بیانیه مدیریت حوزه علمیه استان قزوین در حمایت از #شورای_نگهبان
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرحمن الرحیم
اقدام اخیر شورای نگهبان در تایید نامزدهای صالح برای مسئولیت خطیر و حساس ریاستجمهوری در میان هیاهوی دشمنان خارجی و برخی از منتقدان داخلی، از #حاکمیت_خرد و #شجاعت در این شورا و اهتمام آنان به پاسداری از ارزشها و اصول انقلاب اسلامی و احترام به خون پاک هزاران شهید سرافراز این مرز و بوم، حکایت میکند.
خداوند را شاکریم که شورای محترم نگهبان در راستای صیانت از قانون اساسی و اعتلای جمهوری اسلامی، تسلیم جوسازیها و تلاشهای آشکار و پنهان بیگانگان و شیفتگان داخلی شان برای اثر گذاری بر انتخابات پیش رو نشد و احراز صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری را بدون در نظر گرفتن ملاحظات سیاسی و جناحی و بر اساس مرّ قانون انجام داد.
مدیریت حوزه علمیه استان قزوین به سهم خود این اقدام ارزشمند و حکیمانه شورای نگهبان را ارج نهاده و ضمن آرزوی سلامتی و توفیق برای اعضای محترم این شورا، از مردم فهیم ،فرهیخته و خداجوی، برای حضوری پرشور در صفوف وحدت آفرین، عزت بخش و دشمن شکن انتخابات دعوت بعمل میآورد.
والسلام علی من اتبع الهدی
محمدتقی سبحانی نیا
مدیر حوزه علمیه استان قزوین
@rozaneebefarda
بیانیه مدرسه علمیه امام محمدباقر(علیهالسلام) مشهد در حمایت_ازشورای_نگهبان
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرحمن الرحیم
اینک در آستانه انتخابات سال۱۴۰۰ و مقارن شدن این امر با زیاد شدن مشکلات اقتصادی، مذاکرات وین و رد صلاحیت برخی چهرها و شخصیت های جمهوری اسلامی ایران به یکی از مهمترین پیچ های تاریخی خود رسیده و رفتار نابجای سیاسیون و شخصیت های تاثیرگزار می تواند باعث صدمات جبران ناپذیری به پیکره ایران عزیز داشته باشد.
اما متاسفانه با کمال تاسف برخی از شخصیت ها و گروه های سیاسی، با دستاویزهای مختلف حمله به شورای نگهبان و تضعیف آن را در دستور کار قرار داده اند و با ادعای قانون گرایی، و لزوم حرکت در مدار قانون، قانون گریزی کرده و با مساله احراز یا عدم احراز صلاحیت انتخاباتی خود، شورای محترم نگهبان را زیر سؤال می برند که البته در میان هیاهوهای رسانه ای دشمنان خارجی، برخی از مغرضان همیشگی شورای نگهبان در داخل نیز فرصت را برای تخریب نهاد ضامن سلامت انتخابات فراهم کرده تا به زعم خود، خدشه ای در برگزاری پرشور انتخابات وارد نمایند.
لازم به يادآوری است همان گروها و شخصیت های سیاسی وقتی نماینده آنها در شورای نگهبان و انتخابات تایید و انتخاب می شود، انتخابات و شورای نگهبان را تایید می کنند و از لزوم پایبندی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران سخن می گویند و به همه توصیه شرکت در انتخابات و پایبندی به قانون دارند اما حالا می بینیم عده ای از همان شخصیت ها دهان به گزافه گویی باز کرده و حرف از تحریم انتخابات و صلاحیت نداشتن شورای نگبهان برای رد و تایید نامزدها می زنند.
حال ما طلاب و اساتید مدرسه علمیه امام محمد باقر(علیه السلام) از زحمات شورای محترم نگهبان تشکر کرده به تمام گروها و شخصیت ها هشدار می دهیم، احترام به قانون اساسی خط قرمز است و پایبند نبودن به آن آرامش را از همه مردم عزیز ایران خواهد گرفت و شاید صدمات و ضربات جبران ناپذیری را برای نظام و کشور ایجاد کند. والسلام.
#مدرسه_علمیه_امام_محمد_باقر(علیه السّلام)
مشهد مقدس/پنجم خرداد 1400
@rozaneebefarda
#دغلکاریکاری_سیاسی و سوءاستفاده از نام برخی علمای حوزه به سبک #رسانههای_برجامی
وقتی یک رسانه اعتدالی، مواضع سال ۹۵ #آیتالله_جوادی_آملی را بعنوان (واکنش آیتالله جوادی به ردصلاحیت داوطلبان انتخابات۱۴۰۰) قالب میکند!
#دروغگویی هم حدی دارد، خجالت هم خوب چیزی است!
دفتر ایشان اگر تکذیب نکند واویلاست و سکوتش علامت رضایت!؟
از یاد نبریم که ایشان اگر نقد و نظری داشته باشند، و بنا بر رسانهای کردن آن باشد، راهش را میدانند و نیازی نیست برخی بدخواهان بخواهند با بازنشر #نظرات_آرشیوی ایشان، زمینه جوسازی، فریبکاری و احیانا فتنهگری غربگرایان را فراهم کنند!
یادمان هست ایشان مسئله #دیاثت_سیاسی را خطاب به چه کسانی مطرح کردند و یا در مورد مذاکره با بیگانگان، خصوصا آمریکاییها، توصیه کردند وقتی با آنها دست میدهید انگشتان تان را بشمارید!
ولو جناب ایشان نقد و نظر ناصحانه ای نیز داشته باشند، بین او و این جماعت غربزده وابسته و عاشق آمریکا، فرسنگها فاصله است و طمع خام به مصادره یا سوءاستفاده را انشاءالله به گور خواهند برد!
ناگفته پیداست که حساب مواضع سیاسی فرزند آیتالله جوادی آملی از شخص حضرت ایشان جداست و عملكرد آقای سعید/مرتضی جوادی، مستقلا باید قضاوت شود.
از این رو، جناب آقای سعید/مرتضی جوادی (بعنوان یکی از حامیان دوآتشه روحانی و از تئوریسینهای خردهجریان ناکارآمد و پرخسارت #اعتدال)، باید پاسخگوی ملت ایران باشد؛ چه اینکه همه حامیان حوزوی روحانی، در پیدایش وضع اسفبار فعلی، سهیم اند و بجای فرافکنی و طلبکاری، وقت پاسخگویی آنهاست!
سوءاستفاده از بزرگان حوزه، پذیرفته نیست.
@rozaneebefarda
شورای نگهبان و ضرورت عمل به مُرّ قانون
مصطفی منتظری
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
خدای تعالی در سوره مبارکه نور آیه 49 عدهای را چنین نکوهش میکند:
《و ان یکن لهم الحق یاتوا الیه مذعنین》
اگر حق داشته باشند(و داوری به نفع آنها تمام شود)باسرعت و تسلیم به سوی آن می آیند.
▫️اکنون شورای نگهبان آماج حملات سنگین رسانهای دشمن و مغرضین و عدهای جاهل است.
نکات ذیل را باید به آحاد جامعه به خصوص برخی خواص تذکر دهیم:
✏ طبق فرمایشات صریح امام و رهبری، شورای نگهبان عماد ملت و دین و مایه اطمینان و آرامش قلب مومنین است و درحقیقت نبض نظام اسلامی به شمار میرود.
جمعی فقیه و حقوقدان امین رهبر و وکلای مجلس که جز شریعت و قانون و رضای حق تعالی را در نظر نمیگیرند.
✏✏اصل وجود و فرایند طی شده در شورای نگهبان کاملا عقلایی است.
درهیچ جای دنیا اجازه حضور و حتی ثبت نام به هرکسی برای تصدی امور مهم مانند ریاست جمهوری را نمیدهند.
در کشورهای دیگر دادگاه قانون اساسی، شورای عالی کشور، هیات عالی بررسی و تحقیق مسوول احراز صلاحیتها برای تصدی امور مهم هستند.
نظریه ایشان برای همه فصل الخطاب است
بنابراین تعابیری مانند قیّم مآبی،محجوریت دانستن مردم درباره شورای نگهبان نابجا و بی اساس است.
✏✏✏در این دوره شورای نگهبان دقیقا بر طبق مُرّ قانون تصمیم نهایی را گرفت.
مساله ریاست جمهوری شوخی نیست.
سپردن تمام مقدرات کشور به یک نفر است.
کسیکه17شورای عالی و هیات وزیران و سازمانهای بسیارمهم مانند برنامه و بودجه،انرژی اتمی،امور اداری و استخدامی،حفاظت محیط زیست را رهبری میکند و وزرا و ریاست سازمانهای فوق الذکر را منصوب میکند.
استانداران و فرمانداران و بخشداران نمایندگان عالی دولت در استانها و شهرستانها هستند.
مگر امورات کشور خارج از این مراکز فوق تصمیم گیری میشود؟
قهراً کسانی که شریک یا عامل وضع نامطلوب موجود هستند و بعضا بیش از دهه در راس یک قوه بوده اند صلاحیت ورود به عرصه ریاست جمهوری را ندارند چرا که نه مدیر بودن و نه مدبر بودن خود را نشان داده اند.
چگونه میتوان به شورای نگهبان خرده گرفت که چرا عملکرد چندساله مدیریت آنها را زیر ذره بین قرار داده است ؟
علاوه براینکه برخی ردصلاحیت شدگان طبق قانون مصوب مجلس صلاحیت رئیس جمهورشدن را ندارند چون حداقل یک نفر از بستگان درجه یک ایشان تابعیت یکی از کشورهای متخاصم باجمهوری اسلامی را دارد.
▫️گزارشات نهادهای امنیتی به عنوان یکی از طرق در صحن شورای نگهبان قرائت میشود و در موردش نظر داده میشود. یعنی بازهم نظر نهایی با شوراست نه نهادامنیتی.
تردید افکنی در نتیجه کار مجاهدانه شورای نگهبان در نهایت به ضرر کشور است.
ذره بین شورای نگهبان دراختیار فقیهان و حقوقدانانی است که همگی مورد تایید رهبری و مجلس هستند و خدشه در این ذره بین یا کاربر آن کاری نابخردانه است.
همه باید این نعمت الهی یعنی وجود شورای نگهبان را قدر بدانیم و احترام آن را نه فقط ظاهرا بلکه در واقع و عمل نیز حفظ کنیم.
@rozaneebefarda
20.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات حجت الاسلام و المسلمین جواد مجتهد شبستری(عضو مجلس خبرگان رهبری) در تبیین تصمیم اخیر #شورای_نگهبان و نقدی بر مواضع جنجالی عضو شورای نگهبان
#اختصاصی_روزنه
@rozaneebafarda
🔻🔻🔻
شورای نگهبان در این دوره مانند سایر دوره ها با شجاعت و قاطعیت به وظیفه قانونی خود در خصوص احراز صلاحیت ها عمل کرد
اعضای شورای نگهبان به جهت اتصاف به عدالت ، تمایلات حزبی ، گروهی و خویشاوندی هیچ گونه تاثیری در تصمیم گیری آن ها نخواهد گذاشت.
جای تاسف است، عزیزی که خودشان عضو شورای نگهبان هستند، تصمیمات این شورا را زیر سوال بردند و به نوعی اعتماد مردم را نسبت به نظام و تصمیمات نظام و شورای نگهبان خدشه دار کردند و این کارشان به نوعی توهین به اعضای شورای نگهبان است و زیر سوال بردن عملکرد شورای نگهبان در سال های پس از انقلاب است و همان چیزی است که ضد انقلاب و مخالفین نظام به دنبال آن هستند.
در این شرایط باید وحدت و یکپارچگی خودمان را حفظ کنیم.
حضور گسترده مردم در انتخابات، امنیت و اقتدار و آرامش بیشتری را برای کشور به ارمغان می آورد و قلب مقدس حضرت ولی عصر عج و نائبشان و همه علاقه مندان به جمهوری اسلامی را خوشحال میکند و دشمن مایوس خواهد شد
طلاب و فضلای حوزه در حد وسعشان، ضمن دعوت مردم به حضور پای صندوق های رای، به تبیین شاخصه های کاندیدایی که بتواند در جهت رفع مشکلات اقتصادی و فرهنگی مردم گام بردارد، حرکت جهادی مد نظر رهبر معظم اتقلاب را تحقق بخشد و انقلاب را به هدف خود نزدیک تر کند ، بپردازند.
#روزنه؛ خانه فضلا و فرهیختگان
@rozaneebafarda
درسی که باید از شورای نگهبان آموخت!
اختصاصی||داوود مهدوی زادگان
@rozaneebafarda
چندی پیش در یادداشتی نوشته بودم:
" آنچه از شورای نگهبان انتظار می رود، اعلام نظر و تصمیم در خور شأن این نهاد است. رای در خور شأن شورای نگهبان به این است که مردم و اهل نظر، گمان نبرند که دیگران هم میتوانستند به چنین رأی و تصمیمی منتهی شوند. باید بتوان گفت که این رأی و تصمیم جز از ناحیه شورای نگهبان برنمی آید ".
شورای نگهبان با اعلام اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده، آن رأی در خور شأن را اعلام کرد.
انتظار این بود که شورا فقط رضای الهی و مصلحت نظام و مردم را در نظر گرفته رأی خود را صادر کند.
شورای نگهبان با این رأی، امیدهای مردمی نسبت به نظام را تقویت کرد. زیرا مردم مشاهده کردند که نظام اسلامی خط قرمزهایی هم دارد و چنین نیست که بتوان با عبور از آنها همچنان گردن فرازی کنند و برای نظام و ملت، قلدرمآبانه خط و نشان بکشند و به هیچکس پاسخگو نباشند؛ ۸ یا ۱۲سال مملکت را بر لبه پرتگاه بکشانند و نظامهای مافیایی راه بیاندازند و باز مغرورانه ندای هل من مزید سر دهند و همچنان قدرت را ملک طلق خود بدانند.
صبر و شکیبایی مردم به سر آمده بود که چگونه نظام اجازه می دهد بانیان ویرانی مملکت در هشت سال گذشته طمع تصاحب مجدد قدرت را داشته باشند.
مردم با خود میگویند نکند ساخت و پاختی است که مردم خبر ندارند! اما شورای نگهبان با این رأی تاریخی خود بر همگان نشان داد هیچ زد و بندی در کار نیست و حاضر نیست به نفع مصالح نامشروع بانیان وضع موجود، اغماض کند و مصالح ملی و شرعی را زیر پا بگذارد.
شورای نگهبان نشان داد که نظام اسلامی، همانند دیگر نظام های سیاسی جهان، خط قرمز دارد و هیچ فرد یا جریانی حق ندارد از آن عبور کند.
بدون شک مردم از این کار شورای نگهبان تقدیر و پشتیبانی می کنند.
خصوصاً بر همگان آشکار شده است که ویرانی ناشی از نا کارآمدی دولت مستقر، موجب نفرت عمومی شده است و دیگر، دلیلی برای این آشکار سازی از طریق صندوق رأی باقی نمی گذارد.
مردم به این رأی شورای نگهبان باور قلبی دارند و مسلما با حضور گسترده پای صندوق های رأی، قدردان مجاهدت شرعی و ملی شورای نگهبان خواهند بود.
لکن آن درسی که شورای نگهبان به ما آموخت، صرف التفات به تشخیص و تمییز مصالح ملی و شرعی از مصالح فردی و جناحی نیست بلکه آن درس فراتر از این مساله است.
شاید بتوان گفت که هیچ نهادی به اندازه شورای نگهبان در مساله تشخیص مصلحت، بر لزوم تحول تاکید نکند و راه تحول را هم در روی کار آمدن دولت جوان انقلابی نبیند لکن مساله ای که در این بین بود، شجاعت و جرأت اراده تحول است.
شورای نگهبان این روحیه شجاعت را در مردم پدید آورد. اکنون مردم شجاعت این را پیدا کردهاند که برخلاف هژمونی بانیان وضع موجود که بیش از ۴۰سال بر امور مملکت سیطره دارند، تصمیم بگیرند.
به فضل الهی نمود این شجاعت ملی را در پای صندوق های رأی خواهیم دید.
بی شک، بازتاب رأی شورای نگهبان فراتر از معرفی چند نامزد تایید صلاحیت شده خواهد بود. بطوری که می توان خبر از پایان بی نظمی ها و مسئولیت ناپذیری ها و بی بندوباری های سیاسی داد. حتی می توان گفت که مردم سالاری دینی از امروز به بلوغ رسیده است و زین پس افتخار آمیزتر هم میشود. زیرا مردم سالاری تا دیروز، نه شباهتی به دموکراسی های غربی داشت و نه شباهت چندانی به مردم سالاری دینی داشت.
در این سالها، مردم سالاری در تسامح و تساهل از حد و اندازه معقول آن عبور کرده بود و به افراط کشیده است. چون گویی هیچ خط قرمزی وجود ندارد؛ تا جایی که ضدانقلاب و معارض نظام به خود حق می داد که با حفظ تفکرات ساختار شکنانه اش ثبت نام کند.
در طول این مدت، جریان های سیاسی خاکستری، بابت مواضع معارض شان، هزینه نمی دادند. در حالی که دموکراسی در همه جا هزینه دارد و هزینه آن هم محرومیت از مشارکت سیاسی است. آن فرد یا جریان سیاسی که همزمان می خواهد از خط قرمز های نظام عبور کند و مغرورانه ملتزم به قانون و شرع نباشد، باید هزینه بدهد. تاکنون این نظام و مردم بودند که هزینه ساختار شکنی و ناکارآمدی نامزد جریان سیاسی قانون گریز را می پرداخت ولی از حالا به بعد، نظام اسلامی تصمیم گرفته سوبسید سیاسی پرداخت نکند. باید خود جریانات سیاسی هزینه ناکارآمدی ها و ساختارشکنی هاشان را بپردازند. به عبارتی میتوان گفت که از امروز، مردم سالاری در جمهوری اسلامی روی قاعده نشسته است و همه جریانات سیاسی متوجه خواهند شد که از این پس نمی توانند همزمان از مواهب درون و خارج نظام بهره برند.
باید در چارچوب نظام سیاسی عمل کنند و مسئوليت اعمال نادرست خود را بپذیرند، نه آنکه هزینه ناکارآمدی شان را پای نظام اسلامی و مردم بنویسند. به همین خاطر، امید است رأی شورای نگهبان، عرصه سیاست و رقابت های انتخاباتی آینده را #قاعده_مند_تر و #اخلاقی_تر کند.انشالله
@rozaneebafarda
بازتاب دیدگاههای مخاطبان روزنه/1
🔸م.سلطانزاده:
بنابرنظر برخی قبل بررسی های شورای نگهبان، همه جا گل و بلبل بوده و همه قصد مشارکت داشتند. یکدفعه بعد اعلان بررسی ها، مردم تصمیم گرفتند رای ندهند و نظام درخطر افتاده و...
ادرس مشارکت بالا در رفع قطعی های برق و مدیریت بازار و بورس و... است.
امثال تاج زاده و عبدی و لیدر های حامی دولت و وزرای کاندید این دولت، مسبب مشکلات معیشتی و بی اعتمادی مردم هستند و باز به نام مردم داد و فریاد راه انداختند.
دقیقا کدام مردم از رد صلاحیت عاملین وضع موجود ناراحتند؟
@rozaneebafarda
غربگرایان و راهبرد دوقطبیسازی!
#تلنگر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
اساسا جریان غربگرا، از صدر مشروطه تاکنون، هرگز کارنامه و برنامه و عرضه اجرایی خاصی نداشته و به ناچار و البته #ناجوانمردانه، صرفا به ضرب و زور پروپاگاندای رسانهای توانسته خود را در رأس هرم قدرت حفظ کند!
نتیجه کارشکنیهای غربزدهها باعث شد، بین بزرگان تشیع در نجف و تهران و برخی بلاد مهم ایران اختلافات عمیق درافتد، کشور به ورطهٔ ورشکستگی سیاسی_اقتصادی و نهایتاً #فروپاشی پیش برود. احرار و نخبگان مستقل و ایران دوست و مردمی و متدین، منزوی یا حذف شوند و در مدت 15 سال، چنان بلایی بر سر کشور بیاورند که زمینه برای ظهور دیکتاتوری سیاه رضاخانی فراهم شود!
جالب آنکه همین به اصطلاح منورالفکران، در دوران سرنوشتساز کودتای 1299 به دست یک قزاق بیسواد و وابسته تا تاجگذاری او بعنوان شاه ایران، هزار #مکرِ_مطبوعاتی به کار گرفتند برای فریب افکار عمومی!
تنها یکی از این موج های شیطانی مطبوعاتی، مطرح کردن نظریهٔ ارتجاعی #استبداد_منوّر بود!
آری! اینان نان را به نرخ روز میخورند؛ جایش برسد به نام مراجع ثلاث نجف فتوای #قتل #آیت_الله_شیخ_فضل_اللّه را #جعل میکنند، حکم اعدام و تبعید و انزوای انقلابیون اصیل چون شیخ فضلاللّه و ستارخان و دیگران را به آب خوردن امضا میکنند و پای جنازه آن بزرگمرد دورانها پایکوبی میکنند!
اینان برای بقاء در قدرت، به هرکه لازم است دخیل میبندند، از هر راهی که به عقل شان خطور کند استفاده میکنند، وقتی لازم باشد با سران کفر و استکبار هم اجماع میکنند برای غصب قدرت و هدم منافع ملت ایران!
این یادداشت یک #تلنگر است به #مخالفان_یا_#رقیبان_سیاسی، به #دوستان و حتی به #دشمنان!
#شبکه_نفوذ را جدی بگیریم؛ آنان در پی تند کردن فضای انتخاباتی هستند!
ابزار فتنهگریشان همواره #دوقطبیسازی است و طبق تجربه #مشروطه، پشتوانه دوقطبیهای سیاسی عمیق در ایرانِ شیعی، نوعا محافل دینی است!
این است معنای #تولید_آنتی_تز_انقلاب_از_قم در #فتنه88
یادمان نمیرود؛ این جماعت روزگاری توانستهاند بین مردان مهذب و جلیلالقدری چون آخوند خراسانی و صاحب عروه #اختلافات عمیق دراندازند!
توانستهاند در مرحوم نائینی بزرگ و مهذب، نسبت به عالم مهذب و پارسایی چون #شیخ_شهید بدبینی شدید ایجاد کنند!
از یاد نمیبریم که نان اینان در انشقاق و اختلاف حوزوی است؛ گاهی درتدارک آنانند بین بزرگان قم با یکدیگر، گاهی بین بزرگان قم و نجف با یکدیگر، گاهی بین همه بزرگان با ولایت فقیه، اختلاف و دوگانهسازی القا کنند!
دوقطبیها را دریابیم؛ #قم را دریابیم....
انتخابات بهانه است؛ اصل نظام را نشانه گرفتهاند!
@rozaneebefarda
بیانیه مشترک برخی نهادهای حوزوی تهران و قم در حمایت از عملکرد #شورای_نگهبان و نقد استدلالی موضع اخیر جناب آقای #آملی_لاریجانی
@rozaneebafarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرحمن الرحیم
وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
فرمان خدا و پیامبرش را اطاعت نمایید و نزاع و کشمکش نکنید، تا سست نشوید و قدرت و شوکت شما از میان نرود. (الانفال / 46)
«شورای نگهبان نقطه تضمین و تأمین برای نظام اسلامی است.» (مقام معظم رهبری)
اقدام شورای نگهبان در تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 بدون ملاحظه مصالح فردی، خانوادگی، گروهی، اقدامی قانونی، شجاعانه و باعث افتخار بود.
مشارکت مردم در عین پاسداشت قانون، از ارکان هویت مردم سالاری دینی است و اگر قرار باشد مشارکت بدون رعایت قانون اتفاق بیفتد، ثمره ای جز هرج و مرج و یا عوام فریبی نخواهد داشت.
حملات دشمنان نظام به این اقدام شورای نگهبان دور از انتظار نبود، اما موضع گیری برخی مسئولین دل دوست داران انقلاب را به درد آورد. در این میان مواضع عجولانه یکی از فقهای شورای نگهبان بیش از دیگران باعث تاسف و تعجب شد.
این موضع گیری به دلایل زیر از ایشان قابل پذیرش نیست:
1. اختلاف نظر بین مسئولین امری طبیعی است اما بروز اختلافات در سطح جامعه و دلسرد کردن مردم نسبت به انتخابات، گناهی بزرگ است. خصوصا در موضوعاتی که مردم بسیاری از وجوه آن را اشراف ندارند. تضعیف مشارکت مردم....
متن کامل بیانیه را در #روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/8752
متن بیانیه مشترک برخی نهادهای حوزوی تهران و قم در حمایت از عملکرد #شورای_نگهبان و نقد استدلالی موضع اخیر جناب آقای #آملی_لاریجانی
@rozaneebafarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرحمن الرحیم
بیانیه شماره یک ستاد انتخاباتی ملت امام حسین(علیه السلام)
وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
فرمان خدا و پیامبرش را اطاعت نمایید و نزاع و کشمکش نکنید، تا سست نشوید و قدرت و شوکت شما از میان نرود. (الانفال / 46)
«شورای نگهبان نقطه تضمین و تأمین برای نظام اسلامی است.» (مقام معظم رهبری)
اقدام شورای نگهبان در تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 بدون ملاحظه مصالح فردی، خانوادگی، گروهی، اقدامی قانونی، شجاعانه و باعث افتخار بود.
مشارکت مردم در عین پاسداشت قانون، از ارکان هویت مردم سالاری دینی است و اگر قرار باشد مشارکت بدون رعایت قانون اتفاق بیفتد، ثمره ای جز هرج و مرج و یا عوام فریبی نخواهد داشت.
حملات دشمنان نظام به این اقدام شورای نگهبان دور از انتظار نبود، اما موضع گیری برخی مسئولین دل دوست داران انقلاب را به درد آورد.
در این میان مواضع عجولانه یکی از فقهای شورای نگهبان بیش از دیگران باعث تاسف و تعجب شد.
این موضع گیری به دلایل زیر از ایشان قابل پذیرش نیست:
1. اختلاف نظر بین مسئولین امری طبیعی است اما بروز اختلافات در سطح جامعه و دلسرد کردن مردم نسبت به انتخابات، گناهی بزرگ است. خصوصا در موضوعاتی که مردم بسیاری از وجوه آن را اشراف ندارند. تضعیف مشارکت مردم در انتخابات سبب جرات پیدا کردن دشمن و کاهش قدرت کشور میشود و عواقب اخروی آن بر دوش مسببان آن است.
2. طرح اختلاف نظر یک عضو با جمع بندی نهایی شورای نگهبان در صحن علنی جامعه موجب تضعیف اراده و تصمیمات مجموعه شورا خواهد شد. تضعیف و تخریب این مرجع قانونی، این شائبه را به وجود می آورد که وقتی رای شورا مطابق تشخیص او باشد، پذیرفته میشود و در غیر این صورت مورد اعتراض قرار میگیرد.
3. نهادهای امنیتی چشمان نظام هستند. شورای نگهبان بر طبق قانون موظف است براساس گزارش های این نهادها تصمیم بگیرد مگر آن که مستنداتی بر خلاف آن ارائه شود. تخریب این سازوکار به معنای کورکردن چشمان نظام و زمینه ساز مسائل امنیتی است.
4. فقیه شورای نگهبان باید نماد یک فقیه انقلابی و الگو برای طلاب و عموم مردم باشد. فقیهی که در بالاترین مناصب کشور مورد اعتماد بوده است، نباید اشتباهی مسبوق به سابقه را تکرار کند. اگر چه اقدام اصلاحی در عذرخواهی، موجب کاهش تبعات فوق خواهد شد و انتظاری جز این نیست.
از طرف:
بسیج اساتید حوزههای علمیه تهران
موسسه جهادی تبلیغی بلاغ مبین
مجمع نمایندگان طلاب و فضلای تهران
موسسه امیر بیان
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تشکل فراگیر تبلیغ طلاب
خانه طلاب جوان
@rozaneebafarda
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مروری بر مطالبات حجتالاسلام پناهیان از شورای نگهبان و یک مطالبه از ایشان
🔶حاشیه روزنه
شورای محترم نگهبان در سالهای گذشته همواره از سوی طیفهای محتلفی مورد مطالبهگری و بعضا بازخواست قرار گرفته بود.
حمایت گفتمانی از این نهاد قانونی، زمینه اجتماعی برای پیشگیری از زیادهخواهیهای عناصر و جریانهای سیاسی غیرمردمی را فراهم میسازد تا نخواهند بل اعمال فشار، تأیید صلاحیت عناصر فاقد صلاحیت حداقلی برای ریاستجمهوری را به مطالبه عمومی تبدیل کننند.
انتظار آن است امثال جناب آقای پناهیان در این شرایط با رویکرد تبیینی، به دفاع از شورای نگهبان بپردازند.
@rozaneebefarda
انجمن اقتصاد اسلامي حوزه علميه برگزار مي كند:
نشست علمي نقد و بررسي طرح بانك مركزي جمهوري اسلامي
با حضور دکتر حسین زاده بحرینی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
و دکتر محمدجواد توکلی عضو هیات علمی موسسه امام خمینی(ره)
پنجشنبه ۶ خردادماه؛ ساعت 15
به صورت حضوری و مجازی
🔻لینک جلسه مجازی👇
https://live.onlineamoozan.ir/ch/room-14001
آدرس جلسه حضوری: بلوار جمهوري اسلامي، كوچه 2، فرعي اول سمت چپ، ساختمان انجمنهاي علمي حوزه، سالن همايش
🔶حاشیه روزنه
در منظر برخی کارشناسان اقتصادی متعهد و مردمی، طرح اخیر مجلس تالی فاسدهای خطرناکی به دنبال دارد که در صورت تصویب عجولانه و غیرکارشناسی، تبعات اقتصادی منفی زیادی میتواند به همراه بیاورد.
در این نشست جناب آقای بحرینی بعنوان یکی از اصلیترین حامیان طرح، به اشکالات فنی برخی منتقدان پاسخ خواهد گفت.
انشاءالله فرهیختگان حوزوی حتما در نشست شرکت فرمایند و نقد و نظرهای خود را برایمان بفرستند.
@rozaneebefarda