نیاز کشور به حدود 400 سد جدید
به تازگی گزارشی درباره ترسالی تهیه و به رهبر معظم انقلاب تقدیم شده است که بر اساس آن در حال حاضر 187 سد در کشور وجود دارد که 50 میلیارد متر مکعب آب را میتوان در آنها ذخیره کرد؛ اما عملاً باید تعداد سدها به 508 سد برسد تا در بارندگیها امکان ذخیره 200 میلیارد متر مکعب آب فراهم شود. همچنین تقریباً بیشتر سدها به جز زایندهرود تا 90 درصد پر شده است. براساس این گزارش، ایران در رتبه اول بارندگی، ترکیه در رتبه دوم و افغانستان در رتبه سوم در منطقه قرار دارد. گفتنی است، براساس پیشبینیها؛ احتمالاً میزان بارش در کشور به مرز 500 میلیلیتر که رکورد اروپاست، خواهد رسید.
1.pdf
630K
👥 « استعدادهای درخشان چگونه پدید میآیند و رشد میکنند؛ گفتگو با دکتر خسرو باقری» #گفتگو @kooyesimorgh
2.pdf
426.3K
📣 حتما بخوانید: « آمریکا و کوزههای شکسته، سعدالله زارعی» #یادداشت @kooyesimorgh
قدیری ابیانه: 👈آیا میدانید که نمیدانید که یارانه پنهان در سال معادل ۲۰۶۶ تن طلاست؟!
👈اگر از زمان جد حضرت مسیح (ع) سالی یک تن طلا جمع شود تا کنون، این مقدار طلا معادل یک سال یارانه پنهان است.
👈یارانه پنهان ۹۳۰ هزار میلیارد تومان اعلام شده است.
👈هر گرم طلای ۱۸ عیار ۴۵۰ هزار تومان محاسبه شده است.
👈ریشه فساد، رانت، قاچاق و ثروتهای بادآورده در عدم شفافیت بودجه و در امور یارانهای است.
👈لطفا نظرات خود را در مورد این مطلب برای قدیری ابیانه از طریق تلگرام ارسال فرمایید:
👉 @GhadiriAbyaneh
👈کانالهای رسمی قدیری ابیانه در تلگرام، سروش، بله، ایتا، گپ، آیگپ
@Ghadiri1404
👈کانال "گزیدهها" در تلگرام
@gozideha1404
www.ghadiri.ir
ها و پشتیبانی از فتنه گران سبز، باعث کاهش امنیت سرمایه گذاری در کشور و درنتیجه کاهش سرمایه گذاری، رکود اقتصادی، کمبود کالا، تشدید بیکاری و تشدید تورم در سالهای پس از آن گردید).
هفت: تحریم والدین علیه فرزندان
تعریف تحریم این است: ندادن حق! یکی از حقوق فرزندان بر عهده والدین حق تربیت است و یکی از اقسام تربیت، تربیت اقتصادی است. از جمله علل اصلی نرخ بالای بیکاری در جوانان ایرانی فقدان روحیه کارآفرینی در این گروه است. والدین نقش مهمی در ایجاد این روحیه برای فرزندان خود دارند. تربیت صحیح اقتصادی بدون شک باعث کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در میان مدت و بلندمدت می شود.
هشت: تحریم مترفین
گروهی اندک که در نتیجه فساد ستیز نبودن مسئولین دولتی، با مسلط شدن بر منابع کشور (نفت و گاز، معادن، منابع بانکی و ارزی و...) و در دست گرفتن شریان های حیاتی کشور (بازرگانی خارجی، صادرات و واردات، مبادلات ارزی، مبادلات پولی و ...) سودجویانه زندگی توده های مردم را به مخاطره می اندازند!
و البته همه اینها تنها مثال هایی از تحریم های داخلی بودند! و البته خطای محاسباتی آمریکا آنجاست که خیال می کند شدت این تحریم به قدری است که می تواند باعث فروپاشی نظام شود، اما باید پذیرفت که در شرایط وجود این دسته از تحریم ها زندگی و معیشت توده مردم دچار مشکلات جدی است.
و همین جا تعریفی جدید از اقتصاد مقاومتی: اقتصاد مقاومتی یعنی مذاکره کنیم برای رفع تحریم های داخلی! و با رفع تحریم های داخلی (که همه آن در اختیار مردم و مسئولین ایرانی است) تحریم های خارجی هم به طور خودکار برداشته خواهد شد، زیرا با اثبات ناکارآمدی آنها در ایجاد اختلال اقتصادی در ایران، غربی ها به هزینه های بی فایده برای تداوم تحریمها تن نخواهند داد!
🔸چگونه آمریکا به #تحریمهای_داخلی ایران دل بسته است؟!
حجت الله عبدالملکی
هدف اصلی آمریکا و غربیها از تحریمهای پس از سال ۱۳۸۹ نابودی نظام جمهوری اسلامی از طریق اعمال فشار معیشتی بر مردم به عنوان موتور محرکه و پشتوانه انقلاب و جمهوری اسلامی بوده است. اما کارشناسان اقتصادی غربی تاکید کردند ظرفیت های عظیم اقتصاد ایران و توانمندی های مردم ایران مانع از بروز چالش جدی برای ایران در نتیجه تحریم های خواهد بود، اما...
نسیم آنلاین- دکترحجتالله عبدالملکی: همه مشکلات ما ناشی از تحریم هاست، اما کدام تحریم ها؟ داستان واقعی تحریم ها برای مردم درست گفته نشده، ایران گرفتار دو نوع تحریم است: تحریم های خارجی و تحریم های داخلی. تحریم های خارجی تنها ۲۰ درصد از کل تحریم ها را شامل می شود که به هیچ وجه قدرت متوقف کردن یا فلج کردن اقتصاد ایران را ندارد!
از نظر طراحان تحریم های غربی، آنچه قرار بوده و هست که اقتصاد ایران را فلج کند، تحریم های داخلی است! البته تحریم های خارجی به عنوان تیر خلاص و تمام کننده در نظر گرفته شده بودند. هدف اصلی آمریکا و غربی ها از تحریم های پس از سال ۱۳۸۹ نابودی نظام جمهوری اسلامی از طریق اعمال فشار معیشتی بر مردم به عنوان موتور محرکه و پشتوانه انقلاب و جمهوری اسلامی بوده است. اما کارشناسان اقتصادی غربی تاکید کردند ظرفیت های عظیم اقتصاد ایران و توانمندی های مردم ایران مانع از بروز چالش جدی برای ایران در نتیجه تحریم های غربی خواهد شد!
لکن علم سیاستمداران غربی به تحریم های داخلی منجر به اتخاذ سیاست تحریم از سوی آنها شد! در واقع سیاستمداران غربی امیدوارند تحریم های ۲۰ درصدی خارجی با ترکیب با تحریم های ۸۰ درصدی داخلی مردم را دچار بحران معیشتی کند و از آن مسیر منجر به آشوب، شورش و براندازی شود.
اهداف عملیاتی مورد انتظار غرب از تحریم های خارجی عبارت بوده اند از: الف. بیکاری شدید، ب. تورم شدید، ج. قحطی. قرار است وقوع همزمان این سه پدیده باعث به ستوه آمدن مردم ایران شود! اما این سه پدیده بیش از آنکه تحت تاثیر تحریم های غربی باشد، چندین برابر بیشتر متاثر از تحریم های داخلی است!
مثال هایی از تحریم های داخلی:
یک. تحریم برخی از تولیدکنندگان علیه مردم
الف. قیمت گذاری ناعادلانه: برخی از تولیدکنندگان در شرایط تحریم، چند برابر افزایش هزینه های خود، قیمت محصولاتشان را افزایش می دهند!
ب. احتکار: برخی نیز برای کسب سود بیشتر محصولات خود را احتکار و گاهی خط تولید خود را خاموش می کنند!
ج. تولید با کیفیت پایین: گروهی از تولیدکنندگان نیز با وجود توان ارتقاء کیفیت، سهل انگاری می کنند!
د. مصرف تسهیلات تولید در امور دیگر: معدودی از تولیدکنندگان نیز تسهیلات دریافتی را خرج کارهای دیگر بجز تولید می کنند. این سه پدیده باعث تشدید تورم، تشدید بیکاری و تشدید کمبود کالا می شود (البته عمده تولیدکنندگان اینگونه نیستند، اما همان قشر محدود نیز آسیب بسیار مخربی بر اقتصاد و معیشت مردم وارد می کنند).
دو. تحریم برخی از مردم علیه تولیدکنندگان
منظور آن دسته از مصرف کنندگانی هستند که کالاهای خارجی را به کالاهای داخلی با کیفیت و قیمت مشابه یا حتی بهتر ترجیح می دهند! این مساله می تواند ناشی از سه پدیده برندگرایی، غفلت و تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتن باشد! این خسارت (که ناشی از نخریدن کالاهای به صرفه ایرانی است و نه کالاهای بی کیفیت یا گرانتر از مشابه خارجی) منجر به از بین رفتن حدود 1.5 میلیون فرصت شغلی در کشور شده است!
سه. تحریم برخی از بانک ها علیه تولیدکنندگان
بانکهایی که بخش زیادی از تسهیلات را به جای تولیدکنندگان واقعی، در اختیار واردکنندگان، دلالان، سوداگران و اخلال گران اقتصادی قرار می دهند. بدین ترتیب بخش قابل توجهی از سرمایه کشور به جای تقویت تولید ملی، ایجاد اشتغال و تقویت صادرات و ارزآوری باعث تقاضا برای کالاهای خارجی، از بین رفتن فرصت های شغلی، تورم و کاهش کالا در بازار می گردد!
چهار: تحریم دولت علیه تولیدکنندگان
دولت یا دولتمردانی که خود از واردکنندگان اصلی کالاهای خارجی دارای مشابه داخلی هستند! یا فعالیت های پیمانکاری را در عین وجود توان داخلی به شرکت های خارجی واگذار می نماید! و یا با عدم پرداخت بدهی خود به بخش خصوصی منجر به ورشکستی تولیدکنندگان یا پیمانکاران داخلی و تشدید بیکاری شده اند!
پنج: تحریم برخی مدیران علیه مردم
مدیرانی که به جهت فساد اقتصادی، سیاسی کاری و بی کفایتی باعث از بین رفتن ظرفیت های داخلی و وابستگی بیشتر کشور به بیگانگان شده اند!
شش: تحریم جریان های سیاسی علیه مردم
گاهی به خاطر منافع جناحی و گروهی طرح های گروه مخالف را ضایع می کنند و خسارت های سنگینی به تولید، اشتغال و معیشت مردم وارد می کنند! یکی از مهم ترین تحریم های جریان های سیاسی، فتنه سال 88 است که علاوه بر تشدید تحریم های آمریکا (با هدف شلوغ کردن خیابان
✳️🖊 سلسه مباحث "#حمایت_از_کالای_ایرانی" - شماره (۱): "شبهات مصرف کالای داخلی (۱)": کشورهای پیشرفته بر مصرف کالای داخلی اینقدر که ما تاکید داریم تاکید نداشته اند!!!""
🚦تبیین شبهه: اگر قرار است ما پیشرفت کنیم چرا مسیر کشورهای توسعه یافته را نرویم؟! و این کشورها بر مصرف کالای داخلی تاکید نمی کنند!
📚 پاسخ: کشورهای توسعه یافته هم در گذشته بر مصرف داخلی کالا تاکید داشته اند و هم در حال حاضر هر زمان نگران تولید ملی شان باشند از مصرف داخلی مراقبت می کنند. چند مثال را عرض می کنم:
📌1) آمریکا پیش از تئوری اقتصاد جهانی- که خودش مطرح کرده است- در انزوای اقتصادی به سر می برده است که هدف اصلی آن حفاظت تولیدکنندگان خود از رقابت با تولیدکنندگان اروپایی بوده است. هم اکنون هم هر زمان تولید ملی ش را در خطر ببیند به شدت واردات را کنترل می کند، حتی اگر با قواعد سازمان تجارت جهانی (WTO که خودش پایه گذاری کرده) در تعارض باشد (آخرین مورد هم چند هفته پیش در جنگ تجاری با چین)؛
📌 2) آلمان و فرانسه در دوره پس از جنگ دوم جهانی برای تقویت تولید ملی خود به شدت واردات را محدود کردند؛
📌 3) یکی از رموز پیشرفت کره جنوبی، فرهنگ مصرف کالای داخلی و کراهت اجتماعی مصرف کالای خارجی بوده است؛
📌 4) هم اکنون کشورهایی مانند هند تاکید جدی بر مصرف کالاهای داخلی دارند (پیش بینی شده است هند تا سال 2050 میلادی دومین اقتصاد بزرگ جهان باشد)؛
📌 5) در جریان بحران مالی 2008 (که بسیاری بانک ها و شرکت های اروپایی و آمریکایی ورشکست شدند) بسیاری مصرف کنندگان اروپایی برای حمایت از تولید ملی خود از خرید کالای خارجی خودداری می کردند؛
🎯 بدون تولید پیشرفت ممکن نیست ... و یکی از نیازهای تولید بازار است ... اگر بازار صادراتی نشد، حتما بازار داخلی و مصرف کالای داخلی ..
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ دکتر حجت الله عبدالملکی
◀️ ایتا، سروش و تلگرام:
@drabdolmaleki_ir
◀️اینستاگرام:
https://www.instagram.com/dr.h.abdolmaleki
🌸 #حمایت_از_کالای_ایرانی یعنی چه؟!
🔸 #اقتصاد_مقاومتی یعنی اقتصادی که با وجود همه مشکلات و کمبودها به اهدافش برسد. این یک #اقتصاد_عقلانی است، زیرا همه کشورها در مسیر اهداف خود با موانع مختلفی رو به رو هستند و به همین جهت اغلب کشورهای پیشرفته چنین مسیری را به اقتصاء اهداف و موانع اقتصادی خود در پیش گرفته اند.
🔸اقتصادی مقاوم است که برای پرش از موانع و مشکلات قدرتمند باشد و مهم ترین عامل قدرت اقتصادی، توان بالای تولید ملی است. تولید ملی قوی (هم کمی و هم کیفی) از یکسو وابستگی به خارج را کاهش می دهد و از سوی دیگر باعث استحکام درونی اقتصاد (از سطح خانواده تا سطح ملی) می شود.
🔸اما تولید ملی قوی نیازمند تحقق 6 عامل کلیدی است: 1. بازار مصرف کافی، 2. علم و فن آوری ثروت آفرین، 3. مواد اولیه مناسب، 4. سرمایه کافی، 5. نیروی کار توانمند، 6. فرهنگ تولیدی.
🔸در واقع حمایت از کالای ایرانی بدین معناست که هرکس در هر جایگاهی و موقعیتی به تقویت تولید ملی کمک کند؛ یکی با خرید کالای ایرانی (مردم و مصرف کنندگان)، دیگری با تولید بیشتر و با کیفیت تر (تولیدکنندگان، سرمایه گذاران و کارگران) و دیگران با کوشش علمی و ...؛
🎯 به طور قطع تقویت تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی با تامین بازار (#خرید_کالای_ایرانی) آغاز می شود و به سایر بخش ها (تامین مواد اولیه مناسب، علم و فن آوری، سرمایه کافی، نیروی کار توانمند و ...) تسری می کند.
🌺🌺🌺 سال 1397، سال #حمایت_از_کالای_ایرانی بر همه ایرانیان غیور مبارک باد. 🌹🌹🌹
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ دکتر حجت الله عبدالملکی
◀️ سروش، ایتا و تلگرام:
@drabdolmaleki_ir
◀️اینستاگرام:
https://www.instagram.com/dr.h.abdolmaleki
✳️🖊 سلسه مباحث "#حمایت_از_کالای_ایرانی" - شماره (۲): ""شبهات مصرف کالای داخلی (۲): اصرار بر مصرف کالای داخلی باعث کاهش کیفیت این محصولات می شود!!!""
🚦تبیین شبهه: اصرار بر مصرف کالای داخلی باعث می شود تولیدکنندگان داخلی به ارتقاء کیفیت خود توجه نکنند و کیفیت این کالاها در مقایسه با مشابه خارجی بهبود نیابد!
📚 پاسخ: تقویت تولید ملی (هم در بعد کمیت و هم کیفیت) نیازمند شش عامل است:
📌 1) سرمایه، 2) مواد اولیه مناسب، 3) دانش و فن آوری، 4) نیروی کار توانمند، 5) بازار کافی و 6) فرهنگ تولید؛
📌 فقدان هریک از حلقه های این زنجیره شش بندی باعث تضعیف تولید ملی (هم کیفیت و هم کمیت) خواهد شد؛
📌 حلقه پنجم مستلزم تقویت بازار است. بدون وجود یک بازار مناسب و مقیاس تولید کافی، امکان ارتقاء کیفیت برای تولیدکننده فراهم نمی شود، زیرا بهبود کیفیت معمولا مستلزم هزینه ها و سرمایه گذاری بیشتر است که در صورت عدم وجود بازار مطمئن، تولیدکننده از انجام آن اجتناب خواهد نمود. از سوی دیگر مصرف داخلی تامین کننده موثرترین بازار برای تولید ملی است؛
📛 اینکه دیده می شود با وجود اصرار بر مصرف کالاهای داخلی (فرهنگ سازی، تعرفه گذاری بر واردات و ...) کیفیت محصولات داخلی در برخی موارد نامناسب باقی مانده است، نه به دلیل اشتباه در حمایت از مصرف داخلی، بلکه به جهت عدم توجه کافی به پنج عامل دیگر است. به عنوان مثال مادامی که برنامه ای برای تقویت دانش و فن آوری در صنعت وجود نداشته باشد، منابع مالی با نرخ های بسیار بالا عرضه شود (35 درصد!) و اقدامی برای توانمندسازی نیروی کار و تقویت فرهنگ تولید صورت نگیرد و بر همه اینها (و از جمله بر کیفیت) نظارت صورت نگیرد، کیفیت محصولات به شکل مناسبی ارتقاء نخواهد یافت.
🎯 پس تامین بازار (از طریق مصرف داخلی) شرط لازم برای تقویت کیفیت تولید است، اما شرط کافی نیست!
🎯 عموم کشورهای پیشرفته برای تقویت کیفیت تولید ملی خود تشویق و ترغیب به مصرف کالای داخلی نموده اند، البته در کنار توجه به پنج عامل دیگر ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ دکتر حجت الله عبدالملکی
◀️ ایتا، سروش و تلگرام:
@drabdolmaleki_ir
◀️اینستاگرام:
https://www.instagram.com/dr.h.abdolmaleki
✳️🖊 سلسه مباحث "#حمایت_از_کالای_ایرانی" - شماره (۳): ""شبهات مصرف کالای داخلی (۳): اصرار بر مصرف کالای خارجی توسط مردم تنها به جهت کیفیت بالاتر یا قیمت پایین تر آنهاست!!!""
🚦تبیین شبهه: علت مصرف کالای خارجی، صرفا بالاتر بودن کیفیت یا پایین تر بودن قیمت نسبت به کالای مشابه داخلی است و با بهبود کیفیت و قیمت کالاهای ایرانی، دیگر شاهد مصرف کالاهای مشابه خارجی نخواهیم بود!
📚 پاسخ: بخش زیادی از مصرف کالای خارجی به جهت صرفه اقتصادی آن (کیفیت بهتر یا قیمت کمتر) نیست!!!
👈 مردم کالاهای خارجی که مشابه داخلی دارند را به یکی از چهار دلیل ذیل مصرف می کنند:
📌 1) به جهت صرفه اقتصادی بالاتر کالای خارجی (کیفیت یا قیمت بهتر). با این موضوع فعلا مشکلی نداریم؛
⭕️❌⭕️ اما سه دلیل دیگر برای مصرف کالای خارجی (منهای کیفیت و قیمت بهتر):
📌 2) برندگرایی: اینکه فلان نشان بر کالا درج شده است (با وجود اینکه کیفیت واقعی یا قیمت در بسیاری موارد از مشابه داخلی بدتر است)!
📌 3) تحت تاثیر تبلیغات: آنگاه که تبلیغات زیبا و جذاب تنها "توهم" کیفیت بهتر را ایجاد می کند!
📌 4) غفلت: نگاهی به کالاهای مصرفی خود (در منزل یا محل کار) بیاندازید. بی شک ده ها کالا را پیدا می کنید که خارجی هستند، بی آنکه قصد خرید کالای خارجی را کرده باشید! وقتی مردم تاکید بر خرید کالای داخلی ندارند، در اغلب موارد فروشنده برای سود بیشتر کالای خارجی ارائه می کند، بدون اینکه خریدار متوجه شود!
📛 پس بخش زیادی از مصرف کالای خارجی توجیه اقتصادی ندارد، بلکه به لحاظ اقتصادی به ضرر مصرف کننده است؛
🎯 پیشنهاد: برای خرید، به دنبال کالای ایرانی با کیفیت باشید. به احتمال خیلی زیاد پیدا می کنید. اگر نشد، آنگاه در مورد کالای خارجی فکر کنید؛
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ دکتر حجت الله عبدالملکی
◀️ ایتا، سروش و تلگرام:
drabdolmaleki_ir
◀️اینستاگرام:
https://www.instagram.com/dr.h.abdolmaleki
👈🛢آیا میدانید که نمیدانید که درآمد نفت ایران به ازای هر ایرانی در هر ماه چه مقدار است⁉️
👈🎩مقایسه بدهیهای آمریکا با درآمدهای نفتی ایران
🛢👇بودجه و درآمدهای نفت ایران به ازای هر ایرانی در هر ماه
🛢 با تقسیم درآمدهای سالانه کشور به جمعیت ۸۰ میلیون نفری کشور و ۱۲ماه سال میزان آن به ازای هر ایرانی در هر ماه به دست میآید؛
🛢تولید روزانه ۴ میلیون بشکه نفت یعنی به ازای هر ایرانی ماهانه یک و نیم بشکه؛
🛢صادرات روزانه ۲۳۰۰۰۰۰ بشکه نفت در روز یعنی به ازای هر ایرانی 86 یک بشکه در هر ماه
🛢صادرات نفت به ازای هر ایرانی در قبل از انقلاب ۵ برابر صادرات نفت به ازای هر ایرانی بعد از انقلاب است (قبل از تحریم)؛
🛢صادرات نفت در کویت و قطر و امارات به ازای هر تبعه آنها در یک سال معادل ۶۰ سال صادرات نفت هر ایرانی است؛
🛢صادرات نفت در عربستان به ازای هر تبعه آن کشور بیش از حدود ۱۲ سال صادرات نفت یک ایرانی است.
🛢بودجه عمومی ایران (مصوب سال ۹۷) معادل ۴۶۲ هزار تومان به ازای هر ایرانی در هر ماه است. (بودجه عمومی شامل درآمدهای صادرات نفت، گاز، میعانات گازی، معادن، مالیات، گمرک، جریمهها و نیز وام های داخلی و خارجی، فروش کارخانجات دولتی و عمده سود خالص شرکتها و بانکهای دولتی است و محل تآمین بودجه قوای مجریه، مقننه، قضائیه، نیروهای نظامی و انتظامی و .. از این بودجه تآمین میگردد)؛
📈دولت حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد که به ازای هر ایرانی ۱۰ میلیون تومان است؛
●🛢در شرایط تحریمی صادرات نفت ایران حدود یک میلیون بشکه اعلام شده که یعنی به ازای هر ایرانی در هر سه ماه کمتر از یک بشکه. (با کسر ۱۴ و نیم درصد سهم شرکت نفت بابت هزینه ها و پروژه)
🛢●در بودجه سال ۹۷ میزان صادرات نفت، گاز و میعانات گازی حدود ۹۶ هزار میلیارد تومان پیشبینی شده است، یعنی به ازای هر ایرانی ماهانه حدود ۱۰۰ هزار تومان؛
☠️عامل اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی اعدام شد و بیش از این مبلغ از اموالش مصادره گردید.
✍️اختلاس ۳ هزار میلیارد تومان یعنی به ازای هر ایرانی ۳۷۵۰۰ تومان.
‼️تصور مردم از درآمدها و اختلاسها دهها، صدها و هزاران برابر واقعیت است.
👈📈ابعاد بدهیهای آمریکا🎩
yon.ir/nMFoV
✅بدهی دولت فدرال آمریکا حدود ۲۲ تریلیون دلار معادل ۴۴۰ سال درآمد نفت ایران.
✅جمع بدهی دولت و شرکتها و مردم آمریکا حدود ۷۲ تریلیون دلار معادل ۱۴۴۰ سال درآمد نفت ایران.
✅بدهی دانشجویان آمریکا حدود ۱.۶ تریلیون دلار معادل ۳۲ سال درآمد نفت ایران.
✅سرانه بدهی هر آمریکایی حدود ۲۲۰ هزار دلار معادل ۲ و نیم میلیارد تومان.
✅بدهی خارجی آمریکا بیش از ۶۱۸۵ میلیارد دلار معادل ۱۲۴ سال درآمد نفت ایران.
✅افزایش بدهی سالانه دولت فدرال آمریکا ا الی ۲ تریلیون دلار معادل ۲۰ الی ۴۰ سال درآمد نفت ایران.
✅هزینه دخالت نظامی آمریکا در منطقه خاورمیانه ۷ تریلیون دلار معادل ۱۴۰ سال درآمد نفت ایران.
💵باید تمام دلارهای چاپ شده و موجود در جهان را هم جزو بدهی های آمریکا محسوب کرد.
🛢💵در محاسبات درآمد سالانه نفت ایران ۵۰ میلیارد دلار فرض شده است.
💵بدهیهای آمریکا به نقل از سایت رسمی بدهیهای لحظهای آمریکا استخراج شده است.
📱سایت بدهی لحظهای آمریکا
📱 usdebtclock.org
📥دانلود PDF متن در قطع A5
📥 yon.ir/7v9Zn
📣 لطفا برای دیگران نیز بفرستید.
✍️لطفا نظرات خود در مورد این مطلب را برای قدیری ابیانه از طریق آدرس زیر در تلگرام ارسال فرمایید.
✍️ @ghadiriAbyaneh
✍️📱دعوت میشوید به عضویت در کانالهای زیر:
📲 @Ghadiri1404
📲 @gozideha1404
💻 www.Ghadiri.ir
Ostad Raefipour-Naghshe Moaleman-98.02.09-24kb.mp3
19.07M
نقش معلمان در گام دوم انقلاب
#سخنرانی استاد #رائفی_پور
#تحلیل_نخبگان
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
کانال در سروش
👉 sapp.ir/gamedovomenghelab
کانال در ایتا
👉 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
☄کانالی متفاوت برای #جوانان
🔥کانال #گام_دوم_انقلاب 🔥