#اطلاعیه | آغاز ثبتنام مجدد آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ از ۲۰ آبان
🔹سازمان ملی سنجش و آموزش کشور در اطلاعیهای از تمدید مجدد ثبتنام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ و سیامین دوره المپیاد علمی - دانشجویی کشور خبر داد. 🔹
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_خبری | طی برگزاری مراسمی در فاروج، با حضور معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان شمالی و مدیر آموزش و پرورش شهرستان #فاروج و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی از فعالان حوزه سوادآموزی استان تجلیل شد . + گزارش خبری خبرگزاری #صداوسیما
🔹🔸🔹🔸🔻🔹🔸🔹🔸
❇️ با کانال رویدادهای آموزش و پرورش استان همراه باشید:
🔰 در شبکه #شاد
https://shad.ir/roydadnkh_medu
🔰در #ایتا
https://b2n.ir/r83015
🔰در #سروش
https://b2n.ir/y27441
🔰در #بله
https://b2n.ir/p16192
🔰در #روبیکا
https://b2n.ir/d37456
🔰پورتال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی
https://khn.medu.gov.ir/fa
#پیام_تبریک مدیرکل آموزش و پرورش استان بمناسبت فرارسیدن ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار
متن پیام به شرح ذیل میباشد :
بسم الله الرحمن الرحیم
پنجم جمادی الاول مصادف با سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) بانوی اسوه کربلا و پرستار ارزشهای مقدس عاشورا است و چه نیکوست بزرگداشت روز پرستار در این روز مبارک.
براستی که پرستاران رنج و درد طاقت فرسای بیماران را با چهرهای متبسم میکاهند و با تلاش مقدسشان جان و تن بیماران را حیاتی دوباره می بخشند. در این روز بزرگ، مهر و عطوفت پرستاران را ستایش میکنیم که همچون خورشید، با نور مهربانی تاریکی درد را میزدایند.
اینجانب به نمایندگی از جامعه تعلیم و تربیت استان، فرا رسیدن میلاد فرخندهی بانوی ایثارگر کربلا وروز پرستار را بر همه تلاشگران این عرصه تبریک عرض میکنم.
ابوالقاسم اکبری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی
همایش فعالان سوادآموزی خراسان شمالی با حضور امام جمعه فاروج، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان و مدیر آموزش و پرورش شهرستان فاروج و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی در فاروج برگزار شد و از ۴۸ نفر از آموزش دهندگان فعال حوزه سواد در استان تجلیل شد.
مشروح خبر در لینک زیر ⬇⬇⬇
https://khn.medu.gov.ir/fa/node/236841
20.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کار_خوب
#حال_خوب
#جلوههای_دانشآموزی | #جلوههای_معلمی
اجرای گروه سرود دانش آموزی ( سیده زینب ) از روستای خندقلو شهرستان #بجنورد، با لباس پرستاری😍 بمناسبت روز پرستار و ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها
کاری از آموزش دهنده سواد : بهاره خوشی
رویدادهای آموزش و پرورش استان خراسان شمالی
#جلوههای_دانشآموزی | #پیام_تبریک
بسم الله الرحمن الرحیم
دانش آموز پویا و تلاشگر هم استانی، سرکار خانم ریحانه یزدان پور
خبر درخشش شما در آئین اختتامیه شصت و دومین جایزه سال البرز و کسب رتبه برگزیده این جایزه معتبر علمی و پژوهشی، موجب سربلندی و مسرت جامعه تعلیم و تربیت سرزمین فرهنگها و معرفتها گردید و بار دیگر توانمندیها و ظرفیتهای ارزشمند نوجوانان خطه خراسان شمالی را اثبات نمود. ضمن عرض تبریک به مناسبت کسب این موفقیت ارزنده ، از تلاش معلمان و مدیران گرانقدر و همراهی والدین محترمتان، صمیمانه قدردانی می نمایم و از درگاه خداوند متعال تداوم حرکت در مسیر رشد و بالندگی را خواستارم.
ابوالقاسم اکبری
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی
▪️
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، در آئین اختتامیه شصت و دومین سال جایزه البرز مشهور به #نوبل_ایرانی، ریحانه یزدان پور از دبیرستان تیزهوشان متوسطه اول شهرستان #بجنورد عنوان برگزیده بخش دانش آموزی را از آن خود کرد.
رتبه دوم کشوری جشنواره خوارزمی در محور بازیهای مهارتی و توسعه فردی، مدرک دوره تربیت مدرس زبان انگلیسی Teacher Training Course (TTC) ، گواهی مهارتی پایان دوره ارتباط با گردشگران به زبان انگلیسی از سازمان فنی و حرفه ای، مدرس رسمی زبان انگلیسی سطوح کودکان و نوجوانان و فارغ التحصیلی زبان انگلیسی، ثبت مقاله در سایت های بین المللی، رتبه دوم استان در مسابقات پژوهشی پژوهشسراهای دانش آموزی در محور ادیبات علوم انسانی(گردشگری)، رتبه برتر شهرستان در جشنواره سفیران سلامت، رتبه برتر شهرستان در مسابقات قرآن، عترت و نماز، رتبه برتر شهرستان در پویش شاهنامه خوانی، رتبه دوم شهرستان در مسابقات حافظ خوانی، از عناوین و افتخارات کسب شده این دانش آموز هم استانی است.
مرحوم حسینعلی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی تمام اموال خود را با تأسیس بنیاد البرز و با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر و تشویق دانشجویان و دانشآموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، از طریق اعطای #جایزه_البرز وقف کرد.
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جلوههای_دانشآموزی | لحظه دریافت جایزه البرز موسوم به نوبل ایرانی از سوی دانش آموز افتخارآفرین هم استانی، ریحانه یزدان پور 🇮🇷
#نوبل_ایرانی
#جایزه_البرز
#جلوههای_دانشآموزی | ریحانه یزدان پور دانش آموز دبیرستان تیزهوشان مقطع متوسطه اول شهرستان بجنورد برنده جایزه البرز موسوم به نوبل ایرانی شد 🇮🇷
#نوبل_ایرانی
#جایزه_البرز
ارتقاء و حفظ شان و جایگاه جامعه فرهنگیان استان، اولویت آموزش و پرورش خراسان شمالی
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، ابوالقاسم اکبری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در کارگاه آموزشی کارشناسان بیمه و تعاون آموزش و پرورش استان در سالن جلسات سرپرستی بیمه معلم خراسان شمالی، با بیان اینکه حفظ حریم و ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت به جامعه فرهنگیان استان از اولویتهای اصلی این اداره کل است، گفت: حدود 27 هزار نفر از فرهنگیان و افراد تحت پوشش آنها از خدمات بیمه تکمیلی و درمان شرکت بیمه معلم استفاده می کنند.
وی با تاکید بر لزوم انجام امور بیمه ای و اداری فرهنگیان در کوتاه ترین زمان ممکن افزود: شناخت صحیح از نیاز روز جامعه هدف و تامین این خدمات با بهترین کیفیت، بر میزان رضایت شغلی اثرگذار خواهد بود.
مهدی محمدرحیم زاده مدیر بیمه معلم #خراسان_شمالی نیز با بیان اینکه بهبود کیفیت و تنوع دهی به خدمات بیمه ای این شرکت به ویژه برای جامعه فرهنگیان استان از اهداف اصلی بیمه معلم است، گفت: پرداخت خسارت در کوتاه ترین بازه زمانی با تقویت تعامل دو طرفه با آموزش و پرورش استان مورد توجه دو طرف قرار دارد.
تجلیل از مدیران مدارس همدل در استان
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، در مراسمی با حضور مدیران کل آموزش و پرورش و کمیته امداد استان، ۱۸ مدیر مدارس همدل تجلیل شدند.
ابوالقاسم اکبری مدیرکل آموزش و پرورش #خراسان_شمالی در این مراسم، زمینه سازی برای تحصیل همه دانش آموزان در مناطق مختلف استان را از مهمترین اولویتهای نظام آموزشی عنوان کرد و گفت: امسال با همراهی دستگاه ها و نهادهای مختلف و حمایتهای خیرین نیک اندیش، در چندین مرحله بیش از 21 هزار بسته کیف و نوشت افزار تهیه و در اختیار دانش آموزان کمتر برخوردار قرار گرفته است.
وی استقرار مدارس در نقاط متعدد شهری و روستائی را سندی برای تحقق عدالت آموزشی دانست و افزود: 13 مدرسه با یک معلم و یک دانش آموز در خراسان شمالی فعال است.
مجید الهی راد مدیرکل کمیته امداد استان هم کاهش نابرابریهای اجتماعی و محرومیت زدایی و بهره گیری از استعدادها و توانمندی های دانش آموزان را از رویکردهای طرح مدارس همدل عنوان کرد و با اشاره به تحصیل 903 دانش آموز تحت پوشش این نهاد در مدارس همدل، گفت: امسال140 نفر از دانش آموزان کمتر برخوردار استان در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و 14 نفر نیز در آزمون ورودی مدارس تیزهوشان پذیرفته شدند.
رویداد «تجلیل از مدیران مدارس همدل» با حضور دکتر علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش و سید مرتضی بختیاری رییس کمیته امداد به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد. ارائه خدمات رایگان فرهنگی، حمایتی و تحصیلی برای دانش آموزان مستعد و محروم تحت پوشش کمیته امداد از اهداف اجرای طرح مدارس همدل است.