🌤 گاهِ عصر 🌤
«حزباللّهی» باشیم یا «هیئتی»؟
⬅️ کبری:
در زبان قوی و زیبای فارسی، بخش نخست یک ترکیب وصفی را «موصوف» و دومین بخش را «صفت» میگوییم.
در یک ترکیب وصفی، همواره اصالت با «موصوف» است و در این میان، «صفت» صرفا ارزشی تبعی و طفیلی را داراست. به بیان فلسفی، موصوف «جوهر» است و صفت «عَرَض».
⬅️ صغری:
یک وقت استاد بنده ظریفانه به نکته ای حکمتآمیز اشاره کردند که تا آن لحظه هیچگاه به ذهنم خطور نکرده بود و حسابی به جانم نشست.
ایشان میگفتند: بین دوستیهای بچهحزباللّهیها با دوستیهای بچههیئتیها تفاوتی وجود دارد. دوستیها و رفاقتهای بچههیئتیها نوعا «قلبی» است، اما دوستیها و رفاقتهای بچهحزباللّهیها عمیقتر است و «عقلی» است.
⬅️ نتیجه:
بنابر انسانشناسی استراتژیک، تنها عامل حیاتی و هویتی یک انسان «عقل» (=گوهر وجودی) اوست، نه فکر و نه قلب و نه حس و نه عضو.
انسان هم نیازهای «عقلی» دارد و هم نیازهای «قلبی». بنابرین، هم باید «حزباللّهی» بود و هم «هیئتی». اما معما این است که کدام را به عنوان جوهر و کدام را به عنوان عرض برگزینیم.
بنابر کبری و صغرایی که تقدیم شد، پاسخ معمای یادشده آنچنان پیچیده نیست.
🌻 مجدّانه بکوشیم که یک «حزباللّهیِ هیئتی» باشیم!
کانال ابرشاگرد
💐💐💐💐💐
#کانال_رصد
@salehinrasad
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 تصویری/
💢وضعیّت جبهه انقلاب اسلامی و جبهه استکبار با رویکرد امید آفرینی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
کانال معیار
💐💐💐💐💐
#کانال_رصد
@salehinrasad
امیدآفرینی.pdf
395.6K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ فرصت ها و چالش های جبهه انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی و ارائه راهکارها
❇️به قلم: عبدالهی فر-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
Sedayeenghelab 164 - صدای انقلاب - رابطه ی امارات و اسرائیل، جوانی.mp3
3.84M
📢 صوتی/
💠 چرایی و چگونگی رابطه علنی امارات و اسرائیل در گفتگو با:
🎙 سردار یدالله جوانی؛ معاون سیاسی سپاه
#نشستهای بصیرتی
@salehinrasad
👇شکست راهبردی و تاریخی کاخ سفید رقم خورد
❎تنهایی آمریکا
✅/ دکتر یدالله جوانی
رأی نیاوردن قطعنامه آمریکا در شورای امنیت برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران، آثار و پیامدهای کوتاهمدت و بلندمدتی دارد. آنچه در شورای امنیت رخ داده، در تاریخ 75 ساله این شورا و سازمان ملل بیسابقه است. آمریکاییها در چند ماه گذشته، با صرف هزینههای زیاد و انجام سفرها و دورهگردیها برای اعمال فشار به دیگران به منظور همراه شدن با قطعنامه ضد ایرانی خود، تلاش کردند جایگاه برتر خود در نظام بینالملل و شورای امنیت را اثبات کنند؛ اما پدیدآیی یک شکست سنگین و راهبردی در شورای امنیت برای اولین بار با این کیفیت برای آمریکا، نشان داد که جهان چگونه در حال تغییر بوده و موقعیت ایالات متحده نسبت به گذشته تا چه اندازه متفاوت شده است. از پانزده کشور عضو شورای امنیت، فقط یک کشور کوچک به قطعنامه آمریکا رأی مثبت داده و یازده کشور رأی ممتنع و کشورهای چین و روسیه هم رأی مخالف دادهاند. تأمل در ترکیب آرا، نشان میدهد آمریکا تا چه اندازه در جهان منزوی شده است. در این میان، مهم بیاعتبار شدن هیاهوها و جنجالهای آمریکا در نزد افکار عمومی و دولتهای دیگر است. آمریکاییها برای به تصویب رساندن قطعنامه ضد ایرانی با هدف تمدید نامحدود تحریمهای تسلیحاتی، مدعی بودند از این طریق به دنبال صلح و امنیت جهانی هستند! این سیاست نخنمای آمریکاییها در دهههای گذشته، که همواره قلدریها و زورگوییهای خودشان را به بهانه تأمین صلح و امنیت جهانی به دیگران تحمیل میکردند، اکنون کارآیی خود را از دست داده است. اگر بخواهیم ابعاد و عمق شکست راهبردی و بیسابقه آمریکا در شورای امنیت را آنگونه که رقم خورده بسنجیم، تأمل در بیانیه «پمپئو» وزیر خارجه آمریکا که بعد از رد قطعنامه صادر شد، کفایت میکند که در این بیانیه وزیر خارجه آمریکا، شکست آمریکا را شکست شورای امنیت قلمداد کرده است! به عبارت دقیقتر میتوان گفت، با توجه به روند تحولات جهانی، آمریکا دیگر قادر نیست از شورای امنیت همچون گذشته استفاده ابزاری بکند. این مفهوم راهبردی در تحولات جهانی را میتوان در بخشی از بیانیه چین ملاحظه کرد که یکجانبهگرایی از هیچ حمایتی برخوردار نیست و زورگویی شکست میخورد. نکته مهم در این میان و بعد از شکست آمریکا در تصویب قطعنامه ضد ایرانی، تهدید نماینده آمریکا به استفاده از مکانیسم ماشه تحریمهای بینالمللی علیه ایران است. «کلی کرانت» نماینده آمریکا در این باره گفت: «در روزهای آتی مکانیسم بازگشت خودکار تحریمها برای احیای تحریمها علیه ایران را پی خواهیم گرفت.» پیشبینی میشود در صورتی که آمریکاییها بخواهند از مکانیسم ماشه استفاده کنند، با توجه به وضع موجود و فضای حاکم بر شورای امنیت، شکست بزرگتری برای آمریکاییها رقم بخورد. این مطلب را از واکنش چینیها میتوان حدس زد. که «آمریکا که دیگر جزء طرفهای مشارکتکننده در برجام نیست، از هیچ حقی برای درخواست از شورای امنیت جهت فعال کردن مکانیسم ماشه برخوردار نیست.» با اطمینان میتوان گفت، آنچه در شورای امنیت برای آمریکا رقم خورد، خود یکی از نشانههای افول قدرت آمریکاست.
🇮🇷کانال رصد
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
🔸سامانه گزارشگران فساد رونمایی شد
🔹سامانه گزارشگران فساد امروز با حضور حجتالاسلام صدیقی رییس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و حجت الاسلام درویشیان رییس سازمان بازرسی کل کشور رونمایی شد.
🔹این سامانه به آدرس gozaresh.bazresi.ir در دسترس است و گزارشگران و افشاکنندگان فساد میتوانند با مراجعه به سامانه گزارش های خودرا بارگزاری کنند.
نسخه مطالعه وب-شماره250.pdf
2.45M
خط حزب ا....
عقلانیت ، حماسه ، شور
🔴چرایی و هدف تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران
✳️ نتیجه تلاش یک ساله آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران
🔺همراه کردن یک کشور آنهم کوچک و جزیرهای در دریای کارائیب
🔺۱۱رای ممتنع حتی از تروئیکای اروپا
🔺۲ رای مخالف چین وروسیه
"یعنی شکست "
⚛اما هدف تلاش برای تمدید تحریم
✅تحریم و محدودیت دائمی ایران
✅ تلاش تمدید تحریم جهت بهره برداری انتخاباتی به علت از دست رفتن تمام برگه های انتخاباتی ترامپ
✅ جبران شکست در راهبرد فشار حداکثری به ایران بمنظورکشاندن ایران پای میز مذاکره
✅ لغوامکان خرید سلاح مورد نیاز ایران از کشورها
✅لغوامکان فروش و ارسال سلاح ایرانی به کشورهای دیگر
✅جلوگیری ازجلوه اعتباری ایران درجهان براثرمقاومت مردم
✅جلوگیری ازشکست تحریم های یک جانبه آمریکا
✅لغوکسب امتیاز مهم ایران بر اثر مقاومت مردم وتدابیر رهبرمعظم انقلاب
♈ پیش بینی: شکست تلاش آمریکا برای استفاده ازمکانیسم ماشه بعلت خروج از برجام وعدم همراهی سایر کشورها در بی اعتبارکردن قطعنامه شورای امنیت
✍ غلامرضایی
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 ایران چقدر از دنیا طلبکار است؟
🔹 ایران بیش از 100 میلیارد دلار از دنیا طلبکار است که در بانکهای خارجی خاک میخورد!
#اقتصادی #بین_الملل