eitaa logo
روشنی راه 🌙
192 دنبال‌کننده
18.5هزار عکس
9.1هزار ویدیو
298 فایل
🌠 بیانات رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای: «امروز هیچ‏کس نمی‏تواند انکار کند که فوری‏ ترین هدف دشمنان جمهوری اسلامی، تسخیر پایگاه ‏های فرهنگی در کشور است.» 🌷کپی مطالب(با نام کانال خودتان) با ذکر صلوات بر شهدا حلال است 🌷 https://t.me/roshanirah
مشاهده در ایتا
دانلود
مسابقه غدیر سوال سیزدهم دوستان عزیز با توجه به پوستر بالا ☝️به سوال پاسخ بدهید. تا ساعت 14 امروز ,فرصت دارید فقط و فقط پاسخ سوال سیزدهم را برای ما ارسال نمایید.⏳ همراه پاسخها حتما نام و نام خانوادگی ذکر شود.💡پاسخهای بدون نام پذیرفته نمی شوند.❌ فقط اعضای کانال می توانند در مسابقه شرکت کنند.😊 سوال سیزدهم : جمله ی روبرو از چه کسی است و درباره ی کیست؟ آن را ترجمه کنید.” لایحبک الا المومن و لا یبغضک الا منافق “ @roshanirahza
بعد از عهدی که در غدیر با پیامبرمان بستیم ساعتم را به وقت آمدنت کوک کرده‌ام. اینکه دیدارمان کی و کجا رقم بخورد را به دست روزگار سپرد اما دل اسیر توست، هرجا بروی، هرکجا که باشی، سوی تو کشان‌کشان می‌آید. از کنار همان برکه‌ی خم تا همین امروز.
👌 پیامبر خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله در بخشی از خطابه غدیر فرمودند: مَرْحومٌ مَنْ تَبِعَهُ وَ صَدَّقَهُ، فَقَدْ غَفَرَاللَّهُ لَهُ وَ لِمَنْ سَمِعَ مِنْهُ وَ أَطاعَ لَهُ پیرو و باورکننده او (علی بن ابیطالب علیه السلام) مورد رحمت خدا قرار دارد. هر آینه خداوند، او و شنوایان سخن او را و هرکه سخنش را بشنود و اطاعت کند، آمرزیده است. 🖼 با تغییر عکس پروفایل خود به عکس فوق☝️، پیام رسان غدیر، در فضای مجازی باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 🔴 شماره 1⃣ 🌸🍃 ✨امام رضا علیه السلام فرمودند: تبلیغ غدیر واجب است. کسی که عیدغدیر را گرامی بدارد، خداوند خطاهای کوچک و بزرگ او را می بخشد و اگر از دنیا برود ، در زمره‌ی شهدا خواهد بود.✨ (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚نام کتاب:کتاب بعد از خورشید ✏️نویسنده:محمد حسین فکور 📇ناشر:ستاد احیای ایام ولایت و امامت (غدیریه) ————————— 📖بخشی ازکتاب: ناگهان نگاه پرستو به برکه افتاد. با خوشحالی جستی زد و به سراغ برکه رفت و یک دل سیرآب نوشید...غدیر خم...ما تو را خیلی دوست داریم.تو مهربان ترین برکه ی دنیا هستی.پیراهن تو پر از عطر پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و حضرت علی علیه السلام است. پرستو طاقت نیاورد و سرانجام از برکه پرسید: چرا آدم ها با تو مهربان هستند.چرا دوستت دارند. مگر برای تو چه اتفاقی افتاده؟! برکه یا همان غدیر خم لب هایش را به خنده ی تازه ای باز کرد و گفت: من، یک برکه ی تنها بودم. فقط این چند تا نخل همسایه ام بودند. هیچ کس اسم من را نمی دانست. روزهای زیادی منتظر می ماندم تا شاید رهگذری خسته از راه برسد. دست در آب زلالم کند و به همراه شتر یا اسبش، کمی از آن بنوشد. اما هیچ کس با من حرف نمی زد و پیشم نمی ماند.من غدیر خُمِ غریب و غمگین بودم.اما یک روز مسلمانان که از سفر حج بازمی گشتند،به دستور حضرت محمد صلی الله علیه و آله در کنار من جمع شدند. آن ها خیلی زیاد بودند. بیش تر از صد هزار نفر.
✍️امام علی(ع): هر که تلاش کند، به آنچه می خواهد می رسد 📚غررالحکم ۴:۴۹۴