❇️زبان آموزان ارمنی از تلاشهای مردم و دولت ایران در مرمت و حفظ ابنیه تاریخی ارامنه در مناطق مختلف ایران قدردانی کردند.
🔸روشنگر به نقل از آلیک/جمعی از دانشآموزان، دانشجویان و فراگیران زبان فارسی در مدارس و دانشگاههای ارمنستان که اخیراً از جانب سفارت کشورمان در ارمنستان به شهرهای اصفهان، قزوین و کاشان اعزام شده بودند، در نشستی ادبی با دانشآموزان ایرانی به مشاعره پرداختند.
🔸در این نشست ادبی، زبان آموزان ارمنی از اقدام ها و حمایت های سفارت ایران در گسترش کلاس های آموزش زبان فارسی در مدارس و دانشگاه های ارمنستان و همچنین اعزام فراگیران نمونه و فعال به ایران تشکر کردند.
🔸این دسته از زبان آموزان با ذکر خاطراتی از سفر خود، مردم ایران را مهربان و میهمان نواز توصیف کردند و از تلاش های مردم و دولت ایران در مرمت و حفظ آثار و ابنیه تاریخی ارامنه در مناطق مختلف ایران قدردانی کردند.
🔸سید کاظم سجادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان هم که در این نشست حضور داشت به آنان توصیه کرد در معرفی فرهنگ، تاریخ و تمدن خود به دیگران نهایت تلاش و کوشش را داشته باشند.
@Feraghvaadyan
🔺«رائیلیان»، فرقهای فرا زمینی
کلود وریلهون، معروف به «رائل»، خواننده کابارهای بود که در سال 1973 ادعای پیامبری کرد. وی در کتاب «پیام نهایی» با اشاره به مواجهه با موجودات فضایی (به نام الوهیم)، مدعی است الوهیم، خواستار انتقال به زمین و ملاقات با رهبران جهان هستند تا تکنولوژی پیشرفته خود را بهتدریج در اختیار آنان قرار دهند، اما تحقق این امر در گرو برقراری صلح در زمین و ساخت مرکزی برای آنهادر اورشلیم است که از آن به عنوان «سفارتخانه» یاد میکند. رائلیان، پیامبران را «دختران و پسران خدا» مینامند که قادر به فهم و رمزگشایی پیامهای کتب آسمانی نبودهاند و تنها رائل با کمک الوهیم، موفق به درک معنا و پیام این کتب شدهاست. رائیلیان با خرافی خواندن تمامی قوانین و آداب و مناسک دینی، آنها را ابداعات مغرضانه پیامبران برای سرگرم نگاه داشتن بشر به امور واهی و دورشدنشان از اسرار الوهیم خوانده و بدینسان، لزوم پایبندی به شریعت را زیر سؤال میبرند.
✅آرشيو تحقيقي روشنگر
@Feraghvaadyan
🔺مورمونیسم؛ یانکیهای صهیونیست
«قدیسین متأخر» یا «مورمونیسم»، فرقهای است برآمده از مسیحیت که در سال 1830 میلادی توسط فردی به نام «جوزف اسمیت جونیور» تأسیس شد. این فرقه، شاخههای کوچک و بزرگی دارد که مهمترین آنها به نام «کلیسای عیسیمسیح قدیسان آخرالزمان»(Later–day Saints) (LDS) سالت لیکسیتی (واقع در ایالت یوتای آمریکا) را مرکز خود قرار دادهاست.
ویژگی متمایزساز این فرقه، حالت کمونی آن است. مورمونها نقش مهمی در تبلیغ و ترویج عقاید صهیونیستی و اندیشه بازگشت یهودیان به فلسطین داشتهاند. بنیان شالوده فکری مورمونها بر متافیزیک مادی و جسمانی بودن خدایان، نگاه خاص و متفاوتی به مسئله ازدواج(طرفداری از چند همسری) در میان آنها حاکم نموده که یکی از چالشبرانگیزترین مقولههای اعتقادیشان محسوب میگردد.
✅آرشيو تحقيقي روشنگر
@Feraghvaadyan
🔺محوریترین رویکردهای سیاسی جریان آتئیسم در ایران
1.سیاهنمایی علیه نظامجمهوری اسلامی ایران؛ از رهگذر اقداماتی چون: القای ناکارآمدی و فساد نظام اسلامی و حکومت دینی، ارائه تصویری مخدوش از وضعیت زندانهای جمهوری اسلامی ایران، القای وجود خفقان در ایران، انتشار اخبار تجمعات با هدف مخدوش جلوه دادن وضعیت داخلی و ترغیب مردم به اعتراض.
2. تزریق باورهای انحرافی؛ نظیر باور مخالفت اکثریت مردم ایران با نظام اسلامی، اندیشه تغییر نظام در نسل جوان، بیتفاوتی مسئولان نسبت به جان و مال ایرانیان، ایجاد دلسردی در میان مردم نسبت به پیشرفتهای نظام اسلامی.
3. تشویق به اقدامات تخریبی و براندازانه؛ همچون: ساخت و اشاعه شعارهایی با مضمون نابودی حکومت اسلامی، دعوت به انقلاب، درخواست رفراندوم و لزوم تشکیل حکومت سکولار، تشویق و حمایت از شورشها و راهاندازی کمپینهای مختلف با نگاه براندازانه، دعوت به انجام جنبشها و اجتماعات ضدحکومت اسلامی.
✅منبع: آرشيو تحقيقي روشنگر
@Feraghvaadyan
🔹روشنگر به نقل از فارس/ سی و ششمین نشست «شنبه های انقلاب» با عنوان «ادیان و مذاهب» و با هدف تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و چهار دهه همبستگی و همدلی با پیروان ادیان توحیدی، در تهران برگزار میشود.
🔸این نشست روز شنبه اول دی 1397 ساعت 9 صبح، در محل «تالار ایوان شمس معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران» واقع در میدان فاطمی (جهاد)، خیابان شهید گمنام، ابتدای بزرگراه کردستان برگزار می گردد.
🔸در این برنامه، "کارنامه چهلساله ادیان توحیدی در عصر انقلاب اسلامی"، در موضوعاتی همچون: جایگاه ادیان توحیدی، دکترین انقلاب اسلامی در خصوص ادیان و مذاهب، ارتقاء وضعیت حقوقی اقلیتهای دینی پس از انقلاب اسلامی، نقش انقلاب اسلامی در تحقق همدلی و همبستگی با پیروان ادیان الهی و موقعیت و جایگاه انقلاب اسلامی در حوزه ادیان توحیدی در مقایسه با قبل از انقلاب اسلامی و جایگاه ایران در منطقه و جهان، بررسی و تبیین میشود.
🔸در این مراسم، روحانیون، بزرگان و صاحب نظران ادیان توحیدی اسلام، مسیحیت، یهودیت و زرتشتی دستاوردهای چهل سال انقلاب اسلامی را در این حوزه، مورد بررسی قرار خواهند داد.
همچنین در این نشست، از خانواده شهدای زرتشتی، کلیمی و مسیحی، قدردانی خواهد شد.
🔴 #اعتماد_اسرائیل_به_بهائیان ❗️
♦️روشنگر به نقل از نقد بهاییت/ از جمله نشانههای همکاری متقابل فرقهی #بهائیت با رژیم کودککش صهیونیستی، #اعتماد همهجانبهی سران این رژیم به #جاسوسان_بهائی خود میباشد.
⭕️ از اینرو #عبدالله_رفیعی (از بهائیان ایران) که به همراه جمعی از هممسلکان خود در اسفند 1339 ش، برای دیدار از #مرکز_بهائیت به #اسرائیل رفت، در بخشی از گزارش سفر خود آورده است: «در گمرک #تل_آویو، همین که خود را #بهائی معرفی نمودیم، با کمال احترام بدون #تفتیش ما را مرخص نمودند؛ در صورتی که سایرین را به دقت رسیدگی و تفتیش میکردند».[1]
⭕️ همچنین به گزارش #ساواک، #فریدون_رامشفر (از بهائیان ایران)، پس از دیدار از اسرائیل، در جلسهی هفتگی #بهائیان مورخ 4 بهمن 1349 ش، اظهار داشت: «در فرودگاه، احباء (:بهائیان) را بازرسی نمیکنند و وقتی رئیس کاروان به پلیس اظهار میدارد: اینها بهائی هستند، حتی یک چمدان را بازرسی نمیکنند؛ ولی بقیه مسافرین را حتی کلیمیها را بازرسی میکنند».[2]
⚠️ اما به راستی اعتماد رژیم غاصب و کودککش صهیونسیتی به #تشکیلات_بهائیت از کجا نشأت میگیرد⁉️
📚پینوشت:
📖[1]. مجلهی آهنگ بدیع، ارگان رسمی بهائیان، شماره: 10، ص 252.
📖[2]. ماهنامه زمانه، شماره: 61، ص 32.
✅وکیل ترامپ به دنبال لغو کلاسهای مدیتیشن در مدارس دولتی آمریکا
🔸روشنگر به نقل از گفتگوی ادیان/بنیاد عدالت و حقوق آمریکا در منازعهای حقوقی خواستار توقف ساعات مدیتیشن در مدارس دولتی آمریکا شده است. این بنیاد میگوید مدیتیشن نقض قانون منع تبلیغات مذهبی در مدارس عمومی است و با قانون جدایی دولت از سیاست در تعارض است. این بنیاد همچنین مدعی این است که آموز مدیتیشن، در واقع مبارزه با مسیحیت است و بنیادهای مسیحیت را به نفع دین بودایی تضعیف میکند. جی اسکولو، رئیس بنیاد عدالت و حقوق، که در تیم وکلای شخصی دونالد ترامپ حضور دارد، از جمله مخالفان سرسخت جدایی کلیسا از دولت است، با پیگیری این پرونده میگوید، مدارس دولتی آمریکا با برگزاری دوره های مدیتیشتن در سراشیبی سقوط افتاده اند. او از والدین کودکان میپرسد، چطور میتوانند اجازه دهند کودکانشان در کلاسهای مدیتیشن در فضایی بی زمان و تاریخ قرار گیرند و تمام خاطرات و آموزه های مذهبی و اخلاقی خود را فراموش کنند و دریچه قلبشان را به روی آموزه های هندوان و بدائیها بگشایند و از مسیحیت فاصله بگیرند.
مخالفان میگویند بنیاد تندروی عدالت و حقوق آمریکا فراموش کرده است که پاک کردن ذهن از افکار منفی و تامل در وجود خود فقط مخصوص دینهای شرقی بودایی و هندوئیسم نیست، ّبلکه مسیح نیز از یارانش میخواهد که ذهن خود را از افکار منفی پاک کنند.
با این حال وکلای بنیاد عدالت و حقوق میگویند دادخواست خود را برای به تعلیق درآوردن کلاسهای مدیتیشن تقدیم دادگاه عالی آمریکا کرده است🔹
روشنگر مدیا
☯ویپاسانا؛فرقه ای برآمده از بودیسم
🔹🔹ویپاسانا؛ فرقهای برآمده از بودیسم
👈ویپاسانا را باید عصاره آموزههای «سیدارتاگوتاما»، ملقب به «بودا» دانست که بعدها به عنوان یکی از روشهای مراقبه در هند مطرح شد. بنیانگذار این روش، «ساتیناریان گوئینکاجی» مدعی است، بودا این روش را 2500 سال پیش کشف کردهاست.
🔹ویپاسانا دراوایل دهه 80 شمسی، در پوشش مؤسسهای با عنوان «شادزیستی» به ایران وارد شد و فعالیت خود را تحت نظر فردی با هویت «داریوش.ن» آغاز نمود. تأسیس مراکز یوگا و مراقبه، تبلیغ مبانی و آموزههای انحرافی، اشاعه اباحهگری(در قالب برگزاری کلاسها و اردوهای مختلط)، (جذب در قالب) فعالیت هرمی، انتشار مطالب تبلیغی(با بنمایه بودیسم) در برخی نشریات و حتی نگارش پایاننامه دانشگاهی (با موضوع طراحی مرکز مراقبه ویپاسانا) توسط برخی عناصر شاخص فرقه در کشور، ازجمله تحرکات انحرافی ویپاسانا در ایران میباشد.
🔹در ویپاسانا، پرداختن به مراقبه، مستلزم دوری جستن از هرگونه اعمال عبادی در اسلام و دیگر ادیان الهی بوده و آییننامه «اصول پنجگانه» فرقه، نمایانگر تضاد مبانی ویپاسانا با کلیه مفاهیم الهی میباشد.
📚آرشيو تحقيقي روشنگر