eitaa logo
رویدادهای آموزش و پرورش استان خراسان شمالی
2هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
576 ویدیو
72 فایل
🔰کانالی جامع برای معلمان، والدین و دانش آموزان در خصوص اطلاع رسانی سریع اخبار حوزه آموزش و پرورش استان خراسان شمالی ▫️کانال خبری روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی▫️ 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 https://eitaa.com/joinchat/405733628C62fcdd24ba
مشاهده در ایتا
دانلود
💔شیفتگان خدمت... 🔰 مراسم محوری بازخوانی و افشای حقوق بشرآمریکایی و اربعین شهدای خدمت. 🔻 پنجشنبه 7تیرماه 1403 - ساعت 10صبح 🔻مسجد انقلاب بجنورد •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• https://eitaa.com/nkh_ccoip
محمدحسن محمدی کوشکی سرپرست اداره‌کل امور عشایر خراسان شمالی در پی وفات مادر گرامی مدیرکل آموزش و پرورش استان
اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی در پی وفات مادر گرامی مدیرکل آموزش و پرورش استان
مهلت ثبت نام در سامانه حمل و نقل دانش آموزان، تا پانزدهم تیرماه / مسئولیت حمل و نقل دانش آموزان به شهرداریها و دهیاریها سپرده شد به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در سومین جلسه شورای انجمن اولیا و مربیان استان با اشاره به اینکه وزارت کشور آئین نامه حمل و نقل دانش آموزی مصوب جلسه 14 شهریورماه 1402هیات وزیران را برای اجرا ابلاغ کرده است، گفت: براساس این آئین نامه، آموزش و پرورش مسئولیتی در قابل تامین سرویس مدارس ندارد و این مسئولیت در شهرها به شهرداریها و در مناطق روستائی به دهیاریها سپرده شده و تصریح شده است هرگونه مداخله مدیر مدرسه یا ادارات کل آموزش و پرورش در فرایند انعقاد قرارداد با شرکتهای حمل و نقل تخلف خواهدبود و این قرارداد میان شرکتها و اولیا منعقد می شود. ابوالقاسم اکبری با بیان اینکه در همین راستا سامانه پایش ناوگان دانش آموزی، سپند راه اندازی و لزوم ثبت نام در آن چندین بار از طریق مجاری رسمی رسانه ای، سازمانی و صداوسیما اطلاع رسانی شده است، افزود: والدین متقاضی استفاده از سرویس دانش آموزی باید تا پانزدهم تیرماه در این سامانه به آدرس irtusepand.ir ثبت نام و اطلاعات خواسته شده را وارد کنند.
📱 | گام به گام مراحل ثبت در سامانه سپند ▫️والدین محترم متقاضي سرويس مدارس برای دریافت خدمات حمل و نقل دانش آموزان باید در سامانه پایش ناوگان دانش آموزی (سپند) به آدرس زیر مراجعه کنند: https://irtusepand.ir و مطابق توضیحات مندرج در این راهنما، در سامانه ثبت نام کنند.
۲۰ درصد از نیاز استان به لباس فرم دانش آموزان در هنرستانها تولید می شود به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، ابوالقاسم اکبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در سومین جلسه شورای انجمن اولیا و مربیان استان، از تامین 20 درصد نیاز دانش آموزان به لباس فرم از سوی هنرستانهای خبر داد و گفت: برای تهیه لباس فرم دانش آموزی از توان تولید کنندگان استانی استفاده می کنیم. وی با بیان اینکه با همکاری سازمان صمت و اتحادیه اصناف و همراهی خوب تولیدیهای استان، کمترین نرخ سود ممکن برای دوخت لباس فرم پیش بینی شده است، افزود: با اینحال، تاکید شده تا رنگ و طراحی لباس فرم دانش آموزان نسبت به سالهای گذشته تغییری نکند و امکان استفاده مجدد از لباس فرم فراهم شود.
19.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| آموزش تصویری ثبت نام در سامانه سرویس حمل و نقل دانش آموزان
🔸اطلاعیه شماره ۵ ستاد انتخابات کشور   🔹به آگاهی ملت شریف ایران اسلامی می‌رساند، با عنایت به ماده «۶۶» قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، تبلیغات نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در ساعت ۸ صبح فردا پنجشنبه به پایان می‌رسد و هرگونه فعالیت تبلیغاتی پس از آن ممنوع می‌باشد. 🔹لذا از همه نامزدها، احزاب، گروه‌های سیاسی، هواداران و عموم مردم عزیز تقاضا می‌شود پس از پایان مهلت زمان تبلیغات، از انجام هرگونه فعالیت تبلیغی له یا علیه نامزدها پرهیز، و در روز اخذ رای نیز از به همراه داشتن هرگونه اقلام یا نماد تبلیغاتی(نظیر: عکس، بروشور و...) خودداری کنند.
🔸هفتم تیرماه سالروز شهادت شهید آیت الله بهشتی و 72 تن از یاران ایشان گرامی باد🔸 🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸 ❇️ با کانال رویدادهای آموزش و پرورش استان همراه باشید: 🔰 در شبکه https://shad.ir/roydadnkh_medu 🔰در https://b2n.ir/r83015 🔰در https://b2n.ir/y27441 🔰در https://b2n.ir/p16192 🔰در https://b2n.ir/d37456 🔰پورتال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی https://khn.medu.gov.ir/fa
🔸آزمون پودمان اول توانمدسازی نیروهای شاغل در مدارس غیردولتی 🔹به منظور سنجش و ارزشیابی آموزش های عمومی، تخصصی و حرفه ای پودمان مزبور ویژه گروه های شرکت کننده؛ در روز "سه شنبه مورخ 12 تیرماه 1403" مطابق زمان تعیین شده (ساعت 7 صبح الی 12 ظهر) از طریق سامانه ltms برگزار خواهد شد. ✅ آدرس سامانه ضمن خدمت فرهنگیان: https://ltms.cfu.ac.ir 🔹 روش ورود به سامانه، مشاهده محتوا و شرکت در آزمون: 1- بعد از ورود به سایت مذکور با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور بعنوان "فراگیر"، وارد پنل خود شوید. (نام کاربری و رمز عبور: کد ملی) 2- بعد از ورود، در قسمت دوره ضمن خدمت بر روی گزینه "پودمان اول کارکنان مدارس غیردولتی" کلیک کنید. 3- "گروه آزمونی" را مرتبط با حوزه فعالیتی خود انتخاب و گزینه ثبت نام را بزنید. 4- محتواهای مربوط به گروه آزمونی خود را دانلود و مطالعه نمایید. 5- سه شنبه مورخ 1403/4/12 (از ساعت7 الی12) وارد سامانه شوید و گزینه"ورود به پنل آزمون" را انتخاب و وارد آزمون شوید. (لازم به توضیح است که می توانید زمان برگزاری آزمون را در پنل خود مشاهده نمایید) ❗توجه نمایید که برگزاری آزمون فقط از طریق " تلفن همراه " خواهد بود. همچنین در زمان برگزاری آزمون به "زمان" ارائه شده در آزمون توجه نمایید. 🔺محتوای آموزشی متناسب با گروه آزمونی، به منظور مطالعه در سامانه مزبور قابل دسترسی و بهره برداری است. 🔸شایسته است همکاران محترم در نواحی و مناطق، موسسان و مدیران محترم مدارس اطلاع رسانی های لازم را بطور دقیق و شایسته انجام دهند.
| چهلمین روز شهادت مجاهدان شهید گرامی باد 🇮🇷🏴 راه شهدا ادامه دارد...
دیدار مدیرکل و مسئولان آموزش و پرورش استان با رئیس کل دادگستری خراسان شمالی همزمان با هفته قوه قضائیه به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، مدیرکل و مسئولان آموزش و پرورش خراسان شمالی همزمان با هفتم تیرماه، سالروز شهادت شهید آیت الله بهشتی با حجت الاسلام براتی زاده رئیس کل دادگستری استان دیدار کردند.