🔄 مراقبه؛ غربی یا اسلامی؟
🔼علامه طباطبایی (ره) می فرمایند : مراقبه یعنی توجه باطنی انسان به خدا و روی نگرداندن از آن در همه احوال. مراقبه این است که انسان در اوقات بیداری از اول صبح تا هنگام خواب از یاد خدا غافل نباشد و تمام گفتار و کردارش برای خداوند متعال و جلب رضای او باشد او را همه جا حاضر و بر کارهای خود ناظر بداند و خویشتن را در محضر او بیابد
🔼 در روایت آمده است : اعْبُد اللهَ كَأَنَّكَ تَرَاهُ فَإِنْ كُنْتَ لَا تَرَاهُ فَإِنَّهُ يَرَاكَ (بحار ج 25 ص 204) خدا را آنگونه عبادت کن که گویی او را میبینی و اگر تو او را نمیبینی او تو را میبیند.(در محضر علامه طباطبایی ص331 )
👈حال این مفهوم از مراقبه را قیاس کنید با قرایت غربی مراقبه که در جریان های معنوی نوپدید اشاعه می شود. اساس مراقبه یا مدیتیشن تبلیغی این جریان ها بر رهایی تفکر و اندیشه و غوطه ور شدن در نوعی خلسه معنوی قرار داشته و غایت آن, بی تفاوتی و خالی شدن ذهن می باشد. به همین خاطر است که در این نوع مراقبه بر تکرار کلمات بی معنا (مانترا) تاکید می شود.
👈حال آنکه در مراقبه اسلامی, ذکرگویی درواقع پلی است برای سرشار شدن از یاد خداوند و رسیدن به آنچه فنای فی الحق نامیده می شود و آن یکی شدن با آفریدگار و غرقه در دریای عشق الهی است که با بی معنایی غایی مدیتیشن, فرسنگ ها فاصله دارد.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
❕افتخار گروهک مجذوباننور به تعصبات کور و منش آشوبگرایانه هوادارانش!
👈البته رهایی از تعصب و افراط کور، به سادگی امکان پذیر نیست. درست همانطور که در گروههای #تروریستی مشاهده میکنیم
@Feraghvaadyan
✅اتحاد شهرداران دانمارک علیه طرح رد شهروندی مسلمانان به دلیل «دست ندادن»
🔸مخالفت با طرح رد شهروندی مهاجران مسلمان به دلیل امتناع از دست دادن با نامحرم، در دانمارک روز به روز بیشتر میشود. اکنون شهرداران شهرهای مختلف دانمارک هم پیمان شده اند تا چنین قانونی را نادیده بگیرند.
کسپر اولسن، شهردار شهر مرکزی کرتمایند، خواهان برچیده شدن طرح هایی است که مصافحه نکردن را دلیل رد شهروندی مهاجران عنوان میکنند. وی در این باره به گاردین گفت، کاملاً بی معنی است که وزیر مهاجرت یک کشور وقت خود را صرف چنین مسئلهای کند.
شهردار شهر ایشوژ نیز گفته است این طرح کاملا غیر منطقی و غیر قانونی است. دانمارک کشوری آزاد است و این طرح حاصل اتحاد گروه های اسلام ستیز و دست راستی و محافظه کار است. ما امیدواریم مجلس تن به تصویب چنین طرح هایی ندهد.
از سوی دیگر وزیر مهاجرت دانمارک اخیراً گفته است دست دادن در دانمارک بخشی از فرهنگ متمدنانه این کشور و نشان دهنده احترام متقابل افراد به یکدیگر است🔸
@religions
@feraghvaadyan
ادامه خبر در سایت گفتگوی ادیان:
http://iid.org.ir/?p=5910
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سنگ تمام محمد نوریزاد برای بهائیان در جمعی متشکل از برخی رهبران بهایی
خانم مهوش ثابت نفر اول ایستاده از سمت راست یکی از هفت عضو رهبر بهائیان ایران است
@baharoom
@feraghvaadyan
📝پرونده سازی امریکا علیه ایران و ذوق زدگی جریان های فرقه ای
✍طی روزهای اخیر و همزمان با اظهارات ترامپ در مجمع سازمان ملل علیه ایران, وزیر امورخارجه و سخنگوی آن کشور نیز در نشست هایی با نام حقوق بشر, پرونده ای ۴۸صفحه ای با اتهام نقض حقوق بشر برای ایران باز کردند تا خوراک خبری باب میل جریان های فرقه ای و برانداز فراهم نمایند.
👈نکته قابل تامل در این پرونده سازی, مسکوت قرار دادن برخورداری های اقلیت های دینی رسمی ایران(مسیحیان, کلیمیان و زرتشتیان) و ادعای نقض حقوق آنهاست در حالی که آزادی اقلیتهای ایران در انجام مراسم دینی و دسترسی به حقوق برابر شهروندی از جمله برخورداری از نماینده مستقل در مجلس و شواری شهر, کاملا محرز می باشد.
◽نکته دیگر این پرونده قطور, اشاره به دراویش گنابادی, بهاییان و اعضای مسیحیت تبشیری(به ویژه فرقه اوانجلیک) است. آقای هوک و مشاورانشان خیلی خوب به جزییات نفرات دراویش گنابادی و عناصر تبشیری اشاره نموده اند اما دلایل دستگیری و جنبه های مجرمیت آنها را نادیده گرفته و غایله گلستان هفتم و مرگ دست کم سه تن از نیروهای انتظامی را مصداق نقض حقوق بشر نمی دانند!
◽آنها در حالی بر "حصر" نورعلی تابنده اصرار دارند که هفته گذشته با آزادی کامل مراسم خاص دراویش را در روز تاسوعا در خانقاه حایری تهران برگزار کرد و همزمان, مجوز برپایی مجالس درویشی با مساعدت نیروهای امنیتی در سراسر کشور صادر گردید.
◽بررسی بندبند این پرونده ۴۸ صفحه ای, مجالی دیگر می طلبد. فقط چند پرسش از پرونده سازان می کنیم:
⁉ چرا با وجود موارد نقض حقوق بشر در میانمار, یمن, سوریه و... صرفا بر ایران تمرکز نموده؟
⁉امریکا چطور اقدامات خود را در اجرای قوانین ضدفرقه ای علیه فرقه هایی چون دیویدیه, شیطان پرستان و امثالهم در آن کشور توجیه می کند؟
⁉آیا اقدام امریکا در اعمال تحریم علیه کشورهای مختلف از جمله ایران, اعمال فشار بر مردم نیست و مصداق نقض حقوق بشر به شمار نمی آید؟
👈با این اوصاف به نظر می رسد, حقوق بشر , چیزی نیست جز بازیچه ای برای تحقق منویات قدرت طلبان.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
✅ارامنه ایران تا آخر پای آرمانهای انقلاب ایستادگی خواهند کرد
↙️کارن خانلری، نماینده مسیحیان در مجلس ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: دوران 8 سال دفاع مقدس، یکی از دورههای پرافتخار تاریخ کشور ماست، زیرا 8 سال باکمال افتخار توانستیم از مرزوبوم خودمان در برابر دشمنان دفاع کنیم .
🔹وی افزود: در شرایط فعلی جامعه پرداختن به حماسههای مردم در طول 8 سال دفاع مقدس بسیار مهم است زیرا هنوز هم دشمنان تهدیدهای جدی علیه ما انجام میدهند باید روحیه مقاومت حفظ شود.
خانلری با اشاره به نقش ارامنه در پیروزیهای دوران دفاع مقدس بیان داشت: ارامنه ایران هم مانند سایر اقشار جامعه کنار ملت بزرگ ایران از همان روز اول جنگ تحمیلی به دفاع بر خاستند. تعداد شهدای جنگ تحمیلی ارامنه بیش از 100 شهد است که 76 نفر آنها از تهران هستند و از شهرهای دیگر مانند اصفهان، تبریز و ارومیه نیز شهدای ارامنه وجود دارند.
🔹بیش از 200 نفر از ارامنه در جنگ تحمیلی جانباز شدند و آزادههای زیادی نیز از جامعه ارامنه در اسارتگاههای بعثیها در کنار برادران مسلمان خود مقاومت کردند، اینها نشاندهنده این است که مسیحیان در جبهههای جنگ جانانه شرکت کردند.
🔹وی گفت: یکشکل حضور دیگر ارامنه در جبههها که شاید کمتر به چشمخورده حضور صنعتگران ارمنی است. ارامنه در جبهههای جنگ، مکانیک ماشینهای سنگین بودند حتی میتوانستند تانکها را مرمت و بازسازی کنند. به یا دارم چند سال پیش که محضر رهبر معظم انقلاب بودیم ایشان شخصاً به نقش ارامنه در دفاع مقدس اشاره کردند و خاطرهای تعریف کردند که دریکی از روزهای جنگ در فرودگاه اهواز تعدادی از صنعتگران ارمنی را دیده بودند که به کمک شهید چمران و نیروهایش میرفتند این باعث افتخار ما است زیرا صنعتگران ارامنه در این راستا کمکهای زیادی کردند و توانستند سهم خودشان را در دفاع از مرزوبوم ادا کنند.
🔹خانلری افزود: خیلی از این صنعتگران رزمنده در تهران و اصفهان و شهرهای دیگر کمکهای لجستیکی انجام دادند و به تولید قطعات یدکی برای ماشینهای سنگین که در آن زمان تحریم بودند میپرداختند.
نماینده مسیحیان ایران در مجلس شورای اسلامی درباره جهادگران مسیحی گفت: آمار دقیقی از این جهادگران ندارم زیرا صورت گمنام فعالیت میکنند، یکی از پزشکان ارامنه در دوران دفاع مقدس در جبهه به مداوای مجروحان میپرداخت و اکنون جانباز 70 درصد است و بسیاری از این پزشکان همچنان که در زمان جنگ در جبهه حضور داشتند، در حال حاضر هم فعالانه به خدماتدهی میپردازند.
🔹عدهای از این پزشکان مسیحی را میشناسم که از طرف رهبر معظم انقلاب که در دوران جنگ، سمت ریاست جمهوری را داشتند، تشویقنامه دریافت کردند که همه اینها مدارک خوبی برای نشان دادن نقش ارامنه در جبهههاست و اکنون نیز این گروهها در قالب تیمهای جهادی پزشکی و یا لجستیکی و صنعت کار می کنند./آلیک
@Feraghvaadyan
📺 تلویزیون ایران اینتر نشنال که چند وقت پیش و قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایران راه اندازی شده است همواره یکی از شبکه های حامی جریان های فرقه مانند بهائیت بوده است. اخیرا این شبکه گزارشی از پخش فیلم دروازه را پخش کرده است که درباره بهائیت ساخته شده است و به گونه ای القا می کند که این یک دین جدید است و نباید با آن مبارزه کرد چرا که حقیقتی آشکار است و انحرافی در این دین وجود ندارد.
📡این شبکه در حالی از #بهائیت طرفداری می کند که اولین شبکه ای بود که با تروریست ها الاحوازیه ارتباط گرفت و با آنها درباره این حادثه صحبت کرد. این شبکه واژه تروریسم را به کار نمی برد و از آن به حمله مسلحانه تعبیر می کند.
⚠️باید هوشیار بود و دشمن را شناخت زیرا اگر روزی در لباس میش ظاهر شود قطعا روزی که دستش برسد این لباس را به کنار خواهند انداخت و گرگ صفتانه مردم را خواهد درید.
@ferghenews
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
💠حجت الاسلام سبحانی:
🔹تصوف از طریق کتب درسی استادان و دانشجویان را جذب می کند
↩️حجت الاسلام سبحانی در دیدار دست اندرکاران همایش علمی تصوف شاخصه ها و نقد ها با آیت الله ناصر مکارم شیرازی اظهارداشت: سه سال پیش کارگروهی در باب تصوف تشکیل شد و یکی از اولین اقدامات این کارگروه، شناسایی دقیق تصوف در کشور بود.
✳️وی با بیان این که ما از نظر اطلاعات میدانی در رابطه با تصوف ضعف جدی داریم و از این رو مخاطره این جریانها غالبا مغفول مانده است، افزود: در دو سال گذشته یک تیم متخصص جریان های تصوف در کشور را رصد کردند و امروز اطلاعات دقیقی از این جریان در سراسر کشور در اختیار داریم و بنا است که در قالب نمایشگاهی این فرقه ها برای افراد علاقهمند معرفی شوند و ابعاد پنهان این جریانات روشن شود.
رئیس قطب تعمیق ایمان و باورهای دینی دفتر تبلیغات اسلامی افزود: در کنار رصد اطلاعاتی تصوف، با نگاه به نیازها و خطراتی که متوجه نسل جوان کشور است و جریان های انحرافی برای آن ها دام پهن کرده اند چند کار پژوهشی انجام شده است؛ یکی از ضعف های ما در مقابل جریان تصوف این است که تصوف به خاطر جاذبه های ادبی و هنری که دارد، از طریق کتب درسی، استادان و دانشجویان را جذب می کند و شناسایی نمی شود.
وی با بیان این که حوزه های علمیه در زمینه پرورش متخصص در این زمینه تا کنون کار چندانی نکرده اند، گفت: امروز برخی از مشکلات ما ناآگاهی برخی از متدینان است که میان تصوف و عرفان حقیقی اهل بیت اشتباه می کنند. یکی از کارهای خوبی که دوستان ما در دفتر تبلیغات اسلامی انجام داده اند تربیت مجموعه ای از طلاب، دانشگاهیان و فرهنگیان در زمینه آشنائی و نقد تصوف است که در سطوح مختلف آموزش می بینند.
حجت الاسلام والمسلمین سبحانی مواضع روشن و صریح مراجع در مقابله با جریان های انحرافی و از جمله تصوف را راهگشا دانست و خاطرنشان کرد: صوفیان در سالهای اخیر فعالیت خود را گسترش دادهاند و در قالب همایش و اجتماعات علنی، اندیشه و آداب ناصواب و ناخردمندانه خود را رنگ و روی علمی می زند.
وی تصریح کرد: ما این نیاز را احساس کردیم که یک همایش علمی در این زمینه برگزار کنیم که به صورت علمی و روشمند، به روشنگری در این موضوع بپردازیم. بعد از فراخوان همایش با استقبال چشمگیری روبرو شد و از مجموع ۳۲۰ چکیده و ۲۶۰ مقاله که به دبیرخانه رسید، نهایتا نزدیک به ۶۰ مقاله نهایی شد تا در قالب این همایش ارائه و منتشر شود.
رئیس قطب تعمیق ایمان و باورهای دینی دفتر تبلیغات اسلامی افزود: همچنین ویژه نامه ای تهیه شده و نظرات مراجع در رابطه با تصوف در آن بیان شده است و تاریخچه مواجهه تشیع با فرقه های انحرفی صوفی در قالب یک کتابشناسی که در حاشیه همایش منتشر خواهد شد./مهر
@Feraghvaadyan
✅ آیین رونمایی از سردیس شهید گاگیک طومانیان در تهران برگزار شد
❇️صبح روز شنبه ، هفت مهر ماه جاری به مناسبت هفته دفاع مقدس، از سردیس شهید گاگیگ طومانیان در محل میدان طومانیان رونمایی شد.
🔹همزمان با این رونمایی به همت سازمان زیباسازی شهر تهران از چهار تندیس شهدای دفاع مقدس در مناطق دیگر شهر تهران نیز رونمایی به عمل آمد.
🔹شهید طومانیان، از شهدای ارمنی دوران دفاع مقدس است. پیش از این نیز میدان شعاع در منطقه شش به نام این شهید گرانقدر تغییر نام داده بود.
🔹 این سرباز با احساس وظیفه شهروندی جمهوری اسلامی ایران و مطابق درک و جهانبینی خود، و با هدف خدمت به میهن، در فوریه 1986 (بهمن 1365) خود را برای خدمت معرفی کرد.
🔹گاگیک تومانیان مطابق تربیت عقیدتی خود تا آن زمان در عرصه اجتماعی ارامنه ایران خدمات گسترده ای انجام داده بود. دوره آموزشی خدمت را در شهرهای شاهرود، سپس شیراز گذراند. سپس برای خدمت به لشکر 64 ارومیه اعزام شد و پس از آن به پادگان مریوان در جبهه اعزام شد و در آن جا در 15 آگوست 1987 (5 مرداد 1366) به افتخار شهادت نائل گشت.
📸 در ادامه، تصاویر اختصاصی روشنگر از این مراسم تقدیم میشود:
👇👇👇
🔻نظر سنجی سی. ان. ان: کاهش چشمگیر محبوبیت پاپ فرانسسیس🔻
✔️پس از طرح اتهامات اخیر علیه کلیسای کاتولیک مبنی بر سوء استفاده جنسی از کودکان و انتقادات بر نحوه مدیریت این موضوع توسط پاپ فرانسیس، محبوبیت پاپ در بین امریکاییها بر اساس نظرسنجی سی. ان. ان. کاهش قابل توجهی داشته است.
حدود ۴۸ درصد از امریکاییها دیدگاه مثبتی به پاپ فرانسیس دارند در حالی که او در سال ۲۰۱۷ بین دو سوم مردم امریکا و در سال ۲۰۱۳ بین ۷۲ درصد از امریکاییها محبوبیت داشت.
همچنین محبوبیت پاپ بین کاتولیکهای امریکا ۶۳ درصد گزارش شده است که در مقایسه با ۸۳ درصد در یک سال و نیم گذشته، ۲۰ درصد کاهش داشته است.
این نظرسنجی پیش از فراخوان پاپ برای دیدار با مقامات ارشد کلیسای کاتولیک درباره موضوع سوءاستفادههای جنسی انجام شد.
بر اساس این نظرسنجی میزان دیدگاههای مثبت به پاپ در بین افراد ۴۵ سال به بالا ۲۴ درصد و در بین افراد زیر ۴۵ سال ۱۰ درصد کاسته شده است.
همچنین میزان کاهش محبوبیت پاپ در بین زنان حدود ۲۰ درصد و در بین مردان حدود ۱۵ درصد بوده است.
در میان دموکراتها نیز دیدگاه مساعد نسبت به پاپ کاهش قابل توجهی از ۷۹ درصد به ۵۷ درصد داشته است، در حالی که کاهش محبوبیت در بین جمهوریخواهان که از ابتدا به میزان کمتری طرفدار پاپ بودند از ۵۴ درصد به ۳۶ درصد رسیده است.
این نظرسنجی در روزهای ۶ تا ۹ سپتامبر بین ۱۰۰۳ بزرگسال امریکایی به صورت رندوم از طریق تلفن ثابت یا همراه انجام شده است.
@dinonline
@feraghvaadyan
👈🏻بازدید رایزن فرهنگی سفارت ارمنستان از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
◀️ادوارد خاچاتوریان، رایزن فرهنگی سفارت ارمنستان در ایران ضمن بازدید از موزه و پاناروما مقاومت بیان کرد: این اولین موزهای است که در ایران بازدید کردم و معتقدم باید جنگ ایران و عراق به طریق تاثیرگذار برای همگان شرح داده شود.
برای من بسیار مهم و ارزشمند بود که در بخشی از موزه شما به نمایش آثار ارزشمند شهدای ارامنه پرداخته شده بود و حتی دیدن اسم شهیدی، که با من تشابه اسمی داشت، بسیار تاثیرگذار بود. ما آماده برقراری همکاری میان موزه شما و موزه جنگ ارمنستان هستیم و خواهان برگزاری برنامههای مشترک فرهنگی نیز با مجموعه شما نیز هستیم.
◀️جعفری، مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز بیان کرد: تلاشهای بسیاری صورت گرفته تا نقش شهدای ارامنه در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به خوبی نمایش داده شود و اختصاص مکانی ویژه برای نمایش یادگاریها و یاد بودهای این عزیزان در موزه، از جمله این اقدامات بوده است. جلسات متعدد با شورای خلیفهگری ارامنه، منجر به انعقاد تفاهمنامه میان موزه و این شورا در جهت حفظ و پاسداشت، جانفشانی های ارامنه در طول جنگ هشت ساله، شده است. چاپ کتب در مورد شهدای ارامنه و آماده سازی تاریخ شفاهی این عزیزان از جمله اقدامات دیگر موزه میباشد./ آلیک
@Feraghvaadyan
👈بسترهای جذب به فرقهها؛ عامل فرهنگی
🔺در پستهای گذشته، ذیل این موضوع به برخی از بسترهای جذب به فرقهها همچون عامل سیاسی، دلایل اقتصادی و هویت یابی اشاره شد، اما یکی از زمینههای گرایش به جریانهای فرقهای _در بعدی وسیعتر_ عامل فرهنگی است.
🔺در بررسی این عامل، هرچه شاخصهای فرهنگ ساز در جامعه از لحاظ کمی و کیفی در رتبه مطلوبی قرار داشته باشند، ویژگیهایی چون سواد رسانهای، قدرت تجزیه تحلیل مسائل، مشارکت اجتماعی و ... در آحاد جامعه، توسعه و تعمیق یافته و مانعی در برابر فریب فرقهها و شگردهای جذب آنها محسوب می شود.
🔺بنابراین هرچه سرمایه اجتماعی جامعه افزون باشد، امکان جذب به فرقهها و عوامل بسترساز آن در سطح فردی کاهش می یابد.
👈البته باید در این میان، نباید از نقش خرده فرهنگها و تهاجم فرهنگی غافل شد. بی تردید، ناتوی فرهنگی در هجمهای نرم و خزنده ضمن ارتقای ظاهری شاخصهای فرهنگی، اندیشه افراد را تحت سیطره ارزشها و هنجارهایی در میآورد که در فرایندی تدریجی، آنها را برای پذیرش جریانهای فرقهای مهیا میسازد.
🔺چاره کار نیز تعمیق فرهنگ بومی و سبک زندگی اصیل مبتنی بر باورهای دینی است.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
✅جمعآوری ۳۶۷۷ سند سوء استفاده جنسی در کلیسای کاتولیک آلمان
🔸 به گزارش دویچوله، تحقیق تازهای که به درخواست "کنفرانس اسقفهای آلمان" صورت گرفته، نشان میدهد دستکم یکهزار و ۶۷۰ روحانی کاتولیک آلمان در فاصله سالهای ۱۹۴۶ تا ۲۰۱۴ میلادی از کودکان سوءاستفاده جنسی کردهاند.
به گزارش "اشپیگل"، در این تحقیق بیش از ۳۸ هزار پرونده پرسنلی و اسناد مرتبط با ۲۷ منطقه تحت نظر اسقفهای کلیسای کاتولیک آلمان بررسی شدهاند.
این مدارک نشان میدهند در فاصله سالهای ۱۹۴۶ (پس از جنگ جهانی دوم) تا سال ۲۰۱۴ میلادی سه هزار و ۶۷۷ مورد سوءرفتار جنسی با پسربچهها ثبت شده است که در مجموع توسط یکهزار و ۶۷۰ روحانی کلیسای کاتولیک صورت گرفتهاند.
بیش از نیمی از قربانیان در زمان وقوع جرم حداکثر ۱۳ سال داشتهاند🔸
@religions
@Feraghvaadyan
●➼┅═❧═┅┅───┄
﷽
#علم_معصوم
#حرص #آز
قال ابوعبدالله علیه السلام:
إن كان ما يكفيك يغنيك فأدني ما فيها يغنيك، و إن كان ما يكفيك لا يغنيك فكل ما فيها لا يغنيك.
📄اگر آن اندازه كه كفايتت ميكند تو را بينياز سازد، كمترين چيز دنيا بينيازت(قانعت) ميسازد و اگر آنچه تو را کفايت ميكند بينيازت نسازد، همهدنيا هم تو را بينياز نميگرداند.
📚مستدرك الوسائل ج15 ص224
🌐https://goo.gl/57sTGc
📚بحارالأنوار - ط ج73 ص178
🌐http://bit.ly/2zr0S9W
═════════┅┄
of all the things one might be addicted to, nothing tops the greed-laden pursuit of wealth. Ask a multi-millionaire or billionaire so afflicted and you’ll discover that their “mega-fortune quest” really has no end point.
از میان تمام چیزهایی که ممکن است انسان به آن اعتیاد(حرص) پیدا کند، هیچ چیزی نسبت به مال و ثروت، آزمندی را تحریک نمیکند. یک میلیونر یا میلیاردر، در "جستجوی ثروت هنگفت" هیچ پایان (و اقناعی) در پیش رو ندارد.
🌐سایکالجیتودی
https://www.psychologytoday.com/us/blog/evolution-the-self/201210/greed-the-ultimate-addiction
═════════┅┄
Greed is a bottomless pit which exhausts the person in an endless effort to satisfy the need without ever reaching satisfaction .
حرص و آز، ظلمتی بیمنتهاست که در تقلایی بیپایان برای قانعشدن، بیآنکه هرگز به رضایتخاطر منتهی شود، فرد را میفرساید .
🎓 دانشگاه اینسید
https://flora.insead.edu/fichiersti_wp/inseadwp2016/2016-26.pdf
@IslamVaDanesh
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
♦️یک سند باور نکردنی از شنودهای ساواک از جلسه محفلی بهائیان 🔺از طراحی سوء استفاده از "مد و لباس" برا
♦️خیلی محرمانه
تاریخ گزارش : 18/2/1350
موضوع بهائیان
جلسه ای با شرکت 9 نفر از بهائیان ناحیه 15 شیراز در منزل آقای فرهنگ آزادگان و زیر نظر آقای لقمانی تشکیل گردید .
بعد از قرائت نامه ،آقای ولی الله لقمانی در مورد ادیان جهان و آمار آنها و شهدای بهائیت سخن گفت . وی اضافه کرد آقایان بهائیان بهتر است بیشتر مطالعه نمایند و از روی حقیقت قضاوت کنند تا بفهمند معنی بهائیت که امروز آزادی بیشتری دارند یعنی چه ؟
در زمان قدیم أحباء نمی توانستند بگویند ما بهائی هستیم و نمی توانستند تبلیغ کنند اگر هم مبارزه ای می نمودند فوراً آنها را می کشتند و لیکن اکنون آن تعصب ها کنار گذاشته شده است .
اکنون از آمریکا و لندن صریحا دستور داریم در این مملکت #مد لباس و یا ساختمانها و #بی_حجابی را رونق دهیم که مسلمان نقاب از صورت خود بزداید بطوری که من مطالبی در منزل آقای معتمد قرائت کردم و تمام دختران و پسران بهائی خوشحال شدند
در ایران و کشورهای مسلمان دیگر هر چه بتوانید با پیروی از مد و تبلیغات ملت اسلام را رنج دهید تا آنها نگویند امام حسین فاتح دنیا بوده و علی غالب دنیا البته بهائیان هم تصدیق دارند ولی نه برای قرن اتم ، اتمی که به دست بهائیان درست می شود .
اسلحه و مهمات بدست نوجوانان ما در اسرائیل ساخته می شود
این مسلمانان آخر بدست بهائیان از بین می روند و دنیای حضرت بهاء الله رونق می گیرد .
این گزارش به تایید سه منبع مافوق در ساواک نیز رسیده است
@akharinkhabar
@Feraghvaadyan
◾️رییس دفتر تبلیغات اسلامی: بسیج تمام بخش ها برای حل مسائل روز فرهنگی کشور
🔺رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به رویکرد مسأله محوری در این دفتر گفت: مبارزه با فرقه های وهابیت، جریان های تکفیری، مسیحیت تبشیری و تصوف بخشی از مسأله های اصلی ما است.
🔺به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در دیدار با آیت الله مکارم شیرازی با تسلیت حادثه تروریستی اهواز ابراز داشت: ما در دفتر تبلیغات اسلامی در چند سال اخیر رویکرد مسأله محوری را آغاز کردیم و به مسائل جدی حوزه فرهنگ حساس شدیم و میزهای تخصصی تشکیل دادیم و بسته های جامع اقدامات را تهیه و بخش های مختلف دفتر را در رابطه با حل مسائل روز جامعه بسیج کردیم.
🔺وی با بیان اینکه در راستای تحکیم بنیان خانواده در دفتر تبلیغات اسلامی بر روی مسأله طلاق متمرکز شده ایم، افزود: مسائلی از قبیل سبک زندگی، اخلاق فردی و اجتماعی، مبارزه با فرق انحرافی و تعمیق باورهای دینی و بسیاری از مسائل دیگر فرهنگی مورد توجه ما قرار گرفته و اقدامات اساسی پیرامون آن انجام می دهیم.
🔺 رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به برگزاری همایش تصوف شاخصه ها و نقد ها به همت دفتر تبلیغات اسلامی، گفت: یکی از اهداف همایش ایجاد شبکه علمی برای کسانی است که در این زمینه کار می کنند و این همایش بهانه ای برای گردهمایی فعالان این عرصه است و انتظار از قم وجود دارد که بتوانند پشتوانه علمی نقد تصوف را فراهم کند.
➕ http://tasavvof.com/2369/رییس-دفتر-تبلیغات-اسلامی-بسیج-تمام-بخش.html
@Feraghvaadyan