هدایت شده از محمود معلمی
️ یادتون باشه هاااا....
حداقل 25 هزار ایرانی برای تماشا و تشویق تیم ملی ایران در روسیه حضور داشتند
هزینه هر ایرانی برای 12 روز اقامت در روسیه حداقل 25 میلیون تومان میشه.
25 هزار ضربدر 25 میلیون میشه رقم
625,000,000,000
ششصدوبیست و پنج میلیارد تومان !!!
چند مدت دیگه که وقت محرم و اربعین میرسه ،
حس انسان دوستی شما گل نکنه که چرا این پول رو به فقرای ایران نمیدین.
شما جام جهانی ، سگ و گربه ، گردشگری، تجمل گرایی، خوش گذرونی و......رو دوست دارید
ما محرم و اربعین رو دوست داریم
و هر کی به خاطر علایقش پول خرج میکنه
شما به عشق یه توپ این همه خرج کردید
ما علاوه بر خمس ،زکات ،صدقه ،کمک به ایتام و ........
به عشق اونکه خدا عاشقش هست 💓هم خرج میکنیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از محمود معلمی
┄═❁﷽❁═┄
💢 #سبک_مدیریت
🔺 - مشکل اصلی مملکت ما
⏪ نه پول است
⏪ نه تحریم
⏪ نه دانش
⏪ نه تکنولوژی
⏪ نه...
🔶 بلکه مشکل اصلی کشور ما #سوءمدیریت و سپردن امور و کارها به افراد #نالایق است.
🔰 - در کشور ما دو نوع مدیریت در مقابل دیدگان مردم وجود دارد و مردم به راحتی میتوانند این دو نوع مدیریت را با هم مقایسه کنند:
1⃣ - مدیریت جهادی و انقلابی تحت فرماندهی ولایت فقیه؛ حضرت امام خامنهای که در طول سالهای گذشته نه تنها
🔹 در حوزههای مختلف تولیدات صنعتی نظیر تانک، خودرو، موشک، ماهواره، نانو، هستهای و...گل درخشیده و در تراز اول جهانی قرار دارند
🔹 بلکه در درآوردن دولت از باتلاقهای سوءمدیریت نظیر حضور پررنگ در کمک رسانی به زلزله زدگان و سیلزدگان، ساخت راهها، ساخت نیروگاهها، ساخت پلها، تونلها، انجام اقدامات جهادی در روستاها و مناطق محروم، ساخت مدرنترین هواپیماهای بدون سرنشین در جهان، ساخت بزرگترین پالایشگاه جهان و صدها کار دیگر، همه و همه حضوری بینظیر داشته و همواره جبران کننده ضعفهای بیشمار دولتها بودهاند.
🌺 خدا یارشان و نگهدارشان باشد و قدومشان را پربرکت تر از گذشته کند.
2⃣ - مدیریت غیر انقلابی، غربگدا و اشرافی که:
🔺 اختلاس میکنند
🔺 بالاترین هنرشان تولید پراید با ۱۰۰ عیب است
🔺 رانتخواری میکنند
🔺 حقوقهای نجومی میگیرند
🔺 اقتصاد را به گند میکشند.
🔺 فرزندانشان را به خارج میفرستند.
🔺 و ...
🔥 خدا لعنتشان کند و عذابشان را زیادتر کند که
⏮ باورهای مردم را نابود کردند
⏮ ایمان مردم را مخدوش کردند
⏮ اعتقادات مردم را ضایع کردند
⏮ مردم را مأیوس و ناامید کردند
⏮ اعتماد مردم را از بین بردند
⏮ و ...
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
👉 @
هدایت شده از محمود معلمی
۲۰۰ دانشمند ایرانی در سطح دانشمندان برتر جهان
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹بیش از ۲۰۰ دانشمند ایرانی در سطح دانشمندان برتر جهان هستند و این نشان از شکوفایی استعداد ملی کشور در پرتوی انقلاب اسلامی دارد.
🔹امروز ۱۸ دانشگاه کشورمان در ردههای بالای جهانی هستند.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از محمود معلمی
چرا رهبری اصرار دارند دولت بماند؟!
بعد از سخنان رهبر معظم انقلاب در جلسه با خبرگان شبهه ای مطرح شده است که "چرا ایشان اصرار دارند دولت بماند؟ چرا حمایت می کنند و تاکید دارند که با همین دولت باید از مشکلات بیرون آمد؟"
محکمات سبک مدیریتی رهبری
اولین مساله اینست که رهبری انقلاب 2 اصل کلیدی را در هر برهه تاریخی و تحت هر شرایطی به عنوان محکمات اداره کشور مدنظر دارند. اول اصل مردم سالاری است تا حرمت رای مردم حفظ شود. دوم اینکه هیچ امری خارج از ساختارهای قانونی کشور اجرا نشود. چنانچه در همین جلسه نیز تاکید دارند، کار جهادی نیز درون همین دولت باید باشد و نهاد موازی در کنار دولت نیز نباید تشکیل شود.
2 پرسش مجدد
اما ممکن است سوال شود که امروز مردم از رای شان پشیمان شدند و یا اینکه رای مجلس به عدم کفایت رئیس جمهور نیز خارج از قانون نیست و اصلاح از طریق همین ساختار های موجود است.
پرسش اول یک اشکال برآوردی دارد. سوال اینست که از کجا متوجه شدیم که اکثریت مردم از رای شان پشیمان شدند؟ آیا ملاک متقنی وجود دارد؟ با این مکانیزم بعد از هر انتخاباتی یک نفر ممکن است مدعی شود که مردم از رای شان برگشتند. آیا باید تمکین کرد؟ بله مردم اعتراض دارند، اما بدین معناست که پشیمانند؟ با کدام حجت؟ کدام ارزیابی قابل اعتماد؟
و اما سوال دوم؛ بله مجلس حق قانونی دارد دولت را با طرح عدم کفایت کنار بگذارد. اما باید دید این تصمیم چه میزان در بهبود شرایط موثر است؟ ببینیم تدبیر رهبری چیست.
تصویر متفاوت رهبری از صف بندی دشمن
رهبرانقلاب در سخنان شان یک نکته بسیار کلیدی را گوشزد کردند و آن اینکه امروز درگیر دو جنگیم. یکی جنگ اقتصادی و دومی جنگ رسانه ای، که خیلی اوقات از آن غفلت داریم. سپس تعبیرشان اینست که جنگ رسانه ای زمینه ساز تاثیر جنگ اقتصادی است.
مهمترین اثر بی اعتنایی به این جنگ رسانه ای چیست؟
همین که بخش قابل توجهی از جامعه، کشور را در شرایط بحرانی می دانند و حال آنکه رهبری معتقدند بحران نیست.
جامعه تحلیلش را از رسانه ها و شبکه های اجتماعی می گیرد که صدق و کذب آن درآمیخته و بیان مشکلات با بزرگنمایی های پریشان ساز همراه است.
احساس بحران؛ اثر جنگ رسانه ای
اما رهبرانقلاب معتقدند، احساس بحران، ناشی از جنگ رسانه ایست نه جنگ اقتصادی.
پس همزمان باید با تدابیر اقتصادی برای جنگ رسانه ای نیز تمهید کرد و یا حداقل پازل عملیات دشمن را در این جنگ تکمیل نکرد.
ما در شرایط بحرانی قرار نداریم، اما آنچه بیش از هر چیز کشور را بحرانی تصویر می سازد، جنگ رسانه ای دشمن است که مشکلات اقتصادی را چندین برابر موثرتر کرده است .
اثر جنگ رسانه ای بر جنگ اقتصادی
امروز دشمن اصلی کشور ناامیدی و احساس بن بست است که این احساس را جنگ رسانه ای فراهم می سازد. جامعه ای که "احساس" نااطمینانی نسبت به آینده دارد، همواره نگران است و حتا به تصمیمات حاکمیت نیز بی اعتماد است.
به تعبیری بهترین دولت هم در شرایط بدبینی و بی اطمینانی و ناامیدی، نزد مردم بی اعتبارست و تصمیماتش در بالاترین سطح کارشناسی موثر نخواهد بود.
شرط اول در توفیق تصمیمات حاکمیت، اعتماد مردمست.
آنچه اعتمادسوزست، عدم پیش بینی آینده است که ناشی از ترس و ناامیدی است. چنین سرمایه اجتماعی متزلزلی، برای هر دولتی با هر سطحی از کارآمدی و کارشناسی توفیق نخواهد گذاشت.
ماجرای پیشنهاد احمدی نژاد
با این مقدمه، تغییر دولت، تکمیل این پازل روانی در جنگ رسانه ای است تا ترس از آینده و تشتت و هراس چندین برابر شود. برای همین بود وقتی آقای احمدی نژاد گفت که این دولت باید کنار رود، رهبری فرمودند: "این حرف عمل در چارچوب نقشه دشمن است"
کنار گذاشتن دولت به بهانه جنگ اقتصادی، بالاآوردن دستها در جنگ رسانه ایست و برنامه دشمن در بهم زدن آرامش روانی جامعه را محقق می سازد تا جنگ اقتصادی موثرتر افتد.
تدبیر رهبری
تدبیر رهبری برای عبور از مشکلات اقتصادی، همزمان شکست عملیات دشمن در جنگ رسانه ایست تا تصمیمات اصلاح گرایانه موثر افتاد. آرامش و سکینه اجتماعی ایجاد شود و مردم اعتماد کنند، خواهیم دید که با همین دولت نیز می توان در جنگ اقتصادی توفیق داشت.
منبع: فارس
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از محمود معلمی
🌹🌳دفاع مردم پایه :👇
مهمترين راه برونرفت از وضعيت فعلي اقتصادي چيست؟
کشور در شرايط جنگ ترکيبي قرار دارد. دشمن اکنون بر اقتصاد تمرکز کرده است. براي جامعه و ملت ما اول بايد اين جنگ اقتصادي فهم شود و قواي مقننه، مجريه و قضائيه بايد در رويکردها، جهتگيريها و اقداماتشان اين باور را داشته باشند که در جنگ اقتصادي قرار داريم. دشمن بنا را بر فشار گذاشته و ما بايد ببينيم چطور ميشود فشارها را خنثي کرد. به طور حتم راه خنثي کردن، تغيير نگاه دشمن براي برداشتن فشارها نيست؛ بلکه بايد به ظرفيتهايي که در داخل کشور داريم توجه کنيم. اما يکي از نکات مهم اين است که مردم ما نسبت به اين وضعيت آگاهي پيدا کنند، وقتي کشوري مورد هجوم قرار ميگيرد، راه پيروزياش اين است که مردمش، خودشان را در مقابله و دفاع سهيم بدانند، آنچه در جنگ نظامي هشت ساله داشتيم، دفاع مردمپايه بود، حضرت امام(ره) مردم را در جنگ سهيم کردند و يک دفاع مردمپايه شکل گرفت و کمکهاي مردمي بر پايه بسيج سهم بالايي در جنگ و در تبديل شدن آن به دفاع مقدس داشت. امروز به نظر ميرسد هنوز نتوانستهايم مردم را نسبت به جنگ اقتصادي و اينکه چگونه ميتوانند براي برونرفت از اين جنگ نقشآفريني کنند، آگاه کنيم؛ اما به هرحال در جامعه لايهها و اقشار مختلفي وجود دارد، دولت به طور حتم بايد به اقشار آسيبپذير توجه بيشتر داشته باشد، توليد را بيشتر و اقتصاد مقاومتي را پيادهسازي کند که امروز ضرورتش بيشتر از گذشته است. دشمن به دنبال اين است که مشکلات قشر آسيبپذير جامعه را بيشتر کند. پس يکي از راههاي کاهش آسيبها اين است که نگذاريم کارخانهها و صنايعي که کارگران فعال دارند دچار رکود شوند؛ لذا بايد واردات را کنترل کرد و مبارزه با قاچاق و مفاسد اقتصادي را به طور جدي دنبال کرد؛ چرا که کشور ما براي برونرفت از اين وضعيت ظرفيتهاي بالايي دارد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📂 #تیتر_اول
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان:
«همین که هست»! پاسخ مطالبات اقتصادی مردم نیست
http://kayhan.ir/fa/news/141881
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از شاخص
کری:ترامپ به دنبال تغییر حکومت ایران است
وزیر خارجه اسبق آمریکا در مصاحبه با پی بی اس:
🔹من فکرمیکنم که دولت ترامپ به طور اساسی به استراتژی تغییر نظام ایران دست یافتهاند.اما در عین حال فکر میکنم که آنها به تصمیم خطرناکی رسیدهاند که برای منافع ملی ما فوقالعاده خطرناک است.
🔹من از شما میپرسم، چه کشورهایی الان با ما هستند(در ارتباط با برجام)؟ چند تا کشور در خاورمیانه که از ایران متنفر هستند و تمرکزشان روی ایران است، همین.
🔹اما کشورهایی که در مذاکرات بودند؛ چین، فرانسه، انگلیس، روسیه و آلمان همهشان از توافق هستهای حمایت میکنند، و تلاش میکنند توافق را حفظ کنند. ترامپ با خروج از توافق متحدان ما را رها کرد، در واقع آنها را خشمگین کرد.
🔹ترامپ کاری کرد که نشستن مقامهای ایرانی پشت میز مذاکره با آمریکا بسیار بسیار سخت شود زیرا مخالفان مذاکره با آمریکا اکنون دست برتر را در اوضاع سیاسی ایران در اختیار دارند.
fna.ir/bogbfn
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
هدایت شده از شاخص
🔴خوانساری: ۷ میلیون تن کالا در بنادر کشور رسوب کرده/تصمیم دریافت مابهالتفاوت نرخ ارز جوانمردانه نبود
♦️رئیس اتاق بازرگانی:۱۳۹ هزار کانتینر در بنادر کشور رسوب کرده که شامل ۷ میلیون تن کالاست که از این میزان ۲.۵ میلیون تن آن کالای اساسی است.
♦️در سال جاری 22 فروردین ماه تا 22 مرداد بیش از 33 بخشنامه از سوی دولت در ارتباط با مسائل ارزی صادر شده که به تبع آن نیز گمرک مجبور به صدور دستورالعملهای جدیدی شده که تعداد آن در حدود 160 دستورالعمل است.
♦️تولیدکنندگان و تجار در سردرگمی خاصی به سر میبرند و عدم قطعیت و بیاعتمادی در میان آنها نسبت به تصمیمات دولت ایجاد شده است.
♦️هفته گذشته بیش از 200 فعال اقتصادی به اتاق بازرگانی تهران مراجعه و اعتراض داشتند که با بخشنامه 16 مرداد بانک مرکزی پرداخت مابهالتفاوت نرخ ارز را برای واردکنندگان تکلیف کرده در حالیکه همین امر عامل بروز مشکلاتی جدی شده است.
♦️تعدادی از اقلامی که هم اینک در گمرک باقی مانده است از سال گذشته ثبت سفارش شدهاند و در سال جاری به دلیل اینکه بخشی از آنها وارداتشان ممنوع شده اجاره ترخیص نمییابند.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
هدایت شده از اخبار تهران20:20
♦️رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: توطئهافکنی دشمنان ادامه یابد، نیروهای مسلح ایران ساکت نمینشینند
🔹ما صبر میکنیم، اتمام حجت میکنیم، پیغام و تذکر هم میدهیم؛ اما اگر توطئهها ادامه پیدا کند، چارهای جز برخورد نیست.
🔹پیش از عملیات موشکی بارها به مسئولان کردستان عراق تذکر داده بودیم.
🔹مسئولان کردستان عراق و حزب منحله دموکرات کردستان در سال ۷۵ تعهد کتبی داده بودند که در ایران عملیات انجام ندهند اما از سال گذشته به تحریک آمریکا این عهد را شکستند که این اتفاق برای ما قابل تامل نبود و از این رو چندین بار به آنها تذکر داده بودیم.
🔹اگر این اتفاقات ناامنساز ادامه پیدا کند، اتفاقی که برای فرماندهان آنها افتاد دوباره رخ خواهد داد و ملت ایران حق دفاع را برای خود محفوظ میدارد.
✅ @Bisto30_IRIB
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔻چه نکاتی را به مخاطبین ارائه کنیم؟
✅ ۷ محور مهم
🔻درس های عاشورا برای امروز
1⃣ چرا عاشورا به وجود آمد؟
الف. نقش خواص بی بصیرت در حادثه عاشورا
ب. نقش کم بصیرت ها؛ مانند عبدالله جعفر، محمد ابن حنفیه، ابن عباس.
ج. نقش مال حرام در حادثه عاشورا: (اختلاس گران بیت المال، پول های اهدایی از سوی عثمان و معاویه و حقوق های نجومی
د. نقش دنیا طلبان در حادثه عاشورا؛ عبیدالله حر جعفی، عبدالله زبیر، عمر سعد، شمر، انس، سعد ابی وقاص و اصحاب شورا.
ه. نقش خواص با بصیرت در عاشورا؛ اهل بیت مانند ابالفضل و برادرانش، علی اکبر و قاسم_ اصحاب مانند حبیب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه و ... .
ز. نقش زنان در عاشورا: زینب کبری سلام الله علیها و ام کلثوم، ام وهب و ... .
2⃣ عاشورا و درس دشمن شناسی:
الف. ضرورت شناخت نقشه راه دشمن و مقابله با آن: امام حسین (ع) به خوبی نقشه دشمن را شناخت که به دنبال چیست و در برابرش چه باید کرد.
ب. نقشه دشمن براندازی اسلام و توحید بود، تغییر ارزش های جامعه، عادی سازی گناه، حاکمیت طاغوت و ارثی شدن آن در خاندان بنی امیه
ج. غفلت مردم از ارزش های اسلامی، بی تفاوتی مردم نسبت به حق و باطل.
3⃣ عاشورا و درس توحید و ایمان به خدا:
الف. در تمامی سخنان امام حسین ع از مدینه تا کربلا و تا لحظه شهادت، عشق به خدا و توحید در لحظه لحظه های زندگی حضرت و سخنان و بیانات ایشان موج می زند. ذره ای غیر خدا و عشق به دنیا و پست و مقام در فرایند مبارزه دیده نمی شود.
ب. در بیانات یاران آن حضرت اعم از اهل بیت و اصحاب نیز تابلوهای مبارزه برای توحید به خوبی مشهود است.
4⃣ عاشورا و درس استقامت و پایداری:
الف. دست رد بر سینه پیشنهاد مذاکره و سازش
ب. تفاوت دوران امام حسن ع با دوران امام حسین (ع) در پذیرش مذاکره و صلح
5⃣ عاشورا و درس ایثار و گذشت
6⃣ عاشورا و درس ولایت پذیری
الف. ولایت پذیری ابالفضل و اهل بیت
ب. ولایت پذیری اصحاب
7⃣ عاشورا و درس بندگی خدا و نمازهای عاشقانه
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
👈👈شبکه ماهوارهاي و همچنين در شبکههاي اجتماعي در فضاي مجازي سپاه متهم است که پولهاي ملت ايران را در کشورهايي چون سوريه و عراق هزينه ميکند و اگر اين پولها در ايران هزينه ميشد، اکنون ملت ايران چنين مشکلات اقتصادي را نداشت، پاسخ چيست؟
✍✍اين نوع تبليغات که در حجم وسيع در حال انجام است يک دروغ بزرگ بيش نيست. آنان اين دروغ بزرگ را ميگويند و به شکلهاي مختلف آن را تکرار ميکنند، تا شايد بتوانند نظام اسلامي را تحت فشار افکار عمومي در داخل ايران، وادار به عقب نشيني از سياستهاي منطقه اياش کنند.
همه مي دانند که تروريسم در منطقه دست پرورده آمريکايي ها و متحدين آنان از قبيل صهيونيستها و سعوديها است آنان از طريق جنگ نيابتي به دنبال شکست مقاومت و مقابله با جمهوري اسلامي بودند که ناکام ماندند. براي اثبات دروغ بودن اين حرف ها، توجه به نکات زير کفايت ميکند:
الف) حضور ايران به صورت مستشاري در عراق و سوريه از طريق سپاه، با هدف تامين منافع ملي و در صدر اين منافع امنيت ملي ايران انجام گرفت. اگر اين حضور در سالهاي اخير نبود، اکنون چه بسا شهرهايي از ايران به مراتب ويرانتر از شهرهاي سوريه و عراق شده بود و از اين امنيت مطلوب هم خبري نبود.
ب) ايران هيچ پولي در عراق که کشوري داراي درآمد نفتي است، خرج نکرده و دولت عراق تامين کننده تمامي هزينههاي برقراري امنيت در کشور بوده است.
ج) حجم هزينههاي ايران در منطقه براي تامين امنيت ملي و مقابله با توطئه هاي دشمنان يک رقم بسيار ناچيز است. اگر بخواهيم اين رقم ناچيز را تصور کنيم کافي است به دو عدد توجه شود آقاي ترامپ با صراحت گفت: آمريکا طي 17 سال گذشته (از سال 1380 تا 1397) هفت هزار ميليارد دلار در جنگهاي خاورميانه هزينه کرده و به هيچ چيزي دست نيافته است.
طبق آمار رسمي دولت ايران، درآمد ارزي جمهوري اسلامي در اين سالها حدود 1250 ميليارد دلار بوده است. به عبارتي درآمد کل دولت ايران در 17 سال، حدود يک ششم پولي بوده که آمريکاييها در اين منطقه براي سلطه بر ملت ما هزينه کردهاند. از اين رقم معمولاً ساليانه کمتر از چهاردرصد به بودجه دفاعي کشور اختصاص يافته است و از اين بودجه دفاعي، رقم ناچيزي به تامين امنيت در منطقه تعلق گرفته است با يک حساب سرانگشتي ميتوان گفت، در برابر هر چند صد دلاري که آمريکايي ها در اين منطقه خرج کردند تا ايران را نابود سازند، جمهوري اسلامي يک دلار هزينه کرده و دشمن را ناکام نموده است.