هدایت شده از محتوای منبرهای دلنشین
4_5816518602307667582.mp3
5.61M
هدایت شده از پاورپوینت سیاسی
جریان نفاق.ppt
2.7M
هدایت شده از پاورپوینت سیاسی
نظام سیاسی اسلام.ppt
4.51M
هدایت شده از پاورپوینت سیاسی
40سالگی انقلاب .pptx
3.05M
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
جنگ شناختی مکمل جنگ اقتصادی
جوان: جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف با تغییر هنجارها، ارزشها، باورها، نگرشها و رفتارها از طریق مدیریت ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفتهتر، عمیقتر و وسیعتر جنگ روانی است که مبتنی بر جامعه شبکهای (با زیرساخت رسانههای نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام میگیرد. تغییر نگرش در جامعه کشور هدف، اختلال و خطا در دستگاه محاسبات تصمیم گیران، اثربخش نمودن جنگ اطلاعاتی، ایجاد گسست عاطفی-ادراکی بین تودهها و نخبگان با حاکمیت و نهایتاً تضعیف و زوال سرمایه اجتماعی برخی کارویژههای جنگ شناختی هستند.
دشمن در جنگ شناختی، سه نقطه آماج اصلی را هدف قرار میدهد: ۱- ایده اصلی نظام: «اسلام ناب» و «ولایت مطلقه فقیه» (هسته اصلی و مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی) ۲- ساختار نظام: مجموعه نهادها، ارکان و دستگاههای برآمده از ایده اصلی که مجموعه حکومت را شکل داده است. ۳- کارکرد نظام: نتایج حاصله از عملکرد اجزای ساختار نظام که در واقع، نشان دهنده خروجی ساختار بوده و کارآمدی یا ناکارآمدی آن را نشان میدهد. در نهایت هدف از این تهاجم، مشروعیت زدایی، اعتبارزدایی، اعتمادزدایی، قداست زدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی است که در نهایت دشمن امیدوار است سبب رویگردانی اجتماعی و از بین رفتن سرمایه اجتماعی نظام شود. در واقع آنچه باعث نتیجه بخشی جنگ اقتصادی میشود، اثربخشی جنگ شناختی است.
هدایت شده از شاخص
روحانی در هیاتدولت:
🔹جز چند کشور معدود هیچکس در کنار آمریکا نیست.
🔹صاحبان تریبون و رسانه با آزمایشی بزرگ روبرو هستند.
🔹رشد اقتصادی کشور در۴ سال گذشته نسبت به ۳۵ سال گذشته به طور متوسط ۲ برابر بوده است.
🔹ارزیابی اقتصاد کشور بر مبنای ارز خارجی به دور از حق، انصاف و کارشناسی است.
🔹هیچکس نباید تصورکند که تخریب دولت برای آنها در انتخابات سال آینده یا سال ۱۴۰۰ رأی میآورد.
🔹برخی ویروس بدبینی را در سخنانشان، تریبونها و رسانههایشان منتشر میکنند.
🔹معروفی بالاتر از امید دادن به مردم و منکری بیشتر از ایجاد هراس و اضطراب در دل مردم وجود ندارد.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش۰
هدایت شده از شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سئوالاتی که روحانی چندسال است درجلسه دولت ازخودش میپرسه وهنوزجوابش روپیدانکرده!
🔻امروزبازهم تکرارکرد.یکی به فریدون بگه رئیس دولت تویی چندسال میخواهی ازخودت این سئوالهاروبپرسی.
@Shakhes_1
هدایت شده از اخبار تهران20:20
🚩 روحانی: معروفی بالاتر از امید دادن به مردم و منکری بیشتر از ایجاد هراس در دل مردم نیست
رئیسجمهور در جلسه امروز هیئت دولت:
🔹امروز گروهی روبروی ملت ایران قدارهبندی میکنند که به جز چند کشور، طرفداری از لحاظ سیاسی و فکری ندارند و بدترین وضع در داخل کشور خودشان است.
🔹 امروز ایران علیرغم اینکه با جنگ اقتصادی ناخواسته روبرو است و در برابر افرادی قرار گرفته که به هیچ قانون بینالمللی احترام نمیگذارند، اما روحیه و ایستادگی ملت ایران بویژه در این ایام که پرچم امام حسین(ع) به اهتزاز در میآید، مثالزدنی است.
🔹امروز صاحبان تریبون، رسانهدارها و کسانی که ندا و صدایشان در کشور قابل شنیدن است، یک رسالت و وظیفه سنگینی برعهده دارند، چرا که امروز در یک آزمایش بسیار بزرگ قرار گرفتهایم و تمام رسانههای حقیقی و مجازی و همه مسئولان و کسانی که قدرت دارند به ملت بزرگ ایران کمک کنند، بار بسیار سنگینی بر دوش دارند.
🔹 مگر ارز خارجی در اقتصاد کشور ما چند درصد نقش دارد؟ اگر تولید ناخالص داخلی(GDP) را برمبنای قدرت خرید یا ارزش بازار محاسبه کنیم، واردات کالا و خدمات که متکی به ارز است درصد بسیار کمی است و براساس برخی محاسبات حدود 5 درصد و براساس برخی دیگر که ارزش و قدرت خرید را در آن در نظر نمیگیرند، حدود 10 درصد است.
🔹 بر فرض آنکه واردات کالا و خدمات 10 درصد نقش دارد، باید ببینیم که از این میزان چه مقدار با ارز 4200 تومان، چه مقدار با ارز حدود 7 هزار تومان و چه میزان برای بازار سوم، میماند. بازار سوم در برابر ارزش تولیدات داخلی کشور، کمتر از یک درصد و یا 1.3 درصد است.
✅ @Bisto30_IRIB
هدایت شده از محمود معلمی
📝 ۲۱ دلیل برای #جنگ_نخواهد_شد
🔷 چرا آمریکا به ایران حمله نظامی نخواهد کرد؟
1⃣ عدم اجماع داخلی در آمریکا:
فضا آنقدر بر علیه جنگ بود که ترامپ با مواضع ضد جنگ بر سر کار آمد.
2⃣ عدم اجماع جهانی علیه ایران:
آمریکا در جنگهای افغانستان و عراق، یک اجماع نسبی جهانی را علیه طالبان و صدام ایجاد کرد. اما در شرایط کنونی که آمریکا درگیر یک جنگ تجاری با اتحادیه اروپا، کانادا، مکزیک، روسیه، چین و ترکیه شده است، امکان اجماع جهانی علیه ایران نیست.
3⃣ ناتوانی در تأمین هزینههای یک جنگ گسترده:
بدهی بیش از 22 هزار میلیارد دلاری آمریکا هر روز افزایش مییابد و لذا امکان تأمین هزینههای یک درگیری گستردۀ نظامی نیست. اینها حرفهای خود ترامپ است که توانست با آنها در انتخابات پیروز شود.
4⃣ عدم اطمینان به «کوتاه مدت» بودن و یا «موفقیت» حمله
5⃣ ناتوانی در پذیرش تلفات گسترده:
جامعۀ آمریکا تحمل تلفات گسترده در جنگ را ندارند و اگر مثلاً در یک روز هزار نفر تلفات دهد، مردم علیه دولت خواهند شورید.
6⃣ وجود اراده قوی برای مقاومت در برابر آمریکا:
آمریکا به کشورهایی حمله نظامی خواهد کرد که بداند در آن کشورها ارادۀ مردمی برای مقاومت در برابر نظامیان آمریکایی وجود ندارد. اما ملت مسلمان ایران، انگیزهای بالا برای مقاومت در برابر متجاوزان آمریکایی را دارد.
7⃣ عدم وجود سرپل داخلی:
در افغانستان، نیروهای ائتلاف شمال، و در عراق نیز کردهای شمال و گروههای مبارز شیعه در جنوب، علیه دشمن آمریکا میجنگیدند که به منزله سرپلی برای پیشروی نیروهای آمریکایی محسوب میشدند. اما در ایران چنین نبردهایی وجود ندارد.
8⃣ نداشتن نیروی زمینی کافی:
فرماندهان آمریکایی برآورد کردهاند که برای حمله به ایران، به حدود یک میلیون و 200 هزار نفر نیرو نیاز دارند که پشتیبانی حتی صد هزار نفر از آنها نیز بخاطر جنگ اقتصادی فعلی آمریکا با کشورهای بزرگ، مشکل است.
9⃣ توان نظامی نیروهای مسلح ایران:
طبق تجربه، آمریکا به کشورهایی حمله میکند که نیروی نظامی قدرتمندی نداشته باشند. اما نیروهای مسلح ایران، توان بالایی دارند.
🔟 توان موشکی بازدارنده ایران:
در صورت جنگ، همۀ پایگاههای نظامی آمریکا تا شعاع ۲۰۰۰ کیلومتری ایران در خطر نابودی هستند.
1⃣1⃣ توان دفاع سایبری ایران:
نیروهای دفاع سایبری ایران، به آنچنان توانمندی دست یافتهاند که قادر هستند پاسخ تجاوزات آمریکاییها را در داخل شهرهای آمریکا بدهند و خسارات قابل توجهی به آنان وارد کنند.
2⃣1⃣ ترس از متحدین منطقهای ایران:
متحدین منطقهای ایران همچون حزب الله لبنان، انصار الله یمن، حشد الشعبی عراق و... تهدیدی برای نظامیان آمریکا و متحدانش خواهند بود.
3⃣1⃣ بسته شدن تنگه هرمز:
بستن این تنگهی کوچک، منجر به قطع صدور حدود 17 میلیون بشکه نفت در روز خواهد شد که یک فاجعه اقتصادی برای آمریکا و اروپا و برخی کشورهای دیگر خواهد بود.
4⃣1⃣ سقوط بازارهای بورس آمریکا، اروپا و آسیا:
درگیری نظامی آمریکا با ایران و بسته شدن تنگه هرمز، باعث سقوط ناگهانی اغلب بورسهای مهم آمریکا، اروپا و آسیا خواهد شد که هزاران میلیارد دلار خسارت برای آنها به بار خواهد آورد.
5⃣1⃣ هدف قرار گرفتن رژیمهای دستنشانده در خلیج فارس:
حمله نظامی آمریکا به ایران، باعث هدف قرار گرفتن و حتی سقوط دولتهای دست نشانده آمریکا در خلیج فارس مانند رژیم آل سعود، بحرین، امارات و... خواهد شد.
6⃣1⃣ هدف قرار گرفتن سراسر اسرائیل:
هرگونه اقدام نظامی از جانب آمریکا، به حساب اسرائیل نیز گذاشته خواهد شد و سراسر خاک رژیم صهیونیستی از سوی ایران هدف قرار خواهد گرفت.
7⃣1⃣ تجربۀ شکست در جنگهای نیابتی:
ایران و آمریکابطور غیرمستقیم در جنگ ۳۳ روزۀ حزبالله و اسرائیل، با یکدیگر جنگیدهاند و این تجربه، نشانۀ بسیار عاقلانهای برای عدم امید آمریکا به پیروزی است.
8⃣1⃣ وسعت جغرافیایی زیاد، تنوع اقلیمی شدید و ناآشنایی عملیاتی نیروهای آمریکایی با مناطق ایران، نبرد زمینی را دشوار و طولانی میکند و پراکندگی و تعدد نیروهای نظامی ایرانی، نابودی هوایی آنان از طریق حملات هوایی را دور از دسترس میکند و امکان استفادهی گسترده و بهصرفه از نیروی دریایی نیز با توجه به محدودیت دسترسی به آبهای آزاد، فراهم نیست
9⃣1⃣ تکیۀ نیروهای ایرانی بر جنگ پارتیزانی، شبیخون و غافلگیرانۀ زمینی، در حجم و شدتی کمنظیر که ارتش آمریکا در مقابل گوشهای از آن در ویتنام تجربۀ بسیار تلخی دارد
0⃣2⃣ افزایش هزینههای استفاده از سلاحهای کشتار جمعی و ممنوعه (شیمیایی، هستهای...) در اثر شرایط جهانی و عدم موفقیت آمریکا در ساختن چهرهای طالبانی یا صدامی از ایران
1⃣2⃣ تغییر معادلات نظامی و اثبات عملیاتی اقتدار ایران توسط نیروی قدس سپاه و سردار سلیمانیhttps://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹پای درس رفتار مسئولانه حکیم انقلاب
#محمد_ایمانی
🔸1- تاجر و کاسب بازار بود. مالالتجارهای داشت که خوب فروش میرفت. وسوسه شد گران بفروشد. رفت پیش امام جماعت مسجد سیدعزیزالله بازار تهران که فقه و اخلاق تدریس میکرد. گفت جنسم را اگر 100 تومان هم بفروشم، سود میکنم ولی چون بازار کشش دارد، اگر 200 تومان بفروشم، اشکال دارد؟ آن عالم پاسخ داد این مال متعلق به توست و میتوانی به هر قیمتی که میخواهی بفروشی؛ البته انصاف نیست. مرد کاسب گفت حرام نباشد؛ اشکال ندارد! برخاست برود اما شنید: «البته شمر هم انصاف نداشت که آن جنایت بزرگ را در حق امام حسین علیهالسلام در کربلا مرتکب شد».
2- از لوازم انصاف، همراهی و حمایت و اطاعت از ولیّ خداست و آنکه استنکاف کند، به مصیبت گرفتار میشود. عبدالله ابن عمر بعد از مرگ عثمان، با وجود بیان فضیلتهای بسیار برای علی علیهالسلام، از بیعت با حضرت سر باز زد. منابع تاریخی روایت میکنند اواخر عمر از اینکه از علی(ع) حمایت نکرد، ناراحت بود و میگفت بر هیچیک از کارهای خود پشیمان نیستم، مگر اینکه در کنار علی نایستادم. امام حسین علیهالسلام هنگام عزیمت به عراق، به ابن عمر فرمود «اتق الله یا ابا عبدالرحمن و لاتدعن نصرتی. از خدا بترس و از یاریام دست برندار». اما او همراهی نکرد. گردش روزگار و غلبه حاکمان جور، کار را به جایی رساند که ابن عمر پس از ورود حجاج بن یوسف به مدینه مجبور شد شبانه نزد حجّاج برود و به وسیله او با عبدالملک بیعت کند. حجاج در رختخواب بود و برای تحقیر، پایش را بیرون آورد و گفت پیش بیا و بیعت کن! عبدالله مدتی بعد توسط عوامل حجاج مضروب شد و با همان جراحت از دنیا رفت. شاید این سرنوشت، مصداق حکمت جاری بر زبان امیر مومنان (ع) باشد که فرمود «من نام عن نصرهًْ ولیه، انتبه بوطأهًْ عدوّه. هر کس از یاری مولای خود غفلت کند و خواب بماند، با لگد دشمن بیدار میشود».
3- رهبر انقلاب در انتخابات 88 ، 92 و 96 از برخی بداخلاقیها و بیانصافیها در تبلیغات انتخاباتی انتقاد کردند اما مخاطبان آن اعتراض، ماجرا را به سکوت برگزار کردند. نه تنها عذرخواهی نکردند بلکه به برخی بداخلاقیها و بیانصافیها ادامه دادند. این حکمت درباره انصاف از امیر مومنان علیهالسلام است که فرمود «یُرفَع الخلاف و یوجب الایتلاف. انصاف، اختلافها را از میان برمیدارد و موجب الفت میشود». برعکس، بیانصافی و بیمروتی، موجب اختلاف و استهلاک فرصتها میشود و طبیعتا مطلوب دشمنان کمین کرده است. جوهره اخلاق و انصاف در میان برخی سیاسیون مضمحل شده بود که سال 88 در سرمایه حماسه 40 میلیونی ملت ایران، آتش انداختند و آن فرصت بزرگ ملی را تبدیل به تهدید و مایه طمع دشمن کردند. مشابه این بداخلاقی و بیانصافی توسط برخی دولتمردان مدعی عدالت و اعتدال تکرار شد.
4- سوءمدیریت و رویکردهای غیرمسئولانه با نتایج خسارتبار، کار را به جایی رسانده که برخی مدعیان حمایت نظیر حزب اشرافی کارگزاران و رئیس دولت اصلاحات-با وجود بیشترین نقش و تقصیرها در فرصتسوزی دولت- پشت دولت را خالی کردهاند و با عرض پوزش، میگویند اگر چوب خشک جای روحانی بود تا به حال کاری برای اقتصاد کرده بود. یا دولت را سرگشته و مجمع تکنوکراتهای بیانگیزه معرفی میکنند. آنها به تصریح خودشان، نگاه ساندیسی و رحم اجارهای داشتند. با نردبان دولت، دنبال مطامع خود رفتند و به وقتش فاصلهگذاری کردند. در اوج پایکوبیهای خردسوز همین طیف درباره توافق با شیطان بزرگ، مقتدای حکیم انقلاب یقین داشت این بار کج به مقصد نمیرسد؛ مکرراً نصیحت کرد و دلسوزانه هشدار داد. با این وجود، حالا که خیلیها پشت آقای روحانی را خالی کردهاند، از سر تقوا و حکمت و مصلحت، از دولت و رئیسجمهور حمایت میکند، برای سرپا شدن و روحیه گرفتن و جبران مافات...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/142000
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper