🇮🇷🍁
🍁
📢 اطلاعیه
💢 قابل توجه مخاطبین فرهیخته کانال تحلیلی- تبیینی معیار:
💠 نظر به اینکه بیش از ۳ ماه به انتخابات ریاست جمهوری زمان هست، و بر اساس نظر سنجی ها:
1️⃣گروهی با درصدی متفاوت همیشه پای نظام هستند و مشارکت قطعی در انتخابات دارند.
2️⃣ گروهی هم به دلایل مختلف قطعا شرکت نمی کنند.!
3️⃣ اما عده ای بدلیل برخی مشکلات اجتماعی و اقتصادی و... برای شرکت در انتخابات مردّد هستند.
🌀 به نظر شما چه اقداماتی را میتوانیم انجام دهیم تا "جمعیت مردّد" مصمم به شرکت در انتخابات حداکثری شوند؟
✅ شما عزیزان می توانید از طریق آی دی زیر پیشنهادات خودتان را طی 24 ساعت آینده ارسال فرمایید.
🔗 @y_meyar
🔸🌺🔹
#انتخابات1400
#روشنگری
🍁
🇮🇷🍁
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: فرماندهی واحد ؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
🔻 #بسیج به همان اندازه که مایه #امید_ملت، #انقلاب و نظام اسلامی است، چشم طمع جریانات سیاسی را نیز به خود جلب کرده و هستند افراد و گروههای سیاسی که با نزدیک شدن به بسیج قصد بهره گیری از این مجموعه عظیم در راستای منافع و اهداف خود را دارند.
🔹از این منظر باید گفت بسیج متعلق به هیچ جناح و گروهی نیست، بلکه متعلق به نظام اسلامی و تحت امر #ولیفقیه قرار دارد و بر اساس ترتیباتی که ایشان و قانون تعیین کردهاند، اداره میشود، لذا همه باید مراقب باشند که افراد و گروههای سیاسی، هرچند خوب و انقلابی، فرمانده بسیج نیستند.
🔺در فرماندهی واحد است که دلها به هم نزدیک شده و تفرقه کنار رفته و محکم و استوار در برابر دشمنان ملت، صفآرایی مقتدرانه صورت می گیرد، چنان که خداوند در سوره انفال آیه ۴۶ می فرماید:« وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ» (و همه پیرو فرمان خدا و رسول باشید و هرگز راه اختلاف و تنازع نپویید که در اثر تفرقه ترسناک و ضعیف شده و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد، بلکه همه باید یکدل، پایدار و صبور باشید، که خدا همیشه با صابران است
🍁
🇮🇷🍁
🔴 #شایعات_مشکوک| عادی سازی رابطه با شایعه‼️
🔻سخنگوی رئیس جمهور عراق:
🔹️برخی رسانه ها و کاربران رسانههای اجتماعی اظهاراتی ساختگی منسوب به رئیس جمهور را در مورد آمادگی عراق برای امضای توافق صلح با اسرائیل با هماهنگی فلسطینیها، منتشر کرده اند.
🔹️آنچه منتشر شده به هیچ وجه صحت ندارد و ساختگی است.
🔹️ از رسانه ها و کاربران می خواهیم تا در انتشار مطالب خود دقت لازم را به خرج دهند؛ اینگونه اخبار نادرست موجب اهانت و آشوب شده و اهداف آن مشکوک است.
#عراق
📲 نشست مجازی
🗳 انتخابات ۱۴۰۰
🔰 دولت آینده ، اقتصاد ایران ؛بیم ها و امیدها
👤 مدرس: دکتر علی کارگر کارشناس اقتصاد سیاسی ایران
🗓 زمان: پنج شنبه ۲۱ اسفندماه ساعت 20
🔻 لینک نشست:
🌐 http://savadrasane.ir/neshast
🔹 لینک را در مرورگر کروم وارد نموده، دکمه مهمان را انتخاب کرده، نام خود را نوشته و وارد کلاس شوید.
📲 نشست مجازی
🗳 انتخابات ۱۴۰۰؛ دولت آینده- اقتصاد ایران؛ بیم ها و امیدها
🔰بررسی راهبردهای اقتصاد سیاسی در انتخابات سال ۱۴۰۰
👤سخنران: دکتر علی کارگر کارشناس اقتصاد سیاسی
🗓 زمان: پنج شنبه 21 اسفندماه 99 ساعت ۲۰
🔻 لینک نشست:
🌐 http://savadrasane.ir/neshast
🔹 لینک را در مرورگر کروم وارد نموده، دکمه مهمان را انتخاب کرده، نام خود را نوشته و وارد کلاس شوید.
➖➖➖
🚩 مرکز فضای مجازی و معاونت سیاسی سپاه فجر استان فارس ( دبیرخانه طرح ثامن)
🆔 ble.im/nasrafars
🆔 eitaa.com/nasrafars
🆔 t.me/farsnasra
🆔 sapp.ir/nasrafars
🆔 instagram.com/savadrasane_ir
🆔 rubika.ir/savadrasane_ir
🔴 #تا_انتخابات| چند ملاحظه در مورد انتخابات ۱۴۰۰
1⃣ اين روزها نامهای مختلفی به عنوان نامزدهای احتمالی با آب و تاب فراوانی در رسانهای مختلف شنيده می شود. بايد توجه نمود که بخش عمدهای از اين اخبار، شايعات احتمالی و گمانهزنی هايی است که برای تحقق عينی آن بايد همچنان منتظر بود تا به زمان ثبت نام کانديداها نزديکتر شويم.
2⃣ برخی افراد احساس تکليف کرده و خود را آماده ورود به عرصه انتخابات می کنند در حالی که از چنين توانی برخوردار نيستند. خطاب به اين افراد بايد گفت که جايگاه رياست جمهوری جايگاه تجربه آموزی و آزمون و خطا آن هم در دهه پنجم انقلاب اسلامی نيست! لذا اگر در خود صلاحيت لازم برای چنين نقش آفرينی را نمی بينند، اعتماد به نفس کاذب را کنار گذاشته و اجازه دهند تا فضا برای نقش آفرينی و فعاليت شايستگان از اين ملت فراهم آيد.
3⃣ اگر از منظر جريانی به تکثر نامزدهای انتخاباتی توجه گردد، بايد گفت پيروز انتخابات، جريانی است که بتواند صحنه تکثر نامزدها را در اردوگاه سياسی خود کنترل کرده و آنان را متناسب با شرايط و مبتنب بر تقسيم کاری دقيق در صحنه نگه داشته و مبتنی بر برنامهای حساب شده يکی پس از ديگری پس از فعال سازی پايگاه رای و انتقال کامل رای آنان به سبد نامزد نهايی، از رقابتهای انتخاباتی خارج کند تا در نهايت نامزد نهايی با سنگينترين سبد رايی در ميدان رقابت سياسی باقی بماند. اما اگر چنين مديريتی در صحنه رقابت سياسی در اردوگاهی سياسی نباشد، حاصل تکثر موجود، تفرق و جدال درون گروهی بوده و حاصلی جز تضعيف برای اين جريان نخواهد داشت.
4⃣ ملاحظه ديگر توجه به اين حقيقت است که آنچه در نظام اسلامی محبوبيت و مقبوليت دارد، مسابقه برای خدمت است، نه رفابت برای منفعت و کسب قدرت! ؛ رهبر معظم انقلاب بارها در ديدار با فعالين سياسی کشور بر اين حقيقت تاکيد داشته اند. به عنوان نمونه در ديدار با کارگزاران نظام اسلامی می فرمايند: «انتخابات می تواند مايهی اتحاد باشد؛ میتواند تشجيع کنندهی به سرعت عمل و پيشرفت باشد؛ با رقابت مثبت. هر گروهی سعی کنند برای خدمتگزاری به اين ملت، سهم متناسب با خودشان را که لايق خودشان می دانند، به دست بياورند؛ هيچ اشکالی ندارد. اين رقابت مثبت به جامعه نشاط می بخشد، ما را زندهدل میکند، روح جوانی را بر جامعه ی ما حاکم میکند"
🖌 #مهدی_سعیدی
نتایج جالب نظرسنجیهای انتخاباتی
▪️لاریجانی و ظریف دارای بیشترین ظرفیت منفی | رئیسی واجد بالاترین ظرفیت مثبت
🔹برمبنای نظرسنجی کشوری یکی از مراکز معتبر نظرسنجی که اخیراً و در بهمن ماه انجام شده، بیش از ۴۸ درصد مردم از هماکنون گفتهاند که قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔹همچنین بیش از ۳۰ درصد مردم هم گفتهاند که یا تصمیمی نگرفتهاند (نزدیک ۲۰ درصد) و یا به احتمال زیاد یا کم در انتخابات ریاستجمهوری شرکت خواهند کرد.
🔹بدین ترتیب احتمال حضور مردم در انتخابات نسبت به ماههای پیش، یعنی آذر و پیش از آن به نحو مناسبی رشد داشته است.
🔹درباره اقبال به کاندیداهای احتمالی نیز یک مرکز معتبر نظرسنجی، نظرات مردم را اخذ کرده است.
🔹در این نظرسنجی از کسانی که گفته بودند قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند پرسیده شده است که احتمالاً به چه کسانی رأی میدهید و یا به چه کسانی اصلاً رأی نخواهید داد؟
🔹طبق نظرسنجی این ارگان، آقایان محمدجواد ظریف و علی لاریجانی دارای بالاتری ظرفیت منفی در بین ۱۳ نام درج شده در این فهرست هستند.
🔹۳۰.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی گفتهاند که اصلاً به آقای ظریف رأی نمیدهند و این عدد برای آقای علی لاریجانی ۳۰.۵ است.
🔹بعد از آقایان ظریف و علی لاریجانی، نام آقای محسن رضایی قرار دارد که ۲۶.۳ درصد از پرسششوندگان گفتهاند که «اصلاً» به او رأی نخواهند داد و بعد از او آقای محسن هاشمی با ۲۳.۳ درصد رأی منفی در رتبه چهارم قرار دارد.
🔹۸.۳ درصد مصاحبهشوندگان گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۳.۶ درصد گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به آقای لاریجانی رأی بدهند.
🔹اما در مقابل ۱۴.۲ درصد نیز گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۴ درصد نیز گفتهاند تا حدّی احتمال دارد که به آقای ظریف رأی بدهند.
🔹آقای رئیسی در این نظرسنجی غیر از آنکه کمترین ظرفیت منفی (۸.۱ درصد) را دارد، بیشترین ظرفیت مثبت را هم به خود اختصاص داده است.
🔹به نوعی که ۴۳.۴ درصد گفتهاند که حتماً به او رای میدهند و ۱۶.۱ درصد نیز گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به او رای بدهند؛ همچنین ۶.۷ درصد نیز گفتهاند که به احتمال کم به او رای خواهند داد.
🔹از این منظر آقای سیدحسن خمینی با ۲۹.۵ درصد افرادی که گفتهاند به احتمال زیاد به او رای خواهند داد در رتبه دوم است و پس از او آقای قالیباف با ۲۱.۵ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔹با این حال اگر دو گزینهی «زیاد» و «تاحدی» را جمع کنیم، آقای قالیباف با مجموع ۴۳.۱ درصد (۲۱.۵ زیاد و ۲۱.۶ تا حدی) از آقای سیدحسن خمینی با مجموع ۴۵.۱ درصد (۲۹.۵ درصد زیاد و ۱۵.۶ درصد تا حدی) فاصله کمی دارد.
🔹اگرچه نه آقای سیدحسن خمینی و نه آقای قالیباف هیچکدام فعلاً ادعایی درباره نامزدی انتخابات ندارند.
🔹در این نظرسنجی سعید محمد و علی نیکزاد با ۶۹.۳ درصد رتبه اول را در ناشناختهبودن نزد سوالشوندگان دارند. به این معنا که ۶۹.۳ درصد افراد گفتهاند که آنها را نمیشناسند.
🔹آقای قالیباف از این منظر شناختهشدهترین فرد از این لیست است (فقط ۷.۳ درصد گفتهاند که او را نمیشناسند) و پس از او آقای رئیسی با ۱۳.۸ درصد قرار دارد.
@jaarchi
🔴 توصیههایی برای طرفداران احمدی نژاد به قلم دکتر #یدالله_جوانی معاون سیاسی سپاه
🔻 رفتارهای رئیسجمهور سابق در ماههای اخیر نشان میدهد، او تصمیم گرفته است با پیادهسازی چندین سناریو، آمدنش به عرصه انتخابات ۱۴۰۰ را به یک مطالبه مردمی تبدیل کند. به حکم وظیفه در این نوشتار، چند نکته را برای طرفداران ایشان یادآور میشوم؛ امید آنکه با تأسی به سخن مولی علی(ع) که اولین ویژگی اهل بصیرت را تفکر، اندیشیدن و خردورزی (فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ) دانستند؛ این نکات مورد توجه و تأمل مخاطب نوشتار قرار گیرد
🔻طرفداران امروز احمدینژاد را میتوان به دو گروه اصلی تقسیم کرد:
1⃣ گروه اول از طرفداران احمدینژاد، تودههایی از مردم محروم و کم برخورداری هستند که در نگاه آنان، رئیسجمهور سابق فردی دلسوز و اهل خدمت به محرومان نقش بسته است. مشکلات اقتصادی و معیشتی ناشی از سوءمدیریتها و ناکارآمدیهای برخی از مسئولان اجرایی در سالهای اخیر، نگاه به کارآمدی دولت سابق را در نزد قشر یاد شده، پررنگتر کرده است.
🔹️ تصور این طرفداران آن است که تنها و تنها با تجدید ریاستجمهوری او میتوان مشکلات را حل کرد. سخن با این بخش از مردم آن است که تمام آن نشانگان نقش بسته بر اذهان به عنوان مصادیق کارآمدی در سراسر کشور، محصول کار و تلاش و مجاهدتهای شبانهروزی کسانی بود که با انگیزه خدمت در دولت او گردهم آمده بودند؛ ولی آنان هم اکنون، به دلیل حرکت وی در مسیر ناصواب، نه تنها از اطرافش پراکنده شدند، بلکه از منتقدان اصلی او هستند. بنابراین تصور تشکیل دولتی پرتلاش با رویکرد خدمت به محرومان، همانند دولت نهم، تصوری نادرست است؛ چرا که اساساً آن رویکرد معطوف به خدمت، به رویکرد معطوف به قدرت تغییر جهت پیدا کرده است
2⃣ گروه دوم از طرفداران ایشان، به اصطلاح آن لیدرهایی هستند که در تهران و شهرهای مختلف، حلقه اتصال بین احمدینژاد و آن گروه اول هستند. این افراد، هر یک با انگیزههایی خاص، در تکاپو برای به قدرت رساندن مجدد رئیسجمهور سابق هستند. عمده افراد گروه دوم را به لحاظ انگیزه، به دو دسته میتوان تقسیم کرد:
✅ الف: دسته اول کسانی هستند که تصور میکنند با به قدرت رسیدن مجدد احمدی نژاد در موقعیت ریاستجمهوری، آنان هم به پست و مقامی رسیده و دنیایشان تأمین میشود. سخن با این دسته از هواداران آن است که نه تنها از این تنور نانی برای آنان به عمل نمیآید؛ بلکه با رفتارهای ساختارشکنانه انجام گرفته تاکنون و همچنین رفتارهای مخرب پیشبینی ناپذیر در آینده از سوی احمدینژاد، سهم این افراد دقیقاً از دست رفتن همان چیزی است که تصور میکنند با به قدرت رسیدن او نصیبشان میشود!
✅ ب: اما دسته دوم از گروه دوم، کسانی هستند که بر این تصورند آقای احمدینژاد همچنان یک نیروی انقلابی، ولایی و پیروز خط امام و رهبری است و صادقانه میخواهد به اسلام، انقلاب، کشور، نظام، مردم و رهبری خدمت کند. این گروه که سخن اصلی در این نوشتار با آنان است، تصویر ذهنی از احمدینژاد امروز را، همان تصویر ذهنی سال ۱۳۸۴ میدانند. این گروه فکر می کنند تنها کسی که میتواند به رهبری عزیزمان برای حل مشکلات کشور کمک کرده، امور را اصلاح کند، احمدی نژاد است
🔹️ این گروه میگویند تمام مطالبی که به احمدینژاد و از جمله زاویه داشتن با رهبری حکیم انقلاب اسلامی نسبت میدهند، دروغ است و این دروغها و نسبتهای ناروا را کسانی ساخته و پرداختهاند که با تخریب و منحرف معرفی کردن او، قصد به قدرت رساندن و رئیسجمهور کردن فرد مورد نظر خودشان را داشتند! ؛ #صادقانه به این عزیزان میگویم، این استدلال به دور از واقعیت بوده و نادرستیاش، با تأمل در بسیاری از سخنان و مواضع سالهای اخیر آقای احمدینژاد (از نیمه دوم دولت ایشان تاکنون) آشکار میشود که شرح کامل آنها مثنوی هفتاد من کاغذ میشود، اما این عزیزان را به تأمل در سه نکته زیر فراخوانده، برای خود و دیگران از درگاه حضرت حق طلب هدایت میکنم:
1⃣ نکته اول: رهبر معظم انقلاب براساس شناختی که از افراد داشتند، طی نامهای به رئیسجمهور سابق، از ایشان خواستند معاون اولی اسفندیار رحیم مشایی را منتفی کند. ایشان اگرچه با اکراه این کار را کرد، اما از همان زمان هم با کنایهها به مخالفان مشایی، از جمله رهبری نقد داشت و عملاً در هیئت دولت هم اختیاراتی فراتر از معاون اولی به این یار غار خود داد و هم در سال ۱۳۹۲ برای به ریاستجمهوری رساندنش سنگ تمام گذاشت!
#احمدی_نژاد
#جوانی
انتخابات.m4a
3.78M
🇮🇷🍁
🍁
✅#صوتی
💠 موضوع: سپاه و انتخابات۱۴۰۰
🎙سردار یدالله جوانی _ معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸🌺🔹
🔻متاسفانه مطابق انتخابات گذشته برخی ها مدعی هستند که #سپاه و #بسیج از کاندیدای خاصی حمایت می کند‼️
🔹 سپاه طبق دکترین رفتار سیاسی سپاه و اسناد بالادستی، هرگز در انتخابات ورود مصداقی ندارد.
🔸سپاه حزب سیاسی نیست و رفتار سیاسی ندارد.
🔺مهمترین کاری که سپاه براساس چارچوب هاي قانونی انجام می دهد؛ دعوت مردم به حضور حداکثری در #انتخابات۱۴۰۰ است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
🍁
🇮🇷🍁
با ما همراه باشید با چهارشنبه های بصیرتی
سلسله نشست های بصیرتی انتخابات ۱۴۰۰
هفته اول: بررسی علت فراز و نشیب های دولت های قبل
🎙️سخنران: دکتر صفر پور
⏰زمان: چهارشنبه ۲۷ اسفند ماه ساعت۲۱
🖥️ برای ورود به جلسه بر روی لینک زیر
http://savadrasane.ir/nasralamerd
کلیک کرده در صفحه باز شده بر روی دکمه شرکت در جلسه مجازی کلیک کرده و سپس بر روی دکمه مهمان کلیک کنید