✅ویژه
🌀نسخه pdf
🛑یادداشت اختصاصی/
✍️ فرصت ها وراهکارهای جبهه انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی
♦️حوزه منطقه ای- بین المللی
✅ویژه
🛑 پرده نگار اختصاصی/
💢وضعیّت جبهه انقلاب اسلامی و جبهه استکبار با رویکرد امید آفرینی
❌ سخنرانی دکتر حاجی زاده معاون سیاسی سپاه فجر استان فارس به منظور برگزاری اولین نشست سیاسی در طرح ثامن
🖊محور های بحث
✅ (تحریم و تحریف ) کیستی ، چیستی ، چرایی و چگونگی
سلام وقتتون بخیر خواهران گرامی
لطفاً سخنرانی دکتر حاجی زاده را در کانال هاتون بگذارید
خواهران عزیز دقت نمایید حتما مطالب رو فورروارد کنید نه کپی ...
فوروارد یعنی ارسال
کسانی که مطالب رو کپی کردند لطف کنند پاک کنند و مجددا ارسال نمایند
سپاس از همکاری شما
دقت داشته باشید پس از اینکه مطالب را در کانالهای پایگاهها فوروارد کردید یک نسخه هم همراه با نام ناحیه برای شماره ۰۹۱۷۰۶۲۹۳۴۸ فوروارد کنید جهت ارزیابی .
زین اسب! (گفت و شنود)
گفت: تازه چه خبر؟!
گفتم: ترامپ این خبر یکی از روزنامههای آمریکا که
او را احمق و دروغگو نامیده است تکذیب کرده و میگوید از هوش سرشاری برخوردار است!
گفت: کار یک روزنامه آمریکایی نیست. بسیاری از مردم آمریکا و اروپا و آسیا و سایر کشورهای جهان هم او را احمق و دروغگو
و شارلاتان میدانند.
گفتم: به یارو گفتند اگر یک نفر به تو گفت اسب!
بزن توی دهنش، اگر یکی دیگر هم تو را اسب خطاب کرد به او بگو خفه شو! اگر چند نفر دیگر هم به تو گفتند اسب، دیگه باید به فکر زین و دهنه و... باشی! 😕
کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
چکانده شدن ماشه حذف وتو؛
طبق برجام، بخشی از تحریمهای تسلیحاتی ایران مهر ماه امسال و بخش دیگری از آن، در سال ۲۰۲۳ لغو میشود. هفته قبل امریکا بعد از چند ماه رایزنی با شرکا و متحدین خود، به عنوان یک عضو شورای امنیت یک قطعنامه چهاربندی ارائه کرد که در آن خواستار تداوم تحریمهای تسلیحاتی ایران بعد از مهر ماه میشد، ولی بهجز امریکا و جمهوری دومنیکن، هیچ کدام از اعضای شورای امنیت به آن رأی مثبت ندادند و بدون حق وتوی روسیه و چین، ناکام ماند. حالا امریکا با اعزام پمپئو به نیویورک و ارائه یادداشت به رئیس شورای امنیت میخواهد با استناد به مکانیسم حل و فصل اختلاف تعبیه شده در قطعنامه ۲۲۳۱ مانع لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران شود و در صورت رأی نیاوردن این قطعنامه پیشنهادی مطابق با مکانیسم حل و فصل اختلاف، زمینه احیای هر ششقطعنامهای شود که بعد از توافق هستهای لغو شده بودند؛ فرایندی که در صورت موفقیت، برجام رسماً نافرجام را، اسماً هم نابود خواهد کرد. اندونزی احتمالاً یادداشت امریکا را با طرفهای دیگر برجام در میان خواهد گذاشت و آنگونه که برخی کارشناسان پیشبینی میکنند، ممکن است روسیه و چین با استناد به خروج امریکا از برجام، از رئیس شورای امنیت درخواست کنند، مانع به جریان افتادن مکانیسم حل اختلاف تعبیه شده در قطعنامه ۲۲۳۱ شود. در این حال ناظران هشدار میدهند که به کار افتادن مکانیسم ماشه یا «اسنپ بک» شورای امنیت را درگیر شکافی تاریخی خواهد کرد. آسوشیتدپرس از قول تحلیلگران نوشته که اقدام امریکا برای اعمال مجدد تحریمها علیه ایران موجب انزوای بیشتر دولت ترامپ و وقوع بحران اعتبار در سازمان ملل خواهد شد. در این گزارش با اشاره به تلاش امریکا برای بازگرداندن تحریمهای بینالمللی علیه ایران از طریق استناد به بندهای توافقی که از آن خارج شده نوشته شده است: استدلالهای دولت ترامپ در این خصوص توسط روسیه، چین و کشورهای اروپایی مورد استهزا قرار گرفته است. بهنوشته آسوشیتدپرس حتی برخی از تندروترین سیاستمداران ضدایرانی در واشنگتن هم استدلالهای دولت ترامپ در این خصوص را قبول ندارند. از آن گذشته برخی ناظران هشدار میدهند که به کارگیری مکانیسم حل و فصل اختلاف، مستلزم فرایندی پیچیده خواهد بود که حق وتوی پنج عضو دائم شورای امنیت را هم تضعیف یا حتی مختل کند. ریچارد گلدربریگ در فارین پالیسی، به تفکیک میان رأی گیریهای ماهوی و فرایندی در شورای امنیت اشاره کرده و با اشاره به اینکه روسیه و چین، رأیگیری در مورد معتبر بودن شکایت امریکا را یک رأیگیری «شکلی» قلمداد خواهند کرد که مشمول استفاده از حق وتو نیست، هشدا داده که رقم خوردن چنین سناریویی، با ایجاد سابقه در شورای امنیت در مورد شکلی یا ماهوی بودن تفسیر مجدد یک قطعنامه، اساساً حق وتوی اعضا را مختل خواهد کرد. ظاهراً به دلیل همین هشدارها بود که جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی امریکا در مقالهای در وال استریت ژورنال هشدار داد همه تلاش دولت امریکا برای استفاده از سازوکار بازگرداندن تحریمهای ایران در شورای امنیت سازمان ملل ارزش خطر کردن نداشته و باعث تضعیف حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل میشود.