بهائیت، این بار به بهانه تولد یک #تروریست
▫️دویستمین سالگرد تواد علیمحمد شیرازی
↙️ پس از شوآف گسترده #بهائیت به بهانه #دویستمین سالگرد تولد «حسینعلی نوری» در سال گذشته، دور جدید نقشههای تبلیغی تشکیلات، این بار تولد علیمحمد شیرازی را دستاویز برنامههای خود قرار دادهاست.
در حالی که بیش از یک سال به آن باقی مانده، پیامهای مختلف مرکز اصلی تشکیلات، جامعه هدف و نحوه تحت تأثیر قرار دادن آنان را به بهائیان گوشزد میکند. چراکه تشکیلات معتقد است:
«این جشنها توانسته جوامع بهائی را به نحوی متحول سازد و ظرفیت افراد را آنگونه بسط دهد که عموم بهائیان بتوانند دوستان و نزدیکان خود را به حیات جمعی بهایی مرتبط سازند، تلاشهای مشترک را ساماندهی نمایند و تعالیم بهائی را به فرآیندهای پایدار در حیات جامعه تبدیل سازند و حضرت بهاءا... را به عنوان منشا تمام این دستاورد ها معرفی نمایند.»
📄 پیام جدید #بیت_العدل اسرائیلی بهائیت، بر فعالیتهای محلی و دعوت غیربهائیان به مجالس بهائی، اشاره زیادی کرده و با توجه به مناسبتهایی که در فصل پاییز پیشروی بهائیان است، تأکید شده:
«در این دو روز، برای احبای عزیز فرصتِ گرانبهایی فراهم خواهد شد که بر پایه تجربهای که سالِ گذشته اندوختند، مردم را در جشن ها و جلساتِ محلیِ بزرگداشت، گردهم آورند... پیش از نخستین مراسمِ بزرگداشت و پس از آن، احبا با خانواده، دوستان و آشنایان، اعم از دور و نزدیک، به گفتگو درباره زندگی و آموزههای جمالِ قِدَم پرداخته. گفتگوهایی که راجع به بزرگداشتِ حضرتِ باب صورت می گیرد.»(1)
✴️ در این پیام و پیامهایی از این دست، از بهائیان خواستهاند با تعریف داستانهای تاریخی و تمجید از علیمحمد و بابیان، برای مخاطبان ناآشنا، هرطور شده به لزوم بهائیت پل بزنند. هرچند از آنجایی که دوران بابیه و اقدامات این گروه، چیزی جز ماجراهای کشتار و آشوب، در چنته ندارد، بیتالعدل در این زمینه وعده داده داستانهایی را در اختیار مبلغین قرار خواهد داد:
«شجاعتِ حضرتِ باب و رشادتِ پیروانِ آن حضرت، مسلّما حکایاتِ هیجان انگیزِ حیاتشان در ماههای آینده بازگو خواهد شد.»
➕این در حالی است که علیمحمد شیرازی و پیروانش به فتنهگری و ترور معروف بودند. از آشوبهاي ايجادشده در "قلعه شیخ طبرسی" که طی آن روستاییان زیادی مورد قتل و غارت بابیان قرار گرفتند تا دزدی و زورگیری در عراق، همگی در تاریخ ثبت شدهاست. حتی همین شخصی که تشکیلات بهائی، تولد او را مستمسک فریب و دروغ نموده، وحشیانهترین فرامین را علیه غیربابیان صادر کرده:
«بر هر صاحب اقتداری ثابت بوده و هست من عندالله بر این که نگذارد در ارضِ خود، غیر مؤمن به بیان را.»(2)
یا
«لَن تذر فَوقَ الأرض إذا استَطاع أحَداً غیرَ البابین. زمانیکه (فرمانروای بابی) توانایی پیدا کرد هیچکس جز بابیها را بر زمین باقی نگذارد»(3)
✖️البته خود تشکیلات هم به حقیقت وحشیگری باب و یارانش واقف است، از همین رو یکی از حربههایی را که در تولد حسینعلی نوری برای سوءاستفاده از نام شخصیتهای مسئول و برجسته، اجرا کرده بود، اینجا بینتیجه میداند:
«یکی از ویژگی های بارزِ مراسمِ بزرگداشتِ پیشین، شمارِ مواردِ اَدای احترام به حضرت بهاءا... و پیامهای شادباشی بود که مقاماتِ عالیرتبه و افرادِ برجسته اجتماع- غالباً در پاسخ به دعوتی که از آنان برای اظهارِ نظر به عمل آمده بود- ابراز و ارسال کرده بودند. [در واقع این جمله تأیید میکند که تمام پیامهای تبریک مسئولان که بهائیت در بوق و کرنا کرده بود، در پاسخ به در خواست خود بهائیها ارسال شده بود] مناسبتِ مراسمِ بزرگداشتی که در پیش است، مانع از آن می شود که در پیِ کسبِ اظهاراتی از آن دست شویم. با این حال، کوشش برای اینکه افرادی که ذکرشان گذشت با اصول و آموزه های امرِ بهائی آشناتر شوند، مسیرِ طبیعیِ خود را همچنان ادامه خواهد داد.»(4)
این جشنها و اطلاعات فریبندهای که در ضمن آن به ناآگاهان اعم از مسئول و غیرمسئول، ارائه میشود، زمینه را برای ایجاد مشارکت با پروژههای بهائی، حمایت از اقدامات این گروه و بعضاً تمایل به بهائی شدن فراهم میکند.
📚پینوشت:
1. بیتالعدل، اول ژانویه 2018.
2. علیمحمدباب، بیان فارسی، ص 262.
3. علیمحمدباب، لوح هیکل الدین، ص 15.
4. بیتالعدل، اول ژانویه 2018.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
🔮☮️♉️♏️☸️🕉 ♋️ #فرقه_های_نوظهور
🔻🔺یکی از دلایل جذب به فرقههای نوظهور، عامل اقتصادی است. فرقهها با سوءاستفاده از رشد فزاینده مشکلات اقتصادی جامعه، در تبلیغات خود بر این مسئله مانور داده و با دادن وعده حل مشکلات، میکوشند توجه افراد را جلب نمایند. آنها مدعی هستند که با تغییر در نگرش افراد و اتکا به آموزههای فرقهای میتوانند معضلات اقتصادی را برطرف کنند. شکلگیری فرقههای نوظهور با رویکرد اقتصادی یا تشکلات اقتصادی فرقهای، در همین راستا ارزیابی میشود. با سختتر شدن شرایط اقتصادی در اواخر دهه 1980 میلادی، تعدادی فلوتنواز ظاهر شدند که به ارائه برنامههای رفاه و آسودگی ذهنی میپرداختند. بیشتر این افراد به عنوان بخشی از ایده خود چنین عنوان میکردند که تفکر مثبت در کنار آگاهی روانشناختی، رفاه و آسایش را به همراه خواهدداشت. گروههای رفاهی در دهه 1990 میلادی، شروع به رشد کردند و هماکنون، اغلب به شکل مؤسسات تجاری فعال هستند▫️
📔(سینگر، مارگارتتالر، فرقهها در میان ما، ترجمه ابراهیم خدابنده، انتشارت دانشگاه اصفهان، ص75)
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
🔹🔸قرهکلیسای چالدران آماده برگزاری شصتوچهارمین مراسم مذهبی ارامنه جهان است
🔺فرماندار چالدران در جلسه هماهنگی مراسم سالیانه مذهبی قره کلیسا گفت: همه ساله به علت شهادت طاطائوس مقدس یکی از حواریون حضرت مسیح (ع) مراسم خاص مذهبی با عنوان عشای ربانی یا بادارک در مجموعه جهانی قره کلیسا با حضور ارامنه ایران و جهان بر گزار می شود. امسال نیز ین شهرستان آماده برگزاری شصت و چهارمین مراسم سالیانه مذهبی قره کلیسا است .
🔺«کریم حسین زاده» با بیان اینکه اسلام، دین صلح و برادری است و هیچ گونه تبعیضی برای برنامههای سایر ادیان قائل نیست افزود: برگزاری آیین مذهبی ارامنه جهان همه ساله در ایران ضمن اینکه نشان دهنده زندگی مسالمت آمیز اقوام و ادیان مختلف در ایران و آذربایجان غربی است، صلح و دوستی ایرانیان را به اثبات می رساند.
🔺وی تصریح کرد: ایجاد درمانگاه سیار و استقرار گروه امداد و نجات جاده ای، آتش نشانی، راهداری و پلیس راه در زمان بر گزاری این مراسم و راه اندازی غرفه های سیار برای فروش مواد غذائی مورد نیاز زائرین از جمله تمهیدات اندیشیده شده برای برگزاری این مراسم است.
اعضای شورای خلیفه گری ارامنه آذربایجان هم در این جلسه با قدردانی از زحمات مسئولان در جهت حفظ حقوق اقلیتهای مذهبی ایران، اجرای خوب برنامههای سالیانه مذهبی قره کلیسا را از حقوق های رعایت شده عنوان کردند و افزودند: ما هر سال شاهد اجرای بهتر برنامه های مذهبی در قره کلیسا هستیم./ «آلیک»
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
⭕️تبلیغ «کارما» در کانالهای اشاعهدهنده معنویتهای کاذب
👈کانالهای تلگرامی اشاعهدهنده معنویتهای کاذب با تبلیغ مفاهیمی چون کارما، تناسخ، مدیتیشن و ابزار و لوازم آن، میکوشند آنها را جایگزین مبانی اعتقادی و اصول دین مبین اسلام سازند. لازمه اعتقاد به کارما و تناسخ، بیاعتقادی به معاد و حسابرسی اخروی و زیر سؤال بردن عدالت و معاد است. کارما نیز عملاً قدرت اختیار آدمی را زیرسؤال برده و نوعی اختیار بیاختیاری را تلقین میکند
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
✝️فعالیت تبشیری، ریشه در آرا، اندیشهها و مبانی مسیحیت دارد. اندیشه تبشیری، خاص یک فرقه ویژه مسیحی نبوده و عموم فرق مسیحی، معتقد به وظیفه تبلیغ و تبشیر هستند. این اندیشه در کتاب عهد جدید، بهویژه اناجیل چهارگانه مورد تأکید قرار گرفتهاست. مثلاً در انجیل متی، 20-18/28 آمده: «پس عیسی پیشامده بدشان خطاب کرده،گفت: ...پس رفته، همه امتها را شاگرد سازید و ایشان را به اسم اب و ابن و روحالقدس تعمید دهید.» از اینرو در تاریخ مسیحیت -چه در قرون شکلگیری آن و چه در دورههای ثبات و جهانی شدن- با جریانهایی چون اعزام رسولان و شکلگیری «میسیونریسم» مواجه بودهایم که در عصر حاضر نیز در قالب شبکههای بینالمللی تبلیغ و تبشیر مسیحیت نمود یافتهاند✝️
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ 📡 #تردستی رسانهای؛ از « راننده #اتوبوس_مرگ » تا «شیرمحمد یاور ثلاث»!
@FERAGHVAADYAN
روشنگر مدیا
❌ همسویی طیف افراطی #اهل_حق با جوسازیهای جریانهای معاند در محکومیت اعدام راننده #اتوبوس_مرگ
✍ افراطیون اهلحق، موسوم به «مجمع –غیرقانونی- فعالان مدنی #یارسان » با صدور بیانیهای، مجازات مجرم خادثه تأسفبار پاسداران تهران را محکوم نمود و با ابراز همدردی برای خانواده ثلاث، او را همردیف قربانیان حادثه قرار داده و حاکمیت را به سبب اجرای «عجولانه» حکم اعدام، مورد مؤآخذه قرار داد تا بار دیگر، رویکرد مغرضانه خویش را عیان نماید.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
روشنگر مدیا
💬 رئیس جمهور روحانی در دیدار اسقف اعظم اتریش: 🔸امروز مسیحیان در کنار مسلمانان، و کلیساها در کنار مس
🔸🔹رئیس جمهور در دیدار اسقف اعظم اتریش: 🔸امروز مسیحیان در کنار مسلمانان، و کلیساها در کنار مساجد ایران کاملا فعال هستند
انتقال صحیح اعتقادات مذهبی به جوانان وظیفه مشترک و مهم همه ادیان الهی است/ باید در تلاشی مشترک به نیاز نسل جوان امروز یعنی آشنایی با اعتقادات راستین مذهبی پاسخ مناسب دهیم/ امروز مسیحیان در کنار مسلمانان، و کلیساها در کنار مساجد ایران کاملا فعال هستند
رئیس جمهور در دیدار اسقف اعظم اتریش، انتقال صحیح اعتقادات مذهبی به جوانان را وظیفه مشترک و مهم همه ادیان الهی دانست و تاکید کرد: نگاه اسلام و مسیحیت به جهان و آینده، بسیار به یکدیگر نزدیک است و باید در تلاشی مشترک به نیاز نسل جوان امروز یعنی آشنایی با اعتقادات راستین مذهبی پاسخ مناسب دهیم.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
⭕️شاخصهای سرکردگان فرق
🔷«مارگارت تالر سینگر»، محقق فرقههای انحرافی، در کتاب «فرقهها در میان ما»، هنگام اشاره به ویژگیهای سرکرده فرقه مینویسد: «هر فرقه، آینهای است، منعکسکننده درون رهبر فرقه. رهبر هیچ محدودیتی برای خود قائل نیست. او میتواند رؤیاها و تمایلاتش را در جهانی که پیرامون خود به وجود میآورد، زنده کند. او افراد را به سمتی هدایت میکند که خواستههایش را برآورده سازند. او میتواند جهان پیرامون خود را به جهان مطلوب خویش مبدل نماید...ذهنیات شخصی رهبر فرقه، بانی نظامی است که او وارد عمل میکند. هیچ بازخوردی وجود ندارد و هیچ انتقادی مجاز نیست. وقتی او پیروانش را وادار به اطاعت میکند، میتواند قدرت نامحدودی تجربه نماید و آنها را به انجام هر کاری وادارد... در فرقه، رهبر به عنوان تنها فردی شناخته میشود که شایسته احترام، پیروی و پرستش است...[در فرقهها افراد میآموزند] اگر مطیع رهبر نباشند، به رستگاری، خدا، سلامت روانی یا حقوق سیاسی نخواهندرسید.»(1)
🔶«اعترافگیری از پیروان»، «اعمال تعالیم بر اعضا»، «عملکرد سوءاستفادهگرانه»، «استفاده از تکنیکهای مغزشویی»، «ادعای برخورداری از علوم مقدس(تقدسگرایی)»، «خودکامگی و برگزیده بودن»، «القای پست بودن بیرونیها(نظریه ما در برابر دیگران)» نیز از جمله مواردی است که سینگر در خصوص نحوه عملکرد رهبران فرقهها مورد اشاره قرار دادهاست.(2)
📔پینوشت:
1.سینگر، مارگارت تالر، فرقهها در میان ما، مترجم: ابراهیم خدابنده، انتشارات دانشگاه اصفهان، 1387، صص309-308.
2.همان، صص107-105.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴 یک استاد اهل سنت حوزه و دانشگاه خاش ترور شد
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار خاش سیستان و بلوچستان گفت: یک استاد برجسته اهل سنت حوزه و دانشگاه این شهرستان با ضرب گلوله افرادی ناشناس صبح امروز /پنجشنبه/ ترور شد.
محمد احمدی بولاغ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مولوی عبدالشکور کرد (ترشابی) فرزند مولوی عبدالستار امام جمعه فقید اهل سنت خاش حوالی ساعت هشت صبح امروز در مقابل مسجد جامع توحیدیه اهل سنت این شهرستان از سوی افرادی ناشناس ترور شد.
وی افزود: این فرد از نخبگان علمی و دانشگاهی، محقق و فعال در مبحث وحدت و انسجام اسلامی خاش بوده است.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار خاش ادامه داد: حادثه ترور این عالم اهل سنت برای مردم خاش ناگوار بوده و تلاش ها برای شناسایی و دستگیری متهمان ادامه دارد./ ایرنا
http://www.ion.ir/News/380946.html
@feraghvaadyan
@Irannewspaper
⏳جایگاه تولی و تبری در رویکرد استراتژی #انتظار (گفتاری از دکتر «شفیعی سروستانی»)
💡همه آموزههای توحیدی حقیقی با دو واژه کوتاه اما پرمغز «تولی» و «تبری» عجین شدهاست. شخص دیندار با این دو بال به پرواز در میآید. ضرورتاً همه مردم، فارغ از هر دین و سبک زندگی، به نحوی واجد مرتبهای از تولی و تبری هستند. شاید بتوان آن را به عنوان عشق و کین مقدس یاد کرد. آنچه باعث میشود آدمی در زمین سیر کند و از بستر بیرون آید، حکایت از این میکند که در او محبت و کششی وجود دارد. درست در همان زمان و به موازاتش، نفرت، کراهت و تبری جستنی هم هست، لذا نمیتوانید انسان را بدون تولی و تبری تعریف کنید؛ «عاشقم بر لطف و بر قهرش به جد». سادهترین مرتبه، همین مردم کوچه و بازارند که دارای درجهای از تولی و تبریاند. اگر از چیزی لذت میبرند، آن را جذب میکنند و اگر متفرند، از خود دفع میکنند. اما اگر به مراتب عالیتر بیایید، درجه و ساحت تولی و تبریجستن هم ارتقا پیدا میکند. هرچه بر میزان کمالات آدمی اضافه میشود، تولی و تبریِ او هم ارتقا پیدا میکند. پس دینداری و دیانت با این دو عبارت و این دو بال، معنی پیدا میکند. در گفتمان مهدوی و انتظار، این تولی و تبری به نحوی خاص ظهور و بروز مییابد.
💡حقیقت دین و دعوتکنندگان به کلام وحیانی و حضرات معصومینعلیهمالسلام، آدمی را ایستا نمیخواهند بلکه حرکت و سیر و سلوک را از او میطلبد: « قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ»، جان آدمی هم با ایستایی نسبتی ندارد. عالم بر پایه حرکت شکل گرفته و زمین و زمان با حرکت، معنی خود را اعلام میکند. بنابراین همین منابع و مصادیق، بیانکننده حقایقی ثابتاند و معیارها، حجتها و نمونههایی برای شناسایی حق و کفر. باید با استعانت از این حقایق و درک آن، موانع را شناخت، چراکه اگر موانع راه را نشناسیم، زمینگیر میشویم. در مرحله شناسایی، موانع و بازدارندهها، تبریجستنیها را نشان میدهند و حرکت و کشش به زیباییها، همان تولی جستنهاست. خلاصه آنکه باید با استناد به منابع وحیانی، مصادیق این دو موضوع را در زمان بیابیم؛ مصادیق آنچه باید از آن نفرت داشت و آنچه باید به آن عشق ورزید. کسی که بخواهد تبری جستن را نهی کند، بخش مهمی از حقیقت وجود آدمی را از او میگیرد، حتی اگر بخواهد تبری جستن را [همچون برخی گروهها] منحصر به قرنی خاص و زمانی در گذشته بکند نیز رفیق مناسبی برای سیر و سفر آدمی نیست.
💡 روزی روزگاری فرعون و نمرودی بودند، امروز آنها را نمیبینید ولی مگر میتوانید از مصادیق عینی زمان خودتان، از فرعون و طواغیتی که لباس و ظاهرشان تغییر کرده تبری نجویید؟ نباید به صورت خارجی طغیانگری، کفر، شرک و نفاق در یک قرن خاص بسنده کرد. مثلاً، ما بگوییم سال 61 هجری قمری، یزید و عمرسعد بودهاند و باید از آنان تبری جست اما در قرن پانزدهم هجری قمری، مصادیق طغیانگران، کفر، شرک و نفاق را نشناخت و از آن تبری نجست. چنین دعوتی، دعوتی است آکنده از فریب و آدمی را زمینگیر میکند. بسیاری از فرقهها و نحلهها به غلط بر طبل مهرورزی میکوبند اما تبری ندارند. جماعتی تبری دارند اما آن را در قرن اول هجری قمری، اسیر میکنند! هر دو صورت، از دیدگاه
گفتمان مهدوی، قابل نقد است.
📖منبع: روشنا
@FERAGHVAADYAN
روشنگر مدیا
👈 نامه نمایندگان «نورعلی تابنده» به کلانتری ۱۰۲ پاسداران
👈 نامه نمایندگان «نورعلی تابنده» به کلانتری ۱۰۲ پاسداران و رسوایی مجدد مأذون مطرود
🔶قدردانی نمایندگان قطب فرقه گنابادی از زحمات نیروی انتظامی در حفظ امنیت منطقه و اعلام برائت از افراطیون و اغتشاشگران مسبب حادثه گلستان هفتم.
در این نامه، نمایندگان قطب فرقه گنابادی ضمن سپاس از تلاشهای نیروی انتظامی در بازگرداندن نظم به منطقه و حفظ امنیت مکان زندگی قطب، با عنایت به عادی شدن شرایط و تحت تبعیت از قانون، متعهد به حفظ آرامش و امنیت منطقه شدند که این تقاضا با مساعدت نیروی انظامی، از روز گذشته، اجابت شد.
🔺به این ترتیب، افراطیون و بهویژه عنصر خارجنشین فرقه باید بهانه تازهای برای شوهای رسانهای خود در محافل -بهاصطلاح- حقوقبشری پیدا کنند. 🔺
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
✍🌎
«پدرام نوایی» یک جوان بهایی در حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز مسلمان شد.
به گزارش ایرنا، یکی از بهائیان تبریز در دیدار با آیت الله محسن مجتهد شبستری، پس از انجام مصاحبه های دینی و توجیه کامل مکتب تشیع اثنی عشری، ضمن برائت از فرقه ضاله بهائیت به مکتب تشیع روی آورد.
آیت الله شبستری گفت: دشمنان از همان صدر اسلام، در صدد ریشه کنی دین اسلام بوده اند و در همین راه خون های زیادی ریخته شده و افراد بسیار ارزشمند و بزرگی به شهادت رسیده اند.
وی افزود: دشمن، امروز نیز به صورت شبانه روزی در حال سمپاشی شبهات مختلف در جامعه است تا ذهن جوانان را مشغول خود کرده و آنان را از معنویات دور کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: فرقه ضاله بهائیت به خاطر تجزیه مسلمانان ایجاد شده تا اگر بتواند همه مسلمانان را پراکنده کرده و به جان هم بیاندازد اما به لطف خدا این آرزو را به گور خواهد برد.
وی تاکید کرد: حوزه های علمیه، علماء و روحانیون باید بیش از پیش هوشیار باشند و شبهات را به صورت شبانه روزی رصد و جواب هایی مستدل و قانع کننده دهند.
رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) گفتند: اگر به دفاع از ارزش های اسلامی نپردازیم در آینده سخت پشیمان خواهیم شد و عمده این وظیفه بر عهده حوزه و روحانیت است.
پدرام نوایی، نیز گفت: هر دینی که دستخوش تغییرات بشری قرار گیرد، به هیچ دردی نخواهد خورد و بهائیت نیز از همین نوع است؛ این فرقه پر از خلاء های معنوی است که در آن هیچ بویی از خداوند متعال و معنویت به مشام انسان نمی رسد.
بر پایه این گزارش، پدرام نوایی، متخصص رشته داندانپزشکی، بهائی و بهائی زاده است که از همان دوران کودکی به خاطر بهائی بودن پدر، بر این مسلک استوار بود که پس از آشنایی با مکتب تشیع اثنی عشری، علاقه وافری به تحقیق پیرامون آن پیدا می کند و با کمک دوستان خود درباره مکتب تشیع تحقیق می کند.
@SODA_313
@FERAGHVAADYAN