✔️🍃
🍃
•[ #کرونای_منحوس_سیاسی👌 ]•
♻️مشکل ساز شدن کرونا برای مردم ایران برای حاکمان آمریکایی خوشحالی را رقم زد که آنها را تا حد #کرونا_ستایی پیش برد، لکن این خوشحالی دوامی نیاورد.
✅میلیونی شدن مبتلایان با دهها هزار جان باخته در آمریکا از یک سو و فلج شدن اقتصادش با بیکاری دهها میلیونی و اخیرا به خط شدن صدها نفتکش حامل نفت در انتظار اجازه تخلیه از سوئی دیگر علی رغم به سخره گرفتن این ویروس توسط ترامپ در اوایل شیوع در جوامع غربی منجر به تبدیل این پرستش به رنجش و هراسیدن از کرونا گردید.
👈اوج #تزلزل_دشمن را همین عملکردها، نشان می دهد. شناخت و توجه به #کرونای_منحوس_سیاسی همان کلید واژهای است که بارها و بارها رهبر معظم انقلاب تحت عنوان #دشمن_شناسی گوشزد نموده اند.
«امروز البتّه خبیثترین دشمن ما و دشمن جمهوری اسلامی آمریکا است. البتّه ما دشمن کم نداریم، امّا آن که از همه خبیثتر و عنودتر است، عبارت است از آمریکا. مسئولان آمریکایی، هم دروغگو هستند، پشتهمانداز هستند، وقیحند، طمّاعند، شارلاتانند - حرکتهایشان، حرفهایشان را شما بشنوید، [میبینید]شارلاتانی حرف میزنند؛ یعنی انواع و اقسام خصوصیّات زشت اخلاقی- و هم البتّه در کنارش ظالمند، سنگدلند، بشدّت بیرحمند، تروریستند؛ یعنی آنچه خوبان همه دارند، اینها بهتنهایی همه را دارند! یعنی این جور دشمنی در مقابل ما امروز وجود دارد.» (۱۳۹۹/۰۱/۰۳سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران)
👈راه مقابله با چنین دشمنی بویژه درشرایط کنونی و با نزدیک شدن به شرایط و اقتضائات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چیست؟
✅#مسئولین:
۱- شجاعت در مقابل دشمن و پرهیز از انفعال
۲- بهره گیری از تجربیات هزینه بر وهزینه سازاعتماد به آمریکا
۳- رعایت و تمرکز بر اولویتها
۴- اعتماد به ظرفیت ها، استعدادها و پیچیدن نسخههای داخلی برای حل معضلات و مشکلات بویژه در سال #جهش_تولید
۵- اهتمام به همبستگی و اتحاد ملت
۶- باور و اعتقاد قلبی به نصرت الهی
✅#مردم:
۱- شناخت دشمن و دشمنی دشمن بویژه در عملیات روانی
۲- هوشیاری در مقابل سوء استفاده دشمن در تمامی مراحل #کرونا_ستایی، #کرونا_هراسی و #پسا_کرونایی
۳- حضور در صحنههای تجلی قدرت انقلاب اسلامی، به ویژه در امر مساوات ورزمایش مومنانه
۴- صبر و استقامت توام با اعتقاد قلبی به #نصرت_الهی
👈این اعتقاد قلبی مشترک بین مسولین ومردم به نصرت الهی همانی است که رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) فرمودند:
«خداوند وعده نصرت به شما داده است، [اِن تَنصِرُوا اللهَ یَنصُرکُم]مادامی که شما هم نصرت خدا را بکنید. نصرت خدا و نصرت دین خدا، نصرت بندگان مؤمن خداست. شما به این عهد باقی باشید و خدای تبارک و تعالی عهد خود را عمل خواهد کرد.» صحیفه نور ج ۱۶، ص ۳۵
انشاءالله
🖌/ #حسین_عباسیان
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
✔️🍃
رشد اقتصادی چیست؟
برای درک بهتر مفهوم رشد اقتصادی باید کشور را مانند یک کارگاه تولیدی تصور کرد که در سال ۱۰۰ واحد کالا تولید میکند. اگر در سال بعد کشور رشد اقتصادی ۱۰ درصدی داشته باشد، به این معناست که این کارگاه به جای ۱۰۰ واحد کالا، ۱۱۰ واحد کالا تولید کرده است و اگر این کشور در سال بعد رشد منفی 6 درصدی داشته باشد، به این معناست که این کشور به جای ۱۰۰ واحد کالا، ۹۴ واحد کالا تولید کرده است؛ در واقع رشد اقتصادی را میتوان میزان تغییرات تولید در کشور نسبت به سال گذشته دانست. https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
sedayeenghelab140.mp3
3.12M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 140
💠 اهمیت پرتاب ماهواره نور چیست؟
🔘 کارشناس برنامه: دکتر محمد صادق کوشکی https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
این همه ماجرا نیست! I چرا آمریکا در برابر نیروی دریایی سپاه شانسی ندارد؟
🔻 #زمانهl ترامپ اخیرا دستور داده تا شناورهایی از ایران که به قول او باعث مزاحمت برای شناورهای آمریکایی می شوند مورد هدف قرار بگیرند. بلافاصله فرمانده سپاه پاسداران نیز دستور داد در صورت بروز تنش از سوی طرف مقابل به سوی آنها شلیک شود.
🔻 سوال اینجاست در صورت بروز درگیری کدامیک آسیب پذیری بیشتری خواهند داشت؟
🔹 از سال ۱۳۸۶ که مسئولیت کامل کنترل خلیج فارس به نیروی دریایی سپاه واگذار شد این نیرو با توانی مضاعف سعی در افزایش توانمندی های خود در ابعاد استراتژیک ، تاکتیکی و تکنیکی نمود . اگر چه این نیرو را با قایق های تندرو و چابک آن که قابلیت های موشک اندازی نیز دارند می شناسند ، اما در سالهای اخیر کیفیت و کمیت سلاح های آن به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
🔹 هنر نیروی دریایی سپاه استفاده بهینه از ساحل گسترده ای که در اختیار دارد بوده است و به همین دلیل به جای تمرکز تسلیحات و نیرو در چند نقطه معین ، در طول ساحل ۱۴۰۰ کیلومتری این خلیج ادوات ، تسلیحات و شناورهای خود را مستقر ساخته که همین کار را برای نیروهای متخاصم جهت حمله اساسی و غافلگیرانه مشکل خواهد کرد.
🔻 از طراحی های خاص سپاه برای مصون ماندن تسلیحاتش از آسیب حملات دشمن میتوان به چند مورد اشاره کرد :
1️⃣ عدم تمرکز شناورها و تسلیحات در پایگاه ها به طوری که میتوان گفت سپاه قایق های تندرواش را در نقاطی استقرار داده که هم متکثرند و هم متعدد و متنوع و به همین دلیل اگر ایالات متحده قصد آسیب بدان ها را داشته باشد باید صدها صورتی پرواز و همچنین اقدام به استفاده گسترده از موشک های کروز نماید که با توجه به پدافند قوی ایران در گستره ساحلی علی الخصوص حضور s 300 و باور 373 امری به شدت مشکل است.
2️⃣ سپاه پاسداران با ایجاد شهرهای بزرگ زیر زمینی در کوههای چسبیده به خلیج فارس و متصل کردن آن به دریا از طریق کانال ، عمده قوای موشکی و شناوری خود را درون کوهها مخفی کرده که و همین امر موجبات مصون ماندن این تجهیزات از حملات احتمالی دشمنان خواهد شد. این شهرها پذیرای طیف وسیعی از شناورها می باشند و از قایق تندر که بزرگترین شناور رزمی در اختیار سپاه می باشد گرفته تا قایق های کوچک و زیر دریایی ها.
3️⃣ استقرار در جزایر کوچک و بزرگ خلیج فارس که کاملا پراکنده اند و همین امر کار را برای قوای متجاوز سخت می کند.
4️⃣ نکته مهم دیگر اینست که جزایر متعدد و پراکنده ایران در طول و عرض خلیج فارس و تنگه هرمز این امکان را برای سپاه فراهم آورده تا با حداقل تجهیزات بتواند حداکثر ضربه را شناورهای سنگین وارد نماید. برای مثال جزایر قشم ، هنگام ، بوموسی ، فارسی ، تنب بزرگ و کوچک و ... برای عملیات علیه قوای دریایی متخاصم کاملا مناسب اند و همچنین در نقاط حساس تردد خلیج فارس واقع شده اند .
5️⃣ همچنین در نیروی دریایی سپاه واحدی به نام موشکی وجود دارد که موشک های زمین به دریای کروز و بالستیک تا برد ۷۰۰ کیلومتر را در زرادخانه خود ذخیره کرده است که در عوارض طبیعی و سیلوهای موشکی حاشیه خلیج فارس و جزایر در تعداد بسیار بالا و بدون محدودیت آماده شلیک به سمت اهداف می باشند.
✅ #نکته_اساسی: البته همه موارد فوق الذکر، بخشی از امکانات و توانایی های نظامی نیروی دریایی سپاه است که رسانه ای شده است اما این همه ماجرا نیست!!
🔺 خلاصه این که شناورهای آمریکایی حاضر در خلیج فارس عمدتا ازکلاس های دسترویر و فریگیت و همچنین ناوهای هواپیمابر می باشند که با توجه به ابعادی که دارند در صورتی که مورد حجم آتش شدید با چندین موشک قرار بگیرند توانایی جمینگ و ضد موشکی آنها خنثی خواهد شد.
اسیر نفتی
بیانات مهم ۲۲ سال گذشته رهبر انقلاب درباره متکی نبودن اقتصاد کشور به نفت
حالا با سقوط تاریخی قیمت نفت معنی این هشدار ها را بهتر خواهیم فهمید و خواهیم فهمید! رهبر معظم انقلاب چند سال جلوتر از تکنوکراتهایی هستن که اون زمان میخندیدن به حرف رهبری و ازش رد میشدن!
اگرچه قیمت نفت امکان دارد به شرایط قبلی خود برگردد اما این سقوط قیمت نشان داد که نفت وضعیت پایدار و قابل اعتنایی ندارد. پس وابسته کردن اقتصاد کشور به نفت خیانت است و دهن کجی به رهبر انقلاب
مشروح سخنان رهبری
اقتصاد نفتی -یعنی تکیهی اصلی به فروش نفت خام- یکی از عیوب اساسی اقتصاد ما است؛ رهبر انقلاب از حدود بیست سال قبل این حرف را گفتند و بعضی از مسئولینِ دولتهای آن روز یک لبخندی زدند و از آن عبور کردند. ما بایستی به جایی برسیم که هروقت اراده کردیم بتوانیم درِ چاههای نفتمان را ببندیم و این ممکن است، این را بعید نباید دانست؛ این چیزی است ممکن.
حضرت آیتالله خامنهای: «ما اسیر نفت نباشیم؛ امروز ما اسیرِ نفتیم، ما توی مشت نفتیم؛ نفت هم دست ما نیست. تولیدش دست ما است، [امّا] قیمتگذاریاش دست دیگران است، امکان فروشش دست دیگران است، تحریمش به دست دیگران است؛ ما در واقع اسیر نفتیم، [ولی] نفت باید اسیر ما باشد، نفت باید در اختیار ما باشد؛ این یک سیاست قطعی است. نفت یک سرمایهی ملّی است. البتّه سالهای طولانیای خواهد گذشت تا این سرمایه تمام بشود امّا خب تمام خواهد شد. ما عادت کردهایم که نفت را یعنی این ذخیرهی ملّی را از زیر زمین میآوریم بیرون و بدون هیچ ارزش افزودهای میفروشیم.»
👆👆
براساس اعلام سازمان توسعه بازرگانی ایران، صادرات ایران به عراق، با ۲۹درصد افزایش، به حدود ۹میلیارد دلار رسیده است و با این وصف، عراق پس از چین، در رتبه دوم کشورهای خریدار از ایران قرار گرفته است..
🔹البته عراقیها موی بور یا چشم آبی ندارند و این خبر برای غربپرستها اصلا مهم نیست!
برای انهدام یک تمدن سه چیز را باید منهدم کرد:
اول خانواده
دوم نظام آموزشی
سوم الگوها
برای اولی منزلت زن را باید شکست
برای دومی منزلت معلم
برای سومی منزلت بزرگان و اسطوره ها.
عملیات از پشت خیمه واژگون
✍️با اعلام استعفای «موسوی لاری»، نائب رئیس «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»، رسما خیمه این شورا پایین کشیده شد. هر چند که «شورا»، همان سال 94 و 96 با اعلام حمایت از «ائتلاف پارلمانی امید» و «حسن روحانی» به پایان رسیده بود. اما این «ساختار شورا» نبود که به بنبست رسید، بلکه «مرام بیمرامی» میوه تلخ خود را در منزجر کردن مردم داد و اصلاحطلبان را از چشم مردمی که از پشت هم اندازیهای آنها خسته شده بودند، انداخت.
♦️میشود همه تقصیرها را گردن روحانی انداخت که حالا با وقاحت، او را «نامزد اجارهای» مینامند، پس از آنکه دولت را «رحم اجارهای» خواندند! یا میشود شورای نگهبان را مقصر جلوه داد و یا مردم را فاقد درک سیاسی خواند که رای ندادند! اما این ادعاها مسموع نیست. آنها سال 92 عارف (رئیس شورا) و سال 96 اسحاق جهانگیری را در میدان رقابت داشتند؛ همچنان که در مجلس دهم اکثریت شدند و در انتخابات اخیر، به جای یک لیست، چند لیست با حضور کسانی چون مجید انصاری، افشانی، مقیمی و... ارائه کردند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با این حال شهامت نداشتند رسما به نام شورا از لیست حمایت کنند و حتی عارف (رئیس شورا و رئیس فراکسیون امید) حاضر نشد مجدداً نامزد انتخابات شود. او هم از نارضایتی و انزجار مردم خبر داشت و هم «بیمرامی» سران شورا را تجربه کرده بود که تقصیر همه بدعملیهای خود را گردن او انداختند.
♦️کسی که راه را بیراهه رفته، لاجرم دنده عقب میگیرد تا به مسیر برگردد. اما گردانندگان طیف اصلاحطلب (ورشکستگان به تقصیر) همچنان در حال و هوای فرافکنی و متهم کردن دیگران به سر میبرند. طنز سیاه آنان، عملیات روانی علیه مجلسی است که هنوز تشکیل نشده است! آنها پس از انتخابات، به جای اینکه از نمایندگان همسو بخواهند فرصت باقیمانده را به خدمت مردم بگذرانند، به ترور شخصیت مجلس جدید همت گماشتند.
🔹یک روز قالیباف را میزنند، و روز دیگر جبهه پایداری را، روز سوم پای احمدینژاد را وسط میکشند و پس زمینه همه تحلیلهای قالبی خود، مثل «ایگل کارتون کارتون گالیور» (من مییدوونم درست نمیشه!) یکسره تکرار میکنند که مجلس جدید، هیچ کاری نمیکند و به درد مردم نخواهد خورد.
♦️در این میان، انتخاب رئیس مجلس، منحصرا در صلاحیت منتخبان جدید است و «ورشکستهها» جوش زیادی میزنند. ضمن اینکه نیروهای انقلابی با وجود همه سنگاندازیها توانستند در انتخابات به همدلی برسند و از این پس هم میتوانند درباره «تیم هیئترئیسه» تفاهم کنند.
🔹مدعیان اصلاحات بهجای اینکه حساب دولت و مجلس مستقر را پس بدهند، به دولت اسبق و مجلس آینده حمله میکنند. مردم اکنون با گرفتاریهای بیسابقهای که حاصل ائتلاف روحانی و خاتمی است، دست به گریبانند؛ اما باید از احمدینژاد که هفت سال قبل دولت را تحویل داده، بترسند.
♦️مدعیان اصلاحات میگویند پنجاه نفر «احمدینژادی»(!) به مجلس راه یافتهاند و سپس مدعی میشوند که آنها میخواهند ریاست را دست بگیرند و مجلس را به قهقرا ببرند. به سایر منتخبان میگویند مراقب باشید و با آنها فاصلهگذاری کنید! و به آنها میگویند با قالیبافیها(!) کار نکنید و به پایداریها میگویند شما با هیچ یک از این دو نمیتوانید کار کنید!
🔹اولا اغلب مدیران دولت نهم و دهم - که شماری از آنها در مجلس جدید حضور دارند- مدیرانی خبره و خدمتگزار بوده، با حلقه انحرافی فاصلهگذاری کرده و پای نظام ایستادهاند. اغلب پنجاه منتخب، در طیف نیروهای انقلابند نه حلقه کذایی که حتی با آقای احمدینژاد روراست نبودند. ثانیا حتی اگر این پنجاه نفر یک کاسه تیم ویژه احمدینژاد هم بودند که اغلب نیستند، چگونه میتوانند در جمع مجلس 290 نفره، رئیس بگمارند؟!
♦️ائتلاف نیروهای انقلاب با عبرتآموزی از همه تجارب تلخ و شیرین گذشته، خوب میداند که همدلی و همافزایی چه ظرفیت بزرگی برای خدمت فراهم میکند و افتادن در دام تمایزطلبی و تفرقه چگونه میتواند فرصتها را مایه خسارت قرار دهد. آنها بدون آنکه نیاز باشد روزانه پاسخ افراطیون مدعی اصلاحات را بدهند، با تداوم مانور وحدت و همدلی و اولویت قائل شدن برای برنامهریزی و خدمتگزاری، تفاوت دو مدل سیاستورزی را به نمایش بگذارند.
🔹اما مدعیان اصلاحطلبی دو راه بیشتر ندارند؛ یا در انحرافات بزرگ خود تجدیدنظر میکنند و به سمت نظام و مردم بازمیگردند؛ یا اینکه مرتکب خیانتهای جدید میشوند و تاوان میدهند. اولی مایه احیا و دومی موجب نابودی است.
منبع:محمد ایمانی