❇️ #سخن_هفته
📝 #مذاکره_با_آمریکا قطعا منتفی است
⭕️ این روزها موضوع «مذاکره» مجددا در رسانهها مطرح شده است و برخی افراد معتقدند که تنها گزینهای که برای حل مشکلات کشور و تأمین #منافع_ملی وجود دارد مذاکره است. دراینباره اما چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ باید با دنیا ارتباطات وسیع داشته باشیم
#تعامل و مذاکرهی با کشورها، یکی از توصیهها و #اصول سیاستخارجی همیشگی جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب، از دیرباز تاکنون بوده است. این موضوع آنقدر اهمیت دارد که رهبر انقلاب در روز #تنفیذ حکم ریاستجمهوری #آقای_روحانی، یکی از سرفصلهای لازم در دولت دوازدهم را همین مسأله مطرح کردند: تعامل گستردهی با دنیا، توصیهی همیشگی ما است که این درست نقطهی مقابل آن چیزی است که دشمنان ما و سلطهگران عالم دنبالش هستند. ما میتوانیم با دنیا ارتباطات وسیع و گستردهای داشته باشیم، هم به ملّتها و دولتهای دیگر کمک کنیم، هم از کمک آنها بهرهمند بشویم.»
2⃣ مذاکره به #زورگو تأمینکننده منافع ملی نیست
مذاکره زمانی منتج به تأمین منافع ملی خواهد شد که #مؤلفههای_قدرت کشور در شرایط مناسبی قرار داشته باشد. «آنوقتی که جمهوری اسلامی از لحاظ اقتصادی، از لحاظ فرهنگی، به آن #اقتداری که ما در نظر گرفتهایم برسد، آنجا برود مذاکره کند؛ حرفی نیست. امروز چنین چیزی وجود ندارد؛ ما اگر چنانچه برویم مذاکره کنیم، قطعاً این مذاکره به #ضرر ما تمام خواهد شد؛ مذاکره با یک طرف #زورگوی اینجوری، به ضرر ما تمام خواهد شد.»
3⃣ رابطه با #اروپا ادامه پیدا کند
گرچه اروپاییها در تعامل با ایران تا به امروز، صرفا #وعدههای_روی_کاغذ داده و اقدام عملی انجام ندادهاند، اما این به معنای قطع رابطه یا مذاکرهی با آنها نیست. «بنده قبلاً هم گفتهام، الان هم میگویم که ارتباط با اروپا باید #ادامه پیدا کند... امّا قطع امید کنید از اینها... این قطع امید به معنای قطع رابطه نیست، به معنای قطع مذاکره نیست؛ به معنای این است که ما #تصمیم خودمان را جور دیگری بگیریم.»
4⃣ با آمریکا و رژیم صهیونیستی مذاکره نمیکنیم
و نهایتاذهم آنکه در این بین، دو استثناء وجود دارد: #آمریکا و #رژیم_صهیونیستی. دلیل منع مذاکره با آمریکا نیز مبتنی بر #تجربههایی است که ملت ایران در طول این چهل سال (و مخصوصا در سالهای اخیر در ماجرای #برجام) آن را کسب کرده است. اگر هدف از مذاکره تأمین منافع ملی کشور است، مذاکره با آمریکا بهوضوح نشان داده که نه تنها در بردارندهی منافع ملی نیست، بلکه #مضرات فراوانی برای کشور دارد. وگرنه «آن روزی که رابطهی با آمریکا مفید باشد، اول کسی که بگوید رابطه را ایجاد بکنند، خود بنده هستم.»
♨️ بنابراین «اینکه حالا باز بعضی زمزمه شروع کردهاند که «در حاشیهی #اجلاسِ_مجمعِ_عمومی، ممکن است مذاکره انجام بگیرد»، این به طور قطع #منتفی است؛ یعنی معنی ندارد یک چنین چیزی. آنها که آن ظاهرسازها بودند، آنجوری عمل کردند با ما؛ اینها که آدمهای #وقیحِ #مُتهتّکِ #پُرروی #صریحِ شمشیر از رو بندند؛ با اینها چه مذاکرهای؟ اصلاً معنی ندارد. حالا آقای #رئیسجمهور که هیچ، #وزیرخارجه و عناصر وزارت خارجه هم همینجور؛ هیچ معنی ندارد با اینها مذاکره کردن.»
@khattehezbollah
@roze_shahid
هدایت شده از خط حزب الله
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد: «ملت حسین (ع)»
♨️ #سخن_هفته: خط حزبالله در یادداشت این هفتهی خود، به این سؤال پاسخ میدهد که بعد از گذشت چهل سال از انقلاب، آیا سکهی دین همچنان در جامعهی ایران رایج است یا نه؟ آیا جامعهی ایران، جامعهای دیندار است یا آنچنانکه بعضی تصور میکنند جامعهی ایران شاهد افول دینداری است؟
🔰 #گزارش_هفته: 6 تصمیم #خبرگان در 14 خرداد 68
🔶 #روایت_هفته: پنج درس از #قیام_عاشورا به روایت رهبر انقلاب؛ کار #جامعه_اسلامی تمام است اگر...
♨️ #هیئت_تراز: مطالبهی رهبر انقلاب از مداحان و هیئتهای مذهبی؛ روی مسئله #خانواده تکیه کنید
@Khattehezbollah
خط حزبالله ۲۰۰| ملت حسین (ع)
🍀دویستمین شمارهی هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «ملت حسین (ع)» منتشر شد.
🔶به گزارش خط حزبالله، ۱۴ قرن بعد از آنکه کارخانهی انسانسازی پیامبر در مدینهالنبی آغاز به کار کرد، در گوشهای دیگر از جهان، در کشوری به نام ایران، و به رهبری فردی پیامبرگونه، «انقلابی به نام دین» به ثمر رسید که بطلان همهی نظریههای سیاسی معاصر بود. در زمانهای که تصور بر این بود مقولهای به نام «دین» توانایی بازتولید فرهنگی در جامعه را ندارد، حال در سخن هفتهی این شمارهی خط حزبالله به این پرسش پاسخ داده میشود که بعد از گذشت چهل سال از انقلاب، آیا سکهی دین همچنان در جامعهی ایران رایج است یا نه؟ آیا جامعهی ایران، جامعهای دیندار است یا آنچنانکه بعضی تصور میکنند جامعهی ایران شاهد افول دینداری است؟
🔶با توجه به ابهامات پیش آمده دربارهی فرآیند تصمیم گیری در مجلس خبرگان ۱۴ خرداد ۶۸، خط حزبالله در گزارش هفتهی خود با مطرح نمودن ۶ تصمیم مجلس خبرگان در سال ۱۳۶۸ به این ابهامات پاسخ میدهد.
🔶همچنین در روایت هفتهی این شماره، خط حزبالله پنج درس از قیام عاشورا به روایت رهبر انقلاب را منتشر کرده است که خواندن آن خالی از لطف نیست.
🔶سایر بخشهای نشریه نیز به شرح زیر است:
🔹روی مسئلهی خانواده تکیه کنید /هیئت تراز
🔹جوان مسئولیتشناس کربلا /حزب الله این است
🔹فکر کن اگر نمیرفتیم چه میشد! /روایت تاریخی
🔹عظمت خونبهای امام حسین(ع) /انسان ۲۵۰ ساله
🔹همهی یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او بصیرت را بیشتر نشان داد /درس اخلاق
🔹از امام حسین(ع) بیاموزید /کلام امام
🔹احکام عزاداری / احکام آموزشی
🔹اجازه ندارید نماز جماعت برپا کنید! /خاطرات رهبری
🔹عامل پیروزی «حضرت زینب» بود، والّا خون در کربلا تمام شد / خانواده ایرانی
🔹ارزش شهدای کربلا /عکس نوشت
🌹طبق رسم هفتگی خط حزبالله، شمارهی ۲۰۰ این هفتهنامه نیز به ارواح طیبه شهدای کربلا خصوصا حضرت قاسم بن الحسن(ع) تقدیم میشود.
@khattehezbollah
@roze_shahid
🌹 🔶 🔷 🔹🔸
نسخه مطالعه وب-شماره 200.pdf
921.6K
نشریه خط حزب الله شماره 200
انتشار توسط پایگاه اطلاع رسانی رهبرانقلاب
@khattehezbollah
@roze_shahid
هدایت شده از خط حزب الله
#سخن_هفته
مطابق با پژوهشهای معتبر درباره وضعیت دینداری
مردم ایران، شرکت در مناسک دینی رشد چشمگیری داشته است
📝ملت حسین
💢انقلابی به نام دین
14 قرن بعد از آنکه کارخانهی انسانسازی پیامبر در مدینهالنبی آغاز به کار کرد، در گوشهای دیگر از جهان، در کشوری به نام ایران، و به رهبری فردی پیامبرگونه، «انقلابی به نام دین» به ثمر رسید که بطلان همهی #نظریههای_سیاسی معاصر بود. در زمانهای که تصور بر این بود مقولهای به نام «دین» توانایی #بازتولید_فرهنگی در جامعه ندارد، انقلاب اسلامی ایران، به تعبیر فوکو «روح یک جهان بیروح» شد و نشان داد که کماکان، عنصر «دین»، مهمترین عامل محرک انسانها است و همچنان این کارخانهی عظیم، در حال انسانسازی است.
🔶آیا جامعه ایران، جامعهای دیندار است؟
حال سؤال آن است که بعد از گذشت چهل سال از انقلاب، آیا سکهی دین همچنان در جامعهی ایران رایج است یا نه؟ به زبان دیگر، آیا #جامعهی_ایران، جامعهای دیندار است یا آنچنانکه بعضی تصور میکنند جامعهی ایران شاهد #افول_دینداری است؟ پرسش مهمی است که پاسخ درست به آن میتواند ما را به فهم درست از جامعهی ایران رهنمون کند.
⭕️برای مثال مطابق با پیمایشها و پژوهشهای معتبر انجامشده دربارهی وضعیت دینداری در ایران از ابتدای انقلاب تا به امروز، این نتیجه مشخص میشود که در بعد مسائل اصلی دین، مانند اعتقاد به خدا، پیامبر و معصومین(ع)، معاد و آخرت و نظایر این، شاهد ثبات در دینداری بوده و حدود 98درصد مردم ایران به این اصول دینی اعتقاد دارند. بیش از 80 درصد مردم ایران نیز اهل نماز (دائم یا گاهی) و روزه گرفتن هستند. نکتهی قابل توجه آن است که ابعاد بیرونی رفتار #دینداری مردم مانند شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهداء، شرکت در مراسم اعتکاف، زیارت اماکن مقدسه به شدت افزایش یافته است. در مقایسهای که بین سالهای 1374 تا 1388 دراینباره انجام گرفته است، میزان شرکت در #مجالس_روضهخوانی از حدود 57 درصد در سال 1374 به 75 درصد در سال 1388 افزایش پیدا کرده است. میزان زیارت اماکن مقدس نیز از 70 درصد در سال 1374 به 78 درصد در سال 1388 افزایش پیدا کرده است. مثلا در حالیکه در اوایل دههی 80، یک میلیون نفر به مشهد مقدس سفر میکردند، این آمار در حال حاضر به بیش از 20 میلیون نفر رسیده است.
🔰نسبت رشدها به دشمنیها
اما رشد وضعیت دینداری در ایران درحالی است که «ما مواجه هستیم با یک حملهی همهجانبه؛ یک جبههی عظیمی از لحاظ فرهنگی دارند به ما تهاجم میکنند؛ این هم در خلال حرفهایشان هست، البتّه ما میدانستیم این حرف را، امّا حالا دیگر خودشان هم صریحاً میگویند که «غلبهی بر جمهوری اسلامی و غلبهی بر حاکمیت اسلام، با جنگ نظامی و با تحریم اقتصادی موفّقیتآمیز نیست، [بلکه] با کار فرهنگی و نفوذ فرهنگی موفّقیتآمیز است؛ ذهنها را باید تغییر داد، روی مغزها باید کار کرد، هوسها را باید تحریک کرد»؛ این را الان صریح میگویند.» 30/5/98 در حقیقت نسبت رشد دینداری را باید با تضادها و دشمنیهایی که پیرامون آن وجود دارد مقایسه کرد.
✅ #محرم و عزاداری بر سیدالشهداء، یکی از آن مقاطعی در سال است که به خوبی #بیانگر #وضعیت_دینداری مردم ایران است. فرهنگ #عاشورا آن نقطهی ثقلی است که هم «علت محدثه»ی انقلاب اسلامی بوده است و هم «علت مبقیه»ی آن. و تا عاشورا زنده است، این انقلاب زنده است.
@Khattehezbollah
هدایت شده از خط حزب الله
🔶جوان مسئولیتشناس کربلا
🔰رهبر انقلاب:
تا وقتی اصحاب بودند، میگفتند جانمان را قربان شما میکنیم و اجازه نمیدادند کسی از بنیهاشم به میدان بروند. میگفتند اول ما میرویم و کشته میشویم، اگر بعد از آن خواستید به میدان بروید.
وقتی نوبت به جانبازی و شهادت بنیهاشم رسید، اولکسی که درخواست اجازه برای میدان میکند، همین جوان مسئولیتشناس است.
او علیّاکبر، پسر آقا و پسر امام و از همه به امام نزدیکتر است؛ پس از همه برای فداکاری شایستهتر است. این یک مظهر امامت اسلامی است. ۸۱/۱/۹
هدایت شده از خط حزب الله
✅او بیش از همه شهدای کربلا، بصیرت را نشان داد
🔰رهبر انقلاب:
🏴در زیارات و كلماتی كه از ائمه علیهمالسّلام راجع به اباالفضل العبّاس رسیده است، روی دو جمله تأكید شده است: یكی بصیرت، یكی #وفا. بصیرت #اباالفضل_العبّاس كجاست؟ همهی #یاران_حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او بصیرت را بیشتر نشان داد. در روز تاسوعا... وقتی كه فرصتی پیدا شد كه او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد #تسلیم و #امان_نامه كردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان برخورد جوانمردانهای كرد كه دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم؟! وای بر شما! اف بر شما و اماننامهی شما!
نمونهی دیگرِ #بصیرت او این بود كه به سه نفر از برادرانش هم كه با او بودند، دستور داد كه قبل از او به میدان بروند و مجاهدت كنند؛ تا اینكه به شهادت رسیدند. میدانید كه آنها #چهار_برادر از یك مادر بودند: اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبدالله و عثمان. انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی كند؛ به فكر مادر داغدارش هم نباشد كه بگوید یكی از برادران برود تا اینكه مادرم دلخوش باشد؛ به فكر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد كه در مدینه هستند؛ این همان بصیرت است.
وفاداری حضرت اباالفضل العبّاس هم از همه جا بیشتر در همین قضیهی وارد شدن در شریعهی فرات و #ننوشیدن_آب است. ۷۹/۱/۲۶