✅تحریف موضوع، اینبار در روستای ابوالفضل!
🔴یادداشت: درگیری روز چهارشنبه در روستای ابوالفضل اهواز منجر به مجروح شدن تعدادی از اهالی روستا با گلولههای ساچمهای پلاستیکی شد تا خوراک خبری رسانههای معاند برای حمله به بنیاد مستضعفان فراهم شود.
🔷نکات تحلیلی: 1- مخابره این حادثه یکی از مصادیق تحریف به شمار میرود، چراکه این اتفاق ارتباطی با بنیاد مستضعفان نداشته و به اجرای رأی کمیسیون ماده 100 شهرداری، بهمنظور رفع تصرف غیرقانونی زمینخواران توسط نیروی انتظامی مربوط میشده است که برخی رسانهها آن را به تلاش بنیاد مستضعفان برای تصاحب زمینهای روستاییان تغییر دادند. 2- به گفته فرماندار اهواز، روستایی به نام «ابوالفضل» در تقسیمات کشوری اهواز وجود ندارد. آنچه به روستای ابوالفضل نامیده میشود، یک سکونتگاه غیررسمی است که از سال ۲۰۰۵ شکل گرفته و مالکیت و اسناد این اراضی متعلق به بنیاد مستضعفان است. 3- در سالهای اخیر زمینخواران به صورت شبانه زمینهای زیادی را تصرف کردهاند و تاکنون چندین بار شهرداری برای رفع تصرفات به این روستا رفته و زمینهای مذکور را آزاد کرده است که البته با هیچگونه اعتراضی از سوی اهالی مواجه نشده است. 4- در کنار برخی تصرفات غیرقانونی در این منطقه، حدود 60 الی 70 خانوار نیز زندگی میکنند که وضعیت اقتصادی ضعیفی دارند. تعدادی از زمینخواران با قصد پوشش دادن به اقدمات غیرقانونی خود از طریق تحریک این قشر مستضعف و دادن اطلاعات غلط به آنها، باعث شدهاند که آنان با پرتاب سنگ و شیشه به سمت مأموران نیروی انتظامی، مانع از اقدام قانونی آنان شوند. در این درگیری تعدادی از مردم مجروح میشوند. سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی برای دلجویی از مردم مستضعف این منطقه صورت گرفت و بررسی علل و عوامل اصلی این حادثه نیز در دست بررسی است.
🔶نکته راهبردی: بیقانونی زیبنده جمهوری اسلامی ایران در هیچ سطح و موضوعی نیست. اجرای قانون باید اولویت اول نهادهای اجرایی در همه دستگاهها باشد و روستای ابوالفضل نیز از این قاعده مستثنی نیست. بهیقین رسالت بنیاد مستضعفان که حمایت از اقشار ضعیف جامعه است، حمایت از اهالی واقعی این روستا را نیز وظیفه خود میداند و با در نظر گرفتن ملاحظات شهرداری و فرمانداری اهواز و با رعایت قانون، اقدامات لازم را انجام خواهد داد ولیکن رسانههای داخلی نباید بوق رسانهای دشمن شده و اجازه دهند عدهای زمینخوار با جریحهدار نمودن افکار عمومی، خواسته اصلی اهالی واقعی را تحریف نموده و از آب گلآلود ماهی بگیرند!
❇️(نویسنده: علی کارگر)
#ثامن
🆔https://eitaa.com/joinchat/2108293176C54f43f9039
🛑 شرط لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰
🔷«عطریانفر»، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، گفت «درباره آقای لاریجانی تجربه سه دوره ریاست مجلس کافی است تا او بهعنوان یکی از نامزدهای اصلی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شود». او همچنین گفته بود که «درباره همنشینی احتمالی لاریجانی با اصلاحطلبان میتوان گفت اگر جریان اصلاحطلب نتواند به دلایل معلوم چهرههای شاخص خود را به فضای انتخاباتی ۱۴۰۰ وارد کند، احتمال دارد حمایتی را که در سالهای ۹۲ و ۹۶ از روحانی داشتند، در انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم از علی لاریجانی به عمل بیاورند».
❇️نقویحسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم هم پیشتر خبر داده بود که حضور لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ قطعی بوده و ستادهایش را هم فعال کرده است.
🔻روزنامه صبح نو در شماره روز سهشنبه خود نوشته بود که شرط اصلی علی لاریجانی، علاوه بر حمایت اصلاحطلبان، نامزدی او از جانب راست سنتی است؛ بهنحویکه فقط نامزد اصلاحطلبان نباشد و مانند حسن روحانی از حمایت برخی راستگرایان هم برخوردار باشد.
🔺لاریجانی معتقد است اجماع بر او بهعنوان گزینه ائتلافی شامل میانهروهای جناح راست و چپ به نفع آینده سیاسی اوست. علی لاریجانی را شاید بتوان جزء معدود چهرههای سیاسی دانست که سابقه قرار گرفتن در لیست هر دو جناح را داشته است، برای مثال در انتخابات ۸۴ ریاست جمهوری و ۸۶ مجلس، با حمایت اصولگرایان و در سال ۹۴ با حمایت اصلاحطلبان در انتخابات شرکت کرد.
#ثامن
🆔https://eitaa.com/joinchat/2108293176C54f43f9039
🛑نقطهزنی رهبر انقلاب صدای ضدانقلاب را درآورد
🔵رهبر انقلاب در ارتباط تصویری روز گذشته با رؤسا و مدیران آموزشوپرورش، با تأکید مجدد بر جدی گرفتن مسئله نفوذ در سیستم آموزشی کشور، فرمودند: «به این فکر کنیم چرا آنقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزشوپرورش کشورها گاهی اوقات با سروصدا مثل سند ۲۰۳۰ نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تأثیر آموزشوپرورش است. دشمن قصد دارد کاری را که بهوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسانهایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود. الآن هم شنیدهام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بهوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید بهطورجدی دنبال کنید.» رهبر انقلاب همچنین نسبت به رها بودن وضعیت مهدکودکها انتقاد کردند و فرمودند: «وضعیت مهدکودکها بههیچوجه خوب نیست» تنها چند ساعت پس از این سخنان، درستی دغدغه و هشدار رهبر انقلاب در خروجی رسانههای معاند نمایان شد؛ اغلب این رسانهها و اکانتهای اصلی ضدانقلاب در فضای مجازی بهصورت هماهنگ و پرضرب، به این هشدار، هجمه کردند که نشان دهنده نقطه زنی دقیق رهبر انقلاب در هدف قرار دادن یک راهبرد اساسی جریان نفوذ است.
#ثامن
مقاومت لبنان پیروزی بزرگ دیگر
انتخاب نخستوزیر جدید در لبنان بسیار زودتر از آنچه تصور میشد به سرانجام رسید و روز دوشنبه گذشته رئیسجمهور لبنان، «مصطفی ادیب» را مأمور تشکیل کابینه کرد و پارلمان لبنان با 90 رأی راه را برای شکلگیری کابینه جدید هموار نمود. تشکیل کابینه جدید لبنان برخلاف آنچه تصور و نیز تبلیغ میشد، در یک فرایند شناختهشده داخلی صورت گرفت و این در حالی است که حداقل در طول یک سال گذشته تلاش متمرکزی صورت گرفت تا فرایند شکلگیری دولت و به طور کلی قدرت در لبنان از مدار طبیعی آن خارج شده و با حذف آراء مردم مسیر تازهای طی شود.
ما میتوانیم از لابلای اظهارات مقامات فرانسوی، آمریکایی و سعودی نارضایتی شدیدشان را از فرایند قانونی و نتایج آن به دست آوریم و نیز میتوانیم تلاش وسیع آنان را برای انجام کودتای سیاسی و ایجاد تغییرات گسترده ببینیم. بر همین اساس سعودیها حدود سه سال پیش (14 آبان 96) سعدالدین حریری نخستوزیر وقت را به ریاض احضار کرده و نامه استعفا از مقام نخستوزیری را به دستش دادند و البته کمی بعد با فشار مقامات لبنانی به کار خود در مقام رئیس دولت ادامه داد و همین دو روز پیش «خاویر سولانا» چهره شناخته شده اتحادیه اروپا در سایت اندیشکده بروکینگز نوشت: «وضعیت آرمانی در لبنان از طریق یک نظام سهمیهای محقق نمیشود. نظام سهمیهای جامعه را گرفتار دور باطل میکند و مستقیماً به همان سمتی میبرد که میخواهیم از آن اجتناب کنیم.» وی سپس به غرب توصیه کرد تا در کنار معترضین لبنانی -اقلیتی که طی ماههای گذشته انحلال ساختارهای حکومتی را دنبال کرده است- قرار گیرد و «قویاً از خواستههای آنها حمایت کند. آنان شایسته حمایت جدی غرب هستند چرا که بیش از رهبرانشان از خود انسجام و یکپارچگی نشان دادهاند. آنان خواستار بازنگری کل نظام هستند و حتی شعارهایی سر دادهاند که مشخصه بهار عربی بودند». او حتی از ایده توسل به «جنگهای جدید» در لبنان مطابق آنچه توسط «ماری کالدور» انگلیسی تئوریپردازی شده است، حمایت کرد. سولانا در این تحلیل که آشکارا با منافع اسرائیل مطابقت دارد، سربرآوردن حزبالله در لبنان را نشانه ناکامی روندهای صلحآمیز خواند و بر ضرورت مقابله بینالمللی با آن تأکید کرد. وی نوشت: «لبنان سالهاست از مسیر خود خارج شده و جامعه بینالمللی نمیتواند چشمهای خود را بر روی این واقعیت ببندد.»
این خط سیر در اظهارات «امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه هم نمایان است؛ وی روز گذشته پس از آنکه کابینه «وحدت ملی» در لبنان تحقق یافت، مدعی شد فردی که با «رایزنیهای الزامآور پارلمانی» مأمور تشکیل کابینه در لبنان شده است را نمیشناسد! و سپس گفت تحویل وجوه جمعآوری شده در «کنفرانس سیدر» در لبنان موکول به انجام اصلاحات است و اضافه کرد «من با این طبقه سیاسی در لبنان مسامحه نخواهم کرد».
کابینه جدید لبنان اگرچه به لحاظ تعلق گروههای سیاسی به بلوکهای قدرت در بینالملل و منطقه نمیتواند کاملا از تأثیر بیرونی به دور باشد، اما به طور واقعی آنچه در شکلگیری کابینه مؤثر بوده، عمدتاً «توافق داخلی» است و میتوانیم دولت مصطفی ادیب را مانند برخی دولتهای پیشین، «دولت وحدت ملی» بنامیم و این میتواند پس از حدود یک سال شرایط نیمه بحرانی، به آرامش لبنان بینجامد. در این خصوص نکات گفتنی زیادی وجود دارد از جمله:
1- به موازات تلاش وسیع غربیها و برخی کشورهای عربی و بعضی احزاب لبنانی وابسته به آنها، برای «تغییر ساختارهای اساسی» لبنان و در واقع فروپاشی نظام سیاسی منبعث از قانون اساسی 1960 و پیمان طائف 1990، جریان مقاومت و احزاب لبنانی پشتیبان آن، حفظ ساختار سیاسی و «روند قانونی» لبنان را با جدیت دنبال کردهاند. وقتی سعدالدین حریری در هفتم آبان ماه سال گذشته از مقام خود استعفا داد و به تجمعکنندگان در میادین پیوست، جریانات وابسته به مثلث آمریکا، فرانسه و عربستان به سمت تشکیل دولت بیطرف -به معنای دولتی خارج از چارچوبها و بدون در نظر گرفتن سهمیه اقوام- رفتند. اما همزمان جریان 8 مارس به سمت جایگزین حریری حرکت کرد و توانست ۵۳ روز پس از آن «حسان دیاب» را به نخستوزیری برساند. با استعفای دیاب در ۱۹مرداد ماه گذشته، جریان مذکور بار دیگر از لزوم شکلگیری دولت بیطرف صحبت کرد و از سوی مثلث آمریکا، فرانسه و سعودی هم حمایت شد اما در عمل این اتفاق نیفتاد و مصطفی ادیب در چارچوب رایزنی میان احزاب لبنانی مأمور تشکیل کابینه شد.
2- حزبالله لبنان که هم در آبان ماه سال گذشته با استعفای حریری مخالف بود بعد از استعفای دیاب در بازگشت حریری به نخستوزیری ملاحظه داشت، کما اینکه میشلعون رئیسگروه مارونی آزاد ملی و رئیسجمهور با بازگشت حریری موافق نبود و در نهایت اضلاع جریان 8 مارس روی معرفی فردی که به المستقبل و حریری نزدیک باشد، تا بتواند حمایت اهل سنت را به دست آورد، توافق کردن
د و زمانی که جریان 14 مارس دریافت که در عمل و خارج از قانون امکان شکلگیری کابینه بیطرف وجود ندارد، به معرفی ادیب تن داد. با این وصف باید گفت آیتالله سیدحسن نصرالله صحنه سیاسی لبنان را به گونهای مدیریت کرد تا از داخل آن فردی با مشخصات ادیب بیرون آید. حزبالله در دیدارهای مختلف گفته بود که من سه خط قرمز- و به تعبیری سه نه- دارم 1-انتخابات زودهنگام پارلمانی، نه 2- تشکیل دولت بیطرف، نه 3- هر کسی که از سوی سفارت آمریکا مطرح شود، نه.
آنچه در عمل اتفاق افتاد توأم با رعایت این سه خط قرمز حزبالله بود و البته حزبالله به گونهای هوشمندانه عمل کرد تا خط قرمزهایش با منافع لبنان و مصالح احزاب دیگر هم انطباق داشته باشد. در این میان انتخاب مصطفی ادیب با 90 رأی از 128 کرسی پارلمان به این معناست که فقط جریان مارونی مخالف عون یعنی جریان قوات لبنان -وابسته به سمیر جعجع- و بعضی از مستقلین از دادن رأی اعتماد به نخستوزیر جدید اجتناب کردهاند. این خود بیانگر آن است که مصطفی ادیب که یک چهره اقتصادی و آکادمیک است و از قدرت بالایی در عرصه دیپلماتیک هم برخوردار میباشد، راه هموارتری به نسبت حسان دیاب پیش رو دارد. هماینک او تا حد زیادی اعتماد جریان 8 مارس و شخص آیتالله سیدحسن نصرالله و میشلعون رئیسجمهور را دارد و در جریان 14 مارس هم حامیان جدی دارد و مخالفان دولت برخلاف آنچه در دوره 9 ماهه دیاب شاهد بودیم، اقلیت کوچکی را تشکیل خواهند داد.
3- انتخاب مصطفی ادیب به معنای شکست جریان «معترضین میادین» نیز هست. فرمول استفاده از میدان برای رسیدن به تغییرات فراگیر، آنگونه که در مقاله خاویر سولانا هم به آن اشاره شده بود، خواهناخواه کنار گذاشته میشود. چرا که این روش دیگر نمیتواند از حمایت اهل سنت برخوردار باشد و این در حالی است که نیروهای تشکیلدهنده میدان از دو گروه المستقبل و قوات بودند. لذا میدان ناگزیر جمع میشود و پرونده توسل به میدان برای رسیدن به تغییرات کنار گذاشته میشود و بر این اساس میتوان گفت ماجرایی که برای به چالش کشیده شدن مقاومت طراحی شده بود، پس از ده ماه با اعتراف به قدرت مقاومت به پایان میرسد. کما اینکه دیروز ماکرون گفت: «پارلمان منتخب مردم است و نمیتوانیم بگوییم که کل طبقه سیاسی باید عوض شود. انتخابات پارلمانی هست و مردم هستند که واقعیت سیاسی نو اگر اراده آن وجود داشته باشد، ایجاد میکنند.» و این یک پیروزی سیاسی بزرگ برای قاطبه لبنانیها و به ویژه مقاومت میباشد.
4- البته امروز لبنان در مشکلات اقتصادی عمیقی فرو رفته است، کاهش شدید ارزش پول ملی و افزایش شدید قیمت مواد غذایی از وضعیت بد اقتصادی لبنان حکایت میکند. براساس یک گزارش، قیمت مواد غذایی در فاصله مهر 1398 تا تیر 1399 -یعنی طی 10 ماه- حدود 109 درصد افزایش یافته است. بر این اساس اگرچه ادیب در سطح سیاسی تا حدود زیادی با زمین هموار مواجه است، اما در سطح اقتصادی شرایط پرسنگلاخی را پیشروی دارد. او انتظار دارد در سایه تفاهم سیاسی موجود احزاب لبنانی، جلب سرمایهگذاری و بخشودگیهای مالی و دریافت کمکهای خارجی میسر شود. در این میان فضای هموار داخلی، شانس کمی برای موفقیت ادیب نیست.
🔴صوتی/
✅ موضوع: ویژگی های توبه حربن یزید ریاحی
🔴 حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی
🔻حربن یزید ریاحی از بزرگان و دلاوران کوفه بود و نقش او در کربلا معطل نگه داشتن کاروان امام حسین علیه السلام بود.
🔺در طول ماموریت چند روزه اش کوچکترین بی احترامی به امام حسین علیه السلام نکرد تا جایی که حتی در صف نماز گزاران امام
قرار می گرفت.
🔻برخی ها با استفاده های نادرست از وقایع تاریخی دنبال مستندسازی برای اهداف خودشان هستند
🔺مقایسه کردن توبه حربن یزید با ادعای بازگشت برخی از افراد به نظام اشتباه محض است
🔹در طول چهل و یک سال از انقلاب اسلامی، خیلی ها بودند که توبه آنها پذیرفته و راه برای انها باز شد.
🔸برخی انسانهای فاسق، فاجر و طلبکار که اصرار به اعمال زشت و توسعه فحشا و فساد در جامعه دارند، به بهانه سواستفاده از داستان حر، توقع دارند برگردند داخل کشور و هر کاری دوست دارند انجام بدهند، پذیرش آنها یک حماقت است. این عقلانیت و رحمانیت نیست، بلکه خیانت است.
🔷 در قرآن و دین ما روشن است که راه توبه باز است لذا برای کسانیکه پشیمان باشند و دنبال جبران باشند.
#ثامن
✅ یادداشت/
🛑دست در جیب آیندگان!
«صندوق توسعه ملی» با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و فراوردههای آن به ثروتهای ماندگار و سرمایههای زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسلهای آینده از این منابع تأسیس شده است.
🔵گزارههای خبری:
1- «پرویز حناچی»، شهردار تهران اخیراً در نامهای به مقام معظم رهبری، درخواست کمک برای خرید ۲۵۰ اتوبوس درونشهری از صندوق توسعه ملی کرده است. 2- صندوق توسعه ملی در زمینههای مختلفی همچون تولید ملی، صادرات غیرنفتی، اشتغال و حمایت از کار و سرمایه داخلی، برنامه ریزی شده که منابع ارزی ذخیرهشده در آن بر اساس مفاد تعیینشده در اساسنامه استفاده میگردد. 3- در دولت آقای روحانی برداشتهای مختلفی از این صندوق صورت گرفته است که آخرین مورد از آن، برداشت مبلغ یک میلیارد یورو در ابتدای سال ۹۹ برای مقابله و مدیریت عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور بود. 4- در ابتدای سال ۹۷ آقای روحانی در نامهای به مقام معظم رهبری درخواست مساعدت ۲ میلیارد دلاری برای رفع خسارتهای سیلاب عید نوروز را داشت که ایشان با تأکید بر تکیه دولت بر پیشبرد مأموریتها با سایر منابع هزینهای، با این درخواست موافقت کردند. معظم له تلویحاً به دولت گوشزد کردند که نباید در هر موضوعی آسانترین شیوه تأمین منابع را انتخاب و دست به منابع حیاتی کشور دراز کرد.
❇️نکته راهبردی: برخی مسئولین ارشد دولت تدبیر و امید از همان روزهای آغازین اعلام کردند؛ صندوق ذخیره ارزی خالی است. این موضوع موجب افزایش فشارهای اقتصادی دشمن و ضریب دهی غیرواقعی به ضرورت مذاکره در جامعه شد؛ اما اکنون دولتمردان برای برداشت از صندوقی که خود اذعان به خالی بودن آن داشتهاند، صف بستهاند! خرید ناوگان حملونقل عمومی ردیف بودجهای مشخصی دارد و تأمین بودجه آن از صندوق توسعه ملی برخلاف اصل تشکیل صندوق و اهداف پیشبینیشده برای آن است. شهرداری بهجای چنین درخواستی لازم است مطالبه بودجه خود را از دولت داشته باشد و از بودجههای مصرح در قانون برای برنامههای جاری خویش هزینه کند، نه اینکه دست در جیب آیندگان کند.
✔️(نویسنده: فرهاد مهدوی)
#ثامن
❌ جریان نوید افکاری اوباش با چند هدف انجام شد:
🔻 تحت الشعاع قرار دادن کشتارهای پی در پی پلیس آمریکا و سوق دادن ذهن مخاطبان از موضوعی به موجی دیگر
🔹 فشار به حاکمیت برای بالا بردن هزینه های اقدامات امنیت زا (قوه قضا، نیروهای امنیتی و پلیس مانند مدل مجبور شدن حاکمیت برای اضافه کردن گرم و کلیو توزیع شیشه مواد مخدر در حکم اعدام از گرم به ۲ کیلو)
🔸استفاده از این پتانسیل برای انباشت خشم در ایجاد فتنه های جدید در آینده
▪️ در صورت وجود فضایی مناسب برای تحریم ورزشی ایران
🔺 و در نهایت هدف قرار دادن اصل مشروعیت نظام
💯برای همین است که تمام ظرفیت جبهه دشمن از میدانی و مجازی گرفته تا سیاسی، حقوقی و ورزشی و ... پای کار آمده است.
✅ مهندس آل داود
#ثامن
💯آقای ترامپ؛ وعده انتقام ما قطعی و جدی است
✅فرمانده کل سپاه پاسداران خطاب به رئیس جمهور امریکا:
🔻آقای ترامپ از انتقام ما شک نکنید، زیرا کاملا قطعی و جدی است.
🔹ما اهل شرف و جوانمردی هستیم و جوانمردانه و عادلانه انتقام میگیریم به همین علت هم بود که در عین الاسد سربازان شما را هدف قرار ندادیم.
🔸ما کسانی را هدف قرار میدهیم که در شهادت سردار بزرگ سپهبد حاج قاسم سلیمانی مستقیم یا غیرمستقیم نقش داشتند.
🔹شما فکر میکنید ما در قبال خون برادر شهیدمان یک سفیر زن را در آفریقای جنوبی میزنیم؟
🔺امریکاییها بدانند هر کسی را که در ماجرای ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی نقش داشته است، میزنیم و این یک پیام جدی است.
#ثامن
✅ 1400با کدام برنامه، با کدام تیم؟
🔻تصور کنید قرار است مسابقه دو سرعت 400 متر به دو برابر این مسافت و مسیر مسابقه نیز نه میدان، بلکه مسیر پرسنگلاخ و ناهموار برگزیده شود. با چنین تغییراتی، بسیار محتمل است که به غیر از تعدادی اندک، افراد دیگر از این مسابقه سخت انصراف دهند. چون یقین دارند این مسیر پرمخاطره را به نقطه پایان نمیرسانند؛ اما ماجرای انتخابات در ایران چیز دیگری است؛ هر میزان که اهمیت و چالشهای اقتصادی و سیاسی کشور بیشتر آشکارتر میشود، بر تعداد داوطلبانی که متقاضی انتخابات دشوار 1400 هستند، مدام افزوده میشود. دراینباره نکات زیر حائز اهمیت است:
🔹1- شرایط پیشروی کشور اینگونه نیست که افرادی با توهم و توجیهات گوناگون بخواهند پای در انتخابات 1400 بگذارند؛ اقتضای مسیر 1400، وسع و توانایی است و خداوند کسانی که وسع و توانایی ندارند را برای هیچ امری مکلف نکرده و نمیکند.
🔸 2- شاخص اصلی برای سنجش وسع و توانایی نیز ضرورتاً آمادگیهای فردی نیست- که آن هم مهم است- بلکه موضوع اساسیتر، داشتن برنامه مدون و قابل دفاع و نیز تیم مشخص برای اداره کشور و غلبه بر چالشهای اقتصادی است.
🔹 3- تجربه گذشته و روحیات برخی افراد داوطلب نشان میدهد که انصراف آنها از این مسیر ممکن نیست، پس باید کار دیگری کرد.
🔸 4- اقدام پیشنهادی در این زمینه آن است که جریان رسانهای و بخشهای مختلف مردمی و بهویژه نخبگان و خواص جامعه بهطور فراگیر عرصه را بر افراد متوهم در صحنه انتخابات از همین حالا تنگ کنند. هر فردی- جدای از گرایش سیاسی و جناحی که دارد- بهمحض آنکه از اراده خود برای ورود به مصاف 1400 سخنی گفت، باید بلافاصله با این سؤال مواجه شود که با کدام برنامه عملیاتی مشخص و تیم همراه قرار است وارد این عرصه شود و مشکلات را مرتفع نماید؟
🔹 5- پاسخ این سؤال هم از جنس ارائه توضیحات تئوریک و کلی نیست. او باید در عمل آمادگی و توانایی خود را برای عموم ارائه دهد. چه معنی دارد فردی که قرار است کمتر از 10 ماه دیگر و در شرایطی دشوار از حیث اقتصادی و سیاسی، خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهد، فاقد هرگونه برنامه مدون، عملیاتی و قابل دفاع باشد و اصولاً نداند که تیم اقتصادی، فرهنگی و سیاسیاش چه کسانی هستند؟
🔺نکته نهایی: هر فرد و هر رسانهای که به آینده ایران دل بسته است و فردای کشور برایش اهمیت دارد، باید پیش از اینکه افراد متوهم و فاقد برنامه و تیم، پای در عرصه انتخابات بگذارند و حتی کار به تأیید مراجع قانونی برسد، اجازه ندهند آنها خود را در معرض تبلیغات و فضای رسانهای قرار دهند. این نکته مهم باید بهمنزله یک مطالبه فراگیر و اقدامی سرنوشتساز نگریسته شود.
#ثامن
🔴 یادداشت/
✅امضای ایران مشخص است
🔻سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دیروز در مراسم صبحگاه فرماندهان، مسئولین و کارکنان ستاد فرماندهی کل سپاه و در شبکه یک تلویزیون، سخنان مهمی را بیان کرد که به برخی از محورهای آن اشاره میشود.
🔹1- نقش رهبری در پیروزیهای ملت ایران: هر ملتی در ارتفاع رهبر خود بزرگ میشود و شکوه مییابد و ملت ایران در تراز رفیعی که رهبرانش از انقلاب و ایران ایجاد کردهاند، بزرگ شده است.
🔸 2- مهمترین درس دفاع مقدس: دفاع جانانه 8 ساله ما در دوران دفاع مقدس نظریه و الگوی جدیدی را در معرض همگان قرار داد که کیفیت و کمیت سلاحها، مساحت هندسی کشورها و اتصال جغرافیایی جنگی به جهان نمیتواند تضمینکننده پیروزی در جنگ باشد؛ بلکه حقیقت قدرت در قلب و دل انسانهای با ایمانی نهفته است که مصمم و با شوق شهادت به میدان میروند.
🔹 3- نقش انقلاب اسلامی در افول آمریکا: انقلاب ما بود که امریکا را فرسوده کرد؛ امریکای امروز فاقد نشاط سیاسی و بیرمق و ناتوان در تحول و شکستخورده در میدان است و تمام مفاهیمی که امریکا با آن با دنیا سخن میگفت، شکستهاند. امروز سهم امریکا از جهان در حال کوچک شدن است. امروز شعارهای انقلاب اسلامی تا قلب امریکا پیش رفته و از امریکا چیزی جز دود، آتش و شکستن حرمت انسانها در خیابانها و ناتوانی در مدیریت بیماری و فروپاشی نظام سلامت چیزی باقی نمانده است. 4- انتقام خون سردار سلیمانی: تاوان این شهادت و ترور را نظام سیاسی آمریکا باید بدهد. نظام سلطه که چنین تصمیماتی در آن گرفته شده باید به فروپاشی برسد. شما ما را به حمله هزار برابری تهدید میکنید؛ ما شما را میشناسیم؛ آنوقت که عینالأسد را زدیم، فرض داشتیم که شما پاسخ میدهید و صدها موشک آماده کردیم که اگر زدید داشتههایتان را ویران کنیم.
🔺نکته راهبردی: دفاع مقدس همپای انقلاب اسلامی از 40 سالگی عبور کرد. چهار دهه مقاومت برای انقلاب اسلامی دستاوردهای بیشماری داشته است و امنیت کشور، توفندگی قدرت در عرصههای منطقهای و بینالمللی و همچنین اوج گرفتن روحیه ایثار و شهادت در گام دوم انقلاب از آن جمله است. قدرت و هیمنه جمهوری اسلامی باعث شده است آمریکا صرفاً به تهدیدهای بزرگ اکتفا کند؛ این در حالی است که بسیاری از کشورهایی که فاقد این ویژگیها هستند با کوچکترین اشاره، حیثیت و عزت خود را به حراج میگذارند و پای اسنادی را امضا میکنند که نمیدانند در آن چه نوشته و محل امضا کجاست؟ امضای ایران مشخص است و آن مقاومت 40 ساله در برابر استکبار و زورگویی و طواغیت است و همه دنیا با امضای ایران آشنا هستند که چگونه حق سرزمین و فرزندانش را میگیرد.
#ثامن