فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ عوامل حمله به کنسولگری ایران در کربلا چه کسانی هستند؟
🔻 کشته شدن یک جوان فعال سیاسی به نام ایهاب الوزنی در کربلا و جوسازی رسانه های سعودی _صهیونیستی علیه ایران باعث شد که جمعی از معترضان با شعارهایی علیه ایران قسمتی از کنسولگری کشورمان در کربلا را آتش بزنند.
🔻 صاحب نظران عراقی در اولین واکنش به ترور «ایهاب الوزنی» فعال اجتماعی در کربلا، سازمان جاسوسی موساد اسرائیل را متهم اصلی این اقدام تروریستی معرفی کردند.
🔻برخی صاحب نظران عراق معتقدند که موساد اسرائیل توانسته است از طریق برخی عوامل مزدور بومی و همچنین آمریکایی ها به داخل جامعه عراق نفوذ کند و حوادث ترور و برخی ناآرامی های اخیر عراق را طراحی و اجرا کند.
🔻 بنا بر اطلاعات میدانی ، کسانی که قصد حمله به کنسولگری ایران در کربلا را داشتند و البته موفق به اقدام عملی و اسیب رساندن به اموال و افراد نشدند ، با توجه به اقدامات رسانه ای و آثار به جای مانده، از همان جریاناتی بودند که در سال گذشته اقدامات تخریبی علیه کنسولگری ایران در کربلا و علیه ملت عراق حتی در بین الحرمین از آنان سر زد که بر اساس مدارک و اسناد و اقاریر به دست آمده از آنان در نزد مقامات امنیتی عراق ، ارتباط آنان با سفارت برخی کشورها من جمله آمریکا و تعدادی از کشورهای مرتجع منطقه اثبات شده بود .
از جمله این جریانات می توان به سرخی ها و یمانی ها، جوکرها اشاره کرد .
💢 نشست بصیرتی سیاسی
📍با موضوع: آخرین وضعیت جریانات سیاسی تا انتخابات انتخابات
🔸 سخنران:دکتر عباس سلیمی نمین
مدیر دفتر مطالعات وتدوین تاریخ معاصر ایران
⏰ سه شنبه 21اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۳۰
🌐 لینک زیر را در مرورگر کروم یا فایرفاکس وارد نموده و گزینه ورود به عنوان مهمان را انتخاب نمائید.
📌لینک ورود به جلسه:
b2n.ir/nasraest
🔸دبیرخانه قرارگاه نهضت روشنگری بسیج شهرستان استهبان
🔸فرهنگی هنری ناحیه مقاومت بسیج شهرستان استهبان
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۱۴)
🍃🌻🍃
❌ وعدههای سرخرمن !
🔻 انتظار از کسی در قامت نامزد ریاست جمهوری ارائه برنامه است، برنامه برای حل مشکل مسکن، اشتغال، تورم، بهداشت، ازدواج، روند کاهشی نرخ جمعیت، ارزش پول ملی و ... .
🔹 اما ظاهراً وعده و وعید جای برنامه را گرفته است و ما با حجم انبوهی از شعار و وعده مواجهیم که مردم کمتر آنها را باور میکنند و اصحاب قلم و سخن باید مطالبه مردم را به گوش آقایان نامزد ریاست جمهوری برسانند که مردم وعدههای سرخرمن را در این هشت سال تجربه کرده اند و انتظار برنامه های عملی از شما دارند.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
⁉️ اصرار از سید حسن بوده یا رهبری؟
🔸چندی پیش خبری مبنی بر مخالفت رهبر معظم انقلاب با نامزد شدن سید حسن خمینی توسط سیّد یاسر خمینی در رسانهها منتشر شد که این گونه اظهار نظر کرده بود: «حسن آقا امروز مطابق دیدارهای نوبه خود با رهبری به دیدن ایشان رفتند که طی این ملاقات، رهبر انقلاب کاندیداتوری ایشان در انتخابات را به صلاح ندانستند و با بیان اینکه حاج حسن آقا را مانند فرزند خود میدانند، از ایشان خواستند که در شرایط فعلی به این عرصه ورود نکنند.
🔸ماجرا از این قرار است که سیّدحسن خمینی در ملاقات با رهبر انقلاب از ایشان میخواهد تا درباره ورودش به انتخابات نظر دهند. رهبر انقلاب طبق همان مشی خود، اظهارنظری نمیکنند. اصرار سیّدحسن خمینی ادامه پیدا میکند و خطاب به رهبر انقلاب میگوید: «فرض کنید که فرزند شما چنین درخواستی از شما داشتهاند، پاسخ شما به او چیست؟». استنکاف رهبر انقلاب ادامه مییابد تا اینکه در نهایت پس از اصرارهای متوالی سیّدحسن خمینی، ایشان میگویند که اگر فرزند من چنین درخواستی داشته باشد، میگویم به صلاح او نیست در انتخابات شرکت کند.
🔸اما امروز مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در توییتی نوشت:نه موافقم و نه مخالف، پاسخی است که داوطلبان ریاست جمهوری با گرایش های مختلف همواره از آیت الله خامنه ای شنیده اند. اما در این دوره همین پاسخ هم به این تقاضاها داده نشده است. چنانکه به آقای سیدحسن خمینی فرمودند«نظری نمی دهم» و در پی اصرار وی برای نظر مشورتی معظم له، ارزیابی خود را ابراز کردند.
🔹
⁉️احمدی نژاد ۱۴۰۰کیست؟!
🔻به نظر می رسد که رفتارشناسی می تواند یکی از شاخص های احراز صلاحیت برای کاندیداهای ریاست جمهوری واقع شود.
وقتی از لحظه ورود یک شخص به محل ثبت نام تا سبک تعاملش با طرفداران و شیوه تعاملش با ماموران قانون و همچنین مدل بیانیه خوانی اش در پلان نهایی، پیرنگ انتخاباتی اش را مطالعه می کنیم؛ به نکات ریز و قابل تاملی در تیپولوژی افراد پی می بریم که شبیه یک مطالعه بالینی جهت احراز صلاحیت یا عدم تایید صلاحیت فرد می تواند باشد.
اما احمدی نژاد در این ثبت نام انتخاباتی اش چه کرد که سوژه رسانه ها شد و چه فاکتورهایی از ابعاد شخصیتی اش را در حافظه رسانه ها به ثبت رسانید:
1⃣ پوپولیسم:شخصیتی که هشت سال سکان ریاست جمهوری کشور را در کارنامه خود دارد، در واکنش به عده ای از طرفداران خود که در محوطه بیرونی وزارت کشور تجمع کرده بودند، در حرکتی غیرمعمول و علی رغم تذکر اطرافیانش؛ بالای میله ها رفته و به آن ها دست تکان می دهد که بیشتر به یک شوعاف و تهییج احساسات قبل از انتحار شبیه بود تا رفتاری از جنس مردم و برای مردم.
2⃣ لمپنیسم:همین چهره وقتی وارد محوطه ثبت نام می شود، با پشت پا زدن به پروتکل های وزارت کشور و ستاد انتخاباتی؛ به زور و درگیری و قلدری تاسف باری که در فیلم های منتشر شده، مشت و لگدپرانی هم در آن هویداست، بادیگارد و اطرافیانش را هم علی رغم ممانعت مامورین ستاد، وارد اتاق ثبت نامزدها کرده و بدون اعلام تذکری به حامیان خود، مسئولین ستاد را متهم به بداخلاقی می کند.
3⃣ رادیکالیسم: اما کاراکتر احمدی نژاد وقتی جالب می شود که در بیانیه دیکته شده اش که از رو هم خوانده می شود، به طرز عجیبی به ساختارهای نظام از بالا به پایین حمله می کند و وضعیت کشور را سیاه خوانده و مردم را مقابل نظام و حکومت دانسته و یک دوقطبی رادیکال که بوی شورش می دهد را طراحی می کند. چنین رفتار و بیانیه تندی، حمله پیش دستانه ای است که دست هر قانون و مقام مسئولی را فارغ از گذشته طرف می بندد و اصرار بر ردصلاحیت دارد تا بعدا از پیش گویی های اعجازوار خود را سند رفتارهای رادیکالش قرار دهد.
4⃣ آنارشیسم:شخصیت نامتعادل احمدی نژاد از لحظه ورود تا ثبت نام و بیانیه خوانی، چیزی جز آنارشیسم و قانون ستیزی را نمی رساند همانجایی که ادعا می کند اگر من رد صلاحیت شوم، انتخابات را تایید نخواهم کرد و در انتخابات نیز شرکت نمی کنم. گویا که مشروعیت نظام و رای مردم به شخص شخیص ایشان گره خورده که باید گفت: شما هنوز دیپلم معقولیت و مشروعیت را هم نگرفته ای و همان مقبولیت نسبی را هم مدیون ساختاری هستی که الان علیه اش خروج کرده ای.
5⃣ دگماتیسم:این مدل زیرمیز زدن و نگاه صفر و صدی که می گوید: یا من یا هیچکس، چیزی جز دیکتاتوری در رفتار و دگماتیسم در اندیشه را به مخاطب القا نمی کند. وقتی طرف فقط خود را قبول داشته و قانون و نظام و دیگران را چنین بی محابا و بی ملاحظه زیر سوال می برد و به نوعی خود را محور خیر و صلاح و عدالت معرفی می کند، یعنی بلحاظ فکری نیز به یک بنیادگرایی افراطی رسیده که توان تحمل مخالف و حتی قانون علیه خودش را ندارد و ناخودآگاه به یک جزم اندیشی بدون اساس و خطای شناختی در مبانی مبتلاست.
این مدل پدیدارشناسی که از سکانس های رفتاری یک شخصیت در مهمترین لحظه های مواجهه اش با ساختار و جامعه صورت می گیرد، می تواند در تایید یا رد صلاحیت او موثر بوده و افکار عمومی باید بدانند که چنین تیپ های شخصیتی توان اداره کشور ۸۵ میلیونی را در چارچوب ثبات و امنیت و آرامش ندارند.
نـشســت مــجــازی
موضوع: نشست بصیرتی
سخنران: حجه الاسلام والمسلمین دکتر سفار امام جمعه شهرستان بختگان
زمان: جمعه، ۱۴۰۰/۰۲/۲۴
ساعت: ۲۱
لینک ورود:
http://savadrasane.ir/nasrabakhtegan
⚠️برای ورود از مرورگر کروم استفاده و گزینه مهمان را انتخاب نمایید.
__________________________
🔶نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی شهرستان بختگان
🔰لایو روبیکا
موضوع: انتخابات ۱۴۰۰
سخنران: حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا اللهوردی
زمان: جمعه، ۱۴۰۰/۰۲/۲۴
ساعت: ۱۸
لینک ورود:
http://rubika.ir/nasrabakhtegan
⚠️درصورتیکه هنوز روبیکا را نصب نکردهاید، از لینک زیر اقدام کنید:
http://in.rubika.ir/
_____________________
🔶نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی شهرستان بختگان