بازنشر یک یادداشت قدیمی به بهانه تهاجمات ناجوانمردانه اخیر علیه آیتالله مصباح و حاج قاسم سلیمانی
این یادداشت قبلا در ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ منتشر شده بود؛ بازخوانی آن(با اندک ویرایش) در این روزهای خاص، خالی از لطف نیست؛
👇
دشمنان مشترک #مدافعان_حرم و #مدافعان_حریم_اهلبیت(ع)
به بهانه تخریب گسترده چهره های خدوم جبهه انقلاب اسلامی توسط #تسلیم_طلبان
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
◽️حتما شنیده و دیدهاید که آقای روئل مارک گرشت(Reuel Marc Gerecht) –افسر سابق سیا و فعال مثلا حقوق بشری!- در سال ۱۳۹۱ در بنیاد دفاع از دموکراسی گفت که #آیت_الله_مصباح_یزدی #قاتل_دموکراسی و بزرگترین مخالف آن در ایران است. (مشروح سخنان مارک گرشت: mshrgh.ir/182044 )
▪️این بماند که دیدگاههای صریح آیت الله مصباح یزدی در مورد لزوم مشارکت سیاسی مردم در نظام اسلامی و جایگاه مهم و خطیر مردم، برای هر کس که شمهای از عقل و آزادمنشی برده باشد کافی است تا این اتهامپراکنیهای کثیف را باور نکند.
و این هم بماند که ایشان بارها در انتخابات خبرگان شرکت کرده و رای هم آورده است!
و این هم بماند که آقای گرشت و دوستان او در امریکا و ایران هیچ وقت از قلع و قمع سراسری و حذف همه حقوق اساسی مردم در عربستان سعودی، بحرین، امارات و دیگر متحدین دیکتاتور و روسیاه ایالات متحده در سراسر دنیا هیچ نگفتند! و توضیح ندادند چرا برای قتل دمکراسی در این کشورهای وابسته، کاری نمیکنند؟
▪️اما عجیب و جالب اینجاست که روئل مارک گرشت -که از حامیان عملیات های پهپادی ایالات متحده نیز هست- در همان جلسهای که به آیت الله مصباح یزدی حمله کرد و جنگ روانی را – همزمان در ایران توسط دوستانشان- علیه ایشان ادامه داد، گفت که باید #سردار_قاسم_سلیمانی را نیز دستگیر کرد و یا اینکه او را از میان برد! و چه دموکراتیک و بشر دوستانه برای ایران و جهان نسخه پیچیدند!
کشتن قاتل تروریستها و بزرگترین دشمن تروریسم در منطقه، برای دفاع از دموکراسی بود؟!
▪️دولت تروریست و تروریست پرور امریکا در نهایت همین کار را هم کرد و آن عزیز همیشه جاوید را مظلومانه و ناجوانمردانه، در حالی که به دعوت رسمی دولت عراق به آن کشور سفر کرده بود، به شهادت رساند.
▪️آیت الله مصباح یزدی قاتل مردمسالاری در ایران نیست! او قاتل غربگرایی در ایران است همچنانی که قاتل شرقگرایی بود و الحمدلله به نتیجه هم رسید. شعار نه شرقی و نه غربی در زندگانی پرحادثه این مجاهد مظلوم، تجلی یافته است. طبعا چنین چهره ای به حق می تواند به عنوان پرچم دار دفاع از #جمهوری_اسلامی شناخته و شناسانده شود.
▫️آیت الله مصباح قاتل تفکر آنانی است که به اعتراف همیشه تاریخ، هر وقت قدرت به آنان رسید به اسم دموکراسی، با همه توان خود دیکتاتوری کردند، به اسم آزادی بیان، دهانها را دوختند، به اسم تساهل و تسامح، بدون هیچ رحم و انصافی تازیانههایی از خشونت کلامی و غیر کلامی را تا میتوانستند نثار مخالفین و منتقدین خود کردند و به اسم توسعه، فقرا را زیر چرخدندههای اقتصاد لیبرالی له کردند. بله او قاتل غربگرایی است همچنان که حاج قاسم، قاتل تروریستهای دست پرورده غرب بود و مردم مستضعف را ولی نعمتش می دانست و بر دستان پینه بسته آنان بوسه می داد و در راه دفاع از آزادی و حقوق و امنیت آنان تا پای جان مبارزه کرد.
▫️حال راحتتر میتوان فهمید که عروسکهای خیمهشببازی که متاسفانه درون ایران علیه ایشان به لجنپراکنی مشغولند از کجا خط گرفته و میگیرند؟
معنای #پیاده_نظام_سایبری_ترامپ حالا روشن تر می شود.
یک سرچ ساده در شبکه های اجتماعی(خصوصا تلگرام و توئیتر) کافی است تا این جریان مخوف و اخلاق ستیز و غرب اندیش را بشناسیم. صدالبته بازنشر کنندگان بی اطلاع و غیروابسته از این خط خطرناک مزدور، جدا هستند و خط تولید فتنه و فحاشی و عاملان اصلی ترور شخصیتی این دو مجاهد مظلوم را باید هدف گرفت.
▪️آیت الله مصباح توسط همانهایی ترور شخصیتی میشود که حاج قاسم را ترور کردهاند. همانها که پنجه های خونین شان در پشت صفحات مجازی مخفی مانده، همانها که برای شان #مصباح و #حاجی_زاده و دیگر مجاهدان فرقی نمی کند!
▫️آمریکایی ها و پیاده نظام آنان، با همان غیظ و غضب علیه شهدای زنده ما سخن گفته و میگویند که علیه حاج قاسم عزیز گفته و میگویند. وجود این مجاهدان برای همانهایی خطرناک است که حاج قاسم برای آنها خطرناک بود.
🔸این روزهای رقابت سیاسی، زودگذر است، اما اگر سرمایه های ملی و دینی مان را ببازیم، هیچ پیروزی دیگری جای آن را پر نخواهد کرد. #صیانت_از_سرمایه_ها را یک #تکلیف بدانیم. حتی اگر در ساحت اندیشه یا سیاست ورزی، با فلان علامه و بهمان دکتر یا سردار، فرسنگ ها اختلاف و فاصله داشته باشیم. اینها انسان های تکرارناشدنی زمانه ما هستند.
🔸باری! زیباست مظلومیت به خاطر دفاع از حرم اهل بیت(ع) و #شهادت در این راه، چنانکه زیباست مظلومیت و غربت و تحمل رنج تهمت، به خاطر پایمردی و دفاع از حریم اهل بیت(ع).
#مدافع_حریم
#مدافع_حرم
#عمار_انقلاب
#مالک_اشتر_ولایت
#ترور_سفید
#گرگ_های_آشنا
#پیاده_نظام_سایبری_ترامپ
@rozaneebefarda
👆🏼نشریه فرهنگ پویا ویژهنامهی ارتحال
حضرت علامه مصباح یزدی(قدسسره) را منتشر کرد
🌑 شما میتوانید این ویژهنامه را از اینجا 👇 مطالعه و یا دانلود کنید
http://dpfqom.iki.ac.ir/sites/default/files/Vijenameh.pdf
@rozaneebefarda
آیتالله مصباح و #شهید_بهشتی؛ دو یار دیرینه
خاطره ای از همکاری صمیمانه سیاسی به روایت علامه مصباح
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹آیتالله مصباح در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی 90-1389 با اشاره به شخصیت ممتاز شهید بهشتی، از ایشان به عنوان پیشگام پژوهش در مسائل مربوط به حکومت دینی یاد کرده، چنین فرمودند:
⭕️از همان اوایل #نهضت، مرحوم آیت اللّه بهشتی به فکر تحقیق در #حکومت_اسلامی افتاد و جمعی از بزرگان را تحت عنوان #طرح_ولایت گرد هم جمع کرد.
🔻همین مقدار آشنایی که حوزه علمیه قم و بعضی از فضلای قدیمی با مسایل حکومت اسلامی دارند، تا حدودی مرهون زحمات مرحوم آیتالله بهشتی است.
🔶به نظر علامه مصباح وجود ابهام ها و کمبودهای تئوریک فراوان در مسایل حکومتی از دیدگاه اسلام، به معنای این است که متن منابع دینی برای اجرای احکام اسلامی کافی نیست و چیزهای دیگری هم لازم است و برای تبیین این مسایل به کار بیشتری نیاز است.
برای مشاهده متن کامل سخنان ایشان بنگرید به؛
http://mesbahyazdi.ir/node/2740
@rozaneebefarda
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 انتشار برای اولین بار
⭕️در جلسه خصوصی روحانیان منتقد با رهبر معظم انقلاب اسلامی(۳۰ تیر ۸۸) چه گذشت؟
🔹بازخوانی بخشی از مواضع صریح رهبر درباره #جناح_چپ در اوج #فتنه۸۸
@rozaneebefarda
#دروغ ابزار کاسبی کثیف لیبرالهای برجامی است!
جریان انحرافی که سر در آخور #حجتیه و #سکولاریسم_مقدس دارد، تنها به طرف همفکران خود از امثال شما، غش میکند. آنها را چه کار با عمار انقلاب.
به لطف خدا احمدی نژاد برای فقدان مرحوم علامه پیام تسلیت هم نداد تا معلوم شود که او را نسبتی با جریان ناب انقلابی نیست؛ اگرچه روزگاری برای کسب وجاهت، از آبروی انقلابیون استفاده برده باشد.
حالا پسر مو فرفری مرحوم ابطحی که برای پدرش در نشریه توقیف شده خورشید مکه و برخی کتب، خواب و کرامت و این حرفها نقل می کردند، توهم زده شده یا مخاطب خود را می خواهد فریب بدهد.
شاید از علاقه زیاد و پیوندهای فکری نامرئی باشد که او در دل جمعیت تشییع کنندگان احمدی نژاد را در خیال خود تصور کرده و همان خیال را بهانه تهاجم و تمسخر قرار داده است.
این شیخ بی سواد و پرمدعا که حتی لیاقت ریاست دفتر رئیس دولت اصلاحات را هم نداشت و از آن برکنار شد، هر از چندی برای دیده شدن، چرندی می پراند. یکبار هم مزاحم یک خانم در فضای مجازی شده بود و مایه رسوایی شد.
این جماعت مایه سرافکندگی و خجالت روحانیت شیعه اند.
@rozaneebefarda
HajGhasem RGB lite.pdf
16.94M
🔰 حاج قاسم 🔰
ویژه نامه سالگرد شهادت #حاج_قاسم_سلیمانی
وابسته به ماهنامه #مقام_امین-ارگان مدرسه علمیه آیت الله حق شناس(ره)/ جمادی الاول ۱۴۴۲
📄برای ارتباط با ماهنامه مقام امین
@Magham_Amin
eitaa.ir/hhaghshenas
@hhaghshenas
@rozaneebefarda
◾️مراسم بزرگداشت حضرت علامه #مصباح_یزدی (ره)
🗓 شنبه ٢٠ دی ماه بعد از نماز عشاء
🔘مدرسه علميه امام خمینی (ره) تهران
لینک پخش زنده :👈 aparat.com/imam_hawzah/live
@rozaneebefarda
#تحولات_آمریکا به مرحله حساسی رسیده است.
عجیب آنکه رسانه های داخلی چندان به موضوع نمی پردازند. دیشب برخی رسانههای مهم آمریکایی مثل نیویورک تایمز، از جلسه کنگره #پخش_زنده داشتند.
یادداشت ذیل در تاریخ ۲آذر ۹۹ در روزنه منتشر شده و سه سناریوی محتمل در مورد انتخابات آمریکا را مورد بررسی اجمالی قرار داده بود.
بازخوانی آن در این روزها، خالی از لطف نیست👇
هدایت شده از روزنه
#انتخابات_امریکا و سه سناریوی محتمل
[صفحه ۱ از ۴]
💥 اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸 انتخابات امریکا سیرک بزرگی برای رسوایی لیبرال دموکراسی بود خصوصا آنکه چنین شرمندگی بزرگی در یکی از موطنهای اصلی آن یعنی ایالات متحده -به عنوان قبله آمال سرمایهداری -به وجود آمد. غوغای این روزهای امریکا باعث شده تا طرفداران و دوستدارن الگوی حکومتی غرب، با چالشهای زیادی برای آرایش و فریب اندیشههای غربگرایانه خود مواجه شوند. هرچند آنها نشان دادهاند برخلاف زمانی که در مورد وطن خود سخن میگویند، تمام تلاششان را خواهند به کار خواهند گرفت تا از میان لجنزارهای بیگانهی ظالم و مستکبر، نقاط مثبتی هرچند ساختنی و بافتنی بیابند!
🔹 ترامپ و بایدن در مناظرات خود به حدی موجب خفت و بیآبرویی ایالات متحده شدند که رسانههای پرمخاطب امریکایی نیز بارها به آن اذعان و ابراز شرمساری کردهاند. روزگاری بود که مناظرههای نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه، به درست یا غلط، موجب آن میشد که طرفداران غرب، خوراک مناسبی برای تبلیغ اندیشه های خود داشته باشند اما اکنون در وضعیتی کاملا معکوس، آنها میبایستی پس از هر مناظره، مشغول ترمیم اندیشه کدخدامنشی امریکا باشند.
🔸اهمیت آنچه در این اواخر در امریکا رخ داده و متاسفانه در ایران کمتر انعکاس یافته، کم نیست اما شاید بهتر باشد تا کمی آیندهنگرانه در مورد وضعیت ایالات متحده فکر کرده و سناریوهای آتی قریب الوقوع را بررسی کنیم. آنچه میتواند سناریوهای مختلف را در مورد آینده پس از انتخابات رقم بزند، شکست یا پیروزی ترامپ برای اثبات وقوع تقلب مؤثر به نفع بایدن در ایالتهایی است که عموما دولتهای محلی دموکرات، اداره آنها را بر عهده دارند. در این صورت میتوان سه سناریوی عمده را در این چالش حقوقی تصور کرد:
1️⃣ سناریوی اول: ترامپ در چالش حقوقی خود موفق و در نتیجه رئيسجمهور دوره بعدی امریکا خواهد شد:
🔹در صورتی که چنین سناریویی محقق شود به روشنی دلالت بر آن خواهد داشت که از منظر دادگاه عالی این کشور، در امریکا تقلب گسترده و مؤثر رخ داده و همچنانکه ترامپ به روشنی و صراحت گفته، سیستم انتخاباتی این کشور فاسد است؛ هرچند از آنجا که ترامپ به عنوان رئیسجمهور امریکا چنین سخنی را بر زبان رانده، به حکم اعتراف بالاترین مقام رسمی آن کشور، از سوی ما کاملا مورد پذیرش واقع میشود و حتی نیازی به رسمیت یافتن از سوی رأی دادگاه عالی نیز ندارد.
🔸در اینجا اتفاق جالبی رخ خواهد داد و آن اینکه سیستم حکومتی ایالات متحده در سال ۲۰۲۰، به گفته ترامپ و همچنین به اذعان دادگاه عالی این کشور، مرتکب تقلب شده و چنین چیزی یک لکه ننگ بر پیشانی رژیمی است که پیشقراول لیبرالدموکراسی است؛ رژیمی که خشم، خشونت و خونٰریزی در جایجای سرزمینش گسترش یافته و مأموران خونآشامش گاه فرد دستگیر شدهای را در معرض چشم جهانیان میکشند و گاه با خوردروهای نظامی به تجمعکنندگان بیدفاع حمله میکنند. شکنجه و سرکوب معترضان در خیابانهای امریکا امری شایع و رایج است چنان که آشوب، بلوا و درگیری خیابانی نیز رواج دارد. حال چنین رژیمی، در مقاطع مختلف، حکومتهای مردمی و مستقل مانند جمهوری اسلامی را به نقض حقوق بشر و سایر اتهاماتی که خود شایسته آن بوده و علنا مرتکب میشود، متهم میسازد. یادمان نرفته در سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) رژیم امریکا، حکومت ایران را به تقلب گسترده متهم کرد اما بازی روزگار به دست خداوند قهار، طوری رقم خورد که آنچه جمهوری اسلامی را به دروغ بدان متهم میساختند، امروز در مورد رژیم رو به افول خودشان تحقق یافته است. کارشناسان وقوع تقلب گسترده در امریکا از سوی ستاد انتخاباتی هر دو کاندیدای اصلی را تایید کردهاند و جالب آنکه این رئیسجمهور مستقر امریکاست که رقیب خود را به تقلب بزرگ متهم کرده است.
🔹 از این گذشته پیروزی ترامپ در چالش حقوقیاش، برای غربگرایان داخل ایران نیز یک شوک بزرگ خواهد بود. اگر چنین اتفاقی رخ دهد حقیقتا چهره آنهایی که از ماهها قبل برای بایدن فرش قرمز پهن کرده بودند، دیدنی خواهد بود. قطعا ادامه ریاست جمهوری چهره منفوری به نام ترامپ برای هیچ انسان مسلمان و آزادهای قابل تحمل نیست اما از این نیز متنفریم که همچنان شاهد باشیم، غربگرایان ایرانی به دنبال کسی هستند که سردار ما را مستحق ترور میدانست و در عمل نیز همانند اوبامای مکار، میتواند آنها را به بازی گرفته و از طریق آنان مؤلفههای قدرت ایران را کم کند.
@rozaneebefarda
ادامه👇
هدایت شده از روزنه
انتخابات امریکا و سه سناریوی محتمل
[صفحه ۲ از ۴]
🔸عجیب آنکه امریکاپرستان داخلی، جنایات پرشمار امریکاییها علیه ملت ایران را به یک رئیسجمهور جانی تقلیل داده، با ذوقزدگی از پیروزی بایدن، تلاش میکنند چهره کریه شیطان بزرگ را تطهیر کرده و زمینه را برای احیای خط سازش فراهم سازند. متاسفانه آنها برای تکمیل پازل شیطانی خود، جریان انقلابی را به طرفداری از ترامپ ملعون متهم میسازند؛ فردی که داغ سردار بزرگ، به دست رژیم جنایتکار امریکا، در دوره او بر دل ما نهاده شده است. آنان برای توجیه وابستگی و دلبستگی خود به امریکا، چارهای جز تهمت زدن به مجاهدان راه خدا ندارند.
🔹از این گذشته، شواهد و تحلیلهای صریح اندیشمندان امریکایی نشان از این دارد که مسیر افول رژیم آشفته امریکا آغاز شده و حضور هیچ کدام از دو نامزد در کرسی ریاستجمهوری، نمیتواند از غرق شدن تایتانیک مستکبر امریکایی جلوگیریی کند. حضور ترامپ، چهره منفور و واقعی امریکا را به مردم جهان نشان میدهد و هژمونی رو به فروپاشی امریکا را میشکند؛ حضور بایدن نیز به دلیل ضعف مفرط در عرصههای مدیریتی، زمینه فروپاشی امریکا از درون را تسریع خواهد کرد.
2️⃣ سناریوی دوم: ترامپ در چالش حقوقی خود موفق نشده، از پذیرش رای نهادهای حقوق امتناع کند. همزمان درگیریهای خونین و طولانی مدتی در امریکا شکل بگیرد.
🔸واضح است که چنین چیزی میتواند موجب افول بسیار سریع امریکا شده و یا حتی بدتر، باعث شود اتحاد پوشالی آن فروبپاشیده و ایالات متحده به #ایالات_متفرقه تبدیل گردد.
3️⃣ سناریوی سوم: ترامپ در چالش حقوقی خود موفق نشده و بالاجبار آن را میپذیرد بدون آنکه درگیری خاصی در امریکا به وجود آورد و یا آنکه نهایتا به صورت محدود، بیاثر و کوتاه مدت موجب بروز آن شود.
🔹این بهترین نتیجهای است که غربگرایان داخلی، از صمیم قلب برای امریکا آرزومندند. آنها همچنانکه پیشتر نیز گفته بودند چنین چیزی را ناشی از قدرت قانون و نه حکومت! عنوان میکنند. ما به خوبی میدانیم که گفتههای آنان همچون گذشته، بیسر و ته، متعصبانه و بدون توصیفگری منطقی از واقعیت خارجی است زیرا قانون بدون حکومت، قدرت پیدا نمیکند خصوصا آنکه این قانون قرار است در مورد متصدی رأس همان حکومت باشد! بنابراین فردی که ادعای فهم دانش سیاسی دارد اما چنین تعبیر پر تناقضی را به کار میبرد، هوش و فراست مخاطب ایرانی را اصلا در نظر نگرفته است و همه را به کیش خود میپندارد. مردم با لحاظ حتی همین یک جمله نیز میتوانند اندازه واقعی فهم عمومی و نه حتی اطلاعات تخصصی او را به خوبی بسنجند! و این در صورتی است که فرد مورد نظر، واقعا به آنچه میگوید معتقد نیز باشد وگرنه باید تعبیرات دیگری به کار برد.
🔸 تعهد به قانون نمیتواند یک فضیلت نسبی برای غربگرایان داخلی باشد. آنها نمیتوانند «تمکین از قانون در امریکا» را به عنوان یکی از نمودهای مدینه فاضله لیبرالی بر سر ما بکوبند در حالی که تاریخی شرمآور از تخلفات و عدم تمکینها نسبت به قانون را مرتکب شده و میشوند! واضحترین مصداق از این تجربه سیاه، ساختارشکنانه و قانونستیزانه، فتنه ۸۸ است.
🔹 اما خوشحالی غربگرایان از تحقق یافتن چنین سناریویی طولانی نخواهد بود. اساسا پاشنه آشیل غربگرایان داخلی در این صورت، چنین مخمصههایی از نوع تناقضات معرفتی و ارزشی که مربوط به خود آنها باشد، نیست: بلکه آنها نخواهند توانست چیزی را توجیه کنند که عمری در تمسخر ریشه آن، بر یکدیگر سبقت میگرفتهاند! و آن چیزی نیست جز انتقال عجیب قدرت توسط ترامپ لجباز و پرهیاهو به صورت مسالمتآمیز! در صورتی که چنین چیزی رخ دهد - و به احتمال زیاد نیز رخ خواهد داد- پیامهای بسیار روشنی از وجود قدرت فائقه نامرئی بر پهنه سیاسی امریکا دارد که توجیه آن برای به کاربرندگان تعبیر «توهم توطئه» کار دشواری خواهد بود.
🔸 ترامپ، بالاترین مقام رسمی ایالات متحده و حتی به تعبیر غربپرستان داخلی، قدرتمندترین فرد دنیا (از منظر اختیارات حکومتی) است. رأس هرم قدرت در هر نظام سیاسی، واجد میزان بسیاری از اقتدار و امکانات حاکمیتی است و بنابراین اگر رئیسجمهور مسقر و شکستخورده در انتخابات، در صورتی که حقیقتا واجد این قدرتها و اختیارات بوده و قصد تمکین قانونی را هم نداشته باشد، میتواند یک بحران عمیق در کشور خود بیافریند. چنین بحرانهایی به وضوح در تجارب سیاسی کشورهای متعددی رخ داده و وقوع آن حقیقتا محتمل است. بنابراین اگر ترامپ برخلاف میل خود -که برای همه ما روشن است چقدر مصرّ به تحقق میل خود میباشد- برد بایدن را بپذیرد باید به این پرسش پاسخ گفت که چه چیزی، یا به عبارت بهتر چه کسی توانسته قدرت خود را به او تحمیل کند؟!
@rozaneebefarda