eitaa logo
رویدادهای آموزش و پرورش استان خراسان شمالی
2هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
575 ویدیو
72 فایل
🔰کانالی جامع برای معلمان، والدین و دانش آموزان در خصوص اطلاع رسانی سریع اخبار حوزه آموزش و پرورش استان خراسان شمالی ▫️کانال خبری روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی▫️ 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 https://eitaa.com/joinchat/405733628C62fcdd24ba
مشاهده در ایتا
دانلود
💢پیام استاندار خراسان شمالی به مناسبت گرامیداشت ۱۳ آبان ، روز ملی مبارزه استکبار جهانی استاندار خراسان شمالی در پیامی فرا رسیدن روز 13 آبان، روز دانش آموز و تسخیر لانه جاسوسی را تبریک گفت. متن پیام مهندس بهمن نوری بدین شرح است؛ بسم الله الرحمن الرحیم ۱۳ آبان ماه سر آغاز انقلاب اسلامی است. روزی که با واقعه مهم تبعید معمار بزرگ جامعه اسلامی و رهبر فقید و کبیر انقلابمان حضرت امام خمینی (قدس ا... النفس الزکیه ) ، کشتار وحشیانه دانش آموزان به دست دژخیمان طاغوت ، روز دانش آموز و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان مسلمان انقلابی ، تقارن یافته است. اما آنچه که در سیزدهم آبانماه تجلی دارد ، سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکای جنایتکار و مبارزه رو در رو با آن است . روزی که موجب عظمت و سربلندی انقلاب اسلامی و شکست و فضاحت شیطان بزرگ شد . این روز در واقع بیانگر استراتژی کفر ستیزی و ضد استکباری و سازش ناپذیری انقلاب اسلامی با آمریکای جهان خوار است . امسال مراسم گرامیداشت سیزده آبان را در حالی برگزار میکنیم که آمریکا و نوکرانش با کمک اسرائیل ، تهاجم و کشتار وحشیانه مردم مظلوم لبنان ، فلسطین و غزه را در دستور کار خود قرار داده اند و ایران اسلامی و بخصوص مردم همیشه در صحنه و شهید پرور خراسان شمالی ، در صفوفی متحد و یکپارچه فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را رساتر از گذشته سر خواهند داد . در یوم الله ۱۳ آبان مردم نستوه ما بر تداوم راه امام خود و بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید خواهند کرد . اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سربلند ۱۳ آبان ماه، روز دانش آموز و سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را به عموم هم استانی های فرهیخته ، به ویژه دانش آموزان عزیز ، این آینده سازان آگاه ایران اسلامی، تبریک و تهنیت عرض نموده و یاد و خاطره همه شهدا و بخصوص شهدای مقاومت و خصوصا فرماندهان شهید مقاومت گرامی میداریم . بهمن نوری استاندار خراسان شمالی
| گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانش‌آموزان 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 ❇️ با کانال رویدادهای آموزش و پرورش استان همراه باشید: 🔰 در شبکه https://shad.ir/roydadnkh_medu 🔰در https://b2n.ir/r83015 🔰در https://b2n.ir/y27441 🔰در https://b2n.ir/p16192 🔰در https://b2n.ir/d37456 🔰پورتال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی https://khn.medu.gov.ir/fa
تاکید استاندار خراسان شمالی بر تکریم معلمان؛ در فعالیتهای آموزشی و پرورشی به استفاده از شیوه های نوین، توجه شود. به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، استاندار خراسان شمالی در دیدار مسئولان آموزش و پرورش استان، با اشاره به شان و جایگاه والا و ارزشمند معلمان و لزوم تکریم فرهنگیان، هزینه در آموزش و پرورش را سرمایه گذاری برای برخورداری از آینده ای بهتر دانست و گفت: نظام آموزش و پرورش کشور در سالهای اخیر در مسیر روزآمدی حرکت می کند اما لازم است با الگوبرداری از مدارس موفق سایر کشورها، نیازها و کمبودها رفع و نقاط قوت تقویت شود. بهمن نوری، با تاکید بر تناسب شیوه های اجرای فعالیتهای پرورشی و تربیتی، توجه به روشهای نوین مدیریت مدارس، تدریس و برنامه های فرهنگی را الزامی عنوان کرد و افزود: رشته های تحصیلی هنرستانی نیز باید با تغییرات جوامع امروزی، متناسب سازی شده و مهارت آموزی عملی در دستور کار جدی نهادهای آموزشی قرار گیرد.
تشریح دستاوردها و سیاستهای کاری آموزش و پرورش استان در دیدار با استاندار خراسان شمالی به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در دیدار مسئولان آموزش و پرورش استان با استاندار خراسان شمالی، با تشریح اهداف، دستاوردها و سرفصلهای کاری جامعه تعلیم و تربیت استان، بنیادین نظام آموزش و پرورش را چارچوب اصلی برنامه ریزی‌ها عنوان کرد و گفت: تحقق شعار در دولت وفاق ملی، تعالی مدرسه و معلم و دانش آموز، توجه به مدارس دولتی به ویژه در مناطق محروم، ارتقاء توانمندی‌ها و صلاحیت های حرفه ای و تخصصی مدیران و معلمان و ساماندهی و سازماندهی مطلوب منابع انسانی از مهمترین اولویتهای کاری جامعه تعلیم و تربیت استان است.  ابوالقاسم اکبری در ادامه فعالیت ۱۳ مدرسه با یک معلم و یک دانش آموز و ۱۴۹ مدرسه با یک معلم و ۵ دانش آموز را سندی برای تحقق عدالت آموزشی در همه نقاط خراسان شمالی دانست و افزود: با تحقق رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته ای و تحصیل بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان استان در هنرستانها، فرصتی برای ایجاد شغل در سایه مهارت آموزی فراهم شده و در صورت تامین فضا و امکانات لازم، امکان دستیابی به هدف ۵۰ درصدی توسعه متوازن رشته ای در استان وجود دارد.
ترویج فرهنگ اقامه نماز، مهمترین ماموریت وزارت آموزش و پرورش به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، میکائیل باقری مدیرکل دفتر قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه پنجمین اجلاسیه استانی نماز دانش آموزی در با تاکید بر اینکه مهمترین ماموریت این وزارتخانه ترویج و تبیین فرهنگ والای اقامه نماز در مدارس است، گفت: در همین راستای برنامه ها و فعالیتهای متعددی طراحی و اجرا میشود که اجلاسیه های نماز یکی از آنهاست. وی همچنین مشارکت جدی مدیران مدارس در اقامه نماز جماعت را در همراهی دانش آموزان اثرگذار عنوان کرد. ابوالقاسم اکبری مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز نماز را سد بزرگی در مقابل هجمه آسیبهای اجتماعی دانست و گفت: در بنیادین نظام آموزش و پرورش توجه ویژه ای به ساحت عبادی و اخلاقی شده که اقامه نماز مهمترین و شاخص ترین بخش آن است. وی نقش خانواده را در تربیت نسل آینده ساز کشور مهم و موثر عنوان کرد و افزود: همگامی منزل و مدرسه اهداف تعیین شده را برای تربیت نسلی در تراز انقلاب اسلامی محقق خواهد کرد. حجت‌الاسلام احمدی فر مسئول ستاد اقامه نماز هم همه مسئولان را در پیشبرد برنامه های اقامه نماز به ویژه برای کودکان و نوجوانان شریک دانست و گفت: از آنجا که حضور معلمان و مدیران مدارس در امر اقامه نماز، نقش الگودهی برای دانش آموزان دارد فعالیتهای متعددی ویژه مدارس و دانشگاه ها اجرا میشود. وی افزود: سی و یکمین آذرماه امسال به میزبانی خراسان شمالی برگزار میشود.
هر دانش آموز یک همیار گاز به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، ابوالقاسم اکبری مدیرکل آموزش و پرورش استان در جشنواره سراسری همیار گاز در دبستان دخترانه امام خمینی(ره) بجنورد رعایت الگوی صحیح مصرف حاملهای انرژی به ویژه گاز را مهم و حیاتی عنوان کرد و گفت: با توجه به نقش اثرگذار فرزندان در خانواده ها با اجرای این طرح، هر دانش آموز به عنوان یک همیار گاز معرفی شده و در بهینه سازی مصرف انرژی نقش آفرینی خواهد کرد. وی در ادامه جامعه تعلیم و تربیت را آماده ایفای وظیفه خود برای ترویج فرهنگ صحیح مصرف در همه بخشها دانست و افزود: برای انتقال موارد حائز اهمیت در زمینه ایمنی گاز نیز از ظرفیت مدارس استفاده میشود.‌ مدیرعامل شرکت گاز استان هم در این مراسم با بیان اینکه در فصول گرم سال ۸۰ درصد مصرف گاز خراسان شمالی مربوط به بخش صنعت است، گفت: در فصل سرما این نسبت معکوس میشود. سید محمود هاشمی با اشاره به نقش مهم مدارس در فرهنگ سازی به ویژه در بخش مصرف و ایمنی، افزود: این موضوع که ۹۵ درصد فوتیهای ناشی از مسمومیت های گاز مربوط به مسدود بودن دودکش وسایل گازسوز است، اهمیت اطمینان از باز بودن مسیر دودکش منازل را نشان می دهد. در این مراسم تفاهم نامه همکاری اداره کل آموزش و پرورش و شرکت گاز استان امضا شد و زنگ انرژی به صدا درآمد.
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فرهنگی و دانش آموز‌ در دبیرستان شاهد نجابت بجنورد به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموز با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، خانواده شهدا و ایثارگران و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در دبیرستان دخترانه شاهد نجابت برگزار شد. خراسان شمالی ۴۱۷ شهید دانش آموز و ۷۴ شهید فرهنگی را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدیرکل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش: اجلاس نماز دانش آموزی گام بلندی برای ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی در بین دانش آموزان است + گزارش خبری خبرگزاری پنجمین
اداره کل آموزش و پرورش استان با همکاری شورای هماهنگی شرکت های بیمه استان برگزار می کند: جشنواره دانش آموزی بزرگداشت هفته بیمه (ویژه متوسطه اول و دوم) اهداف: ▪️معرفی نقش بیمه در تضمین امنیت و آرامش زندگی روزمره افراد ▫️ استفاده از هنر به عنوان ابزاری برای بیان خلاقانه مفاهیم و کاربردهای بیمه ▪️ ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان درباره بیمه و اهمیت آن در زندگی شخصی و اجتماعی ▫️ فراهم کردن بستر برای ابراز خلاقیت دانش آموزان از طریق هنر و پروژه های گروهی مرتبط با بیمه محورها: نقاشی و انشاء نویس آخرین مهلت ارسال آثار: ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳ 🌐سامانه جشنواره: https://B2n.ir/meduincurance
در پی تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهرها و روستاهای فلسطین در نوار غزه و شهادت ده‌ها هزار نفر از مردم بیگناه این منطقه و تخریب جدی زیر ساخت‌های شهری، منازل مسکونی و از بین رفتن معیشت مردم غزه در یک سال اخیر و همچنین تخریب منازل، ساختمان‌های مردم در جنوب لبنان، شهادت جمع زیادی از مردم بیگناه و خسارت‌های گسترده به آنها، در لبیک به ندای رهبر معظّم انقلاب اسلامی مبنی بر کمک و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان، چهارمین مرحله‌ی پویش مردمی «ایران همدل» به‌منظور جمع‌آوری مشارکت‌های نقدی هموطنان عزیز برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان آغاز به کار کرد. هم وطنان عزیز می‌توانند با استفاده از کد دستوری * با واریز مبلغ کمک خود به شماره کارت ۰۰۰۷ ۰۰۰۰ ۹۹۸۲ ۶۰۳۷ و شماره شبای IR۳۲۰۲۱۰۰۰۰۰۰۱۰۰۰۱۶۰۰۰۰۵۲۶ یا از طریق سایت https://irane-hamdel.khamenei.ir/ در این پویش ملّی، مشارکت کنند.
توجه جدی به آسیبهای اجتماعی در برنامه های آموزشی و پرورشی به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، حسین قنبری سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان در جلسه کمیته پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، با تاکید به لزوم توجه به آسیبهای اجتماعی گفت: با اجرای به هنگام برنامه های پیشگیرانه در برنامه‌های آموزشی و پرورشی میتوان از وقوع و گسترش آسیب های اجتماعی جلوگیری کرد. وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع و آموزشی همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر و در تاریخ 22 الی 28 آبانماه در مدارس سراسر استان افزود: تبیین پیامدهای رفتارهای پرخطر نظیر اعتیاد و استعمال دخانیات، برای والدین و دانش آموزان، اثرات قابل توجهی در کاهش آسیب های اجتماعی خواهد داشت.
| خروسک در کودکان و نکاتی که باید بدانید 💻 گزارش کامل را اینجا بخوانید https://article.tebyan.net/487731 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 ❇️ با کانال رویدادهای آموزش و پرورش استان همراه باشید: 🔰 در شبکه https://shad.ir/roydadnkh_medu 🔰در https://b2n.ir/r83015 🔰در https://b2n.ir/y27441 🔰در https://b2n.ir/p16192 🔰در https://b2n.ir/d37456 🔰پورتال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی https://khn.medu.gov.ir/fa