🔴پیروزی مقاومت در «پاسداری از قدس»
✍ قسمت دوم و پایانی
🔹ابعاد پیروزی نبرد «پاسداری از قدس»
۵- شکست پروژه عادیسازی:
هرچند کشورهای مرتجع عرب مدتهای مدیدی بود که به برقرار رابطه با رژیمصهیونیستی روی آورده بودند، اما از بیم اعتراض ملتهای عرب و مسلمان، از آشکارسازی این روابط اجتناب میکردند. اینک سران محور ارتجاع تصور میکردند به دلیل گذر زمان حساسیت جهانیان و بهویژه امت اسلامی به موضوع فلسطین کاهش یافته و ازاینرو به پیشنهاد ترامپ برای ورود پروژه عادیسازی (تطبیع) روابط با رژیمصهیونیستی به فاز آشکار تن دادند و آبروی خود در نزد ملتهای خود و جهان اسلام ریختند. صهیونیستها تصور میکردند پیوستن اعراب خائن به تطبیع موجب سرخوردگی و ناامیدی گسترده در میان فلسطینیان شده و روحیه مقاومت را برای همیشه در آنها از میان خواهد برد. اما خیزش فلسطینیها چه در داخل و چه در خارج فلسطین و نیز اعلام همبستگی ملتهای دیگر اسلامی و غیراسلامی با فلسطین، کل توهمات صهیونیستها را بر باد داد. علاوه بر این برخی کشورهای اسلامی که در صف تطبیع قرار داشته و به دلیل تردیدهایی هنوز آن را آشکار نکرده بودند، عملاً فعلاً منصرف شدند.
۶-وحدت فلسطینیها از بحر تا نهر :
دشمن صهیونیستی در طول بیش از هفتادسال اشغال فلسطین، از روش استعماری «تفرقهبیانداز؛ حکومتکن» برای جدایی افکندن میان گروههای مختلف و مردم فلسطین به جهت تحکیم سلطه غاصبانه بر این سرزمین مقدس بهره جسته است. نبرد پاسداری از قدس در واقع باطلالسحر این توطئه بود و همه فلسطینیان، اعم از ساکنان بیتالمقدس و کرانه باختری، اهالی غزه، فلسطینیان تحت سلطه اسرائیل در سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ و نیز آوارگان فلسطینی در کشورهای همسایه و اقصینقاط عالم، یکصدا و یکدل در مقابل اشغالگران ایستادند.
رهبر معظم انقلاباسلامی در سخنرانی تلویزیونی به زبان عربی به مناسبت روز جهانی قدس، وحدت را رمز پیروزی مقاومت فلسطین معرفی کرده و فرمودند: «در قضیّهی فلسطین همهی دولتها و ملّتهای مسلمان، دارای وظیفه و مسئولیّتند، ولی محور مجاهدت خود فلسطینیاناند که امروز در درون سرزمین و بیرون آن حدود چهارده میلیون نفرند. وحدت و عزم واحد این جمع خواهد توانست کاری بزرگ صورت دهد. امروز وحدت، بزرگترین سلاح فلسطینیها است. دشمنان وحدت فلسطینی، رژیمصهیونیستی و آمریکا و برخی قدرتهای سیاسی دیگرند، امّا اگر از درون خود جامعهی فلسطینی وحدتشکنی نشود، دشمنان بیرونی نخواهند توانست کاری بکنند. محور این وحدت باید جهاد داخلی و عدم اعتماد به دشمنان باشد. دشمن اصلی فلسطینیان، یعنی آمریکا و انگلیس و صهیونیستهای خبیث را نباید تکیهگاه سیاستهای فلسطینی قرار داد. فلسطینیها -چه در غزه، چه در قدس و کرانهی باختری، چه در سرزمینهای ۱۹۴۸ و حتّی چه در اردوگاهها- همه یک واحد را تشکیل میدهند و باید راهبرد به¬همپیوستگی را در پیش بگیرند؛ هر بخش باید از بخشهای دیگر دفاع کند و به هنگام فشار بر آنها از ابزارهای در اختیار خود استفاده کند.»
۷- تضمین پاسداری از قدس شریف:
قدس و مسجدالاقصی نقطه کانونی آرمان فلسطین بوده و جایگاهی ویژه در نزد امت اسلامی دارد. ازاینرو حراست و پاسداری از آن تکلیفی اسلامی و وظیفه دینی هر مسلمان است. نبرد اخیر ملت و مقاومت فلسطین برای «پاسداری از قدس» نشان داد که قدس شریف و مسجدالاقصی خط قرمزی است که رژیمصهیونیستی نباید به آن نزدیک شود. یکی از دستاوردهای این نبرد افزایش چندبرابری هزینه صهیونیستها برای مداخله در قدس است.
بهطور خلاصه باید گفت صحنه این روزهای سرزمینهای اشغالی فلسطین، نویدبخش زوال صهیونیستهای اشغالگر و رهایی قدس شریف و آزادی فلسطین از بحر تا نهر است؛ امری که دیگر صرفاً یک آرزوی آرمانی نیست، بلکه بارقههای امیدبخش آن را در هر کوی و برزن سرزمین مقدس میتوان مشاهده کرد.
🚩 @DrRezaSeraj
25.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کسی که رای نمیدهد، چگونه برخورد کنیم؟
PTT-20210520-WA0305.opus
2.57M
✴️نگاهی به آراش سیاسی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
✊️خنثی سازی تحریم در مکتب تحولخواهی
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ شنبه اول خرداد ماه ۱۴۰۰ بقلم سید عبداله متولیان
دو حوزهی: «تأمین آسایش و منافع فردی و ملی» و «تأمین امنیت فردی و ملی» در صدر نیازهای هر کشور فراروی مدیریت کلان کشور قرار دارد. با پایان یافتن جنگ تحمیلی، در سایه تلاش مرحوم هاشمی برای جلب و جذب سرمایه خارجی جهت بازسازی کشور، عملاً مدیریت کلان کشور به دو پارهی متضاد تقسیم شده و مدیریت تأمین منافع فردی و ملی به تکنوکراتها و مروجان الگوی لیبرال سرمایه داری سپرده شد اما مدیریت تأمین امنیت فردی و ملی کماکان در اختیار صاحبان اندیشه انقلابی باقی ماند و به این ترتیب طی ۳۲ سال پساجنگ تحمیلی، جریان انقلابی با رویکرد انقلابی و همان الگوهای انقلابی دفاع مقدس و نگاه به داخل و به کارگیری ظرفیتها و منابع داخلی و با تبعیت از مقام ولایت موفق به تأمین امنیت کشور در سطح قابل قبولی شده است، در حالیکه جریان غیرانقلابی با تبلیغات و عوامفریبی به وسیله رأی مردم طی سه دهه گذشته همواره چتر خود را بر سر اداره عمومی کشور گسترده است.
مروری بر بیش از سه دهه سلطه جریان غیرانقلابی بر اداره کشور نشان میدهد که این جریان نه تتها توفیق قابل قبولی در برآورده شدن اهداف اقتصادی نظام و معیشت مردم نداشته بلکه عملاً بر خلاف شعارها، ارزشها و اهداف نظام حرکت کرده است. حضور سه گروه مدیر: «مرعوب غرب»، «مجذوب غرب» و «نفوذیها» در بین جریان غیر انقلابی، کشور را به جولانگاه تفکر غربگرا تبدیل کرده است. عملکرد تفکر غیرانقلابی این موضوع را به ذهن متبادر میکند که این جریان به وجود آورنده تحریمها بوده و بقای خود را در پناه بقای تحریمها تضمین کرده است.
جریان غیرانقلابی با «نگاه به بیرون»، «سازش با دشمن برای حل مشکلات»، «غفلت از ظرفیتهای داخل»، «ثروت اندوزی»، «اشرافیگری»، «ترجیح منافع فردی و گروهی بر منافع ملی»، «سوءمدیریت»، «دوقطبی سازی های دروغین و جعلی»، «رانتخواری» و... عملاً کشور را به لبه پرتگاه برده است. طی سه دهه گذشته و بویژه ۸ سال اخیر ایمان، امید، باورها، آرامش و اعتقادات مردم ضربه خورده و اعتماد مردم به نظام نیز دستخوش ضربه شده و موجب کاهش مشارکت سیاسی مردم شده است. معیشت مردم لطمه دیده و ضریب جینی بالارفته و فاصله طبقاتی افزایش چشمگیری پیداکرده است. فساد در سیستم اداری ریشه دوانده، شبکه نفوذ در تار و پود مدیریت کشور به جولان مشغول است و به راحتی دانشمندان و سرمایه های انسانی کشور ترور میشوند و در اماکن حیاتی تخریب صورت میپذیرد.
برخلاف جریان مذکور که صراحتاً به ظرفیتهای داخلی و نیروی انسانی مؤمن و جوانان انقلابی کشور باور نداشته و هنر مردم ایران را پخت آبگوشت و فسنجان میداند و درپی جذب مستشار خارجی برای اداره کشور هستند؛ جریان انقلابی در پناه تبعیت از فرامین و تدابیر رهبری و با عزم انقلابی و با حضور و به کارگیری جوانان و سرمایه انسانی، به تمام اهداف از پیش تعیین شده دست پیدا کرده و تهدیدهای دشمن را بکلی خنثی کرده است. تفکر و جریان انقلابی در توسعه عمق استراتژیک و خنثی سازی تهدیدها به حدی از توانمندی رسیده که با قاطعیت اراده انقلابی خود را به دشمن دیکته کرده و حتی تفکر تهدید را هم از دشمن سلب نموده است. امروز دشمن بی منطق و هیولاصقت غربی به این باور رسیده که در صورت حمله به ایران کل نظام سلطه متلاشی شده و از بین خواهد رفت.
جریان و تفکر انقلابی نه تنها در حوزه خنثی سازی تهدیدها به صورت ۱۰۰٪ موفق عمل کرده بلکه در بسیاری از موارد ضعفها و نقصهای جریان غیر انقلابی را نیز جبران کرده است. تردیدی نیست که اگر اقدامات جریان انقلابی در ساخت پالایشگاه، اسکله، پتروشیمی و... نبود امروز کشور با تحریمهای بنزینی تاب و توان مقاومت در برابر تروریسم اقتصادی دشمن را نداشت. در حالیکه در سال ۹۹ کشور با بحران افزایش مکرر و چند برابری قیمتها مواجه شد، تقکر انقلابی در زمینه تأمین ماسک و سایر ملزومات مورد نیاز در مبارزه با کرونا موفق به شکستن و کاهش چند نوبتی قیمتها شده و در زمینه امدادرسانی به بیماران کرونایی با طرح شهید سلیمانی معجزه آسا عمل کرده است. حضور تفکر انقلابی در کنار مردم در تمامی بلایای طبیعی و غیرطبیعی موجب آرامش و امیدواری مردم شده است.
این دوگانگی مدیریتی برای نظام و مردم هزینه سنگینی در بر داشته و عزم نظام برای یکپارچکی مدیریتی و کنار گذاشتن مدیریت مرعوب و مجذوب غرب با صدور بیانیه گام دوم انقلاب در ۲۲ بهمن ماه ۹۷ وارد مراحل عملیاتی شد. اینک با تحرک انقلابی قوه قضاییه و مجلس انقلابی، نسیم فرحبخش امید و اعتماد مشام مردم را نوازش داده و آنان را به آینده روشن دلگرم ساخته است.
حقیقت این است که این اولین انتخاباتی است که در آن مردم به احزاب سیاسی کمترین اعتماد را داشته و انتخابات صحنه تقابل تفکر تحولخواهان از یکسو با مسببان و
ضع موجود است. مسببان وضع موجود اینک بهعنوان مدافعان استمرار وضع اسفبار موجود نامزد انتخابات شده اند و جریان انقلابی و تحولخواه را به مبارزه میطلبند و در این هماورد کمافیالسابق به تحریف حقایق و فریب مردم دل بسته اند. مردم این حقیقت را به خوبی درک کرده اند که مسبب وضع موجود هرگز نمیتوانند تحولخواه بوده و اوضاع را به نفع مردم تغییر دهند. تفکر تحولخواه و انقلابی در کنار مردم خود را برای آزمونی بس بزرگ آماده میکنند تا در صورت اقبال مردم و پیروزی در انتخابات پیش رو در کمترین زمان ممکن به بازسازی روحیه، امید، اعتماد و باورهای مردم پرداخته و برنامه بازسازی کشور را از سر بگیرند.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.Javann.ir/004OmN
🇮🇷🌸
🍀
✅#عکس_نوشت
💠 موضوع: #انتخاب۱۴۰۰
🍃🌻🍃
🌺 رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی): در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانیدکه متعلق به شماست... . ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#روشنگری
#ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
انتخاب.ppt
6.1M
🇮🇷🌸
🍀
✅ #پرده_نگار |
🌀 بایدها و نبایدهای انتخاباتی از منظر مقام معظم رهبری
🍃🌻🍃
✍ حجتالاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
👈 این متن،خیلی جالبه! پیشنهاد می کنم ۲ دقیقه وقت بگذارین و بخونین. عالیه! عالی👌
🌀 حتما دور و بر شما هم افرادی هستند که به شما گفتهاند در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ شرکت نخواهند کرد.
من میخواهم ایشان را به یک تور گردشگری به دور ایران دعوت کنم.
✨ این گفتار را برایشان بفرستید و بعد محکم کمربندهایتان ببندید و به علامت نکشیدن سیگار توجه کنید؛ تا حرکت کنیم😊
۱) #ترکیه همسایه شمال غربی ایران:
💥 این آقای #اردوغان که میبینید، از سال ۲۰۰۳ نخست وزیر ترکیه شده تا ۲۰۱۴؛ بعد چون دیگر نمیتوانست نخست وزیر بماند، رئیس جمهور شد و مقدمات تغییر قانون اساسی و ایجاد نظام ریاستی و حذف پست نخست وزیری را فراهم کرد و از ۲۰۱۴ رئیس جمهور است تا حالا. یعنی یک کله، هجده سال قدرت را در دست دارد؛ یعنی از زمانی که خاتمی در ایران رئیس جمهور بود تا امروز!
و طبق تغییراتی که در قانون اساسی داده، حالا «حق وتو»ی مصوبات پارلمان را هم دارد و با این آشی که برای ترکیه پخته، تا ۲۰۲۹ هم میتواند قانونا رئیس جمهور بماند.
به قول خودشان: تامام!!
۲) #افغانستان همسایه شرقی ایران:
💥 در افغانستانی که از اول انقلاب ما در آن جنگ است تا امروز، در سال ۱۳۹۸ یک انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. بعد از ماهها دعوا، نتیجه این شد که دو تا رئیسجمهور، یعنی آقای اشرف غنی و آقای عبدالله عبدلله در یک روز مراسم تحلیف ریاست جمهوری بجا آوردند!
آخر سر با پادرمیانی قدرتهای جهانی، عبدالله عبدالله با گرفتن امتیازاتی از جمله: ریاست شورای عالی مصالحه ملی و حق انتخاب ۵۰ درصد اعضای کابینه، از ادعای ریاست جمهوری کنار کشید.
👈این شورای عالی مصالحه ملی هم خیال نکنید کم چیزی است. تقریبا نصف افغانستان دست #طالبان است و دولت مرکزی کنترلی بر آن ندارد و همین شورای عالی مصالحه ملی قرار است افغانستان را یکپارچه کند.
💦 جالب است بدانید این همه دعوا بین دو رئیس جمهور، کلا بر سر «یک میلیون و ششصد هزار» رای بود. پرزیدنت اشرف غنی ۹۰۰ هزار رای آورده و پرزیدنت عبدالله عبدالله ۷۰۰ هزار رای!
طبق آمار رسمی ، در آن انتخابات، از افغانستان «۳۸ میلیون» نفری فقط #دو میلیون نفر خواستند یا توانستند در انتخابات شرکت کنند!
🤔 پیدا کنید میزان مشارکت پرتقال فروش را!
۳) #پاکستان همسایه جنوب شرقی:
💥 #ارتش کلیدیترین نهاد سیاسی پاکستان است. ارتش حتی سهامدار عمده بسیاری از صنایع و بنگاههای اقتصادی پاکستان است.
پاکستان وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات و امنیت ندارد. سرویس اطلاعات پاکستان ارتشی است و بس.
یکی از دلایل کودتا در پاکستان، همین قدرت بیش از حد ارتش است. در سال های ۱۹۵۳ و ۱۹۵۸ و ۱۹۷۷ و ۱۹۹۹ در پاکستان کودتا شده است و غیر از این، چندین بار تلاش ناموفق برای کودتا رخ داده است و به خاطر همین عدم ثبات بود که در سال ۱۹۷۱ پاکستان تجزیه شد و بنگلادش از آن جدا شد.
جالب است بدانید اینقدر دعوا و درگیری و ترور و کودتا در این همسایه شرقی هست که در سال ۲۰۱۳، برای اولین بار در تاریخ این کشور، راجا پرویز اشرف، توانست اولین نخست وزیری باشد که موفق شده دوره ۵ ساله خودش را تمام کند! و پاکستانیها این را موفقیت بزرگی برای خود دانستند. 😳
۴) #آذربایجان ، همسایه شمالی:
💥پیروز انتخابات سال۲۰۰۳
الهام علی اف
- پیروز انتخابات سال ۲۰۰۸
الهام علی اف
- پیروز انتخابات سال ۲۰۱۳
الهام علی اف
- پیروز انتخابات سال ۲۰۱۸،
اگر گفتید کی بود؟
بله!
👈الهام علی اف
همه هم با مشارکت بالای ۷۵ درصد در انتخاباتی پرشور و شدیدا رقابتی! و از همه مهمتر غیر قابل پیش بینی!!
ناگفته نماند قبل از الهام جان که از خوبهای روسای جمهور هستند، پدرشان حیدر علی اف هم ده سال رئیس جمهور بوده اند ...
۵) #ترکمنستان همسایه شمال شرقی:
💥 "صفر مراد نیازف" از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۶ یکسره رئیس جمهور بود تا مُرد. از ۲۰۰۶ هم "قربان قلی بردی محمداف" رئیس هست تا زمانی که بمیرد.
میگویند ترکمنستان کره شمالی دوم است. صفر مراد نیازف در زمان حیاتش به خود لقب «ترکمن باشی« داد؛ یعنی رئیس ترکمنها و گفت من تا ابد رئیس شما هستم.
یک کتاب نوشت بنام " روح نامه" و گفت همه باید از حفظ باشند؛ چون با قرآن برابری میکند! این کتاب در مدارس تدریس میشود و حتی در امتحان گواهینامه رانندگی از آن سوال میآید!
حتی پزشکها هم برای قسمنامه پزشکی باید به آن قسم بخورند!
نیازف حتی نام ماههای سال را نیز تغییر داد و ماه ژانویه را به نام خود کرد و به ماه آوریل اسم مادرش را داد.
در تمام کشور مجسمههای مادر نیازف قرار دارند و نام بسیاری از خیابانها و سینماها به نام مادر نیازف هستند.
شاید باور نکنید، ولی او قصد داشت در سال ۲۰۰۱ خودش را #پیامبر_ ملی کشور اعلام کند؛ اما عمرش کفاف نداد و به درک واصل شد!
ادامه در پست بعدی 👇👇
ادامه متن 👇👇
حالا در زمان این رئیس فعلی اوضاع بدتر هم شده است. داشتن ماشینی غیر سفید و نقرهای رنگ ممنوع است و فقط رئیس جمهور ماشین سبز رنگ دارد. فقط 1 درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند و نود درصد مردم کارمند دولت هستند.‼️
🌀 برویم سراغ بشکههای نفتی؛ همسایههای جنوبی:
💥 اگر در کشورهایی مثل آذربایجان و ترکمنستان، لااقل برای حفظ ظاهر هم که شده، #دیکتاتور ها اسم خودشان را رئیس جمهور میگذارند و یک انتخابات الکی برگزار میکنند،
👈 مردم بیچاره در #کویت و #بحرین و #امارات و #قطر و #عمان و #عربستان، اصلا نمیدانند چیزی بنام صندوق رای خوردنی است یا پوشیدنی!!
۶) مثلا در کویت از سال ۱۹۶۵ این افراد حکومت کردهاند تا به حال:
صباح السالم الصباح، جابر احمد الصباح، سعد عبدالله السالم الصباح، صباح احمد جابر الصباح و نواف الاحمد الجابر الصباح.
فقط نمیدانم این همه صباح، آن صبحی که #صدام حمله کرد، کجا بودند که کویت تا مساء روز حمله هم دوام نیاورد و دو ساعته توسط مهاجم فتح شد!🤔
۷) در عربستان طبق وصیت عبدالعزیز -اولین پادشاه آلسعود- پادشاهی نسل به نسل به بزرگترین فرزند پسر بعد از او میرسد و طبق باورهای اهل سنت، قیام علیه حاکم حرام است؛ چه عادل باشد و چه ظالم!
و اینگونه است که این خاندان صد سال است دارد غنیترین کشور جهان را غارت میکند.
۸) بحرین، دختر زیبای ایرانی که- به قول هویدا- محمدرضا #پهلوی شوهرش داد به آل خلیفه، هفتاد درصد شیعه دارد که حاکم وهابی بر آنان حکمرانی میکند و طبق همان فلسفه سلطنت موروثی یا ژن خود برترپنداری، هرکس که از آل خلیفه باشد، باید رئیس بقیه باشد.
۹) درباره عراق همسایه غربی هم باید گفت تکلیف عراق در زمان صدام دیکتاتور و جلاد که مشخص بود.
بعد از آن هم صحبت درباره انتخابات و صندوق رای کشوری که بر لبه پرتگاه تجزیه قرار دارد، چیزی عایدمان نمیکند.
🌷 بجاست درودی بفرستیم به روان سردار دلها که همسایه غربی را از خطر تجزیه نجات داد و همینطور دعا کنیم برای توفیقات بیشتر مرجعیت شیعه در عراق؛ که عراق، عراق نبود اگر این دو شخصیت بزرگوار نبودند🌿
💢 هموطن عزیز!
امیدوارم اکنون با دیدن وضع همسایههای ایران، قدر نعمتهایی را که در خانه داری، بهتر بدانی.
🌸 اینکه ما برای انتخاب «نوع حکومت»مان رفراندم برگزار کردهایم؛
🌸 اینکه ما برای تصویب «قانون اساسی»مان ، به آرای مردم مراجعه کردهایم؛
🌸 اینکه ما عالیترین مقام کشورمان، یعنی «رهبر» را هم -با رأی به خبرگان- خودمان انتخاب میکنیم؛
🌸اینکه در سختترین روزهایی که پارههای تن ایران: بلوچستان و کردستان و خوزستان داشت از ایران جدا میشد، #هیچ_ انتخاباتی در این کشور، حتی یک روز هم عقب نیفتاد؛
🌸 اینکه نتیجه #انتخابات در کشور ما اصلا «قابل پیشبینی» نیست و این همه تلاش کاندیداها برای رأی آوردن ناشی از همین ویژگی است؛
🌸 و اینکه کودتاهای رنگینی که یک شبه کشورهای ضعیف را کله پا میکند، در #ایران قابل اجرا نیست؛ نعمتهای کمی نیستند🌴
🌸 اینکه انتخابات #چهل_ میلیون نفری در کشور برگزار میشود و حتی در یک شعبه رأیگیری یک ترقه در نمیشود؛ کم نعمتی نیست🍃
👈 اگر امروز به واسطه جای پای محکم ایرانمان، برادر لبنانی را یاری کردیم تا کشورش را پس بگیرد
و مظلوم فلسطینی را کمک میکنیم تا انشاءالله به خانه اش برگردد
و سوریه را از خطر تجزیه نجات میدهیم
و #وحوش_داعشی را از عراق و مکانهای مقدسش دور میکنیم
🌸 و اینکه از امنیت ایرانمان «دو هزار کیلومتر» دورتر از مرزهایش حفاظت میکنیم؛ نعمتهای کمی نیست🌿
🇮🇷 همه اینها از قدرت برخاسته از صندوقهای رأیی است که ایرانی آگاهِ مسلمان پای آن صف بسته است.
از برکت «مشارکت مردمی» است که ایران و انقلابش را از آن خود میدانند؛ نه از ملک شخصی فلان شاه و شاهزاده عیاش یا بهمان رئیسجمهور دیکتاتور یا جولانگاه دخالت قدرتهای جهانی یا گاو شیرده غرب و شرق!
🇮🇷👌🇮🇷 اگر میخواهی ایران قوی بماند و قویتر شود، #آگاهانه_ در انتخابات شرکت کن
و مطمئن باش که هر «رأی» من و تو تیری است که در چشم اهریمن بدخواه این ملت فرومیرود.
و یقین بدانیم اگر از «نعمت»هایی که هم اکنون داریم، حفاظت نکنیم و عملا شکر آنرا بجا نیاوریم، چوبش را دیر یا زود خواهیم خورد ....
و انشاءالله هرگز آن روز نیاید🤲🌿🌻🇮🇷🇮🇷🇮🇷