✅مولفههای قوی شدن را بشناسیم
🖍 مهدی یارمحمدی
♦️اولین راه قویتر شدن، دین است.
🔹دومین راه قوی شدن، رعایت حقوق متقابل در جامعه است.
♦️از دیگر عوامل قوی شدن، رعایت حقوق متقابل مردم و حکومت است.
🔹راه دیگر قوی شدن، داشتن قوانینی قوی در ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی است.
♦️پنجمین راه قویتر شدن، اعتقاد راسخ به تفکر مقاومت و خود مقاومت برخواسته از دین ناب و راستین است.
🔹ششمین راه قوی شدن، تکیه بر توان خود و عدم نگاه به فراتر از مرزهاست.
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320390/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
رونمایی از موشک رعد ۵۰۰ و موتور فوق پیشرفته سلمان
در آستانه ورود انقلاب اسلامی به چهل و دومین سال عمر پربرکت خود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از موشک رعد و موتور فوق پیشرفته سلمان رونمایی کرد.
پایگاه بصیرت
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔴 #مکانیسم_ماشه در برجام چیست؟
🔹مکانیسم حل اختلاف پیش بینی شده در برجام اینگونه است که اگر یکی از طرفهای برجام به این جمعبندی برسد که طرف دیگر به تعهدات ذکر شده در این توافق پایبند نیست، میتواند به کمیسیون مشترک شکایت کند.
🔹 این کمیسیون، در چارچوب برجام و برای نظارت بر اجرای این توافق تاسیس شده است. اگر ظرف ۳۵ روز، شکایت آنگونه که شاکی میخواهد حل نشود، شاکی میتواند موضوع حل نشده را به عنوان دلیلی برای توقف اجرای تعهدات برجام در نظر بگیرد و به شورای امنیت سازمان ملل اطلاع دهد که موضوع حل نشده، متضمن عدم اجرای چشمگیر است.
🔹پس از آن، شورای امنیت ۳۰ روز وقت دارد تا درباره استمرار تعلیق تحریمها یا بازگرداندن آنها قطعنامه صادر کند.
🔹اگر در این مدت، شورای امنیت نتواند در این خصوص قطعنامه صادر کند، تمام تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل که قبل از برجام برقرار شده بودند، به طور اتوماتیک بازمیگردند. به این سازوکار، مکانیسم ماشه (Snapback) یا بازگشت سریع تحریمها هم میگویند. نکته مهم این سازوکار این است که بازگشت تحریمها، قابل وتو نیست.
✅ آنچه رهبری درباره حاج قاسم نفرمودند‼️
🔹رهبر معظم انقلاب در فرمایشات اخیر خود به یک خصوصیت بارز و شاخص شهید سلیمانی که یکی از اصلی ترین و مهم ترین ویژگی های ایشان هم در حوزه گفتار وهم در عرصه عمل بود اشاره ای نکردند، نه از این جهت که معظم له اطلاعی از این مشخصه بارز شهید نداشتند بلکه بهتر از هرکسی رهبر معظم انقلاب به این ویژگی شهید واقف بودند اما از آنجا که این موضوع به شخص و جایگاه والای ایشان برمی گشت از اشاره مستقیم به آن خودداری فرمودند. آن موضوع اعتقاد قلبی و راسخ حاج قاسم به "ولایت فقیه" و مسئله ولایتمداری بالای ایشان بود.
🔻آنچه در ذیل می آید تنها بخش کوچکی از جملات ارزشمند شهید سلیمانی راجع به جایگاه رفیع ولی فقیه است:
🔹 مردم! از من قبول کنید، من عضو هیچ حزب و جناحی نیستم و به هیچ طرفی جز کسی که خدمت میکند به اسلام و انقلاب تمایل ندارم. اما این را بدانید؛ والله! علمای شیعه را تماماً و از نزدیک میشناسم. الان ۱۴ سال شغل من همین است. علمای لبنان را میشناسم، علمای پاکستان را میشناسم، علمای حوزه خلیج فارس را میشناسم. چه شیعه و چه سنی، والله! اشهد بالله! سرآمد همه این روحانیت، این علما از مراجع ایران و مراجع غیر ایران، این مرد بزرگ تاریخ یعنی «آیتالله العظمی خامنهای» است.
🔹 من با خیلی از علمای شیعه مکاتبه و از نزدیک مراوده دارم و میشناسم آنها را، ارادت داریم. دنبال تبعیت مردم از آنها هستیم. اما اینجا کجا، آنجا کجا؟ بین ارض و سماء فاصله داریم. در حکمت این مرد، در اخلاق این مرد، در دین این مرد، در سیاستشناسی این مرد، در اداره حکومت این مرد، دقت کنیم و در بازیهای سیاسی، مرزهای خودمان را تفکیک کنیم. آدمها میآیند و میروند. آن چیزی که مهم است اتصال ما به ولایت است. آنچه که مهم است، حمایت ما از این نظام است. (کنگره شهدای کرمان- ۱۳۸۹)
داستان واقعی فوق العاده👇👇👇
آیت الله کشمیری میفرمود:
در هند یه مرتاضی بود، این توانایی رو داشت که اگر اسم شخص و مادرش رو بهش میگفتیم، بهت میگفت که طرف زندهس یا مرده و کجا دفنه.
ازش چند نفر رو پرسیدیم کاملا درست جواب داد. مثلا آیت الله بروجردی رو پرسیدیم، گفت: کُم کُم. منظورش قم بود. یعنی قم هستش پرسیدیم زندهس یا مرده، گفت مرده. آیت الله کشمیری اهل کشمیر بود و زبان هندی رو بلد بود
این مرتاض این توانایی رو داشت که بفهمه منظور ما چه کسی هست. چون مثلا اسمها خیلی مشترک هستش، شاید تو کل دنیا چندهزار آدم وجود داشته باشه که اسمش محمد باشه و اسم مادرش هم مثلا فاطمه. ولی این شخص میفهمید معنا و منظور چه کسی هست. این قدرت رو داشت که شرق و غرب عالم رو ببینه و میگفت شخص کجاست و آیا روی خاک هست یا زیر خاک
آیت الله کشمیری گفت دیدیم وقت خوبیه ازش درباره امام زمان(عج) بپرسیم ببینیم حضرت کجاست و مرتاض چی میگه. گفتیم مهدی فرزند فاطمه. مرتاض یکم صبر کرد و گفت چنین کسی رو متوجه نشدم. اونی که منظور شماس این اسمش نیست. ماهم دیدیم اشتباه گفتیم، اسم امام زمان محمد هستش، مهدی لقب حضرته، مادر حضرت مهدی هم باید نرجس بگیم نه حضرت زهرا(س)
به مرتاض گفتیم، محمد فرزند نرجس. دیدیم مرتاض بعد از چند لحظه مکث، رنگ و روش عوض شد و یکم جا خورد و کمی عقب رفت چندبار گفت این کیه؟ این کیه؟ گفتیم چطور مگه؟
اینجای تعریف کردن داستان که رسید آیت الله کشمیری شروع کرد به گریه کردن
به مرتاض گفتیم این امام زمان ماست. گفت هرجای عالم که رفتم این شخص حضور داشت، همه جا بود. جایی نبود که این شخص نباشه😭😭😭😭
@dastanevagheie
-483582208_-211252.pdf
724.5K
📝عنوانگذاری محتوایی برای «فهم قاعدهمندِ» بیانات مقام معظم رهبری در خطبههای نماز جمعه 27 دی 98
🔆 یادآوری « #ایام_الله» در حوادث اخیر از طریق:
#شناسایی_ایام_الله،
#ارزش_گذاری_ایام_الله،
#جلوگیری_از_فراموشی_ایام_الله،
#تعیین_مسئولیت در برابر #ایام_الله در مقیاس ایران و جهان اسلام
✍ کاری از کانال حسینیه اندیشه
#نمازجمعه_تاریخ_ساز
#نهضت_فراگیر_روشنگری
🍀🌺🍀🌺🍀🌺
☄ به گام دومی ها بپیوندید👇
🆔 @gamedovomenghelab
🔥کانال گام دوم انقلاب 🔥
#محرمانه_تحلیل
انتخابات نشان داد نظام بالنده و استوار است
@secret_file
🔴 یازدهمین دوره انتخابات مجلش شواری اسلامی که در دوم اسفند برگزار شد در بردارنده نکات ذیل بود:
1- انتخابات در ایران در شرایط امنیت کامل برقرا شد،در حالی که آمریکا تلاش کرده بود ایران را در محاصره آتش تروریسم قرار دهد اما این انتخابات که به فاصله 40 روز از حمله غرور انگیز ایران به عین الاسد برگزار شد ،داری یکی از آرامترین و ارزنده ترین اوضاع امنیتی بود. این موضوع به این معنی است که جمهوری اسلامی آنچنان از قدرت برخوردار است که توان تامین امنیت خود را علی رغم توطئه های غرب را داراست.
2- حضور همه گروهها و احزاب و مشارکت فعال آنها به گونه ای بود که برخی حوزه های انتخاباتی تعداد نامزدهای جناح های مختلف آنقدر زیاد بود که با تعدد لیست ها مواجهه شده بودند، همانند اصلاح طلبان یا اصولگرا ها که سه یا چهار لیست در تهران و شهرستانها داشتند. نکته اساسی اینجاست که نظام اسلامی هیچگاه به دنبال تک صدایی علی رغم تبلیغات دشمنان نبوده است.
3- در ماههای گذشته رسانه ها و جریان های ضد انقلابی فعالیت های گسترده ای برای از رونق انداختن انتخابات به عمل آورده بودند اما مشارکت مردم هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی آنها را ناکام گذاشت و این یعنی خنثی سازی تمام توطئه های که در اتاق های اندیشکده آمریکایی و سایر کشورهای متحد با آمریکا طراحی شده بود.
4- سلامت انتخابات و امانت داری رای مردم یکی از ارکان انتخابات و مردم سالاری در جمهوری اسلامی ایران است و در طول سالیان گذشته همین ویژگی باعث شده است که رقابت های انتخاباتی در نهایت شور و عقلانیت برگزار شود. در دوره های مختلف برگزاری انتخابات اگر تخلف و اعمال نظری هم وجود داشته ضمن ایجاد تبعات جبران ناپذیری برای کاندیداها ،قانون در مورد آن تخلفات کوتاه نیامده است.
5- انتخابات هایی که تا کنون برگزار شده است در میان اقوام،مذاهب و حتی اقلیتها به صورت یکسان بوده است و فرقی میان آنها نیست. اینگونه انتخابات ها اسناد مهمی بر عدم تبعیض در میان مردم کشور است و کسانی که رای می آورند فارغ از نگاههای تبعیض آمیز نماینده کل کشور هستند و در همه مسائل آنی و آتی کشور دخالت می نمایند و همین نکته روشن کننده این موضوع است که انتخابات در ایران مظهر حضور مردم،مظهر احقاق حق و مظهر توانایی و اقتدار ملی کشور است.
📌 ادامه در پست بعدی....
👌 #محرمانه کانال #انتخابات98
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
.
#محرمانه_تحلیل
انتخابات نشان داد نظام بالنده و استوار است
@secret_file
6- در انتخابات ایران، مردم نقش اصلی را در انتخاب کاندیداها دارند ، این در حالی است که در کشور آمریکا که خود را مهد دموکراسی می داند مردم نقشی در انتخاب نمایندگان و رئیس جمهور خود ندارند ؛ در این زمینه گابریل راکهیل نویسنده و تحلیلگر آمریکایی درباره واقعیت و ماهیت انتخابات در این کشور مینویسد: «و اما انتخابات، در ایالات متحده به کارزارهای تبلیغاتی چندین و چند میلیون دلاری طولانی مدتی گفته میشود که در آن نخبگان حزبی و شرکتی از پیش نامزدها و موضوعات مورد بحث را بر میگزینند.
7- یکی از مهمترین دغدغه مقام معظم رهبری تشکیل مجلس قوی است؛ با توجه به رای آوری افراد دغدغه مند در حل مشکلات مردم با نگاه انقلابی و اقتصاد درونزا ،این امید وجود دارد که معضلات کشور در پرتو چنین نگاهی به سرعت مرتفع شود.
8- انتخابات راه پایان دادن به ناکارآمدی و آغاز یک امید جدید در مردم است . در هر انتخاباتی تعداد نیروهای تازه نفس و با انگیزه روی کار می آیند و نیروهایی که دوره خدمت آنها به پایان رسیده است باکرسی های خدمت وداع می کند؛ چنین چرخش مردم سالاری باعث ایجاد روحیه خود باوری و اتکا به روندهای دموکراتیک در کشور و افزایش روحیه خدمت برای جلب رای و نظر مردم می شود.
9- انتخابات در انقلاب اسلامی بدون دخالت قدرت های خارجی صورت می گیرد،در دوران سلطنت پهلویها نهاد انتخابات یک موضوع سفارشی بود و این موضوع حتی از چشم آمریکایی ها پنهان نبود ،به گونه ای که هندرسن، سفیر آمریكا در ایران، در گزارشی به وزارت امور خارجهی آمریكا پیرامون انتخابات مجلس هجدهم، به تعیین نمایندگان مجلس از بالا اشاره میكند؛ نكتهای كه صوری بودن انتخابات در این دوران را به رخ میكشد. وی در این گزارش مینویسد: علاء وزیر دربار، اظهار داشت چند هفته پیش، اسدالله علم، رئیس املاك سلطنتی، به او گفته است به دستور شاه صورت اسامی عده ای را برای نامزدی نمایندگی مجلس تهیه كرده ، شاه لیست مزبور را با اسامی نامزدهای نمایندگی از سوی زاهدی تطبیق داده و پس از یكدست كردن اسامی نامزدها ، چند تن از نامزدها را جابهجا كرده است
10- نکته پایانی اینکه فراز و نشیب های انتخابات ایران در ادوار گذشته از لحاظ کاهش یا افزایش مشارکت کنندگان، تعداد ثبت نام کنندگان، جنجال ها و رقابت های فشرده نشان می دهد که این مساله اولا یک، مساله کاملا مردمی است وچون اثبات شده است که هرکسی تلاش و برنامه انتخاباتی موثری داشته باشد از صندوق انتخابات بیرون می آید و می تواند در امور کشور موثر باشد ، افراد و گروهها از جیب خود برای این انتخابات و راهیابی کاندیدان مورد حمایتشان به مجلس حمایت می کنند. ثانیا روند پذیرش افراد در ثبت نام برای انتخابات بیانگر آن است که هرفردی با در دست داشت چندقطعه عکس و کپی از مدارک می تواند بدون اتکا به بنگاههای قدرت و ثروت خود را کاندیدای مجلس کند. ثالثا مجلس جمهوری اسلامی از قدرت بالایی در میان ارکان قدرت برخوردار است و یک نماینده با ورود به آن می تواند در تمام امور و شئون مملکنت دخالت نماید.
✍ فرهاد مهدوی
👌 #محرمانه کانال #انتخابات98
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔴 اهداف کرونا هراسی چه بود؟
🔹عملیات روانی-ادراکی کرونا هراسی آخرین تیر در ترکش جریان نفوذ و شبکه همکار داخلی غرب برای ممانعت از برگزاری انتخابات پُرشور و جلوگیری از شکست بزرگ بود.
♦️فرآیند عملیات روانی کرونا هراسی
1⃣اعلام یکباره ابتلا دو نفر قبل از انتخابات
2⃣بزرگنمایی موضوع توسط وزارت بهداشت
3⃣بازتاب گسترده توسط رسانههای دولتی
4⃣التهاب آفرینی با بهرهگیری از فضای مجازی
5⃣ایجاد هراس با خبر توزیع میلیونی ماسک
6⃣بازی رسانههای خودی در زمین تعریف شده
7⃣رفتار سوال برانگیز صداوسیما در پوشش خبر
🔹طراحان عملیات روانی کرونا هراسی، از طریق فرآیند فوق تا حدودی توانستند ادراکِ هول و هراس در ذهنیت جامعه را جایگزین فضای انتخاباتی کنند. مهمترین هدف این جنگ ادراکی- روانی، کاهش مشارکت مردم در انتخابات و زمینه سازی برای فتنه پسا انتخاباتی بود. در این ارتباط اگر چه خطر پذیری مردم در دفاع از نظام و اهداف ملی تا حدود بسیار زیادی آثار و تبعات شوم این جنگ ادراکی-روانی را خنثی کرد ولی متاسفانه موجب محرومیت عدهای از شرکت در انتخابات و کاهش مشارکت مردمی گردید.
🚩 @DrRezaSeraj
🌷 ارگان کارگزاران: اصلاحطلبان به کارنامه خودشان باختند🌷
سردبیر روزنامه حزبی کارگزاران تصریح کرد: ما اصلاحطلبان نه به اصولگرایان بلکه به کارنامه خود میبازیم.
محمد قوچانی در روزنامه سازندگی نوشت: هفته گذشته برای من و همفکرانم هفته متفاوتی بود. روزهایی که این سخن سعدی ذکرم بود: «به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل، و گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم» که شکست از انفعال بهتر است، که انسان به مبارزه زنده است و از همین رو هفته هیجانانگیزی را سپری کردیم چه در روزنامه (که میگفتند دوران روزنامهنگاری پایان یافته است)، چه در حزب (که میگفتند دیگر هویتی ندارد) اینگونه بود که در اوج ناامیدی، از امید گفتیم و بیش از پیروزی سیاسی در فکر احیای«برند سازندگی» و بازگشت به «گفتمان توسعه» بودیم که با بیانیه، شعارها و حتی نام فهرست«یاران هاشمی» اندکی از انحلال در دوقطبی نادرست
«حاکمیت/ اپوزیسیون» رهایی یافتیم. برای شخص من از اول روشن بود که در این نبرد نابرابر با یاران ناموافق و حریفان سازمانیافته و بیفرصتی برای گفتوگو با بدنه بهحق معترض اصلاحات و ملت خشمگین و فسرده از کارنامه ناکام ما و ناامید از امید، چشماندازی از پیروزی متصور نیست. سقف پیروزی ما به پنجاه کرسی هم نمیرسد. هرچند هنوز ناامید نیستم و ممکن است دستی از آستین خلق برآید و کاری کند. دوستان عیبجو که در اوج رادیکالیسم قهر و طعنه و تحقیر پیشه کرده بودند و حریف اصولگرا هم اول ما را جدی نگرفت اما از وسط هفته که دید له و علیه «یاران هاشمی» و کارگزاران سازندگی بیش از هر نام و نشان انتخاباتی گفتوگو میشود، در حمله به کارگزاران تردید نکرد و صلای وحدت سر داد و به زور قالیباف و پایداری را آشتی داد و این نشان داد که ما به هدف خود برای شکستن انحصارطلبی راست و چپ موفق شدهایم حتی اگر در قهر هدایت شده بدنه اصلاحات، حریف برنده بازی شود. ما از اصولگرایان شکست نمیخوریم، ما به خود میبازیم. به کارنامه «امید» و به قهر «مشارکت» اما چه نسبتاً توفیق یابیم چه مطلقاً شکست بخوریم، این تازه آغاز داستان است برای بازسازی جبهه اصلاحات که دیگر نمیتواند در میانه بوروکراتهای راست و رادیکالهای چپ له شود. باید شورایعالی اصلاحات که نتوانست تنها وظیفه خود را انجام دهد بازسازی شود. دوران مدیریت «عارف»ان پایان یابد و تکلیف احزابی که بدل و بدیل و سایه احزاب دیگرند، روشن شود و در تبارشناسی و گفتمان و راهبرد اصلاحات با دوستان چپ گفتوگوهای راهبردی انجام شود و از خود (حتی کارگزاران) انتقاد شود، باید از نو عالمی ساخت و آدمی و جبههای. اصلاحات ملک شخصی نیست که هر وقت بخواهند درش را بگشایند یا ببندند. اصلاحات زنده است حتی اگر اصلاحطلبان شکست بخورند.