رؤیای اجتماعی ما / الف.برومند
فردا دیدار رهبری با اقشار بانوان است اما امسال حتی مثل دو سال گذشته تکاپو و شوق خاصی در کار نیست. دو
چقدر با آقای تکلو هم نظریم
وجود لایه ای که مانع از اثر بخشی این دیدارند در آن قد و قواره ای که شایسته آن است
@royaejtemaee
🖋 قابی صورتی
🔻 فهمی .... از زنانگی
🔻فقط به تصویر بین المللی دیدار فکر کنید
🔻 زنان ایرانی چگونه زنانی هستند ؟؟؟
🔻چرا دیدار بانوان باید دیداری عمومی _ عرفی باشد ؟؟
🔻 واقعا این تصویر زن انقلاب اسلامی است ؟ زنی که در خط مقدم انقلاب بوده
🔻 آن هم در این موقعیت جبهه مقاومت
@royaejtemaee
28.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖋 دیداری با ۳ دقیقه حرف اصلی
@royaejtemaee
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖋 اصلی ترین حرف این دیدار
✍ #خط_دیدار | آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است.
❤ مرور تصویری بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖥 @khamenei_reyhaneh
@royaejtemaee
#صد_سال_مدرنیزاسیون_ایرانی، خسته و کم رمق، با آسمانی آلوده و کارخانه هایی تعطیل از قطعی برق و کارهای اداری نیمه تعطیل، این روزها در جلوی چشم ماست.
خطر حمله اسقاطیل به همین نیمه جان هم قطعی است! و این پازل درهم و برهم که نقشه اش در زمان مستشارهای آمریکایی و فرنگی کشیده شده
و #غربزده_های_انقلابی آن را ادامه داده اند هم بیش از حد در مقابل این حمله بی پناه است و اگر نبود فناوری های نظامی که #انقلابی_های_غیر_غربزده و متهم به بی سوادی و ناآگاه به مسائل جهانی، زیر فشار تحقیر و تحریم غرب و غربزده های وطنی تولید کردند، الان هیچ امیدی به مقاومت مدرنیزاسیون ایرانی نبود!
امروز بر هر انسان انقلابیِ توسعه دانی واجب است که قلم و میکروفن به دست بگیرد و توسعه ناموزون ایرانی و #نسخه_های_بدیل_بومی را برای مردم #روایت کند.
مطمئن باشید #ثواب شرکت در جبهه مقاومت در پرونده اعمالتان نوشته میشود.
🆔 @social_theory
@royaejtemaee
🔻معاونت علمی علوم تربیتی بسیج دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برگزار میکند:
ویژه برنامه روز زن
با حضور:
خانم دکتر انسیه برومندپور
دانش آموخته تفسیر تطبیقی
پژوهش گر حوزه هویت جنسیتی از منظر قرآن
🔹رویکرد تربیتی به نسبت زن و مقاومت
🔹چگونگی تربیت مقاومت محور و نقش مادران درآن
🔹چگونگی نقش آفرینی زنان در مقاومت
'حضور برای عموم دانشجویان آزاد است.
زمان: یکشنبه ۲ دی
ساعت ۱۵ تا ۱۷
اتاق شورای طبقه دوم
@basijpsyedu
@royaejtemaee
📌نقدی کوتاه بر دیدار بانوان با رهبرانقلاب
🖋حمیدرضا شببویی
بخش 1⃣
🔹در جلسات گفتگویی با رهبر انقلاب مانند جلسات دانشجویان، طلاب، بانوان، اندیشه ورزان و... به نظر می آید چند الگوی حضور و خطاب میتوان داشت:
1⃣تبیین و ترسیم یک ظرفیت جدید از پایگاه هویتی که جلسه حول آن شکل گرفته است.
2⃣ارایه یک ایده، یا طرح و یا گزارشی که این موقعیت بستر مناسبی است تا در فرصت چند دقیقه بتوان رهبری معظم را در جریان گذاشته و از ظرفیت های گفتمانسازی، سیاست گذاری و حتی ارجاعات ایشان استفاده کرد.
3⃣تقریری نوین از یک مسئله که شاید تا کنون از آن زاویه مورد توجه جامعه قرار نگرفته و ارائه این زاویه جدید موجب گردد بخشی از ظرفیت های نو، برای حل مسئله فعال گردد.
4⃣گزارش از اقداماتی که مورد مطالبه رهبری بوده، و در ضمن گزارش برای رفع موانع و نقد طرحها، ایده هایی مطرح گردد.
🔸با در نظر گرفتن الگوهای ذکرشده و همچنین اینکه جلسه رهبری با بانوان نوپاست، اما با وجود تجربهای ۳۰ ساله از این دست جلسات که شاید موضوع اصلی اش بانوان نبوده اما بانوان هم نقش داشته اند و حتی در مقام ارائه بحث بودهاند، توقع می رود که امروز شاهد تدارکهای فنی در برپایی جلسه با محوریت بانوان که از جدیترین موضوعات کشور است، باشیم و این نکته نیز اهمیت دارد که موضوع بانوان انقلابی، امروز، جز مسائلی است که حتی امنیت کشور را به خود متوجه کرده است، لذا از این رو محتوای این جلسات برای همه اصناف و گروههای کشوری حائز اهمیت است و کوتاهی و غفلت از بالابردن کیفیت جلسات چه در محتوا و چه در فرم، قطعا میتواند خسارت برای یک جریان فکری_تمدنی باشد.
🔹ایران امروز، در مقطعی است که از طرفی با یک جنگ وجودی با رژیم غاصب در منطقه روبه روست و رسما سران اسراییلی از راهبردهای دشمنیشان، درگیری با بانوان ایرانی نام میبرند، از طرفی دیگر با تغییر نظم منطقه و جهان رو به رو هستیم که یکی از پایههای این تغییر هژمونی، هویت زنانه در فضای اسلامی_انقلابی است، هم چنین اینکه ایده تحول تمدنی ایران اسلامی، بنا دارد با محوریت زنان و خانواده پیش رود، و تمدن غرب را از این نقطه به چالش بکشد غلبه دهد. این مختصات راهبردی میتواند موضوع زن مسلمان انقلابی را ضریب داده و در اکثر محاسبات کشوری و بین المللی وارد کند.
به همین دلیل این وضعیت، جایگاه چنین جلسه ای را برای نه تنها ایرانیان بلکه دنیا، بسیار بیش از آنچه می پنداریم بالا می برد.
🔸با توضیحات فوق به نظر می آید بحث و بررسی و نقد جلسه رهبری با بانوان کشور، از موضوعاتی است که باید بزرگان و علما حتما مد نظر قرارداده و ساده از کنار آن نگذرند.
از باب شروع چنین مباحثاتی به عنوان کوچکترین شاگرد این عرصه نکاتی را تقدیم میدارم:
🔻در موضوع جمعیت نکات و زاویه نگاه خوبی ارائه و مطالبه منطقی از رهبری مطرح شد اما اینکه گزارش میدانی نیز مطابق نکات گوینده هست یا خیر، باید حوزههای میدانی تخصصی این موضوع بررسی کنند.
🔻درباره فضای مجازی صرفا چند مطالبه کلی مطرح شد که غالبش را خود حضرت آقا بارها و بارها حتی با تفصیل بیشتر طرح کرده بودند، که کاش در این جا سعی شده بود به جای گزارشی از رویکرد تهدیدمحور بودن فضای مجازی، رویکرد ایجابی و با محوریت نقش بانوان در حرکت به سمت سالم سازی فضلی مجازی و شکل گیری مطالبات کلان آن مثل شبکه ملی اطلاعات ارائه میشد.
🔻غیر از بحث نسبتا کلی با موضوع انسان مقاومت و چند گریز شعاری آن، در بحث های بانوان ایرانی هیچ توضیح و تفصیلی نسبت به موضوع مقاومت که مسئله اصلی دنیای امروز است، ندیدیم و خوب بود حداقل ناظر به نقش زنان در ایام اخیر خصوصا بعد از جنگ لبنان گزارشی مطرح میشد و تحلیل و مطالبه ای از این منظر صورت میگرفت.
نباید فراموش کرد زنان در عرضه مقاومت هم جدیترین نقش بوده و هم از خیلی زاویه ها قابل بررسی است.
ارائه بحث مادر دوشهید لبنانی و اقداماتی که از نقطه ماموریت روایتگریِ زینبی داشتند بسیار عالی بود.
♻️البته روشن است که خلا فکری در نپرداختن به موضوع مقاومت با هویت زنانه و از منظر جایگاه ماموریتی بانوان، یک خلا جدی است که می بایست آسیبشناسی عمیقتری صورت گیرد.
🔻اشاره به موضوع ترجمه های زرد رمان و نمایشنامهها، به عنوان یک آسیب در حوزه هنرهای نمایشی و ادبیات، مسئله تازه ای نبود و مختصرا به ظرفیت بانوان ایرانی اشارهای شد اما خوب بود قدری آماری و میدانیتر این صورتبندی را تکمیل میکردند و حتی طرح های نویی برای رفع این مشکلات ارائه میشد.
لینک قسمت دوم
📍https://eitaa.com/social_theory/3128
ارتباط با نویسنده یادداشت👇
@shabbooie
@royaejtemaee
📌نقدی کوتاه بر دیدار بانوان با رهبرانقلاب
🖋حمیدرضا شببویی
بخش 2⃣
🔻بحث ازدواج و جمعیت همیشه یکی از بحث های محوری است که در اینگونه جلسات طرح میگردد(طبیعی است تسلط به تبار این مسئله اولویت دارد) اما موضوع واسطهگری که به عنوان یکی از ایدههای تازه بازیابی شده در بحث ازدواج طرح گردید، می بایست خیلی فنی و عمیق تر به آن پرداخته میشد و حتی در این صحنه به حوزه های حقوقی، اقتصادی، فرهنگی و یا سیاسی این ایده سری زده میشد.
🔻پرداختن به موضوع الگوی سوم زن که از ایده هایی است که رهبری معظم، ایدهپرداز اصلی آن بوده اند، در این جلسه نشان داده شد که هیچ دستاورد ویژهای تا کنون نداشته و جامعه بانوان با این ایده هنوز در سطح شعاری ارتباط گرفته و در ساحت های نظری و راهبردی و میدانی حرف جدید و جدی برای گفتن وجود ندارد.
❗️این خلا، روشن میدارد که بسیاری از ایدههایی که در حوزه زنان از منظر هویتی طرح میگردد به علت عدم پرداختن به زیرساختهای اولیه آن مثل فلسفه الگوی سوم، اندیشه های مبنایی و بنایی آن، گفتمان سازی این الگو، ایجاد ظرفیت های میدانی و... برای اکثر عرصه های کشور مبهم و حتی غیرقابل تحقق پنداشته میشود.
🔻مهمترین چالش و بحران یکسال اخیر برای حوزه زن و دختران ایران، فتنه زن،زندگی،آزادی بود که کشور هنوز با بحث حجاب و طرحهای حقوقی و غیرحقوقی آن در این عرصه با درگیریهای جدی رو به روست؛ آیا به نظر نمیآید زنان انقلابی هم از منظر اقدامات، طرحها و ایدهها می بایست ورود مسئولیتپذیرانهای از تجربیات، و فعالیت هایشان در این یکسال اخیر ارائه میکردند؟ اینکه از این منظر هیچ صحبت و گزارش ویژهای وجود نداشت اینگونه برداشت میشود که بانوان انقلابی هنوز نتوانسته اند به اصلی ترین مسایل ملی مربوط به خودشان، فعالانه ورود کنند و نطق نمایند.
♻️نمیتوان گفت که نپرداختن به این موضوع به دلایلی چون فراموشی های شخصی ارتباط دارد، زیرا که فضلایی که ارائه بحث داشتند در این موضوع سابقه ورود و ایده پردازی دارند، اما وقتی در چنین جلساتی که جایگاه پرداختن به مسایل کلان ملی و حتی تمدنی است، بانوان نتوانند اصلی ترین مسایل صحنه کشوری و بین المللی و حتی تمدنی مختص خودشان را کامل در اختیار گرفته و به آن بپردازند، یعنی هنوز خلا تئوریک در فضای هویتی زن مسلمان انقلابی جدی است و نباید این آسیب را سطحی و زودگذر قرائت کرد.
🔰در مجموع به نظر می آید این جلسه از پایگاه نطق و ارایه طرح های بانوان نمره قابل قبولی را دریافت نکند و از این نظر می بایست بین اندیشه ورزان زنان و حوزه زن و خانواده گفتگوهای ویژه و آسیب شناسانهای صورت گرد و تا سال آینده متناسب همین جلسه و مقدمه ای که در ابتدای بحث نسبت به جایگاه ایران توضیح داده شد، روند دقیق تری را تدارک کنند.
ارتباط با نویسنده یادداشت👇
@shabbooie
@royaejtemaee
سلسله گعدههای #علیه_رکود
بازاندیشی در حوزه زنان
🔻 گعده اول:
ایدۀ «دیدار با رهبری»
رکود در حوزه زنان چطور دیدار با رهبری را به یک پناهگاه و مهمانی تقویمی تبدیل کرده است؟
با ارائه مهدی تکلو، مدیر دفتر مطالعات جنسیت و جامعه
شنبه 1 دیماه
ساعت 15 تا 17
حضوری و مجازی (ظرفیت محدود)
ثبتنام حضوری:
https://gesostu.ir/product/m008/
🚻 دفتر مطالعات جنسیت و جامعه
@gesostu_ir
www.GESOSTU.ir
@royaejtemaee
بسم ربّ الزهرا ✨
سلام ما به تو ای مادر نور، مادر باران
شبیه آیه تطهیری شبیه سوره "اعطینا"
💌 هیئت دانشجویی انصارالمهدی (عج) با همراهی کانون قرآن و عترت دانشگاه قرآن و حدیث تهران برگزار می نماید .
🎊 جشن میلاد ریحانة النبي حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام والای مادر و روز زن
سخنران:سرکار خانم دکتر انسیه برومندپور فعال حوزه زنان و خانواده
مولودی خوانی با نوای گرم: کربلایی سید مهدی موسوی
⏰ زمان :دوشنبه ۳ دی ماه
ساعت ۱۲:۱۵
🏫 مکان: تالار شیخ طوسی واقع در طبقه اول دانشگاه
🎁 همراه با پذیرایی و اهدای هدیه به میهمانان عزیز
منتظر قدوم سبزتان هستیم 🪴
@AnsarolMahdi_qhu
@Quran_and_Atrat_qhu
@royaejtemaee
#گزارش_نشست
♦️ باتوجه به پیشرو بودن ایام ولادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها، پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان، گفتگویی را درهمین خصوص با موضوع «بررسی خرق عادت جنسیتی در اسلام؛ با محوریت حدیث نورانی کساء» با حضور سرکارخانم دکتر انسیه برومندپور برگزار نمود.
در ادامه فایلهای صوتی و تصویری این گفتگو در اختیار اعضا و علاقمندان فرهیختهی کانال قرار خواهد گرفت.
همچنین کلیپهای کوتاه نیز از این نشست طی روزهای آتی منتشر خواهد شد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
@royaejtemaee