صدا ۰۰۲_sd-۷۴.m4a
6.28M
✅ جنگ هشت ساله، این ملت را آبدیده، شجاع و متّکی به نفس کرد. مقام معظم رهبری (24 آذر 1375)
🌀 صوتی/
❇️موضوع: پیام دکتر یدالله جوانی به مناسبت آغاز نهضت روشنگری مرحله دوم طرح ثامن
🔻ضرورت آشنایی بیشتر نسل جوان به معارف دفاع مقدس
🔸دوران هشت ساله دفاع مقدس یک دوران نورانی و برگ زرینی در تاریخ ملت ایران است.
🔹نگذاریم جریان تحریف دفاع مقدس را مخدوش کند.
🔺جریان تحریف بدنبال سیاه نمایی و بدبین کردن نسل جوان می باشد.
#ثامن
Voice 082.m4a
4.89M
✅ صوت ویژه نشست سیاسی (بخش اول )
✳️ سخنران : دکتر عبدالله حاجی زاده
🔻موضوع : تحلیل اقدامات ایران در واکنش به مکانیزم ماشه
#ثامن
21.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جنگ تحمیلی باعث شعلهورتر شدن نیروی انقلاب و روحیهی انقلاب شد.
🔹مقام معظم رهبری (26 فروردین 1388)
🌀موشن گرافيک
❇️موضوع: رسوایی لیبرال ها و منافقین
🔻سهم خواهی گروه های زیادی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
🔸سپردن تصمیم گیری ها به دست نیروهای انقلابی
🔹رسوا شدن لیبرال ها و مرفهان بی درد
🔺بر ملا شدن چهره واقعی منافقین برای مردم ایران
#ثامن
#این_عمار
Voice 083.m4a
1.59M
✅ صوت ویژه نشست سیاسی (بخش دوم )
✳️ سخنران : دکتر عبدالله حاجی زاده
🔻موضوع : طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برههی زمانی نیست.
🔸مقام معظم رهبری (24 شهریور 88)
🌀تصویری/
❇️ موضوع: دستاوردهای دفاعی
🔻تولید دوچرخه آبی، موتور آبی و موتور کولرهای آبی از دانش تولید زیردریایی
🔹دستیابی به علم دستاوردهای دفاعی صرفا کاربرد نظامی ندارد.
🔺سالانه بیش از یک میلیارد دلار صرفه جویی ارزی
#ثامن
#این_عمار
Voice 084.m4a
2.69M
✅ صوت ویژه نشست سیاسی (بخش سوم)
✳️ سخنران : دکتر عبدالله حاجی زاده
🔻موضوع : علنی سازی روابط اعراب حوزه خلیج فارس با اسرائیل
#ثامن
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 فیلم کوتاه 🔻
👊 دست های سخن گو
🔹 روایتی از تحریم، خودساختگی و پایداری
📝 نویسنده و کارگردان:محمد صادق علی پور
🔰 مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی استان فارس
🆔 @farsmatna
✅هشدار تند گردانهای حزب الله عراق به آمریکا
🔻«ابوعلی العسکری»، مسئول امنیتی گردانهای حزب الله عراق در پاسخ به تهدیدات مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا علیه بغداد اعلام کرد: پمپئو عادت کرده است از زبان تهدید و زورگویی استفاده کند.
🔸وی خطاب به پمپئو گفت: تمام تلاشت را به کار بگیر و هر نقشهای داری انجام بده، به خدا قسم نمیتوانی اراده رزمندگان مقاومت را تضعیف کنی.
🔹العسکری بیان کرد: تهدیدات تو خزعبلاتی است که اثر آن به خودت و ارباب احمقت بازمیگردد. بدان، مردانی هستند که قلبهای آنها مانند پارههای آهن است و آنها بدون هیچ ترحمی، بینی تو و نظامیانت را به خاک می مالند.
🔸پیش از این، رسانههای عراقی گزارش دادند که مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا به تازگی پیام تهدیدآمیز دولت این کشور را به برهم صالح، رئیس جمهور عراق و از آن طریق به مصطفی الکاظمی نخست وزیر این کشور رسانده است.
🔹در این پیام تهدیدآمیز آمده است که آمریکا در صورت ادامه یافتن حملات راکتی علیه سفارت خود در منطقه سبز بغداد، اقدام به بستن این سفارتخانه میکند. پمپئو همچنین برای این مسأله ضربالاجل تعیین کرده است.
🔸در همین خصوص «کاطع الرکابی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد: ما از مطرح شدن این سخنان از سوی مسئولان کشوری مانند آمریکا و تهدید کردن عراق مبنی بر بستن سفارتخانه خود یا هدف قرار دادن یک گروه خاص تعجب میکنیم.
🔺وی گفت: امیدوار بودیم که شرایط به این حد نرسد که وزیر خارجه کشوری مانند آمریکا، مقامات عراقی که با آنها توافقنامه استراتژیک دارند، تهدید کند. هدف از این تهدیدات، ممانعت از اقدامات دولت عراق برای بیرون کردن نظامیان آمریکایی از این کشور است.
✅یادداشت/
❌تقلب در انتخابات آمریکا چقدر ممکن است؟
🔻سخنان هفته گذشته رئیسجمهوری آمریکا نشان داد او نگران شکست در انتخابات است؛ از این رو در حال آمادهسازی طرفدارانش برای تحولات پس از انتخابات و رویدادهای مهمی است که احتمال بروز آن زیاد است. ترامپ که تنها راه شکست خوردن در انتخابات را تقلب دموکراتها عنوان کرده با بسیج طرفداران خود و مقامات جمهوریخواه در ایالتها و شهرهای مختلف از هماکنون وارد فضای تنظیم شکایتهای رسمی علیه روند برگزاری انتخابات زودهنگام و انتخابات پستی در آمریکا شده است. این مجموعه شکایتها در نهایت منجر به این خواهد شد که دادگاه عالی قضایی آمریکا به عنوان مرجع اصلی و نهایی این دادرسی وارد عمل شده و نقش خود را که در حال حاضر به دلیل ترکیب اکثریتی جمهوریخواهان در آن به بازوی قضایی این حزب مبدل شده ایفا کند؛ تجربهای که سال 2000 و در جریان انتخابات آمریکا بین جورج واکر بوش و الگور به کمک آنها آمد.
🔸این در حالی است که در آن زمان ترکیب دادگاه عالی قضایی 5 به 4 به نفع جمهوریخواهان بود و به احتمال خیلی زیاد در زمان انتخابات نوامبر این ترکیب 6 به 3 به نفع جناح جمهوریخواه خواهد بود. استدلال ترامپ در جریان این شکایتها تقلبهای با بازه چند هزار رای در بعضی ایالتهای اثرگذار است. از آنجا که سیستم فدرال در جریان انتخابات حکمفرما نیست، ترامپ میتواند شهرداران و فرمانداران ایالتهای مهم بویژه آن دسته از شهرها و ایالتهایی را که توسط مقامات دموکرات اداره میشوند، متهم به تقلب کند.
🔹 از آنجا که در سازوکار انتخابات آمریکا مرجع بیطرف وجود ندارد و مجریان انتخابات همیشه گرایش سیاسی خود را حفظ کردهاند احتمال بروز تقلب بشدت وجود دارد. این احتمال عطف به تجربه تاریخی ترامپ در انتخابات 2016 و انتخابات سال 2000 هم دارد. سال 2016 ترامپ در حالی که 3 میلیون رای عمومی کمتر داشت اما با داشتن تنها 78 رای بیشتر در سیستم الکترال کالج، رئیسجمهور شد. 🔺سال 2000 هم جورج بوش با رای دیوان عالی قضایی آمریکا با تصاحب 500 رای بیشتر در فلوریدا به پیروزی رسید. از این منظر میتوان انتظار داشت ترامپ با عبور از صندوقهای رای به دنبال پیروزی در روندهای قضایی است.
✔️دکتر فؤاد ایزدی- استاد دانشگاه
#ثامن
✅از سوالات مطرح شده در کانال های ثامن:
❌ سوال اول: نقش رهبری در مواجهه با مشکلات اقتصادی جامعه چیست؟ چرا رهبری ورود نمی کنند؟ چرا روحانی را عزل نمی کنند یا با استیضاح و برکناری وی موافقت نمی کند؟
👈 پاسخ
🔹 ۱) این درست است که مشروعیت تمام اجزای حکومت به تایید ولی فقیه است، اما جمهوری اسلامی ایران کاملاً به مردم سالاری دینی معتقد و ملتزم است، به این معنا که این مردم هستند که مسئولان اجرایی و قانونگذار خود را انتخاب میکنند، لذا بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته مباحث اجرایی به عهده دولتی است که با رای مستقیم مردم روی کار آمده و تعیین مسیر آن و نظارت بر عملکرد آن به عهده مجلسی است که نمایندگان آن با رای مردم بر کرسی مجلس تکیه میزنند.
اگر رهبری مدام در هر امری که وظیفه این قوا است ورود کنند، فلسفه وجودی این قوا زیر سوال می رود، ضمن آنکه روش امام راحل و رهبر معظم انقلاب مدیریت سیستمی بوده و هست، چرا که نمی خواستند و نمی خواهند نظام قائم به فرد بشود، کما اینکه با رحلت امام خمینی جامعه و نظام بدون هیچ چالشی پذیرای رهبر جدید شدند. به زبان دیگر در مدیریت الهی و ولایی همه مسئولان و آحاد جامعه باید رشد و تعالی یابند و این با دخالت رهبری در تمام امور جامعه منافات دارد.
البته رهبری روشنگری و هشدارها را همواره ارائه می کنند.
🔸 ۲) اینکه گفته میشود رهبری کاری برای حل این مشکلات انجام نمیدهند اشتباه است، چرا که رهبری به چند صورت برای کاهش مشکلات مردم ورود می کنند. یکی با هشدارهای علنی و دوم دستورات و هشدارهای غیر علنی در جلسات، ایشان خود به این اشاره کردند که هر دستور یا نهیبی به یک مسئول دولتی نباید علنی شود.
همچنین اجازه به دولت برای فعالیتهای فراقانونی مثل برداشت از صندوق توسعه ارزی برای حل مشکلات و ...
رهبری زمانی وارد عزل و نصب مسولان می شوند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد.
در سال آخر ریاست جمهوری استیضاح یا برکناری و حتی استعفای دولت هیچ مشکلی را از جامعه برطرف نمیکند، بلکه بر مشکلات موجود می افزاید.
🔹 ۳) این دولت وعده داده که با مذاکره با کدخدا مشکلات را حل می کند. همه باید اشتباه بودن این راهبرد بدانند، امروز دولت در سال آخر خود باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خویش باشد نه آنکه با کنار رفتن آن، بخش های تبلیغاتی همسو با دولت با اغواگری از آن دولتی مظلوم بسازند که مثلاً "نگذاشتند کار کند".
باید سطح آگاهی های عمومی چنان افزایش پیدا کند که بدون ورود مصداقی، انتخاب قاطبه مردم بر اساس مصالح ملت و کشور ایران باشد تا مشکلات موجود نیز حل شود.
#ثامن