🚨فوری
🛑علی باقری مذاکرهکننده ارشد ایران، پایان مذاکرات را به تهران اعلام کرد.. باید منتظر اعلام رسمی توافق بود.
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
#برجام
#مذاکرات
@roshhangarii
⭕️⁉️ «دشمنشناسی» یا «دشمنیشناسی» ؟!
◻️🔸دو مفهوم «دشمنشناسی» و «دشمنیشناسی» را باید از هم تفکیک کرد.
دشمنشناسی ناظر به شناخت خود دشمن است و دشمنیشناسی ناظر به شناخت اقدامات آن.
◇مشکل عموم ما در «دشمن» شناسی نیست؛ کما اینکه اکثرا در خباثت رژیمهایی چون آمریکا، اسرائیل، عربستان و انگلیس و سازمان منافقین و جریانهای تجزیهطلب شکی نداریم؛ گرچه بعضا نیز با رأی به چهرههایی که رسانه حکومتی انگلیس مروج آنان بوده نشان دادهایم گاهی چقدر در بدیهیات هم آسیب پذیریم.
◇گرفتاری اصلی ما در «دشمنی» شناسی است؛ توطئههایی که باید با آن مقابله کنیم اما اساسا ماهیت و موقعیت آن را نمیدانیم که بخواهیم آن را رهگیری و خنثی نماییم.
◇ در بحث دشمنیشناسی، عموماً در بهترین حالت میتوانیم آن را پس از وقوع و تحمل خسارت، تحلیل کنیم اما توان پیشبینی و به تبع آن پیشگیری را نداریم.
◇ پیامبر اسلام (ص) میفرمایند کید منافق را با رسوا کردن آن خنثی کنید.
وقتی کید نفاق را تبیین میکنید، اذهان را بیدار و هوشیار کردهاید و دیگر دشمن نمیتواند در گردوغبار فتنهها، آدرس غلط بدهد و به اهداف خود برسد.
◇ بگذارید یک قاعده طلایی را پیرامون دشمنیشناسی به شما بگویم: خودتان را بگذارید جای دشمنی که دستش از هر لحاظ باز است؛ آنگاه با روش علمی ترسیم و شبیهسازی کنید که اگر جای طرف مقابل بودید، با چه ابزارهایی و چگونه به کشور هدف لطمه میزدید؛ و بدانید که به هرچه برسید، با چندین برابر خباثت و خسارت بیشتر، سازمانهای امنیتی عریض و طویل دشمنان میتوانند انجام دهند و انجام هم دادهاند.
◇ یک اختلال محاسباتی در جبهه انقلاب وجود دارد مبنیبر «جلونزدن از رهبری».
جلونزدن را عمداً یا سهواً بد ترجمه کردهایم.
همانطور که در جنگ سخت، بخشی از سپاهیان را طلایهداران آن تشکیل میدهند، در جنگ نرم هم باید ما پیشگام و خطشکن باشیم.
اما متاسفانه از سر غفلت یا تغافل، عافیتطلبی خود را «پیروی» از ولایت جا زدهایم و رهبر انقلاب را سپر بلا کردهایم و در بهترین حالت با یک «احسنت» آنچه ایشان بگویند را فقط تأیید میکنیم بیآنکه حتی برای تحقق آن تلاشی نماییم!
◇ یکی از حوزههای اصلی جنگ ترکیبیِ تمام عیاری که علیه انقلاب اسلامی جریان دارد، حوزه «ادراک» است که «جهاد تبیین» راه مقابله با آن است.
🔸در این جهاد باید به «سپر» و «شمشیر» مجهز بود.
🔸سپرِ «سواد رسانه» برای آنکه خودمان گرفتار اخبار و تحلیلهای غلط نشویم؛ و شمشیر «معارف اسلام و انقلاب» به جهت اینکه بتوانیم امواج تخریب و تحریف را خنثی و حقیقت را منتشر کنیم.
📝احمد قدیری آبیانه
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
❓❓ریشه و عوامل اختلاف ودرگیری روسیه و اوکراین چه بود ؟
❗️ساده لوحی و فریب ریس جمهور اکراین و اعتماد به غرب علت اصلی جنگ
و از طرف دیگر روسیه نزدیک شدن ناتو به مرزهایش را تحمل نمی کرد. طبق توافق ناتو نباید به مرزهای روسیه نزدیک شود که شد وجنگ شروع شد.
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
🔺🔻به گفته سفیر جمهوری اسلامی ایران در اوکراین، تعداد قابل توجهی از ایرانیهای مقیم اوکراین به دلیل اینکه پاسپورت اوکراینی دارند و دولت اوکراین فراخوان سربازی داده است، امکان خارج شدن از خاک اوکراین را ندارند!
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
🛑 دغدغه های آمریکا که باعث حضورش در درگیری اوکراین شد
⚠️موضوع اوکراین نمیتواند کمکی به آمریکا کند
📝 فواد ایزدی، کارشناس مسائل آمریکا
🔹در خصوص علل بحرانسازی آمریکا در اوکراین، نامزدهایی که طرفدار آمریکا بودند در اوکراین رای نمیآوردند و چون حدود 30 درصد از جمعیت اوکراین روس تبار هستند افرادی به صورت سنتی در اوکراین برنده انتخابات میشدند که صد در صد و یا 70 تا 80 درصد علاقمند به گسترش به روابط با روسیه بودند و به همین دلیل آمریکاییها سال 2014 در اوکراین انقلاب مخملی کردند.
🔹آمریکاییها علاقمند به فشار بر روسیه هستند و نمیتواند به راحتی بهانهای برای این امر پیدا کنند، به طور مثال برای اعمال فشار بر ایران مسائل هستهای را مطرح کردند اما روسیه یکی از کشورهای اصلی هستهای دنیا است و نمیتوانند از این طریق تحت فشار بگذارند و یا با تهدید روسیه را به شورای امنیت بردن نمیتوانند کاری از پیش ببرند چرا که روسیه در شورای امنیت حق وتو دارد.
🔹در نهایت ایالات متحده، اوکراین را محلی برای فشار بر روسیه انتخاب کرد، پس داستان کودتا طراحی آمریکاییها بود. با اینکه بعد از کودتا دو توافق منسک 1 و 2 برای حل شدن مسائل روس تبارهای شرق اوکراین امضا شد اما باز هم آمریکا اجازه حل این موضوع را به اوکراین نداد.
🔹ایالات متحده چهار دغدغه اصلی داشتند
1️⃣ دغدغه اول آنها فشار روی روسیه بود
2️⃣ دغدغه دوم اقتصادی است؛ آمریکاییها سالها مخالف خط لوله نورد استریم 2 بودند و هستند و خودشان را در حوزه انرژی رقیب میدانند و به اروپاییها میگویند که شما نباید از روسیه گاز بخرید و ما و هم پیمانهایمان گاز را تامین میکنیم.
3️⃣ (در خصوص دغدغه سیاسی ایالات متحده) جایگاه آمریکا در اروپا زیر سوال بود و روند افول آمریکا را اروپاییها متوجه بودند به نوعی با این اتفاقات اخیر آمریکاییها سعی میکنند جایگاه خود را به عنوان برادر بزرگتر اروپا برگردانند، همچنین در حوزه نظامی ناتو زیر سوال بود و قائله اوکراین به ناتو کمک کرد که برای خود شخصیتی پیدا کند.
4️⃣ دغدغه بعدی مسئله داخلی آمریکا بود؛ فرار آمریکاییها از افغانستان آبروریزی بزرگی برای بایدن بود و او نیاز داشت به موفقیتی در حوزه سیاست خارجی داشت. این دغدغههای آمریکا دلیلش برای حضور در درگیری اوکراین بود و قطعا در دراز مدت آمریکاییها ضرر میکنند چون این امر باعث اتحاد رقبایشان، چین و روسیه خواهد شد و اگر چه این موضوع در کوتاه مدت شاید منافعی برای ایالات متحده داشته باشد اما در بلندمدت هم موضوع اوکراین نمیتواند کمکی به آمریکا کند./ برنا
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
🔺زلنسکی: سقوط اوکراین سقوط اروپا است
رئیسجمهور اوکراین
بار دیگر خواستار حمایت اروپا از کییف هستیم و اگر ما سقوط کنیم، شما هم سقوط خواهید کرد.
نمیتوانم درک کنم که چرا متحدان ما تصمیمی برای بستن حریم هوایی اوکراین نگرفتند.
امروز ناتو به بمباران بیشتر شهرها و روستاهای
اوکراین چراغ سبز نشان داد و از ایجاد منطقه پرواز ممنوع خودداری کرد.
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
❌«رحمانی فضلی» وزیر کشور دولت روحانی ویلای ۱۸۰۰ متری خود در نیاوران را تخلیه نمیکند!
خبرنگار ایرنا گفت این ویلا در منطقه نیاوران با وسعت ۱۸۰۳ متر و اعیان ۶۸۴ متر است.
معاونت حقوقی ریاست جمهوری پیگیر تخلیه این ویلا است. در بخشی از این نامه آمده که رحمانی فضلی نه تنها هیچگونه اجارهای برای سکونت در ملک مذکور پرداخت نکرده، بلکه هزینههای سنگین نگهداری این ملک نیز از بیتالمال پرداخت شده است.
در این نامه تاکید شده که ضمن بررسی چگونگی واگذاری این ملک به وزیر کشور سابق، اقدامات قانونی برای رفع تصرف از ملک مذکور که مصداق تبعیض ناروا است، انجام شود.
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃 اربابم تولدت مبارک🍃🌸
🌺 سالروز ولادت امام حسین علیهالسلام و روز پاسدار بر همگان تبریک و تهنیت باد.
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
#میلاد_امام_حسین_ع
@roshhangarii
📝🔰📝 بیانیه مشترک آژانس و سازمان انرژی اتمی ایران
⚪️ محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی بیانیهای مشترک صادر کردند.
◻️معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران (سازمان) و مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی (آژانس) جهت شفافسازی درخصوص مسائل مطرح شده در سند GOV/2021/52 به تاریخ ۲۶ آبان۱۴۰۰ (۱۷ نوامبر ۲۰۲۱) بر روی بیانیه مشترک زیر به توافق رسیدند.
⚪️ سازمان و آژانس با هدف حل و فصل موضوعات توافق کردند، در ادامه همکاری خود همانطوری که در بیانیه مشترک مورخ ۵ شهریور ۱۳۹۹ (۲۶ اوت ۲۰۲۰)بیان شده است، همکاریها و گفتگوهای بین خود را سرعت بخشیده و تقویت نمایند.
◻️ در این زمینه، سازمان و آژانس درخصوص موارد زیر توافق کردند:
۱- سازمان حداکثر تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۰( ۲۰مارس ۲۰۲۲ )توضیحات کتبی مرتبط با آن دسته از سوالات مطرح شده توسط آژانس در خصوص موضوعات مربوط به سه مکان که ایران به آنها نپرداخته است را به همراه اسناد پشتیبان مربوطه به آژانس ارائه خواهد کرد.
۲- ظرف دو هفته پس از دریافت توضیحات کتبیِ سازمان و اسناد پشتیبان مرتبط با آن، آژانس این اطلاعات را مرور کرده و هر سئوالی در مورد این اطلاعات دریافت شده را به سازمان ارائه مینماید.
۳- ظرف یک هفته پس از ارائه اطلاعات به سازمان توسط آژانس در خصوص هر سئوال دیگر در مورد این اطلاعات، آژانس و سازمان برای بررسی سوالات در تهران تشکیل جلسه خواهند داد. برای هر مکان جلسات جداگانه ای برگزار خواهد شد.
۴- مدیرکل در نظر دارد با انجام فعالیتهای مندرج در بندهای ۱ تا ۳ بالا و به دنبال ارزیابی مربوطه توسط آژانس، نتیجهگیری خود را پیش از برگزاری شورای حکام در خرداد ۱۴۰۱( ژوئن ۲۰۲۲ )گزارش نماید./
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
🔰🔶روز پاسدار چه روزی است؟
❇️ هنگامیکه امام حسین(ع) دیده به جهان گشود، جبرئیل امین از سوی پروردگار متعال مأمور گردید تا همراه هزار فرشته، جهت تهنیت و شادباش گویی به نوزاد فاطمه زهرا سلامالله علیها، به زمین فرود آیند. خداوند هم در عوض شهادتش شفا را در تربت ایشان قرار دادند.
❇️ نامگذاری میلاد خجسته چنین امامی به نام روز پاسدار، موجب فخر سربازان سبزپوش وطن است؛ اما این نامگذاری که در سال ۱۳۵۸ توسط امام راحل انجام گرفت، برای پاسداران چند درس مهم دارد:
۱- عدالت: ازآنجاییکه امام حسین(ع) قیام خود را بر علیه جور و ستم یزید و معاویه قرار داد، پاسداران نیز علاوه بر اینکه خود باید موصوف به عدالت باشند تا بتوانند از عدالت پاسداری کنند؛ باید ذات پاسداری خود را نیز در دفاع از عدالت قرار دهند.
۲- بصیرت افزایی: یکی از اهداف مبارزاتی امام حسین(ع) مقابله با خفقان و وارونه نشان دادن مکتب نورانی پیامبر اعظم (ص) بود و برای این جهاد تبیین هزینههای زیادی اعم از شهادت و اسارت اعضای خانواده و فرزندان را پذیرا شدند. اکنون سپاه پاسداران در عرصههایی بسیار گستردهتر از دفاع مقدس در حال مبارزه سخت، نرم و هوشمند است تا هم از ساختار و هم از محتوای انقلاب اسلامی دفاع کند.
✅ نکته پایانی: در سالهای اخیر سپاه پاسداران در مقابل حجم گسترده آتش سلاحهای جنگی دشمنان بیرونی با تعقل و شجاعت جنگیده است و بازدارندگی از هرگونه حمله نظامی دشمنان به کشور نشان از اثرگذاری این اقدامات مقتدرانه دارد؛ اما دشمن با تحریف و وارونه نمایی به تاکتیکهایی شبیه معاویه در معرفی پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است تا حمایت مردمی را از آنان کاهش دهد؛ لذا تاکتیک سپاه و پاسداران برای مقابله با این هجمهها مبتنی بر حضور مؤثر در سه عرصه جهاد خصوصاً جهاد تبیین است و به لطف خداوند این راهبرد برکات زیادی داشته است.
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii