12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضعگیری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور پیرامون رابطه متقابل #نماز_جمعه و #عدالتخواهی
@rozaneebefarda
نتایج چهارمین انتخابات هیئت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
#کاندیداهای ریاست مجمع:
حجج اسلام والمسلمین آقایان فرخ فال، لونی و سیدصادق محمدی.
حجت الاسلام والمسلمین ولی الله لونی با کسب ۸۵ رأی رئیس مجمع عمومی شد.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین مهدی سلیمانیتبار اردهالی با کسب ۸۲ رأی به عنوان نایب رئیس اول و حجت الاسلام والمسلمین عبدالمجید مقامی با کسب ۶۹ رای به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.
حجت الاسلام والمسلمین محمداسماعیل مشفقی پور با کسب ۷۷ رأی به عنوان امین مالی و حجج اسلام والمسلمین سید جلال رضوی مهر با کسب ۱۰۲ رای و محمدمحسن حاجی حیدری با کسب ۷۱ رای به ترتیب به عنوان منشی اول و دوم انتخاب شدند.
همچنین حجج اسلام والمسلمین علی رحمانی سبزواری فرد با کسب ۷۹ رأی، سیدمحمدرضا علمالهدی با کسب ۶۷ رأی و علی محبی اشنی با کسب ۵۹ رأی نفر سوم اعضای عادی مجمع عمومی شدند.
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
21.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥|| دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره کتاب «حوض خون»
🔴من اخیراً یک کتابی خواندم به نام «حوض خون» ــ البتّه من در اهواز دیده بودم؛ خودم مشاهده کردم آنجایی را که لباسهای خونی رزمندگان را و ملحفههای خونی بیمارستانها و رزمندگان را میشستند؛ [اینها را] دیدم ــ که این کتاب تفصیل این چیزها را نوشته؛ انسان واقعاً حیرت میکند؛ انسان شرمنده میشود در مقابل این همه خدمتی که این بانوان انجام دادند در طول چند سال و چه زحماتی را متحمّل شدند؛ اینها چیزهایی است که قابل ذکر کردن است...
🔹کتاب «حوض خون» به نویسندگی فاطمهسادت میرعالی، خاطرات و روایتهای 64نفر از بانوان اندیمشکی درباره رختشویی پتوها و البسه رزمندگان دفاع مقدس است.
@rozaneebefarda
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ضرورتِ هوشیاری حداکثری و پرهیز از تکمیل پازل دشمن
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انذار اخلاقیِ امام خمینی پیرامون رشد خزنده فساد در باطن انسانها!
@rozaneebefarda
تولیت مؤسسه نشر آثار امام و ترویج انگارههای شبه پلورالیستی؟!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
مجله پرحاشیه #حریم_امام در شماره 474 به نشر سخنانی از جناب آقای #سیدحسن_مصطفوی(خمینی) پرداخته که نکات عجیبی در آن به چشم میخورد که قطعا برای فضلای حوزه مقدسه قم نیز حساسیتبرانگیز و جالب توجه خواهد بود.
او در بخشی از سخنانش اختلافات کمی در دنیا را بخاطر اختلاف بین ادیان میداند امَّا معقتد است ریشه حل «نزاعهای انسانی» در بین کلمات فلاسفه معاصر وجود دارد و آنهم این است که «مطلق انگاری را کنار بگذاریم و باور کنیم حقیقت یک گوهر دست نیافتنی است».
از نظر او اگر این مبنا پذیرفته شود آنوقت «عصبانیت کنار میرود»
هرچند وی مخاطب این کلمات را بیشتر «پیروان فلاسفه و فقهاء» میداند امَّا در مورد پیروان ادیان هم قائل است که « به پیــروان ادیان این را گفت که ســخنی که میگویید آنقدر هم بدیهی و روشن نیست. در صورت پذیرش این واقعیت، اگر طرف مقابل دین را نفهمید، معاند نیست؛ بلکه فقط حقیقت را نفهمیده است.»
او در انتهای این بحث قائل میشود « این برهانها در آن درجه از وضوح نیست که هرکس آن را قبول ندارد لجباز بدانیم و تصور کنیم او آگاهانه سخن درست را نمیپذیرد»
کلمات گفته شده بسیار #ابهامآلود و #شائبهبرانگیز است!
#اولا منظور از فلاسفه معاصر معلوم نیست؟ آیا ایشان قائلان به«پلورالیسم» و نسبی گرایانی چون پوپر و مترجمانی چون سروش را لحاظ کرده است؟
زیرا در کلمات فیلسوفان بزرگ معاصر چون مرحوم علامه طباطبایی و مرحوم علامه مصباح و آیتالله جوادی آملی چنین تعابیری نیست.
ثانیا این عبارات از جهات مختلف دچار اشکال و اشتباه است. چراکه:
1- بسیاری از گزارههای دینی، مطلق و یقینیاند چرا که برگرفته از عقل همگانیاند.
گزارههای اخلاقی چون خوبی عدالت و بدی ظلم، بدی دروغ، بدی قتل بی گناه و... .
2- برخی از گزاره های ادیان تحریف شده هم قطعا باطل اند ، مثل تثلیث و تایید ظلم و غارت به دیگران.
3- استفاده از تعبیر مطلق انگاری برای تمام کلمات فقهاء، دقیق و درست نیست بلکه فقهای شیعه معمولا از تعابیری چون «اقرب» «احوط»، «بعید نیست» و .. استفاده می کنند که حکایت از پیچیدگیهای فرآیند استنباط دارد و مطلق انگاری نیست.
4- عمل به قول فقهاء از باب حجیَّت در عمل است. لذا اختلاف بین علماء نباید تایید پلورالیسم و نسبیگرایی تفسیر شود.
5- در نگاه مکتب شیعه «تصویب» باطل است پس نسبیگرایی و پلورالیسم دینی هم باطل خواهد بود.
6-ظاهرا اصل بر این نیست که هر مخالف دینی، مشکل فهم دارد؟
چرا که قرآن کریم با تعابیر مختلف کفَّار را مذمَّت کرده است. هم بخاطر افکار باطل و هم بخاطر کردار غلط. پس طبق فرمایش قرآن اصل بر نسبی گرایی و پلورالیسم نیست!
7-البته همچنانکه قرآن کریم می فرماید و بزرگان فرموده اند ، در گفتگوی با ادیان و حتی کفار باید از نکات مشترک همگانی استفاده کرد و اصل را بر عناد رفتاری نگذاشت بلکه با خوش رفتاری و جدال احسن حق را اثبات کرد و این راهبرد با عقیم کردن تمام ادیان از حقیقت و ترویج تکثرگرایی، فرسنگها فاصله دارد!
در روزگار کنونی که برخی دگراندیشان غربزده ایرانی برای تخریب حق گرایی و غیرت دینی ، بدنبال ترویج نسبی گرایی و پلورالیسم هستند، ترویج انگارههای شبهپلورالیستی از زبان کسانی خود را در جایگاه مفسر اندیشههای متعالی امام خمینی نشاندهاند، تا چه اندازه میتواند خطرناک و خسارتبار باشد؟
حال با این اوصاف، وظیفه حوزه های علمیه در قبال این قبیل تحرکات چیست؟
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|| اهانت آشکار برجامیان اعتدالی به شعار اصولی انقلاب اسلامی
زیر سؤال بردن علنی اصل قرآنیِ نه شرقی نه غربی که یادگار امام خمینی است در سایه سکوت جریانها و شخصیتهای سیاسی و مذهبی
از بزرگان حوزه مقدسه قم، خصوصا جامعه مدرسین و نیز از ائمه جمعه انتظار میرود در مقابل این منکر آشکار، به طور علنی و صریح موضعگیری نمایند.
🔶حاشیه روزنه
تحریف توصیههای ناصحانه برخی مراجع عظام تقلید توسط رسانههای غربگرا در جهت ترویج خط سازش، در همین پروژه باید تحلیل و تفسیر شود.
@rozaneebefarda