🌹ولادت یازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت امام حسن عسکری (ع) بر همه مسلمانان جهان مبارک باد.🌹
@RoshangarMedia
✅کشف انجیل مینیاتوری ۶۰۰ ساله در انگلستان
🔸یک انجیل مینیاتوری از جنس طلا که حدود ۶۰۰ سال قدمت دارد، توسط یک جوینده گنج آماتور در یورکشر انگلستان کشف شده است.
بافی بیلی، پرستار و جوینده گنج آماتور، میگوید به کمک یک دستگاه فلزیاب این انجیل نفیس را در عمق ۱۲ سانتیمتری زمین پیدا کرده است.
این انجیل طلایی کوچک که تصور میرود زمانی متعلق به یکی از اشراف یا خانواده سلطنتی بریتانیا بوده، در زمینهای واقع در نزدیکی املاکی که زمانی متعلق به ریچارد سوم (پادشاه انگلستان در قرن پانزدهم) بوده، پیدا شده است.
این انجیل طلایی حدود یک و نیم سانتیمتر طول و پنج گرم وزن دارد و خانم بیلی میگوید بهای آن ممکن است تا ۱۰۰ هزار پوند برسد.
قرار است یک حراجی به زودی ارزش این انجیل مینیاتوری را تخمین بزند و موزه یورک هم در حال ارزیابی برای خرید احتمالی آن است.
@roshangarmedia
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطر انحرافات فکری در جامعه
از زبان رهبر معظم انقلاب
@roshangarmedia
📚"علامهضد انقلاب؟!" بهقلم حجتالاسلام "اکبریآهنگر" در مسیر انتشار
🔷ادامه خبر در سایت فرق و ادیان
https://b2n.ir/q94059
معرفی کتاب: پژوهشی پیرامون اتصال صوفیه به امامان علیهمالسلام
⬅️نویسنده این اثر در بخش های ابتدایی کتاب، عرفان اسلام ناب محمدی را از آنچه که فرقه های صوفیه مطرح می کنند جدا نموده و بخشی از انحرافات فرقه های صوفیه در این راستا به خوبی تشریح می کند.
⬅️این کتاب با قلم محمد حیدر خانی در خصوص اتصال نامشروع شجره فرقه های صوفیه به ساحت ائمه اطهار علیهم السلام به نگارش در آمده است.
⬅️نویسنده در این کتاب یکی از شیوه های اسلام سازی فرقه های صوفیه مبنی بر اتصال شجره اقطاب و مشایخ فرقه به ساحت امامان معصوم را با دقت بررسی کرده و ضمن بیان توضیحات لازم در خصوص موسسان اولیه فرقه های صوفیه، به چرایی هم آمیختگی تصوف با عرفان اسلامی پاسخ داده است. وی در بخش های ابتدایی کتاب، عرفان اسلام ناب محمدی را از آنچه که فرقه های صوفیه مطرح می کنند جدا نموده و بخشی از انحرافات فرقه های صوفیه در این راستا به خوبی تشریح می کند.
@roshangarmedia
هدایت شده از جشنواره ملی هنرهای گرافیکی
✨✨✨✨✨✨
گفتگوی زنده
🔹موضوع: واکاوی نقشه های بیت العدل در سال جاری
🔸کارشناس: جناب آقای حسن ارشاد
🔸مجری کارشناس: امیرحسین کامل نواب
▪️زمان سه شنبه 25 آبان 1400
ساعت 21
لینک صفحه:
https://instagram.com/moghadas_nama?utm_medium=copy_link
#دومین_جشنواره_ملی_هنرهای_گرافیکی
#مقدس_نما
#بهائيت_محفل_خيانت
#كاريكاتور_پوستر
#ايران_بدون_نفرت
#ايران_بدون_بهائيت
@moghadas_nama
Www.moghadas-nama.com
⛔️⛔️ فحاشی و توهین سرکرده بهائیت به متفکرین
🔻 سردمداران فرقهها اغلب در مواجهه با مباحثی که نمیدانند و نسبت به آن آگاهی ندارند، تمسخر و استهزاء را در پیش میگیرند و میکوشند تا با این حربه، جهل خویش را پنهان کنند.
🔻 این رویه یک شیوه نهادینهشده میان سرکردگان بهائیت بود و آنان اغلب در برخورد با مباحث و علومی که برایشان ثقیل به نظر میآمد، باب فحاشی و هتاکی را پیش میگرفتند.
✍️ در همین خصوص محمود زرقانی (کاتب عبدالبهاء در سفر آمریکا) مینویسد:
«پس از بیان تعالیم، ذکر فلاسفه را به مزاح گفتند: ... هرگاه عدم احساس کمالی باشد، باید بگوییم گاو فیلسوف اعظم است ... . این بیان و مزاح مبارک که گاو فیلسوف اعظم است بسیار سبب خنده و مذاکرهی بین اهل مجلس شد و بعد از مجلس چند نفر از رجال (مردها) و نساء (زنها) محترمه رجا نموده در اتومبیل آنها به گردش تشریف بردند. ازقضا در حین سرعت مرکب مبارک (اتومبیل حامل عبدالبهاء)، دریکی از خیابانها یک گله گاو از دور نمایان و چون نزدیک اتومبیل میشوند همه رَم و فرار میکنند. فوراً خانمها عرض مینمایند آقا جماعت فلاسفه را ببینید که چطور از اتومبیل فرار میکنند، آنقدر وجود مبارک (عبدالبهاء) میخندند که از خنده خسته میشوند!».( محمود زرقانی، بدائع الآثار، نسخهی الکترونیکی، ج 1، ص 178.)
🔻 امروزه نیز مهرههای فرقه ضاله بهائیت رویه سردمداران خویش را دنبال میکنند و در مواجهه با مقدسات اسلامی باب توهین و تمسخر را پیش میگیرند.
#بهائیت #نقد_بهائیت
@roshangarmedia
19.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈علم "میسیولوژِی" که در مورد روش های تبلیغ مسیحیت بین جوامع بحث می کند، امروزه به پیشرفت های زیادی نائل شده تاجایی که به صورت دقیق هر جامعه ی هدفی را بررسی می کند تا با تحلیل خصوصیت های شخصیتی او محتوایی مناسب با سلیقه اش ارائه دهد.
♦️کتاب یاد شده در کلیپ یکی از این کتب است و این درحالی است که در تبلیغ اسلامی جا برای کتاب های مشابه بسیار خالیست و متاسفانه فضای تبلیغ اسلامی بین غیر مسلمانان از داشتن چنین کتاب های بی بهره است.
@roshangarmedia
روشنگر مدیا
🔴رسانههای در انگلیس نوشتند عماد جمیل سویلمین ۳۲ ساله عامل #انفجار در شهر بندری لیورپول، سال ۲۰۱۴ به انگلیس آمد و درخواست پناهندگی کرد و سال ۲۰۱۷ در کلیسای جامع انگلیکن شهر #لیورپول به مسیحیت گروید.
↙️وی پس از گرویدن به #مسیحیت نام خود را به علت علاقه به انزو فراری تغییر داد تا کمتر #مسلمان به نظر برسد، زیرا درخواست پناهندگی اش یک بار رد شده بود.
↩️هنوز مشخص نیست وی دقیقاً چه زمانی وارد #انگلیس شد، اما بررسیها نشان میدهد او با یک مناقشه طولانی مدت با وزارت کشور بر سر درخواست پناهندگی و وضعیت اقامت در انگلیس مواجه بود.
🔻همچنین هنوز درباره ملیت او خبر دقیقی منتشر نشده است، اما رسانهها مادر او را عراقی و پدر او را سوری یا اردنی معرفی کردند.
👈او در ابتدای ورود به انگلیس مدتی نزد یک زوج انگلیسی در شهر لیورپول زندگی کرد. الیزابت و مالکوم هیچوت که نظامی بازنشسته است میگویند او پس از اینکه #مسیحی شد حدود هشت ماه در سال ۲۰۱۷ در خانه با انها زندگی میکرد وفردی دوست داشتنی، آرام و خوش رفتار بود و از مرگ او اندوهگین شده اند. به گفته آنان او در این مدت هرگز از اسلام و تروریسم صحبت نکرد، درخواست پناهندگی اش رد شده بود و دوباره درخواست داد.
💢آنان همچنین گفتند پلیس یک بار او را هنگامیکه کاردی در دست داشت بازداشت کردند و در بررسیها معلوم شد مشکل روانی دارد که به مدت شش ماه در بیمارستان روانپزشکی بستری بوده است، اما زیر نظر دستگاه امنیتی نبود.
➕هنوز درباره انگیزه عامل انفجار که به علت نوع اقدام تروریستی اعلام شده اطلاعاتی منتشر نشده است. راس جکسون افسر ارشد پلیس مبارزه با #تروریسم انگلیس با بیان اینکه در بازرسی از محل سکونت عامل انفجار مدارک مهمی بدست آمده است گفت: هفتهها زمان نیاز است تا انگیزه، نحوه برنامهریزی، آمادهسازی بمب دست ساز و اجرای این عملیات آشکار شود.
@RoshangarMedia
🔵نماینده مسیحیان در مجلس: در ایران شاهد توجه ویژه مسئولان به اقلیتهای دینی هستیم
🔰نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی ایران در مجلس گفت: احترام به حقوق اقلیتها از جانب کشورهای مدعی شعاری بیش نیست اما این مسأله در اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصریح شده و تعاملات مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی با آشوریان و کلدانیان نشاندهنده توجه ویژه به اقلیتهای دینی است.
ادامه در وبسایت فرق و ادیان: https://b2n.ir/n88059
@RoshangarMedia
یک مرد «هندو مذهب» بام خانه خود را به نماز جمعه مسلمانان اختصاص داد
🔹حالیکه سازمانهای هندو مذهب افراطی در هر گوشه شهر گورگان (در ایالت هریانای) هند، جبهههایی برای مقابله با برپایی نماز مسلمانان در ملاء عام تشکیل داده اند، اکشی رائو علیرغم #هندو مذهب بودن، پشت بام خانه خود را برای اقامه نماز جمعه در اختیار مسلمانان قرار داده است.
🔹وی انگیزه خود از اینکار را تعامل مذهبی بیان کرد و گفت: پس از حملات پیاپی سازمانهای افراطی هندو به نمازگزاران در مناطق مختلف، مسلمانان با مشکلات زیادی مواجه شده بودند.
🔹به گفته رائو، اقداماتی از این دست در برقراری هماهنگی میان مذاهب میتواند کمک کننده باشد. وی برقراری امنیت و #صلح را وظیفه هر شهروند هندوستانی دانسته است و گفت: من به میل خودم و با رضایت کامل پشت بام خانه خود که ظرفیت بیش از ۲۵ نفر نمازگزار دارد را در اختیار افراد مسلمان قرار میدهم تا با آرامش به برپایی نماز جمعه بپردازند.
🔸به دلیل اعتراضات جریانهای راست گرای افراطی (هندو مذهب) برای برپایی نماز در ملاء عام، نزدیک به پنجاه درصد از مسلمانان از شرکت در نماز در انظار عمومی محروم شده اند.
@roshangarmedia