#کانال_روزنگار ::
🔹 #نهم_شهریور 1381 هجری خورشیدی : درگذشت #فرهاد_مهراد معروف به فرهاد در پاریس؛ خواننده، آهنگساز و نوازنده پاپ راک اهل ایران
فرهاد مِهراد (۲۹ دی ۱۳۲۲ در تهران — ۹ شهریور ۱۳۸۱، پاریس) معروف به فرهاد؛ خواننده، آهنگساز و نوازنده پاپ راک اهل ایران بود.وی از خوانندگان صاحب نام راک ایرانی بود که نخستین آلبوم راک اند رول انگلیسی ایران را منتشر کرد.آنچه او را از دیگر همدورهای هایش متمایز میکند، خواندن ترانههای اجتماعی است که در موسیقی او متبلور شدهاست. این عنصر در مضامین تمامی ترانههای او کاملاً به چشم میخورد. همچنین او را به عنوان یکی از سیاسیترین خوانندگان ایران نیز میشناسند. وی در اوایل دهه ۱۳۵۰ ترانه هایی با مضامین سیاسی، انتقادی میخواند و در زمستان ۱۳۵۷ ترانه انقلابی «وحدت» را خواند،اما پس از انقلاب تا سال ۱۳۷۲ از ادامه کار منع شد. از معروف ترین آهنگهای او میتوان به «مرد تنها»، «جمعه»، «آیینهها»، «خسته»، «اسیر شب»، «هفته خاکستری»، «شبانه۱و۲»، «گنجشکک اشی مشی»، «کودکانه»، «سقف»، «آوار»، «وحدت»، «نجواها»، «کوچ بنفشهها»، «برف»، «مرغ سحر»، «گل یخ»، «شب تیره» و... اشاره کرد. وی آهنگهایی نیز به زبانهای غیرفارسی دارد
@Roznegaar
#موفقیت
🌱 وقتی کوچک بودید احتمالا والدین از شما میپرسیدند، (امروز چی یاد گرفتی؟) و شما هم چند درس مدرسه را نام میبردید. اما حتی موقعی که اظهار میکردید چیزی یاد نگرفتهاید، در اعماق وجودتان میدانستید که چیز جدیدی را کشف کردهاید.
🔆 تمام تجربههای زندگی، از جمله تجربههای سخت، شما را خردمند میسازد. وقتی به حوادث گذشته رجوع میکنید، مکثی کنید و از خود بپرسید، چه یاد گرفتم؟ 🌷 این سوال به شما کمک میکند تا #هدیه و #موهبت آن موقعیت را ببینید و متوجه شوید که هیچ چیزی را بیهوده متحمل نشدهاید. هر موقعیتی به شما #صبر ، #مهربانی ، #قدرت و درسهای ارزشمند دیگر میآموزد.
🕰 زمانی را صرف مرور دانشی که اخیراً کسب کردهاید، کنید. دیروز چه یاد گرفتید؟ امروز چطور؟
🌺 تمام درسها گنجینههای ارزشمندی هستند که هیچگاه از دست نمیدهید، بنابراین از آنها لذت ببرید و قدردانی کنید.
@Roznegaar
🏴 شب #اول_محرم : #حضرت_مسلم علیهالسلام :
شب هنگام، #مسلم_بن_عقيل در مسجد کوفه، نماز مغرب را فقط با حضور سى نفر اقامه كرد. پس از نماز،آن عده كمتر شده بودند (ده نفر) از مسجد كه بيرون آمد،حتى يك نفر هم همراهش نبود كه او را به جايى راهنمايى كند.
#مسلم براى يافتن خانه اى كه شب را به روز آورد و در پناه آن، مصون بماند، در كوچه ها غريبانه مى گشت و نمى دانست به كجا مى رود. زنى به نام «طوعه»، جلوى خانه اش ايستاده، نگران و منتظر پسرش بود. طوعه شيعه و هوادار مسلم بود، اما اين غريب را نمى شناخت. مسلم، جلو رفت و سلام داد و آب خواست...
زن آب آورد. مسلم نوشيد. تنها مرد کوفه این پیرزن بود که مسلم را امان داد. آن شب مسلم به عبادت و تهجد پرداخت
فرزند طوعه وقتی سحرگاه مسلم را درخانه یافت نیروهای حکومتی را به طمع دریافت جایزه به منزلش آورد و مسلم پس از نبردی دلاورانه و شجاعانه با ضمانت امان نامه از دشمن صلح کرد و به نبرد ادامه نداد.
اما امان نامه ای در کار نبود. مسلم دستگیر شد و به کاخ عبید الله آمد. عبید الله گفت تو کشته می شوی. مسلم از حاضران، عمر سعد را براى وصيت انتخاب كرد. سه موضوع را در وصيت هاى خود،مطرح كرد: «قرض هايم را در كوفه با فروختن زره و شمشيرم بپرداز! جسد مرا از ابن زياد تحويل بگير و به خاك بسپار! كسى را پيش حسينبن على(ع) بفرست تا به كوفه نيايد».
ولى عمر سعد كه خبث و خيانت با وجودش آميخته بود، در همان مجلس، خيانت كرد و وصيت هاى سه گانه مسلم را، براى ابن زياد، فاش ساخت.
مسلم را به بالای دار الاماره بردند و بدنش را از بالای دارالاماره به پایین انداختند...
ا▪️▪️🔲▪️▪️ا
کاش می شد بنویسم که گرفتار شدم
مثل خورشید گرفتار شب تار شدم
گرد این شهرم و بر پیر زنی مدیونم
این هم از غربت من بود که ناچار شدم
من نمی خواستم علّت دلواپسی
معجر زینب کبری شوم انگار شدم
من بدهکاری خود را به همه پس دادم
به تو اندازه یک شهر بدهکار شدم
من در این خانه تو در خانه خولی، تازه
با تو همسایه دیوار به دیوار شدم
کاش می شد بنویسم کفنی برداری
کفنی نیست اگر، پیرهنی برداری
الا لعنة الله على القوم الظالمين
@Roznegaar