♦️با ورود ۸۵ هزار تن برنج خارجی؛ برنج ارزان می شود
کشاورز، دبیر انجمن واردکنندگان برنج:
🔹به نظر می رسد با رفع دوره ممنوعیت از اول آذر ۸۵ هزار تن برنج رسوبی مانده در گمرک ترخیص و در نهایت به مرور موارد ثبت سفارش شده وارد کشور شود.
🔹با رفع دوره ممنوعیت و ورود برنج، نه تنها برنج خارجی ارزان می شود، بلکه از افزایش قیمت برنج ایرانی هم جلوگیری می شود و در طول زمان هم شاهد کاهش حباب قیمت برنج ایرانی خواهیم بود.
👈اینجا کلیک کنید👉
📚داستان زن فقیر و حضرت داوود
⚖عدالت خدا
زنى به حضور حضرت داوود (علیه السلام) آمد و گفت: "اى پیامبر خدا! پروردگار تو ظالم است یا عادل؟" داوود(ع) فرمود: "خداوند عادلى است که هرگز ظلم نمى کند. سپس فرمود: مگر چه حادثه اى براى تو رخ داده است که این سؤال را مى کنى؟"
زن گفت: "من پیرزنی هستم و سه دختر دارم، با دستم ریسندگى مى کنم، دیروز شال بافته خود را در میان پارچه اى گذاشته بودم و به طرف بازار مى بردم تا بفروشم و با پول آن غذاى کودکانم را تهیه سازم. ناگهان پرنده اى آمد و آن پارچه را از دستم ربود و برد و تهیدست و محزون ماندم و چیزى ندارم که معاش کودکانم را تامین نمایم."
هنوز سخن زن تمام نشده بود که در خانه داوود(ع) را زدند. حضرت اجازه وارد شدن به خانه را داد. ناگهان ده نفر تاجر به حضور داوود(ع) آمدند، و هر کدام صد دینار (جمعا هزار دینار) نزد آن حضرت گذاردند و عرض کردند: "این پول ها را به مستحقش بدهید." حضرت داوود(ع) از آن ها پرسید: "علت این که شما دست جمعى این مبلغ را به این جا آورده اید چیست؟"
عرض کردند: "ما سوار کشتى بودیم که طوفانى برخاست. کشتى آسیب دید و نزدیک بود غرق گردد و همه ما به هلاکت برسیم. ناگهان پرنده اى را دیدیم که پارچه سرخ بسته ای سوى ما انداخت. آن را گشودیم و در آن شال بافته ای دیدیم. به وسیله آن، محل آسیب دیده کشتى را محکم بستیم و کشتى بى خطر گردید و سپس طوفان آرام شد و به ساحل رسیدیم. ما هنگام خطر نذر کردیم که اگر نجات یابیم هر کدام صد دینار بپردازیم، و اکنون این مبلغ را که هزار دینار از ده نفر ما است به حضورت آورده ایم تا هر که را بخواهى صدقه بدهى.
حضرت داوود(ع) به زن متوجه شد و به او فرمود: پروردگار تو در دریا براى تو هدیه مى فرستد، ولى تو او را ظالم مى خوانى؟ سپس هزار دینار را به آن زن داد، و فرمود: این پول را در تامین معاش کودکانت مصرف کن، خداوند به حال و روزگار تو، آگاه تر از دیگران است.
و اوست آن کس که براى شما گوش و چشم و دل پدید آورد. چه اندک سپاسگزارید.
📚سوره مؤمنون - آیه 78
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🍃🍃🍂🍂🍃🌹🍃🍂🍂🍃🍃
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸🔹🔹🔸#معرفتـے🔸🔹🔹🔸
👈اینجا کلیک کنید👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_زیارتی_ارباب
🔰بوی بهشت می وزد از کربلای تو
🔰ای صد هزار جان گرامی فدای تو
🔰رفتی به پاس حرمت کعبه به کربلا
🔰شد کعبه حقیقی دل ، کربلای تو
السلام علیک یاابا عبدالله الحسین✋
🌙❤️#شب_جمعه❤️🌙
👈اینجا کلیک کنید👉
1_697208772.mp3
44.91M
🤲🏻دعای ندبه
🎤با نوای: حاج میثم مطیعی
✨اللهمْعَجِلْلِوَلِیِڪالفَـــࢪَج✨
#به_عشق_مولا_گناه_نکنیم
👈اینجا کلیک کنید👉
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺علّامه مصباح یزدی، بزرگترین سردار سپاه اسلام در جمهوری اسلامی
🔻چرایی افضلیّت علماءِ ربّانی بر شهداء
🔺مظلومیّت شدید علّامه مصباح در ج.ا.ا
🔉حجت الاسلام وفسی
👈اینجا کلیک کنید👉
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: کار جهاد خدا تعطیل نگردد....
👈 واقعیت های کم تر شنیده شده در مورد زندگی شهید سلیمانی....
🔻یادواره شهدای شهر فردوسیه
👈اینجا کلیک کنید👉
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
تیزهوشیهای لطیف عبدالعظیم حسنی علیهالسلام ؛
مراقب باش گُنده نشـــــی 🔥.
👈اینجا کلیک کنید👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اولین دادگاه شرکتهای متخلف واردکننده خودرو آغاز شد
🔻نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات شرکتهای متخلف خودرویی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب و به ریاست قاضی صلواتی آغاز شد.
🔻اتهام ۹۹ متهم این پرونده اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور است.
🔻برخی مقامات عالیرتبه اجرایی کشور از جمله متهمان این پرونده ۲۴۵ جلدی هستند که در قاچاق ۱۰۸۳ خودرو خارجی لوکس نقش داشتند.
👈اینجا کلیک کنید👉
⭕️حضور سفیر فرانسه در ویلای شخصی زیباکلام!😐
احتمالا اومدن پاداش چرت و پرتای زیباکلام رو بهش بدن
🔻پن:ماشاءالله چه ویلایی داری آقای زیباکلام، حقوق دانشگاه تهران خوب ساخته بهت ، هی به نظام و مردم فحش میدی ، اونم بهت حقوق میده بری ویلا بخری 😃
👈اینجا کلیک کنید👉
📸پست اینستاگرامی سایت رهبر انقلاب در سالروز شهادت حاج حسن طهرانی مقدم
✨🇮🇷✨🇮🇷✨🇮🇷✨🇮🇷✨🇮🇷✨
👈اینجا کلیک کنید👉
◀️🔴 دروغ چمدانی سعودیها
➖چند روز پیش بعد از انتشار تصاویر ملیپوشان ایران با چمدانهای بزرگ، یکی از شخصیتهای سعودی از بزرگی چمدانها اظهار تعجب کرد. پس از آن کاربران سعودی و اماراتی شروع به پمپاژ شایعات در فضای مجازی کردند و در نهایت نوبت نوبت به موجسواری رسانههای سعودی و ارتباط دادن ماجرا به حزبالله لبنان رسید.
➖اما کاربران مجازی با انتشار تصاویر چمدان کاروانهای امارات و کُرهجنوبی، بمب حاشیهساز سعودی- آمریکایی را خنثی کردند تا این مسئله بسیار کوچک و طبیعی که با اهداف سیاسی بزرگنمایی شده بود، تمام شود.
👈اینجا کلیک کنید👉