فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید |در غیاب جلسات عمومی دعا و توسل در ماه رمضان از عبادت و تضرع در تنهایی و محیط خانواده غفلت نشود
🔻 در غیاب جلسات عمومی ماه رمضان ــ که این جلسات عمومی جلسات دعا، جلسات سخنرانی، جلسات توسّل، بسیار مغتنم بود که امسال علیالقاعده محرومیم از این جلسات ــ در غیاب این جلسات از عبادت و تضرّع و خشوع در تنهایی غفلت نشود؛ ما میتوانیم در اتاق خودمان، در خلوت خودمان، در خانوادهی خودمان، در میان خانواده و فرزندان خودمان، میتوانیم همین معنا را، همین توجّه را، همین خشوع و خضوع را به وجود بیاوریم و البتّه خب در برنامههای تلویزیون مواردی هم پخش میشود که از آن هم میشود استفاده کرد. و بایستی این کار را انجام بدهیم. ۹۹/۱/۲۱
🔺 گزیده سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت ولادت حضرت امام زمان(عج)
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | مسئولین و فعالان جوان در عرصه علم و فناوری مسئله جهش تولید و ساخت و ساز نیازهای آزمایشگاهی را فراموش نکنند
🔻 یک توصیه هم به مسئولین عرض میکنیم؛ هم مسئولین و هم فعّالان جوان در عرصهی علم و فنّاوری؛ که دو چیز فراموش نشود: یکی مسئلهی جهش تولید است، که این حیاتی است برای کشور؛ ما بایستی به هر قیمتی هست مسئلهی تولید را دنبال کنیم و به معنای واقعی کلمه جهش برای تولید به وجود بیاوریم؛ یکی هم مسئلهی ساخت و ساز و کار آزمایشگاهی و تولید نیازهای فراوانی است که جوانها در بخشهای آزمایشگاهی این را انشاءاللّه دنبال میکنند.
از خداوند متعال سعادت ملّت ایران را مسئلت میکنیم. خداوند روح مطهّر امام بزرگوار را شاد کند، ارواح طیّبهی شهیدان عزیز را با پیغمبر محشور کند و انشاءاللّه آنچه را که آرزوهای بزرگ ملّت ایران است تحقّق ببخشد و فرج ولیّعصر (ارواحنا فداه) را انشاءاللّه نزدیک کند. ۹۹/۱/۲۱
🔺 گزیده سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت ولادت حضرت امام زمان(عج)
💻 @Khamenei_ir
گوشه ای از تبعات کرونا بر اقتصاد جهان و ایران
@hadisyasi
گفته میشود که اقتصاد جهان می بایست هزینه ای در حدود ۴/۱ تریلیون دلار یعنی تقریبا برابر با ۵ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را از بابت همه گیری ویروس کرونا تحمل کند و این در حالی است که هنوز آینده کنترل و کاهش شیوع این ویروس مشخص نیست . فقط این هفته در آمریکا ۶/۶میلیون نفر و هفته گذشته نیز ۳/۵ میلیون نفر بیکار شده اند و گفته میشود حدود دو سوم ضرر اقتصادی دنیا از شیوع این ویروس مخصوص جمهوری خلق چین باشد.
در ایران اما هزینه کرونا دو ساحتی است .
از یک طرف باید با تبعات همه گیری و بیمارسازی و رکود اقتصادی ناشی از هجمه ویروس کرونا مقابله کرده واز طرفی تبعات فزاینده تحریم های جبهه غربی - عبری و عربی را کنترل کند .
در ایران و در یک ماهه اخیر ، اقتصاد های خرد تماما به تعطیلی کشیده شده اند و رشد اقتصادی نیز طبق اعلام مرکز آمار ایران در نه ماهه نخست سال ۱۳۹۸ ، حدود ۷/۶ درصد و رشد اقتصادی بدون نفت نیز صفر درصد بوده است و این یعنی اینکه دولت در تامین بودجه مناسب برای سال ۱۳۹۹ نیز با مشکلات اساسی مواجه خواهد شد .
فارغ از تمامی تاثیرات کرونا بر اقتصاد جهان ، اما در مورد ایران شاید شاهد پایین ترین رشد اقتصادی کشور در یک دهه اخیر و بالاترین تورم ها را در اقتصاد سال ۱۳۹۹ شاهد باشیم .
دولت فعلی و مجلس یازدهم می بایست برای کاهش چنین تبعاتی استراتژی ها و برنامه های جامع و اساسی داشته باشند.
@hadisyasi
مصطفی الکاظمی از برنامه سازی تلویزیونی و ریاست سازمان اطلاعات تا نخست وزیری عراق
سید رضا قزوینی غرابی
21 فروردین 1399
شناخت حلقه پیرامونی مصطفی الکاظمی رئیس سازمان اطلاعات عراق و از چهره های نزدیک به واشنگتن که امروز مکلف به تشکیل کابینه شد جالب توجه است.
1 - کنعان مکیه ريیس مؤسسه الذاکرة العراقية در آمريكا که از تشویق کنندگان بوش برای حمله عراق بود.
2 - حسن منیمنه، که بعدها وزیر آموزش و پرورش لبنان در دوران سعد حریری شد و همکار مکیه بود.
3 - مصطفی الکاظمی که به عنوان مسؤول تاریخ شفاهی الذاکره العراقیه و یک نویسنده و پژوهشگر، در سال ۲۰۱۶ رئیس سازمان اطلاعات عراق شد.
4 - خانم رند الرحیم عراقی- آمریکایی نومحافظه کار که در سال ۲۰۰۳ با تابعیت آمریکایی سفیر عراق در آمریکا شد.
مکیه در دهه ۹۰ میلادی تنها در یک مرحله، حدود دو و نیم میلیون سند متعلق به حکومت صدام را از مناطق کردنشین عراق خارج و به آمریکا منتقل کرد و پس از سقوط صدام نیز حجم انبوهی از اسناد توسط وی و همکارانش از جمله الکاظمی در یک پروژه "دانشگاهی " مجددا به آمریکا منتقل شد.
ادعا میشود الذاکره العراقیه موسسه ای مستقل است لیکن روشن است که انتقال مجموعا پنج میلیون و نیم صفحه سند از عراق به واشنگتن، به تنهایی از عهده یک مؤسسه خصوصی بر نمی آید و دسترسی به چنین اسنادی در اختیار یک مرکز خصوصی نمی تواند باشد.
براساس برخی منابع عراقی، مکیه یکی از چهره های همکار با سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا به شمار می رود. همین موضوع میتواند سطح بالای مأموریت و دسترسی انحصاری وی به اسناد رژیم صدام را توجیه کند.
اقدامات مکیه در پوشش “دانشگاه هاروارد” و “بنیاد عراق در واشنگتن” انجام میشده است و در سال ۲۰۰۳ مکیه، الکاظمی را به عنوان مدیر مؤسسه در عراق تعیین کرد.
الذاکره العراقیه پس از چند سال فعالیت در جمع آوری اسناد جنایات حزب بعث، ناگهان فعالیت خود را به دلایل نامعلومی متوقف کرد و محتوای جمع آوری شده و پروژه های ناتمام آن در اختیار انستستو هوور که از اندیشکده های متعلق به محافظه کاران و جمهوری خواهان آمریکاست منتقل شد.
الکاظمی که توسط الذاکره العراقیه به عنوان یک فعال دمکراسی و حقوق بشر معرفی میشد، در سال های پیش از سقوط صدام، به عنوان مستند ساز برای بی بی سی و شبکه چهار انگلیس فعالیت می کرد. او در سالهای 1995 تا 1997 مدیر یک ایستگاه رادیویی در یونان بود و سپس در سال های 99 تا 2003 به عنوان مدیر برنامه بخش عراق در رادیو اروپای آزاد (وابسته به بی بی جی - هیئت پخش رسانه ای دولتی ایالات متحده) مشغول به کار شد. او پس از سقوط صدام مستقیما مدیر برنامه ریزی رادیو تلویزیون عراق شد.
او بعدا معاون سازمان اطلاعات عراق و در دوران العبادی رئیس سازمان اطلاعات کشور شد و در نهایت نیز به عنوان نخست وزیر مکلف، مأمور تشکیل کابینه شد.
🔴اخبار ویژه جنگ
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️آمار مبتلایان #کرونا در کشور طی۶روز گذشته با آهنگي موزون ازحدود۳۲۰۰در روز به۱۶۰۰رسید.این شیب امید بخش را باید از دو آفت مصون داشت
۱-مغرضان نخواهند پذیرفت و آمار را ساختگی برای باز گشایی کشور خواهند دانست و جنگ روانی
۲-مردم کنترل ها را شل کنند و بی خیال شوند دوباره نقطه سرخط اول
💬 #عبدالله_گنجی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴شبکه نفوذ غرب در داخل ایران را جدی بگیرید
🔹حالا دلائل حملهی BBC، علی مطهری، مهنازافشار و کل شبکه رسانهای آنها به چین به واسطه توییت و منشن سفیرِ این کشور بهتر درک میشود!
مقصد عمده صادرات ایران در سال ۹۷ و ۹۸ به چین و عراق بوده و مهمترین شریانها در دورانِ تحریمها هستند. برای تخریب رابطه ایران و عراق بحث "صیغه زنان و دختران ایرانی توسط زوار عراقی مشهد و قم" (که باز هم bbc و مهناز افشار پرچمدار بودند) مطرح شد و برای تخریب رابطه ایران و چین هم جهانپور _سخنگوی وزارت بهداشت_ پیشقدم گردید.
پی نوشت: برای مذاکره پساکرونایی (همانطور که عباس عبدی تحلیل کرد) نیازمند از سَرراه برداشتن چین هستند!
#علی_قلهکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #علامه_کورانی:طبق احادیث رسیده، فرمانده کل قوا در حکومت امام مهدی (عج) یک ایرانی است.
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
بشر آرامش ندارد...
🔹 امروز بعد از آنی که بشریت مکاتب و مسلکهای گوناگون را تجربه کرده از کمونیسم تا لیبرال دموکراسی غربی، اما بشر احساس آرامش نمیکند.
🔹 بشر با پیشرفتهای حیرت آور، احساس آرامش نمیکند. بشریت دچار فحشا و گناه و بی عدالتی و شکاف طبقاتی بسیار وسیع است. بشر دچار سوء استفاده قدرتها از علم است و بشر دچار سوء استفاده از کشفیات طبیعت است.
نمایش غرب در بحران کرونا
فرهنگ و تمدن غربی هم محصول خود را نشان داد- آنچه در آمریکا و اروپا اتفاق افتاد، بعضی از آنها در تلویزیون نشان داده شد، برخی هم نشان داده نشد. اینکه یک دولت ماسک و دستکش مربوط به دولت و ملت دیگر را برای خود ببرد یا مردم هر روز در ظرف مدت کوتاهی فروشگاه ها را تخلیه کنند و برای خرید بیشتر تلاش کنند. یا کسانی برای چند دستمال توالت به جان هم بیافتند و یا برای خرید اسلحه صف بکشند چون احساس خطر میکنند. یا اینکه بیمار پیر را معالجه نکنند.