جوابیه #جامعةالمصطفی به سیاهنمایی #مولوی_عبدالحمید
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸متن بیانیه جامعةالمصطفی به شرح زیر است:
بسمه تعالی
اخیراً فیلم کوتاهی از سخنان جناب آقای مولوی عبدالحمید منتشر شده که حاوی القای شبهاتی است که لازم دیده شد نسبت به آنها توضیح داده شود.
ایشان به کدام دلیل ادعا کرده اند که منشأ شیوع ویروس کرونا در ایران، دانش پژوهان چینی المصطفی بوده اند؟ آیا مدرکی به جز ادعای رسانه های معاند در این زمینه وجود دارد؟ آیا تاکنون هیچ مقام رسمی چنین ادعایی را تأیید کرده و آیا مدرک و مستندی در این زمینه ارائه شده؟ انتظار می رود یک عالم دینی در بیان مطالب خود دقت بیشتری داشته باشد.
به چه دلیل ایشان حضور طلاب اهل سنت در مراکز آموزشی المصطفی را مغایر با سیاست تقریب مذاهب اسلامی شمرده اند، حال آن که این حضور، خود نشانه ای از سیاست تقریب مذاهب است. برنامه های آموزشی المصطفی برای این عزیزان مبتنی بر فقه و کلام اهل سنت و البته با رویکرد تقریبی و اعتدالی و در مقابل سیاست تکفیری و افراطی است که متأسفانه در برخی مراکز دیگر شاهد آن هستیم.
این ادعای شستشوی مغزی دانش پژوهان، اهانت به صدها فاضل و عالم اهل سنت که مدارج علمی برجستهای را واجد بوده و هستند و در عین حال، برای طی مراحل تحصیلات تکمیلی و به ویژه دوره دکتری تحصیل در المصطفی را برگزیده اند، نیست؟
ابتلائات الهی همواره برای همه انسان ها در طول تاریخ بوده است و به یاری خداوند، ملت ما از این ابتلا هم مانند دیگر آزمایش ها سربلند عبور خواهد کرد. سوءاستفاده از این موقعیتها و نسبت دادن این گونه حوادث به اعتقاد یا عملکرد مردم ایران و نظام اسلامی، مصداق روشن ناسپاسی است. البته یقیناً برادران و خواهران اهل سنت ما به خوبی به این مسائل وقوف دارند و حامیان پشت پرده اختلاف افکنی مذهبی در ایران عزیز را می شناسند.
روابط عمومی جامعةالمصطفی(ص)العالمیه
🔶حاشیه روزنه
فعال کردن #گسل_های_اختلاف یکی از راهکارهای ثابت دشمن در شرایط بحرانی است؛ دوگانه بهداشت/معنویت، دوگانه طب سنتی-اسلامی/پزشکی مدرن، دوگانه شیعه/سنی در روایت منشأ کرونا، همه و همه استعداد سواستفاده را داراست. در برخورد با این نزاع ها باید دقت کرد.
@rozaneebefarda
💥پیام تشکر رهبر انقلاب از تدابیر ستاد ملی، وزارت بهداشت و طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا
🔻متن مرقومه حضرت آیتالله خامنهای به شرح زیر است:
بسمه تعالی
دفتر
از زحمات وزیر محترم و همکاران در این گسترهی وسیع تشکر شود. تدابیر ستاد ملی و وزارت بهداشت برای جلوگیری از گسترش بیماری برای همه لازم الاجرا است. طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا که دارای پشتوانهی علمی و همراه با انگیزههای دینی و جهادی و انسانی است، طرحی کارآمد است و همان چیزی است که بلا را به نعمت و تهدید را به فرصت تبدیل خواهد کرد انشاءالله.
۲۵ اسفند ۹۸
@rozaneebefarda
💥ایده نوشت/ نحوه مواجهه معقول با تصمیمات انتقاد برانگیز در شرایط فعلی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
وجود ستاد فرماندهی واحد در مسائل خاص و شرایط بحرانی، یک ضرورت است.
دقیقا از همین رو، رهبری معظم انقلاب اسلامی بر تصمیمات ستاد مقابله با کرونا صحه میگذارند.
در ورود ستاد کل هم، قید همکاری کامل با ستاد مبارزه با کرونا، دقیقا برای پرهیز از سیاست و کانون تصمیمگیری دوگانه است.
دولت اما خودش از بانیان برخورد چندگانه با ماجراست؛ اظهارنظر های #حسن_روحانی بیشتر از این که با سیاست ابلاغی ستاد همگام باشد، به روش جانسون در لندن شبیه است که اعتقاد به ترویج اپیدمی برای ایمن سازی دارد نه پیشگیری از چرخه شیوع.
مصداق این نوع نگرش، در مخالفت با محدودیت آمد و شد و قرنطینه و سایر تصمیمات کلان رخ نمایی کرده است.
دقیقا یک طیف از طرفداران طب سنتی/اسلامی هم دیدگاهشان ترویج اپیدمی برای ایمن سازی است(در صوت های منتشره از برخی آقایان تصریح وجود دارد)
در این مورد گفتنی آنکه:
۱) حتی اگر از نظر کارشناسی این قبیل دیدگاهها درست باشد، موجب آنارشیسم سلامت خواهد شد
گنگ بودن موضوع و نظرات متشتت، موجب گیجی مردم و تمرد از توصیههای بهداشتی می شود و شده است.
۲) به جای ایجاد تشویش یا دستورالعمل های آنی و شخصی که معلوم نیست چقدر مشورت و هم اندیشی پشت آن باشد، مطلوب آنست که راه حل های معقول و منطقی به تصمیمگیران ارائه شود.
مثلا اگر بسته شدن درب حرم های مطهر را موجب خسارت معنوی و حتی درمانی می دانیم، چه راه کارهایی به نظر می رسد که ضمن تأمین دغدغههای بهداشتی، از تعطیلی این کانون معنویت و شفاخانه شیعه پیشگیری میکند؟
دفاع از #اقامه_امر_قدسی که تکلیف حوزات مقدسه است، اگر بر اساس عقلانیت و منطق نباشد، ممکن است دقیقا تکمیل کننده پازل دشمن باشد.
فراموش نکنیم! دشمن گاهی با ده واسطه، با سوار شدن بر عناصر احساسی و تأثیرپذیر و فاقد مبانی مستحکم سیاسی و علمی، یک مطالبه درست و دقیق را پیش از مطرح شدن از طرق درست، #ذبح میکند.
مثلا در پیشگیری از تعطیلی #نماز_جمعه، میشود پیشنهاد داد که در مراکز استانها با حداقل تعداد برای تحقق نماز جمعه شرعی، این امر مهم اقامه شود و خطبهها از طریق فضای مجازی پخش شود.
خب اگر چنین موضوعی با توصیههای ستاد مبارزه با کرونا مخالف نباشد، امری قابل مطالبه و منطق دارد.
در این صورت اگر مقاومت معنادار در مقابل آن صورت بگیرد، جای سؤال خواهد داشت.
وگرنه در شرایطی که پیشنهاد معقول با زبان منطق و استدلال مطرح نشده، هیاهو و موجسواری و تشویش اذهان، چه فایدهای دارد جز انشقاق و تفرقه و بهانه دادن بیشتر به مخالفان #شعائر_شیعی؟!
🔶حاشیه روزنه
🔻وقتی که در پاریس، از ابراهیم یزدی و قطب زاده تا بعضا افرادی مانند مرحوم خلخالی، به عنوان سخنگویان انقلاب اسلامی با رسانههای مختلف مصاحبه میکردند و طبعا مطالبی می گفتند که نظر شخصی خودشان بود و نه نظر امام، ایشان در ابتکاری جالب دستور دادند بر دیوارهای محل اقامت بنویسند #امام_خمینی_سخنگو_ندارد!
🔻طبعا جریان انقلابی اصیل حوزه نیز در شخص یا گروه خاصی محدود و منحصر نیست؛ گرچه ممکن است کسانی میل داشته باشند پرچم و بلندگوی این جریان را در دست بگیرند.
حمله بی رویه و انتقام جویانه به دوستان انقلابی به بهانه نقد برخی مبانی فکری و سیاسی یا اشتباهات موردی، به همان میزان نادرست و ضربه زننده است که بی توجهی و اظهارنظر ناپخته و آنی و شخصی این دوستان، ضربه می زند.
@rozaneebefarda
#کرونا و تلهگذاری #برجامیان برای جریان انقلابی
نظر به فوت یکی از چهرههای هنری کشور(هنوز رسما اعلام نشده) که به عنوان #نماد #برجامیان_عاشق_آمریکا تلقی میشود، این جریان سیاسی در تدارک یک #تشییع_میلیونی است.
طبعا در شرایط فعلی اگر آنان پیشگام ساختارشکنی شوند، هزینه سیاسی سنگینی را باید متحمل گردند لذا
به نظر میرسد با طراحی عملیات فریب و تحریک عواطف جریان انقلابی، به دنبال تله گذاری برای ساختارشکنی انقلابیون در مقابل تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا هستند تا در صورت ضرورت، توجیه لازم برای ساختارشکنی و بهانه کافی برای اردوکشی خیابانی در شرایط بحرانی فعلی را داشته باشند!
فراموش نکنیم که جریانهای معاند نیز به موازات تحرکات دنبالههای داخلی شان، در تدارک اردوکشی عمومی برای #چهارشنبه_سوزی و #سیزده_فروردین هستند!
اگر خط بشکند، هیچ کس قدرت کنترل ویروس منحوس در ایران را نخواهد داشت و سلامت و امنیت روانی و مصالح اقتصادی مردم به خطر میافتد.
هوشیاری ویژه سران جریان انقلابی در این شرایط خاص، نقشههای کودکانه برجامیان را نقش بر آب خواهد کرد.
@rozaneebefarda
#خبر_خوب
جناب حجتالاسلام #میرهاشم_حسینی به عنوان تولیت مدرسه مبارکه آیتالله مجتهدی تهران تعیین شدند.
امید است سلوک تربیتی جناب ایشان در تلفیق علمیت، معنویت، عقلانیت و سیاست، که محصول مصاحبت با برخی ابرار و نیکان روزگار بوده، در تربیت طلاب انقلابی طراز، در آن مدرسه با برکت بیانجامد.
@rozaneebefarda
💥تیتر تامل برانگیز دیروز و امروز #روزنامه_وطن_امروز
#ایستاده_در_قم
#نشسته_در_کاخ
#کروناویروس
#ویروس_سیاسی
#برجامیان_عاشق_آمریکا
@rozaneebefarda
♦من از مفصل این نکته مجملی گفتم
تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل
#عمان_سامانی
#کروناویروس
#ویروس_سیاسی
#برجامیان_عاشق_آمریکا
@rozaneebefarda
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥مروری بر سوابق آمریکاییها در #جنگ_بیولوژیک
#برجامیان_عاشق_آمریکا الآن این استاد غربی را نیز به #توهم_توطئه متهم میکنند و خلاص!
حیوونکی آمریکا که اصلا کار بد نمی کنه!
@rozaneebefarda
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ| حوزه انقلابی
🔺 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مردم قم در تاریخ ۹۷/۱۰/۱۹ با اشاره به خطر انقلابزدایی از قم، نکاتی بیان کردند.
@rozaneebefarda
هدایت شده از M.sh
بازخوانی بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم(۱۳۹۴/۱۲/۲۵)
🔹حوزهی علمیهی قم باید همچنان یک «حوزهی انقلابی و مهد انقلاب» باقی بماند و رسیدن به این هدف نیازمند اندیشه، تدبیر و برنامهریزی دقیق است.
[صفحه 1 از 6]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸دو دیدگاه درباره مسائل حوزه:
۱) نگاه به مسائل عمومی حوزه
بحثی که بنده الان میخواهم مطرح کنم، بحثی دربارهی حوزه است. بهطور طبیعی مسئلهی ما، مسئلهی حوزهی علمیّه است؛ حالا ما حوزهی علمیّهی قم را مطرح میکنیم لکن این قابل تعمیم است، مَناطی(۱) که در حکم درمورد مسائل قم وجود دارد، در مورد حوزههای بزرگ دیگر مثل مشهد، اصفهان و جاهای دیگر هم طبعاً وجود دارد. از دو دیدگاه میشود دربارهی مسائل قم صحبت کرد که من از یکی از این دو دیدگاه میخواهم صحبت کنم.
دیدگاه اوّل، نگاه به مسائل عمومی حوزهی قم است؛ مسائل علم، تربیت علمی، تحقیق، اخلاق، مسائل مدیریّتی، مسائل سازمانی در حوزهی قم -که بحمدالله سالها است در قم سازمان هست، مدیریّت هست، رئیس و مرئوس هست؛ بالاخره مجموعهای برای مدیریّت حضور دارند- بحث کتابهای درسی، بحث چگونگی درس خواندن؛ یک بحث اینها است و یک نگاه، نگاه از این دیدگاه است که بنده حالا در این زمینهها نمیخواهم صحبت کنم. مقدار زیادی در این زمینهها قبلاً صحبت کردهام در دیدارهای عمومی در قم و غیر قم؛ بعد از این هم انشاءالله در مناسبتهایی، عرایضی خواهم کرد که اینها از مسائل مهمّی هم هست. فعلاً در این جلسهی کنونی، نظر من به این دیدگاه نیست.
۲) نگاه به وضعیّت رشد و بلوغ تفکّر انقلابی در حوزه
دیدگاه دوّم، وضعیّت انقلابی و رشد و بلوغ تفکّر انقلابی در حوزهی قم است؛ امروز این مورد نظر بنده است که میخواهیم مختصری در این زمینه صحبت کنیم. میخواهیم در مورد تداوم روحیّهی انقلابی و منش انقلابی در حوزهی قم و دیگر حوزهها یک مقداری فکر کنیم و کار کنیم؛ این بسیار حائز اهمّیّت است. اگر بخواهیم مقایسه کنیم با آن مقولهی قبلی، این مقوله اگر از آن مهمتر نباشد، به همان اندازه وزانت و اهمّیّت دارد. ببینید ما یک انقلاب عظیمی را در تاریخ نزدیک به خودمان گذراندهایم. حادثهی انقلاب، یک حادثهی عظیم و فوقالعاده و محیّرالعقولی بود. ما حالا عادت کردهایم به این، [امّا] کسانی که از بیرون نگاه میکنند به حادثهی انقلاب و قضاوت میکنند دربارهی حادثهی انقلاب، عظمت این حرکت را، این حادثه را، این پدیده را بیشتر از ما درک میکنند. ما چون در جریان بودیم، خیلی توجّه نمیکنیم، خیلی دربارهاش اهتمام نمیورزیم برای ارزیابی و تقویم این حادثه.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
هدایت شده از M.sh
بازخوانی بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم(۱۳۹۴/۱۲/۲۵)
[صفحه 2 از 6]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔵مقایسه مبارزات دانشجویی و مبارزات حوزوی
🔹اثرگذاری دو مجموعه «حوزه» و «دانشگاه» در مبارزات سیاسی کشور
در مبارزات سیاسی در کشور -هم این مبارزات سیاسی منتهی به انقلاب و هم سایر مبارزات- عموم مردم تا حدودی ورود داشتند لکن دو مجموعه، ورود واضح و اثرگذار و بیّنی داشتند: یکی حوزههای علمیّه و علمایند -علمای شیعه- یکی هم دانشگاهها؛ این دو جریان در ادامهی مبارزات و تحرّک مبارزاتی در کشور، هم امروز حضور دارند، هم در گذشته -در قضیّهی مشروطه، قضایای نهضت ملّی، قضایای نزدیک به زمان ما در جاهای دیگر- حضور داشتند؛ لکن یک فرق اساسیای بین حوزه و دانشگاه در این زمینه وجود دارد که این فرق باید مورد توجّه قرار بگیرد.
🔸خصوصیّت مبارزات دانشجویی؛ محدود ماندن در محیط دانشگاه به علّت نداشتن امتداد اجتماعی
🔻 دانشگاه بهطور طبیعی جایی است که مبارزات در آن معمولاً پا میگیرد، معمولاً بهوجود میآید؛ در همهجای دنیا همینجور است؛ علّتش هم معلوم است؛ چون در دانشگاه یک مجموعهی جوان هستند، با مسائل روز آشنایند، طبعاً محیط روشنفکری است، محیط آگاهی از مسائل جهانی و با اوضاع حال حاضر و اوضاع جاری است؛ [لذا] معترض میشوند و اعتراض میکنند. همهجای دنیا مبارزات دانشگاهی وجود دارد و در کشور ما هم وجود داشت؛ مال این دوران مبارزات اسلامی هم نیست، قبل از آن هم وجود داشت؛ خود بنده یادم هست، سال ۴۰ که هنوز مبارزات ما شروع نشده بود، بنده در تهران بودم، دانشجوها در این خیابانها گروهگروه جمع میشدند، شعار میدادند، پلیس حمله میکرد، فرار میکردند؛ قبل از آن در دورهی نهضت ملّی هم بوده است و این مبارزات دانشجویی وجود داشته.
منتها مبارزات دانشجویی همیشه، هم در کشور ما، هم در جاهای دیگر، محدود مانده است در محیط دانشگاه، یا اندکی تأثیرگذاری بر روی برخی از مسائل عمومی کشور [داشته]؛ هیچوقت مبارزات دانشجویی تبدیل به یک انقلاب و به یک حرکت عمومی و تحوّل عمومی نشده؛ این خصوصیّتشان است. وقتی اظهارات عمومی را انسان میبیند، گفته میشود و میگویند که مثلاً حوزه و دانشگاه بنیانگذار این مبارزات بودند؛ خیلی خب، حرفی نیست؛ بله، مبارزات دانشگاه، مبارزاتی است که در خود دانشگاه تحوّلاتی ایجاد میکند، حوادثی در شهرها بهوجود میآورد منتها تفاوتش این است که اوّلاً همهی دانشجوها در مبارزات معمولاً شرکت نمیکنند؛ یک گروهی هستند [که مبارزه میکنند]؛ آن گروه هم فعّالیّتهایی میکنند، کارهایی انجام میدهند منتها هرگز ما نه در دورهی خودمان، نه در کشور خودمان، نه در کشورهای دیگر ندیدهایم که مبارزات دانشجویی در یک جایی منتهی بشود به تغییر نظام و تغییر رژیم و تحوّل عمومی و انقلاب و از این حرفها؛ حدود دانشجویی این است؛ علّتش هم این است که دانشجو نفوذ و امتداد اجتماعی ندارد؛ حدّاکثر تأثیری که دانشجو دارد، این است که در خانوادهی خودش یک فکری را ایجاد بکند یا یک چیزی را مثلاً فرض کنید ترویج کند در داخل خانواده یا یک محیطهای محدود. در کشور ما هم همینجور بود؛ بله، ما قدردان مبارزات دانشجویان هستیم، همراهی آنها با انقلاب را خیلی قدر میشناسیم، اهمّیّت میدهیم لکن در ارزیابی و در تقویم تأثیر این مبارزات، این چیزی که عرض کردم این درست است؛ یعنی این مبارزات اگر منها میشد از مبارزات روحانیّت و مبارزات روحانیّت نمیبود، مثل همهی مبارزات دانشجویی دیگر، در همان محیط دانشگاه -یا دانشگاه تهران، یا چند دانشگاه در سراسر کشور- محدود میشد و یک حملهای میکردند، یک حرکتی میکردند، یک مبارزهای میشد، یک معارضهای میشد و تمام میشد؛ [امّا] حوزه اینجور نبود.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
بازخوانی بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم(۱۳۹۴/۱۲/۲۵)
[صفحه 3 از 6]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸دو خصوصیّت #مبارزات_حوزوی:
۱) همهگیر بودن مبارزه در حوزه
مبارزات حوزه اوّلاً تقریباً همهگیر بود؛ یعنی در حوزهی علمیّه -نمیخواهیم بگوییم تحقیقاً اینجور بود- تقریباً همهی طلّاب یا اغلب طلّاب درگیر مبارزه شدند. وقتی در مبارزاتِ روحانیّت، حوزهی قم وارد شد، تقریباً همه درگیر شدند؛ این یک خصوصیّت.
۲) اثرگذاری حوزه در جامعه با استفاده از دو عامل:
الف) عامل «مرجعیّت»
خصوصیّت دوّم، اثرگذاری حوزهی قم بود. حوزهی قم مرکّب است از یک مجموعهای که این مجموعه در جامعه میتواند اثر بگذارد. یک جزء این مجموعه، مرجعیّت است؛ مرجع تقلید مثل امام بزرگوار یا آن اوایلِ مبارزه که هر دو سه نفر از مراجع اعلامیّه میدادند؛ بعد البتّه امام بهتنهایی تقریباً بار همه را بر دوش میکشیدند. این مرجع تقلید بود که بهعنوان دین، بهعنوان حکم شرعی، بهعنوان وظیفهی دینی حرف او امتداد پیدا میکرد در بین مردم؛ این بخش مرجعیّتی.
ب) عامل «طلّاب»
لکن در کنار این، بخشِ طلّابی وجود داشت؛ اگر طلّاب نبودند این حرکت اینطور گسترش پیدا نمیکرد. طلبهها از جاهای مختلف، از شهرهای مختلف و نقاط مختلف کشور جمع میشوند، بعد در ایّام تعطیلات یا غیر تعطیلات متفرّق میشوند و میروند در جلسات منبر، جلسات سخنرانی، جلسات هفتگی، جلسات دینی، این فکر را منتشر میکنند در سطح مردم؛ این خیلی مهم است. یک طلبه وقتیکه فرض کنید رفت در یک روستایی یا در یک شهر کوچکی یا بزرگی و آن فکر را بنا گذاشت که تبلیغ بکند و تبیین بکند و منعکس و منتقل بکند به مخاطبین، فرقش با یک دانشجو از زمین تا آسمان است؛ دانشجو نمیتواند این کار را بکند امّا طلبه میتواند. آن عاملی که توانست پیام مراجع را در دورهی اوّل -آن چند ماه اوّل- و بعد پیام امام بزرگوار را که تنها این کار را انجام میدادند و این رهبری را انجام میدادند -چه در دورهی قم، چه در دورهی نجف- منتشر کند در اقصی نقاط کشور و در دلهای مردم نفوذ بدهد عامل طلبگی بود؛ طلبهها بودند که این کار را کردند، طلبهها بودند که این فکر را منتقل کردند به سرتاسر کشور.
🔷 یکوقتی در سال اوّل انقلاب -چند ماه بعد از پیروزی انقلاب- که سالگرد مرحوم آقا مصطفی، فرزند بزرگوار امام عزیزمان بود و در قم مجلس ترحیم گرفته بودند، از من خواستند که من بروم آنجا صحبت کنم؛ رفتم آنجا، امام هم داخل مسجد اعظم حضور داشتند. بنده یک صحبتی آنجا کردم و این آیهی شریفه را مطرح کردم: وَ اَوحی رَبُّکَ اِلَی النَّحلِ اَنِ اتَّخِذی مِنَ الجِبالِ بُیوتًا وَ مِنَ الشَّجَرِ وَ مِمّا یَعرِشونَ * ثُمَّ کُلی مِن کُلِ الثَّمَرت فَاسلُکی سُبُلَ رَبِّکَ؛(۲) خطاب به امام گفتم این زنبورهای عسل، همان طلبهها بودند که نشستند این شهد را -حرف شما را- مکیدند، بعد منتشر شدند در اطراف کشور و در جاهای مختلف و این شهد را به کام مردم ریختند؛ آنجایی هم که لازم بود نیش زدند؛ نیش هم زدند! طلبهها این کار را کردند، حوزهی قم این کار را کرد. اگر حوزهی قم نبود، اگر امام بزرگوار مثلاً در جایی مثل تهران یا یک جایی که حوزهی علمیّهای وجود نداشت این حرکت را شروع میکرد، معلوم نبود به این موفّقیّت برسد؛ این حرکت در قم بود که توانست به این موفّقیّت برسد و تبدیل بشود به یک انقلاب.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽