هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
برگی از #چهل سالگی انقلاب اسلامی
🌹👇ورود به محدوده ابرقدرتها
با ظهور و بروز خودباوری ملی ایرانیان در سایه انقلاب اسلامی، جوانان ایرانی به بخشهایی در جهان علم و صنعت ورود کردند که در جهان تنها کشورهای محدودی توان ورود به آن را داشتند یا به عبارت دقیقتر این عرصهها در انحصار قدرتهای خاص و بزرگ بود! یکی از این حوزهها، فناوری فضایی است که هر چند در این زمینه با جهان فاصله داشتیم؛ اما از سال 1375 تلاش و تحقیقات ویژه در این حوزه آغاز شد و ابتدا مدل آزمایشگاهی ماهواره مصباح و پس از آن مدل فضایی آن به دست محققان کشور طراحی و ساخته شد. ساخت ماهواره هواشناسی سینا و پرتاب ماهواره امید به فضا و همچنین پرتاب کاوشگر ۳ به فضا در سال 1387 از جمله گامهای اولیه جمهوری اسلامی ایران در این حوزه بود. سال 1389 ماهوارههای ملی طلوع، مصباح ۲ و نوید علوم و صنعت رونمایی شدند و ایران در سال 1390 موفق شد با پرتاب موفق ماهواره رصد و سومین ماهواره ایرانی با عنوان نوید، گامهای محکمتری در حوزه این فناوری نو بردارد. با ورود ایران به باشگاه سازندگان موتور ماهوارهبر، همچنین ارسال موجود زنده به فضا، محققان ایرانی در سال 1392 از طریق کاوشگر پیشگام، دومین موجود زنده را با نام «فرگام» به فضا فرستادند. رونمایی از نخستین مرکز فضایی ایران، طراحی و ساخت ماهوارهبرهای سیمرغ و امید و پرتاب کاوشگر به فضا و پرتاب ماهوارههای رصد و امید و فجر، رونمایی از ماهواره دوستی، ساخت آزمایشگاه سنجش از دور سازمان فضایی ایران و مرکز تجمیع و تست ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران از دیگر فعالیتهای این حوزه بوده است. اگرچه متأسفانه در سالهای اخیر و به واسطه سیاستهای برجامی در حق این صنعت و پژوهشگران دانش فضایی کشور کم لطفی شده است؛ اما بدون شک جوانان ایران در این مسیر هرگز متوقف نخواهند شد و در آینده نه چندان دور خبرهایهای خوش بسیاری را از این حوزه خواهیم شنید.
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
✳️ شنیدید ... یادش بخیر زمان شاه!!
💢 روزگاری #فروشنفت ما روزی ۶ میلیون بشکه بود و #جمعیت ایران حدود ۲۰ تا ۳۰ میلون نفر یعنی درآمد نفتی ایران به ازای هر ایرانی #قریب۶تا۱۰برابر درآمد فعلی بود.
🔶🔸آن روز ها با وجود آن درآمد بالای نفتی، زندگی مردم آنطور نبود که خانواده ها بتوانند #هزینهتحصیل فرزندان (لوازمالتحریر و خوراک و پوشاک بسیار ساده) را تا سیکل یا نهایتا دیپلم به عهده بگیرند برای همین اکثر پسران از همان اول مدرسه ۶-۷ سالگی باید برای تامین مخارج خودشان مشغول به کار می شدند و دختران هم زود شوهر داده میشدند و خرج شان جدا می شد.
🔷🔹آن روزها #وسایلحملونقل مردم حداکثر استر و چهارپا و نهایتا دوچرخه یا موتور سیکلتی بود و مثل امروز نه اینقدر همه جا اتوبان داشتیم و نه اینقدر ماشین!!
🔹 در #خانهها هم اینقدر زندگی ماشینی نبود و کسی ماشین لباسشویی، جاروبرقی، اجاق گاز چند شعله و یخچال فریزر و چرخ گوشت و ال سی دی و مبلمان و از این چیزها نداشت و زندگی ها برغم همه اینها بسیار #دشوار بود. لباس شستن لب جوی آب و صف حمام های کثیف عمومی و ... #حلبیآبادهای کنار شهرها و قبرستانها گواه این شرایط است.
🔶🔸 آن روزها اینقدر #میوه فروشی و فروشگاه #موادغذایی در محله ها نبود و هر محل معمولا یک فروشگاه داشت، چون مردم مثل امروز اهل بخور بخور نبودند و مجبور بودند فقط نیاز های اصلی را تامین کنند.
🔸 #رستوران را خیلی ها هرگز تجربه نکرده بودند چون محل حضور #ثروتمندان بود.
🔸 بسیاری از مردم #گندمونانیکسالهشان را اگر داشتند غنی محسوب می شدند. #قحطیوکشتار ۹-۱۰ میلیونی زمان رضاپهلوی گواه این شرایط است.
🔷🔹 مردم شاید هر ۱۰ سال یک سفر تفریحی یا زیارتی میرفتند و مثل امروز نبود که گاهی هر سال دو سه مسافرت می روند.
🔹 آن روزها شهرها اینقدر رنگارنگ نبودند و هر شهر به نسبت موقعیتش یکی دو #خیابان اصلی داشت و همه ی کوچه های #خاکی بودند.
🔶🔸 #لباسها اینقدر رنگارنگ نبود و مردم سالی نهایتا اگر میتوانستند یک دست لباس میخریدند که البته عده زیادی، همان سالی یک بار را هم نمی توانستند بخرند و دو سه سال را با یک لباس سر می کردند.
🔷🔹 بسیاری از مردم در خانه هایی زندگی می کردند که در آن #چندخانوار مستقر بودند و هر خانواده #یکاتاق داشت. از این خانه ها امروزه بدلیل گسترش #عدالتاجتماعی خبری نیست.
🔹 نبود آب و برق و قطعا گاز بجز در چند شهر اصلی و حتی خاموشی اکثر ساعات در تهران مصیبتی بزرگ بود که در نتیجه استفاده از بسیاری وسایل را با فرض داشتن آن نیز غیرممکن می کرد.
🔶🔸 بچه ها معولا #اسباببازی آنچنانی نداشتند، گاهی یک عروسک که مادر با پارچه درست کرده بود یا یک ماشین پلاستیکی ساده... کسی فکرش را نمیکرد که روزگاری هم بیاید که در هر خانه یک کمد پر از اسباب بازی های رنگارنگ باشد.
🔸خلاصه اداره زندگی در نهایت قناعت و دشواریی بود چون به غیر از این روش نمیشد گذران امور کرد.
امروز همه چیز عوض شده و حتی تصور گذشته هم برای ما دشوار است. اگر پای صحبت بزرگترهای مجرب ننشینیم محال است تصویر واقعی از دوران نکبت بار شاه داشت.
🔷🔹 ولی عده ای از جوانترها هستند که مدام میگویند یادش بخیر زمان شاه!!
🔹بله، یادش بخیر چون آن روزها تحریم نبودیم و می توانستیم روزی ۶ میلیون بشکه نفت بفروشیم و بریزیم به بانکهای آمریکا و اروپا و بقیه آنهم صرف عیاشی های دربار شود.
🔸 آن روزها مردم از جایی جز سفره های خودشان #خبرنداشتند و مثل امروز نبود که وقتی اختلاسی میشود، خبرش در سرتا سر کشور بپیچد. شاید هیچ کس نداند رقم درستی که #شاهدزدهایپدروپسر ازین مملکت به تاراج بردند چقدر باشد.
🔹 اصلا مملکت شاه داشت و این فضولی ها به مردم ربطی نداشت. کسی هم دنبال این نبود که بداند مثلا آن #درآمدهنگفتنفتی چه می شود؟!
🔸 آن روزها مردم از همه جا بی خبر نگه داشته می شدند.
🌼 امروز است که مردم #فهمیده اند با روزی دو سه میلیون بشکه نفت آن هم با ۸۰ میلیون جمعیت و در شرایط تحریم، می شود کشور را گلستان کرد و ریشه فقر را به یکباره خشکاند و برای همین است که مدام دنبال اختلاسگران میگردند تا بدانند این درآمد را چه کسی میدزدد؟!
🔷🔹 اگر شاه بود، حتما نمی گذاشت اصلا آب در دل مردم تکان بخورد و فکرشان به این چیزها مشغول شود.
#پیشرفت همیشه هم خوب نیست بخصوص برای آنها که #عقبماندگی را برتری می دانند.
🇮🇷 #چهلسالانقلاب
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️سکانس سانسور شده سیدمحمد خاتمی در مستند گزارش اقلیت که در پخش تلویزیونی حذف شد!
سروش👇
sapp.ir/doshmandakheli
ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/361037829Cafee3fc79e
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
49.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل مستند "گزارش اقلیت" که دیشب از شبکه ۳ سیما پخش شد ...
🔹 فیلم کمتر دیده از سخنرانی محمد خاتمی در جماران که به آشوب کشیده شد ...
🔹 روایتی کامل از داعشی صفتان عاشورای ۸۸
🔹 موسوی و کروبی فتنهگر چگونه باعث شدند میلیاردها دلار به اقتصاد ایران ضربه بخورد و شدیدترین تحریمهای جهان ضد ایران اجرا شود
🔹 نظر روحانی در جلسه شورای عالی امنیت ملی نسبت به حوادث ۲۵ بهمن چه بود؟
سروش👇
sapp.ir/doshmandakheli
ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/361037829Cafee3fc79e
هدایت شده از پیاله
ابطحی:
■ فراوانی کلید واژه های مرتبط با یوم الله ۹دی در بیانات مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) تا تاریخ 95/10/6 اهمیت این مفاهیم را در نگاه سکاندار انقلاب اسلامی نشان می دهد:
●فتنه 1092بار
●فتنه هشتاد و هشت 308 بار
●9دی 243 بار
●بصیرت 1084 بار
●روشنگری 335 بار
khamenei.ir : منبع
---------------------------------------------------
■ سایه با برکت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مستدام باد.
هدایت شده از صدای ایران | VOI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
30.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♦️سخنرانی: حمید رسایی در علوم پزشکی اراک
🔸بخش اول (سخنرانی)
🔹به همراه پرسش و پاسخ با دانشجویان
♦️موضوع: ۹ دی امروز
🔹پذیرش فشار، فشار بیشتری به دنبال می آورد...
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
41.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♦️سخنرانی: حمید رسایی در علوم پزشکی اراک
🔸بخش دوم (پرسش و پاسخ)
🔹به همراه پرسش و پاسخ با دانشجویان
♦️موضوع: ۹ دی امروز
🔹پذیرش فشار، فشار بیشتری به دنبال می آورد...
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸#صفار_هرندی در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه تهران:
🔹تصویر ۹ دی فقط با عاشورای سال ۵۷ قابل مقایسه است.
🔹امروز در کمال تعجب شاهد این هستیم که آقایان می گویند قرار نبود مشکلات اقتصادی با #برجام حل شود. این به نوعی رو در روی مردم ایستادن و تمسخر آنهاست.
🔹در آن روز گفتید اگر میخواهید چرخ زندگی مردم بچرخد باید به سمت مذاکره برویم؛ امروز می گویید چرا شما کدخدای عالم را اینگونه قدر قدرت میبینید؟ این حرف را شما میزدید، مردم که این حرف را قبول نداشتند.
🆔 @rasanews_agency