💢سهشنبه اول روز ماه مبارک رمضان
🔹دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان غروب امروز رؤیت نشد و سهشنبه ۲۲ اسفندماه اولین روز ماه مبارک رمضان خواهد بود.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔https://eitaa.com/rowshangaraneh
🇮🇷
🔺 تصمیم گروه #بریکس برای راهاندازی سامانه مستقل پرداخت عملیاتی شد
🔻طبق اعلام بانک مرکزی، تصمیم گروه بریکس برای راهاندازی سامانه مستقل پرداخت عملیاتی شد.
🔸این سامانه مبتنی بر کاپیتوکارنسی ها بوده و بر بستر بلاکچین استوار است.
🔺عملا اعلام جنگ رسمی به دلار و هژمونی غرب و از عوامل جهش تقاضا برای بیتکوین و دیگر ارزها است.
#روشنگری
🆔https://eitaa.com/rowshangaraneh
1_10255228486.pdf
2.69M
🇮🇷
🔅تبیین و روشنگری🔅
🗞 صبح صادق شماره ۱۱۳۴ منتشر شد
(آخرین شماره صبح صادق در سال ۱۴۰۲)
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه ای برای بررسی شعار سال ۱۴۰۲ را همینجا بخوانید.
🆔https://eitaa.com/rowshangaraneh
🇮🇷
🔺ابعاد مختلف حق الناس بودن انتخابات در نظام مردم سالاری دینی در بیانات و اندیشه سیاسی رهبر معظم انقلاب اسلامی "حفظهالله"
#مردمسالاری_دینی
#انتخابات
#حق_الناس
🆔https://eitaa.com/rowshangaraneh
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥پیام کودکی فلسطینی از غزه به کشورهای عربی:
«۴ ماه است نان نخوردهایم، کمکهایی که میشود کافی نیست، نه آب داریم نه نان»
#مقاومت_اسلامی
🆔https://eitaa.com/rowshangaraneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
✨همه از خدائیم
بسوی خدا برویم✨
آرام آرام صدای پای رمضان به گوش میرسد
دست های خالیمان ، دستاویز دل های پاکتان
ما را نه به بهای لیاقت بلکه به رسم رفاقت
اول حلال و بعد دعایمان کنید
🌙حلول ماه رمضان، مبارک
🆔https://eitaa.com/rowshangaraneh
🇮🇷
💢احساس عقبماندگی کاذب
🔹هرچند مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در مقایسه با متوسط مشارکت جهانی بالاتر است؛ اما به دلیل مردمسالاری دینی که در جمهوری اسلامی وجود دارد، انتظار میرفت میزان مشارکت بیشتر از این مقدار باشد. البته دشمنان و رسانههای بیگانه تمام تلاش خود را برای جدایی ملت از دولت و مشارکت نکردن در انتخابات انجام دادند؛ موضوعی که رسانههای خارجی برای پایین آوردن مشارکت در انتخابات دستآویز خود قرار داده بودند، مسائل معیشتی و اقتصادی بود. این در حالی است که مقایسه میزان مشارکت در انتخابات کشورهای دیگر که خود دلیل بسیاری از مشکلات حال حاضر در کشورمان هستند، از کشورمان بسیار کمتر بوده است.
🔸برای نمونه، در فرانسه در انتخابات سال ۲۰۱۷، ۲۸/۲۳ درصد و در انتخابات پارلمانی سال ۲۰۱۴ آمریکا، ۳۶/۷ درصد از واجدان شرایط در انتخابات مشارکت کردهاند. از آن جایی که مردم جامعۀ ما با مشکلات معیشتی و اقتصادی دست و پنجه نرم میکنند، نمیتوان مسائل معیشتی را نادیده گرفت، ولی باید بیان کرد که دلایل اقتصادی مهم هستند، اما مهمترین دلایل مشارکت پایین مردم نیستند.
🔹اگر آنگونه که رسانههای خارجی بیان میکردند که مردم از مسائل معیشتی ناراحتند و در انتخابات شرکت نمیکنند، پس چطور استانهای با اقتصاد کوچک بیشترین میزان و استانهای برخوردار، کمترین میزان مشارکت را داشتهاند؟
🔸شاید یکی از مهمترین دلایل تلاش رسانههای خارجی برای پایین آوردن سطح مشارکت در انتخابات، ایجاد «تفکر عقبماندگی کاذب» در اذهان ما ایرانیهاست. مفهوم «عقبماندگی کاذب» یا «حس عقبماندگی» به این معناست که مردم یک کشور گمان میکنند که در عرصههای مختلف از دنیا عقب افتادهاند، در حالی که کشورشان از رشد و توسعه قابل توجهی برخوردار است.
🔹در دهکدۀ جهانی، این «عقبماندگی کاذب» یا «حس عقبماندگی» از طرف کشورهای ابرقدرت به وسیله جنگ رسانهای و جنگ نرم علیه کشور یا کشورهای رقیب اعمال میشود تا مردم این کشورها از قدرت سیاسی خود ناامید شده و حمایت خود را از گروه حاکم بردارند. موضوعی که به خوبی در کشورمان قابل مشاهده است و با وجود پیشرفتهای چشمگیر در انواع علوم و زمینهها، تودهای از مردم شریف کشورمان ظن بر عقبماندگی کشور و ناکارآمدی سیستم سیاسی حاکم بردهاند.
🔸مهمترین زمین بازی که دشمن در آن توانسته بر افکار مردم شریف ایران تأثیرات منفی بگذارد، فضای رسانه و به ویژه فضای مجازی کشور است. جایی که یک سازمان نایافتگی عجیبی به چشم میخورد.
🔹رهبر معظم انقلاب در همین راستا فرمودهاند: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی کشور میشدم.» این سخن رهبر فرزانۀ انقلاب، بر لزوم سازماندهی فضای مجازی به شکلی صحیح تأکید دارد. به همین دلیل، یکی از مهمترین وظایف نمایندگان این دور از مجلس شورای اسلامی سازماندهی فضای مجازی کشور و تصویب قوانین عملیاتی برای ساماندهی این فضاست.
#جنگ_شناختی
🆔https://eitaa.com/rowshangaraneh