🔰 سخننگاشت | حمله به حشدالشعبی را به شدت محکوم میکنیم
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار پرستاران:
🔹️ ملاحظه کنید [آمریکاییها] در عراق و سوریه چه میکنند. انتقام داعش را از حشدالشعبی دارند میگیرند. حشدالشعبی چون داعش را –که اینها ساخته و پرداخته کرده بودند– زمینگیر و ازاله کرد، حالا دارند انتقام میگیرند. بنده و دولت و ملت ایران بشدت این خباثت آمریکا را محکوم میکنیم. ۹۸/۱۰/۱۱
🏷 #دیدار_پرستاران
💻 @Khamenei_ir
16.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | پاسخ محکم رهبر انقلاب به تهمت و تهدید ترامپ در توئیتر
🏷 #دیدار_پرستاران
💻 @Khamenei_ir
🔺توکلی: نه با برجام ایران بهشت شد و نه با رد لوایح FATF ایران جهنم میشود
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹به نظرم لوایح اف ای تی اف در مجمع رای نمیآورد.
🔹قبلاً میگفتند اگر برجام تصویب شود ایران بهشت می شود حالا میگویند اگر اف ای تی اف تصویب نشود، ایران جهنم می شود.
🔹نه با برجام ایران بهشت شد و نه با رد اف ای تی اف ایران جهنم میشود./فارس
@Akharinkhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تصاویر کشتی توقیف شده حامل سوخت قاچاق در بوموسی
🔹 سردار عظمایی، فرمانده منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه: قاچاقچیان، سوخت قاچاق را با کشتی های کوچکتر به این کشتی منتقل می کردند.
@Akharinkhabar
محرمانه
♨️ چگونه نظام بانکی با خلق پول تولید کنندگان را به خاک سیاه مینشاند...
🔻مشکل بدهی بانکی ارزی تولیدکنندگان چگونه حل می شود؟
@secret_file
اگر تولیدکننده ای برای واردات ماشین آلات کارخانه اش در سال 1388، تسهیلاتی به مبلغ 100 میلیون دلار (معادل 100 میلیارد تومان سال 1388)گرفته باشد تا در یک فرایند 10 سال آن را تسویه کند و امروز 40 میلیون دلار از اصل و سود مرکب آن باقی مانده باشد، می بایست 512 میلیارد تومان تامین و پرداخت کند؛ یعنی 40 درصد مبلغ وام برابر با 5 برابر کل مبلغ وام گرفته شده! تازه اقساط داده شده نیز باید به آن اضافه شود.
به نظر نمی رسد با رشد نجومی نرخ ارز و تورم حاصل از آن، سقف 500میلیون و 2 میلیارد تومان که مجمع تشخیص {طرح تسهیل تسویه بدهی بدهکاران بانکی} آن را مصوب کرده، گره ای از مشکل تولید کنندگان باز کند.
تازه این مصوبه در خصوص وام های ارزی تولیدکنندگانی که برای واردات ماشین آلات، انتقال دانش فنی و مواد اولیه تسهیلات دریافت کرده اند و با چندبرابر شدن نرخ ارز به یک باره، از بدهکار به بدهکار کلان تبدیل شده اند، راهکاری ندارد.
در این چرخه، نظام بانکی از تسهیلات خلق پول می کند و بر بدهی تولیدکننده می افزاید و کارآفرین و صنعت گر فقیر تر می شود و در نظام قضایی باید پاسخگوی بدهی بانکی اش باشد./ روزنامه عصراقتصاد
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔴چرا حشد شعبی مشخصا در منطقه قائم هدف حمله قرارگرفت؟
پس از بمباران پایگاه امریکایی «کی 1» در غرب کرکوک قابل پیش بینی بود که امریکا در مقام پاسخ برآید و گروه های نزدیک به کرکوک و دشت نینوا را هدف قرار دهد؛ نه اینکه در منطقه مرزی بین سوریه و عراق حمله ای انجام دهد. می توان تاکید کرد که حمله به تیپ 45 حشد شعبی در واکنش به بمباران پایگاه امریکایی «کی 1» نبوده بلکه اهداف دیگری را پس پرده اقدام اخیر امریکا وجود دارد:
🔺اول: امریکا از ابتدا مخالف حضور نیروهای حشد شعبی در قائم بود و این برای سومین بار است که مواضع آنها را هدف حمله خود قرار می دهد. قائم در بخش محاسبات راهبردی رژیم صهیونیستی اهمیت زیادی دارد و واشنگتن بر این باور است که این منطقه می تواند به حلقه رابط ایران و سوریه تبدیل شود و در عین حال پلی به سمت لبنان باشد. از همين روست که تلاش می کند تا مانع از هرگونه حضور نیروهای مسلح شیعه در این منطقه شود.
🔺دوم: قائم از لحاظ جغرافیایی نزدیک به پایگاه امریکایی عین الاسد قرار دارد و مشرف به مسیرهای حرکتی نیروهای امریکایی بین عراق و سوریه است. در نتیجه حضور حشد شعبی در این منطقه آزادی عمل و حرکت نیروهای امریکایی را محدود می کند و آنها در تیررس حشد شعبی قرار می دهد.
🔺سوم: قائم مجرای تنفسی گروه تروریستی داعش نیز به حساب می آید و از طریق قائم است که صدها نفر از عناصر این گروه به مناطقی در الانبار می روند؛ منطقه ای که حتی هواپیماهای عراقی هم اجازه پرواز بر فراز آن را ندارند. واشنگتن معمولان از این گروه ها به عنوان یک اهرم و کارت امنیتی به منظور باج خواهی از عراق استفاده می کند.
🔺چهارم: هدف قرارگرفتن تیپ 45 از این حیث اهمیت دارد که متعلق به گردان های حزب الله است؛ گروهی که از لحاظ تاکتیکی، تسلیحاتی و قدرت مانور، قوی ترین نیروی جنگی به حساب آید. قبل از این حمله حملات تحریک آمیز گسترده ای توسط ارتش الکترونیک سفارت امریکا علیه این گروه صورت گرفته بود و چند ساعت قبل از حمله نشت اطلاعات امنیتی امریکایی ها از طریق مزدوران عراقی آنها حاکی از وقوع این حمله بود.
دکتر یوسفی
◄ «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در پیامی در توئیتر به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و نوشت: «انتخابات پارلمان ایران دو ماه دیگر برگزار میشود؛ اما رژیم پیشتر با ردّ صلاحیت بیش از 1000 نامزد به دستکاری در آن پرداخته است.» وزیر خارجه آمریکا در ادامه این پیام نوشت: «ما در کنار مردم ایران که خواستار آن هستند صدایشان شنیده شود، میایستیم.» وزیر خارجه آمریکا طی هفتههای اخیر بارها و در موارد متعدد در امور داخلی ایران مداخله کرده است.
◄ «
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم| اهمیت مبارزه با #فساد 4
🔸 آیا فساد در ایران سیستمی است؟
#گودرزی ؛ در برنامه #متن_حاشیه پاسخ میدهد.
🆔 @MaherBasij_ir
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم| اهمیت مبارزه با #فساد 5
🔸چرا قانون مبارزه با قاچاق نتیجه بخش نیست؟راه مبارزه با قاچاق کالا چیست؟
#گودرزی ؛ در برنامه #متن_حاشیه پاسخ میدهد.
🆔 @MaherBasij_ir
⭕️ خبر دسته اول از فتنه جدید برای پایان سال ۹۸
✍️محسن غرویان از مدافعان سینه چاک حسن روحانی طی یادداشتی تلاش کرده برخی مواضع شاذ سیاسی درونی خود درباره انتخابات و نقش شورای نگهبان در تایید صلاحیتها را از زبان مردم و افکار عمومی مطرح کند. او مدعی شده که احساس عمومي باید اين باشد که آنچه راي مردم هست واقعا از صندوقها درآيد و مردم نبايد احساس کنند انتخابات از قبل تنظيم شده تا افراد خاصي وارد مجلس شوند. غرویان همچنین در یادداشت خود نهادهای نظارتی موثر در انتخابات را نیز به راحتی متهم به جناحی عمل کرده و تلویحا وجود شائبه نوعی تقلب خاص انتخاباتی را نیز در میان مردم مطرح میکند.
یادداشت غرویان در حالی بر شبهه افکنی در روند قانونی تایید صلاحیت نمایندگان در کشور و اتهامات تلویحی به شورای نگهبان درباره سلامت انتخابات آتی مجلس اصرار دارد که چندین هفته مانده به اعلام نتایج نهایی بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا نیز در توئیتی، نتایج بررسی صلاحیتها را زیرسؤال برده و به نوعی دیگر فرمان حمله به شورای نگهبان را صادر کرده است.
پمپئو وزیر خارجه آمریکا در توئیتر خود نوشت: «انتخابات پارلمان ایران دو ماه دیگر برگزار میشود اما رژیم پیشتر با رد صلاحیت بیش از 1000 نامزد به دستکاری در آن پرداخته است. ما در کنار مردم ایران که خواستار آن هستند که صدایشان شنیده شود، میایستیم.»
اما یادداشت محسن غرویان را باید به نوعی نقطه عطف جدید برای دوماه مانده به انتخابات دانست. زیرا اصلاح طلبان و برخی از اعتدالیون تاکنون تنها تمرکزشان بر شبهه افکنی در نحوه تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس بود ولی غرویان از شائبه تلویحی نوعی تقلب خاص در انتخابات سخن گفته است.
بنابراین باتوجه به یادداشت آقای غرویان و همچنین انبوهی از اظهارنظرهای فعالین اصلاح طلب و اعتدالی حامی دولت در زیر سوال بردن پیشاپیش عملکرد شورای نگهبان و زمینه سازی برای ایجاد شبهات جدید در جامعه، طبیعی است که سوالات زیادی اینک در ذهن صورت بپذیرد. سوالاتی که با توجه به سوابق فتنه گران که اینک بخشی از آنها دوباره برای انتخابات فعال شده اند، بیشتر و بیشتر و واقعیتر نیز میشود. این در حالیست که طی هفتههای گذشته نیز مشخص شده بحران آفرینی در کشور تا پایان سال و به خصوص در ایام انتخابات آتی مجلس دستورالعمل ثابت سیاست خارجه آمریکا در ایران است. تجربه سالهای گذشته نیز نشان میدهد این همه زیر سوال بردن پرشتاب روند تایید صلاحیت ها از چندین ماه قبل از آغاز انتخابات مجلس، نمی تواند اتفاقی و بدون برنامه ریزی بوده باشد.
مهمترین این سوالات اکنون این است که با توجه مواضع فعلی بسیاری از چهره های اصلاح طلب و حامیان دولت، باید منتظر پروژه جدیدی برای ایجاد بحران در کشور از طریق زیر سوال بردن مجدد روند تایید صلاحیت ها و نهایتا خدشه به سلامت انتخابات کشور بود؟ آیا برخی مجددا برای فعال سازی فتنهای شبیه فتنه 88 بسیج شده و فرمان جدیدی از خارج از کشور دریافت کردهاند؟! آیا خیز برداشتن برای ایجاد و عمق بخشی به آشوب های معیشتی و اقتصادی طی هفته های گذشته بخشی از زمینه سازی برای فتنه انتخاباتی پایان سال بوده؟! یا مکمل و یا ترکیب هر دو در آینده مدنظر است؟!
لازم به ذکر است گرچه تجربه فتنههای مختلف در بیست سال اخیر، نهادهای امنیتی کشور را در برابر چنین پروژههای فتنه گون بسیار ورزیده و هوشمند کرده ولی باید همچنان در برابر برخی اصلاح طلبان و حامیان دولت که علاوه بر تجربه فتنه انگیزی، اینک در بن بست روحی و عملی با توجه به عملکرد بد دولت و نمایندگانشان در مجلس و شورای شهر تهران قرار دارند، هوشیار بود. زیرا از چهره های افسرده، ناامید و شکست خورده که راهی برای ادامه قدرت از طریق صندوق رای برای خود نمیبینند، انتظار هر نوع انتحار، زیر میز بازی زدن و بیعقلی سیاسی مجدد باید داشت. بی عقلی سیاسی که با توجه هوشیاری و تجربه آموزی مردم از فتنههای گذشته، البته هیچ پشتوانه و سرمایه اجتماعی با خود به همراه نخواهد داشت و قطعا اینبار پایان همیشگی اصلاحات و بخشی از اعتدالیون غربگرا را در جمهوری اسلامی رقم خواهد زد.
🔴 خودمان را تحریم نکنید!
🔺 فارس: امروز در جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پذیرش یا نفی لایحه «مقابله با تامین مالی تروریسم-CFT- تصمیم گرفته میشود. گزارشها حاکی از آن است که اکثریت قریب به اتفاق اعضای محترم مجمع با پیوستن ایران به این کنوانسیون که یکی از کنوانسیونهای زیرمجموعه FATF است مخالفند و با نگاهی هوشمندانه دریافتهاند که پذیرش CFT غیر از خودتحریمی، باز کردن پای تروریستها به کشور و بستن تمامی راههای دورزدن تحریمها نتیجه دیگری ندارد. 🔺 اگرچه زیر تابلوی فریبنده مقابله با تامین مالی تروریسم تدوین شده است ولی نکته مهم آن است که تعریف ما و غرب از تروریسم و گروههای تروریستی، متفاوت و حتی متضاد است و مدیران و برنامهریزان گروه اقدام مالی FATF با صراحت و رسما اعلام کردهاند که تعریف جمهوری اسلامی ایران از «تروریسم» را نمیپذیرند و ایران باید تعریف FATF را ملاک عمل خود قرار بدهد! اما موافقان(دولت و مجلس) ادعا میکنند که درباره مصداق و تعریف تروریسم «حق تحفظ» دادهایم! که در این خصوص باید گفت؛
🔺 بر اساس ماده ۱۹ کنوانسیون ۱۹۶۹ وین، حق تحفظ یا شرط در یک معاهده بینالمللی فقط هنگامی قابل پذیرش است که با موضوع و هدف معاهده (روح معاهده) ناسازگار نباشد. موضوع کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم، قطع منابع مالی و مراکز پشتیبان گروههای تروریستی است. بنابراین وقتی شرط ما آن است که تعریف کنوانسیون درباره تروریسم و مصداق گروههای تروریستی را نمیپذیریم، این شرط، بهزعم آنان با موضوع کنوانسیون مغایرت داشته و قابل پذیرش نیست
🔺 گروه اقدام مالی FATFF در آخرین بیانیه خود شروط چندگانهای را برای ایران اعلام کرده است و در اولین شرط تاکید میکند که جمهوری اسلامی ایران باید تعریف FATF از تروریسم و مصادیق آن را بپذیرد. در این بند تاکید شده است؛ ایران باید به نحو مناسبی تامین مالی تروریستها را جرم انگاشته و از جمله معافیت گروههای تحریم شده را که «در تلاش برای پایان دادن به اشغالگری خارجی، نژادپرستی و استعمار هستند»، حذف نماید. بنابراین، ادعای موافقان این لایحه با واقعیت آن مغایرت دارد.
🔺 ادعا میکنند که؛ نه در قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد و نه لیست خزانهداری آمریکا نام هیچ یک از سرداران و مسئولان ایرانی وجود ندارد بلکه این قطعنامهها شامل لیست افراد و گروههای القاعده، طالبان و داعش! است. این ادعا، دروغ محض است چرا که در سایت وزارت خزانهداری آمریکا از سازمان صدا و سیما، وزارت اطلاعات، سپاه و وزارت دفاع و در قطعنامههای شورای امنیت ملی از فریدون عباسی، محمدرضا نقدی و قاسم سلیمانی و... به عنوان حامیان تروریسم نام برده شده و در صورت پذیرش CFT باید اموال این افراد را توقیف و مصادره کنیم!
✅ کانال بصیرت
⁉تحلیل های مهم سیاسی را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔰 در همهی زمینهها پیشرفت اتفاق افتاده اما در زمینهی عدالت باید کار کنیم
📢 مهمترین کار انقلاب: تبدیل نظام طاغوتسالار به نظام مردمسالار
🔻 رهبر انقلاب : خدمات انقلاب به ایران، خدمات بسیار زیادی است و یک فهرست طولانی در این زمینه وجود دارد؛ 👈 لکن #مهمترین کار_اصولی انقلاب، تبدیل نظام طاغوتسالار به #نظام_مردمسالار -آنهم با الهام از تعالیم اسلامی و قرآن- است.
🔹 اثر مردمسالاری، #زنده_کردن_استعدادها هم هست. وقتی مردم وارد میدان شدند و به آنها اعتماد شد، اینجوری میشود؛ حس اعتماد بهنفس ملی در مردم زنده میشود، آنوقت در میدانهای علمی و صنعتی پیشرفت میکنند، در دانشهای نوپدید پیشرفت میکنند و در تأثیرگذاری سیاسی در منطقه هم پیشرفت میکنند. اینها همه ناشی از حضور مردم و تأثیرگذاری مردم بر روی حوادث کشور است. ملت عظمت پیدا میکند.
🔹 نتیجهی مردمسالاری، پیشرفت کشور است. ما دههی سوم انقلاب را دههی «پیشرفت و عدالت» نامگذاری کردیم؛ «پیشرفت» بهمعنی واقعی کلمه در کشور اتفاق افتاده است. «عدالت» را نمیگویم، دربارهی عدالت ما عقبمانده هستیم، خودمان اعتراف میکنیم.
🔺 در همهی زمینهها پیشرفت اتفاق افتاده اما در زمینهی عدالت باید کار کنیم و باید از مردم و خدا #عذرخواهی کنیم. درباره عدالت #مشکل داریم.
✊ انشاءالله با #همت مردان و زنان کارآمد در این ناحیه هم پیشرفت خواهیم کرد. ۹۶/۱۱/۲۹
#تبیین_مساله_عدالت
#تبیین_نظام_مسائل_بیانیه
#گام_دوم_انقلاب
🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁
➡️ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀🌺
✅ دنبال #فهم_عمیق و #تبیین_قوی از #بیانیه گام دوم هستید، بما بپیوندید👆👆👆