eitaa logo
رویدادهای آموزش و پرورش استان خراسان شمالی
2هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
575 ویدیو
72 فایل
🔰کانالی جامع برای معلمان، والدین و دانش آموزان در خصوص اطلاع رسانی سریع اخبار حوزه آموزش و پرورش استان خراسان شمالی ▫️کانال خبری روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی▫️ 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 https://eitaa.com/joinchat/405733628C62fcdd24ba
مشاهده در ایتا
دانلود
افتخارآفرینی دانش آموزان خراسان شمالی در مسابقات ملی ادبی تا سیمرغ به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، در آئین اختتامیه بیست و یکمین دوره مسابقات ملی ادبی تا سیمرغ، بزرگداشت عطار نیشابوری، آیناز ظهیری، معصومه الهی و نرگس یگانه پرست دانش آموزان دبیرستان مصلی نژاد بجنورد به سرپرستی خانم فاطمه نعمتی در بین ده تیم برتر کشور قرار گرفتند. در این مسابقات 452 تیم دانش آموزی از سراسر کشور شرکت کردند و در پایان 10 تیم به عنوان برترینها معرفی شدند. همچنین دکتر حسن روشان سرگروه زبان و ادبیات فارسی متوسطه دوم استان نیز یکی از داوران بیست و یکمین دوره مسابقات ملی ادبی تا سیمرغ بود که در آئین اختتامیه آن هفته گذشته در نیشابور برگزار شد.
نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اصحاب رسانه همزمان با 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 ❇️ با کانال رویدادهای آموزش و پرورش استان همراه باشید: 🔰 در شبکه https://shad.ir/roydadnkh_medu 🔰در https://b2n.ir/r83015 🔰در https://b2n.ir/y27441 🔰در https://b2n.ir/p16192 🔰در https://b2n.ir/d37456 🔰پورتال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی https://khn.medu.gov.ir/fa
نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی / ۱ تشریح ویژه برنامه های هفته گرامیداشت مقام معلم در استان در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم، نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم با حضور شورای معاونان آموزش و پرورش و اصحاب رسانه، خبرنگاران و فعالان رسانه ای استان برگزار شد. ابوالقاسم اکبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در این نشست، با بیان اینکه تکریم تکریم جامعه است، تقویت انگیزه معلمان را زمینه ساز ارتقاء کیفیت آموزشی در مدارس دانست و گفت: در آغاز این هفته، همزمان با سراسر استان، آئین نواختن زنگ سپاس معلم، ساعت 9 صبح سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در دبیرستان نمونه دخترانه رشد برگزار می شود. وی، غبارروبی و گلباران مزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری یادواره 74 شهید فرهنگی استان، همایش تجلیل از معلمان نمونه، تقدیر از جوانترین و باسابقه ترین معلمان، قدردانی از پیشکسوتان فرهنگی، گرامیداشت یاد معلمان فقید و دیدار با بیماران فرهنگی صعب العلاج را از برنامه های این هفته در خراسان شمالی عنوان کرد و افزود: یادواره های شهدای درون مدرسه ای، تکریم معلم از سوی مدیران دستگاهها، فرمانداران، بخشداران و دهیاران، تدریس روسای دستگاهها و ادارات در مدارس و دیدار فرهنگیان با مقام معظم رهبری از دیگر برنامه های هفته گرامیداشت مقام معلم در استان است.
نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی / ۲ 53 درصد از کارکنان جامعه تعلیم و تربیت استان، بانوان هستند. به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه از مجموع 13 هزار و 769 نفر از معلمان شاغل در مدارس دولتی و کارکنان اداری آموزش و پرورش خراسان شمالی، 7 هزار و 333 نفر معادل 53 درصد از بانوان هستند، گفت: 193 هزار و 179 دانش آموز در 2 هزار و 61 مدرسه استان تحصیل می کنند که از این تعداد 98 هزار و 742 نفر پسر و 94 هزار و 437 نفر دختر هستند. ابوالقاسم اکبری در ادامه از تحصیل 17 هزار و 228 دانش آموز در مدارس غیردولتی خبر داد و افزود: ۶ هزار معلم در این مدارس کار تدریس را برعهده دارند. وی اجرای طرح معماران تربیت با هدف استفاده از باتجربه ترین معلمان برای پایه ابتدایی را از مهمترین طرحهای معلمان دوره ابتدایی عنوان کرد و گفت: طرح شهید همت نیز با هدف توانمندسازی همکاران فرهنگی با حضور بیش از 7 هزار و500 معلم در استان اجرا شده است. اکبری با اشاره به شناسایی و تعیین تکلیف هزار و 11 نفر از بازماندگان تحصیل بین ۶ تا ۱۱ سال در خراسان شمالی افزود: پوشش دوره ابتدایی در استان ۹۸ و ۶۲ صدم درصد و حدود 6 دهم درصد بیشتر از میانگین کشوری است.
نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی / ۳ تحول در زیرساختهای ورزش دانش آموزی استان به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران، تکمیل 6 استخر دانش آموزی در شهرستانهای مختلف و تحویل 46 زمین چمن مصنوعی به مدارس را از مهمترین دستاوردهای در بخش ورزش دانش آموزی عنوان کرد و گفت: احداث 13 زمین چمن مصنوعی دیگر و نصب 18 فضای ورزشی ویژه مدارس دخترانه نیز امسال انجام می شود. ابوالقاسم اکبری همچنین از تداوم فرایند ساخت 12 سالن ورزشی و پایان تجهیز 20 اتاق تربیت بدنی خبر داد و افزود: اکنون 40 اتاق تربیت بدنی در مدارس خراسان شمالی فعال است. وی با اشاره به اینکه خراسان شمالی از حیث پراکندگی روستایی رتبه دوم کشور را دارد، گفت: 48 و نیم درصد از مدارس استان در این مناطق قرار دارد. مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با بیان اینکه در دو سال و نیم گذشته ۷۰ پروژه آموزشی با ۳۶۰ کلاس درس بهره برداری شده است، خاطرنشان کرد: روند احداث ۸۵ پروژه دیگر با ۳۶۰ کلاس در حال پیگیری است و ساخت 13 مدرسه دیگر در قالب طرح نهضت ملی مسکن هم به تصویب رسیده است. ابوالقاسم اکبری در این نشست خبری، از فعالیت ۱۸ مدرسه با یک دانش آموز و یک معلم خبر داد و گفت: تعداد دانش آموزان ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از ۵ دانش آموز است.
نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی / ۴ درخشش دانش آموزان استان در المپیادها و رقابتهای علمی بین المللی به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در نشست خبری، با اشاره به راهیابی 509 دانش آموز خراسان شمالی در 14 رشته به مرحله دوم المپیادهای علمی کشور، کسب 3 مدال برنز جهانی و 9 مدال ملی در این رقابتها را حاصل تلاش و دانش معلمان، هدایت مدیران و همراهی والدین و اراده دانش آموزان دانست و گفت: در المپیاد ریاضی آرکاداغ نیز برای نخستین بار ۱۲ دانش آموز از شرکت و پس از رقابت با نمایندگانی از 13 کشور دنیا، ۳ مدال برنز را از آن خود کردند. ابوالقاسم اکبری دیدار با وزیر آموزش و پرورش ترکمنستان، تحقق دیپلماسی مهارتی و تقویت تعاملات دو طرفه را از دستاوردهای مهم این المپیاد عنوان کرد. مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با اشاره به تاثیر 50 درصدی امتحانات نهایی در آزمون سراسری گفت: امسال امتحانات 11 ماده درسی 27 هزار و 600 دانش آموز پایه های ، و در 78 حوزه برگزاری به صورت نهایی برگزار و در 13 حوزه تصحیح می شود. وی از آغاز فرایند ثبت نام الکترونیکی ترمیم معدل از فردا خبر داد و افزود: پیش بین ما این است که حدود ۴ هزار نفر برای ترمیم معدل خود اقدام خواهند کرد. اکبری خاطرنشان کرد: امسال، امتحانات سه ماده درسی علوم، ریاضی و فارسی پایه و دو ماده درسی علوم و ریاضی پایه به صورت هماهنگ کشوری برگزار می شود.
نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی / ۵ رشد قابل توجه جذب نیرو و توسعه متوازن رشته ای در استان به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در نشست خبری با اصحاب رسان استان، از تطبیق مجوز ۳۷۶ کودکستان با معیارهای سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک خبر داد و گفت: از این تعداد ۳۲۶ کودکستان فعال هستند. ابوالقاسم اکبری با اشاره به جذب نزدیک به 2 هزار نفر از طریق آزمونهای استخدامی در دولت سیزدهم، گفت: از این تعداد هزار و 89 نفر امسال جذب میشوند. وی افزود: امسال 579 سهمیه متعهد به خدمت نیز برای دانشگاه فرهنگیان جذب شد که تعداد سهمیه جذب شده متعهدین به خدمت در 27 ماه گذشته را به هزار و 400 نفر می رساند. مدیرکل آموزش و پرورش استان، با بیان اینکه توسعه متوازن رشته ای در مدارس خراسان شمالی با رشد ۸ درصدی در دو سال گذشته به ۴۴ و ۳ صدم درصد رسیده، افزود: در جشنواره نوجوان خوارزمی، 70 نفر از دانش آموزان استان به مرحله کشوری راه یافتند که ۱۴ نفر از آنها رتبه اول، ۱۷ نفر رتبه دوم و ۲۶ نفر نیز حایز رتبه سوم شدند.
آیین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت دانش‌آموزی 🔹 سالن گلشن 🔹 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 ❇️ با کانال رویدادهای آموزش و پرورش استان همراه باشید: 🔰 در شبکه https://shad.ir/roydadnkh_medu 🔰در https://b2n.ir/r83015 🔰در https://b2n.ir/y27441 🔰در https://b2n.ir/p16192 🔰در https://b2n.ir/d37456 🔰پورتال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی https://khn.medu.gov.ir/fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجزای دست انسان را ببینید! 🤩 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 ❇️ با کانال رویدادهای آموزش و پرورش استان همراه باشید: 🔰 در شبکه https://shad.ir/roydadnkh_medu 🔰در https://b2n.ir/r83015 🔰در https://b2n.ir/y27441 🔰در https://b2n.ir/p16192 🔰در https://b2n.ir/d37456 🔰پورتال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی https://khn.medu.gov.ir/fa
فرمانده سپاه جوادالائمه(ع): مدرسه، محیط انسان سازی است؛ به لزوم حمایت جدی از جامعه معلمان باور داریم. به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) استان در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم در دیدار مسئولان آموزش و پرورش خراسان شمالی، از تلاش در تربیت آینده سازان این مرز و بوم قدردانی کرد. سردار اسماعیل فرجی در این دیدار با تاکید بر اهمیت ارتقاء کیفیت آموزش، هر مدرسه را محیطی برای انسان سازی دانست و گفت: برنامه ریزی آموزشی و پرورشی در مدارس، ریل گذاری برای تمدن سازی است و اگر خواهان تربیت نسلی پرتلاش و توانمند هستیم باید به آموزش و پرورش بیش از گذشته اهمیت داد و از معلمان و برنامه های آنها حمایت کرد. وی اقدامات ایجابی و آگاه سازی در فضای مدرسه را راهکار مقابله جدی با آسیبهای اجتماعی عنوان کرد و افزود: باور به تقویت نهاد مدرسه و اعضای جامعه تعلیم و تربیت در همه ابعاد مادی و معنوی، تحقق اهداف رشد و توسعه کشور را در پی دارد. ابوالقاسم اکبری مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز با تقدیر از حمایت‌های سپاه جوادالائمه(ع) از برنامه های جامعه تعلیم و تربیت، به تبیین مهمترین دستاوردهای دانش آموزان و فرهنگیان در عرصه های علمی، آموزشی، فرهنگی، هنری و ورزشی پرداخت و گفت: تربیت فرزندانی در تراز انقلاب اسلامی و با هدف تداوم حرکت کشور در مسیر آبادانی و پیشرفت رسالت بزرگ جامعه فرهنگیان است.
30.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| یادواره شهدای فرهنگی به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، اجلاسیه ۷۴ شهید فرهنگی و ۴۱۷ شهید دانش‌آموز خراسان شمالی با حضور خانواده معزز شهدا و مسئولین استانی و شهرستانی همزمان با فرا رسیدن برگزار شد. 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 ❇️ با کانال رویدادهای آموزش و پرورش استان همراه باشید: 🔰 در شبکه https://shad.ir/roydadnkh_medu 🔰در https://b2n.ir/r83015 🔰در https://b2n.ir/y27441 🔰در https://b2n.ir/p16192 🔰در https://b2n.ir/d37456 🔰پورتال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی https://khn.medu.gov.ir/fa
اجرای طرح توانمندسازی معلمان مدارس غیردولتی ویژه هزار و ۱۱۳ نفر به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، ابوالقاسم اکبری مدیرکل آموزش و پرورش استان در نشست صمیمی با کارشناسان مدارس و مراکز آموزش و پرورش شهرستان‌ها با اشاره به اهمیت توانمندسازی همه‌ی معلمان در زمینه‌های علمی گفت: مدارس و مراکز غیردولتی مانند مدارس دولتی دارای اهمیت و جایگاه بسیار مهمی هستند و از این رو در سال گذشته طرح توانمندسازی معلمان ویژه هزار و ۱۱۳ معلم مدارس غیردولتی به مدت ۶۰ ساعت برگزار شد. در پایان جلسه از تلاشهای عملکرد کارشناسان مدارس و مراکز غیردولتی تجلیل به عمل آمد. 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 ❇️ با کانال رویدادهای آموزش و پرورش استان همراه باشید: 🔰 در شبکه https://shad.ir/roydadnkh_medu 🔰در https://b2n.ir/r83015 🔰در https://b2n.ir/y27441 🔰در https://b2n.ir/p16192 🔰در https://b2n.ir/d37456 🔰پورتال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی https://khn.medu.gov.ir/fa