#کانال_روزنگار ::
♦️ #بیست_و_هشتم_اکتبر 1704 میلادی : درگذشت #جان_لاک فیلسوف و نظریه پرداز معروف انگلیسی
جان لاک، فیلسوف و نظریه پرداز معروف انگلیسی و بنیان گذار فلسفه حکومت دموکراسی در 29 اوت 1632 م در #رینگتن انگلستان به دنیا آمد. تحصیلات خود را در #آکسفورد به پایان رساند و پس از آن به تدریس زبان یونانی، معانی بیان و فلسفه پرداخت. وی در سال های بعد به تفکر درباره دستگاه فلسفی خود که اساس دموکراسی جهان است، پرداخت. وی اعلام کرد که تمام حکومت ها، سراسر روابط انسانی و همه زندگی را باید به مثابه داد و ستد تلقی کرد. لاک درباره حکومت عادلانه می گفت که باید مبتنی بر رضایت اکثریت مردم باشد، به مردم، آزادی بیان، آزادی فکر و آزادی انتخاب بدهد و برای آن که کار به خودکامگی نکشد، لازم است که سه قوه مقننه، مجریه و قضاییه وجود داشته باشد. اما رؤیای لاک از حکومت آزادی خواه ملی فراتر رفت و او اصولی هم برای حکومت بین المللی ارائه کرد. جان لاک سرانجام در 28 اکتبر 1704 م در 72 سالگی درگذشت.
@Roznegaar
1⃣ #امام_رضا_شناسی
ایام حج بود و کمی از شهادت امام کاظم (ع) گذشته بود.
آن زمان، یک عدّه از شیعیان، «واقفیه» شده بودند و یک عده به امامت علی بن موسی اعتقاد داشتند. واقفیه کسانی بودند که امام کاظم را آخرین امام میدانستند.
یاد سالها قبل افتادم که بعد از شهادت امام سجاد (ع) عدهای زیدیه شدند و عدهای امامت امام باقر (ع) را قبول کردند. نگران بودم نکند راه را به خطا رفته باشم.
برای هدایت خود دعا کردم و با خود گفتم: نکند از آدمیزدهای مثل خودم پیروی میکنم و نتیجهاش عذاب آخرت شود...
در همین حال بودم که ناگهان، امام رضا(ع) از کنارم رد شدند و فرمودند: به خدا سوگند آن کسی که باید از او پیروی کنی، منم
از تردیدی که در دل داشتم خجالت کشیدم...
⬅️ ادامه دارد ...
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
♦️ #بیست_و_هشتم_اکتبر 1955 میلادی : تولد ویلیام هنری «بیل» گیتس سوم سرشناس به بیل گیتس (زاده سیاتل) کارآفرین، بازرگان، سرمایهدار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی
ویلیام هنری «بیل» گیتس سوم (به انگلیسی: William Henry "Bill" Gates III) سرشناس به #بیل_گیتس (زاده ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ سیاتل) کارآفرین، بازرگان، سرمایهدار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی است، که در سال ۱۹۷۵ با مشارکت پل آلن، شرکت مایکروسافت را تأسیس نمود. وی هماکنون (۲۰۱۶) با دارایی خالص ۷۷٫۳ میلیارد دلار، بهعنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته میشود. گیتس از ابتدای تأسیس مایکروسافت، تا سال ۲۰۰۰ برای مدت ۲۵ سال، بهعنوان مدیرعامل مایکروسافت فعالیت کرد، همچنین تا سال ۲۰۱۴ در مجموع ۳۹ سال، ریاست هیئت مدیره مایکروسافت را برعهده داشت. وی کماکان با در اختیار داشتن ۸٪ درصد از سهام این شرکت، مالک اکثریت سهام مایکروسافت میباشد
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
🔹 #ششم_آبان 1347 هجری خورشیدی : درگذشت #حسین_یاحقی ، آهنگساز، نوازنده ویولن و کمانچه و رهبر ارکستر
حسین یاحقی، آهنگساز و نوازنده کمانچه و رهبر ارکستربود.وی در سال ۱۲۸۲خورشیدی در تهران زاده شد.او از کودکی آوایی خوش داشت. پیش از رسیدن به سن بلوغ-آهنگهای شبیه خوانی را نزد <میرزا حسین تعزیه گردان> فرا گرفت و چون با موسیقی آشنا شده بود نقش خود را بسیار خوب ایفا میکرد.پس از چندی نزد استاد اسماعیل زاده که استاد کمانچه خواهرش(کشور خانم)معروف به <فرخ لقا>نیز بود به فراگیری موسیقی پرداخت. پس از دو سال ایرج میرزا به منزل اسماعیل زاده آمد و استاد- شاگرد کوچکش را به وی معرفی کرد.ایرج میرزا که مردی با ذوق بود استعداد او را دریافت و وی را تشویق کرد. حسین یاحقی-شانزده سال بیش نداشت که نوای کمانچه اش شنیدنی بود و کلاس مشق برپا میکرد!! افزون بر این ساز به آموختن سازهای سه تار و ویلن پرداخت به گونه ای که ویلن ساز تخصصی وی شد.او در این ساز سبکی تازه برای موسیقی ایران به ارمغان آورد. او در هنرستان< هنرهای زیبا >نیز به آموزش ویلن پرداخت اما هرگز کمانچه را کنار نگذاشت. در این هنگام با استاد صبا دوستی پیدا کردو صبا اورا تشویق کرد که نت بیاموزدو خود آموزش وی را بر دوش گرفت.این کار در پیشرفت یاحقی تاثیر فراوان داشت. استاد حسین یاحقی بیش از پانصد آهنگ و پیش درآمد و رنگ و ترانه ساخته که از بهترین آثار هنر موسیقی کلاسیک ایران بشمار میرود.(برق غم)-(جوانی)-(بی خبر)و (گل مستان) برخی از ساخته های ایشان است. یاحقی همه ی زندگی اش را با موسیقی گذراند.وی مردی فروتن و خوشرو و به دور از خودپسندی بود.او چون پدری مهربان زندگی اش را صرف تربیت شاگردانش نمود تا فرهنگ صوتی ایران زمین آسیب پذیر نواهای بیگانه نشود. از شاگردان ممتاز وی<پرویز یاحقی>بود که خواهرزاده اش بود و در موسیقی ذوقی سرشار داشت.او ویلن را به سبک دایی اش شیرین و ممتاز می نواخت. استاد حسین یاحقی- پس از عمری تلاش و خدمت به موسیقی-در ششم آبان ماه ۱۳۴۷چشم از جهان فرو بست.اما طنین روح نواز و نواهای ماندگارش هیچگاه از صفحه روزگار پاک نخواهد شد.پرویز یاحقی (صدیقی پارسی) خواهرزاده او بود که به احترام او با نام یاحقی به فعالیت هنری میپرداخت
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
🔹 #ششم_آبان 1335 هجری خورشیدی : تولد محموداحمدینژاد، سیاستمدار و ششمین رئیسجمهور ایران
#محمود_احمدی_نژاد سیاستمدار ایرانی است که ششمین رئیسجمهور ایران از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲ بود. وی همچنین از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ اولین استاندار اردبیل و از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ شهردار تهران بود. او هماکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشیاردانشگاه علم و صنعت ایران است. او در آرادان گرمسار در استان سمنان به دنیا آمد و در یک سالگی به همراه خانواده به تهران مهاجرت کرد. در سال ۱۳۵۴ برای تحصیل در مهندسی راه و ساختمان وارد دانشگاه علم و صنعت ایران شد. پس از انقلاب ۱۳۵۷، به عنوان نماینده علم و صنعت در جلسات انجمنهای اسلامی دانشگاهها شرکت میکرد. احمدینژاد تحصیلات خود را در این دانشگاه تا اخذ دکترای مهندسی عمران ادامه داد و در ۱۳۶۸ به عضویت هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران درآمد. در دوران دهه شصت فرمانداری ماکو و خوی را بر عهده داشت. در ۱۳۷۲ به عنوان اولین استاندار اردبیل منصوب شد و تا ۱۳۷۶ این سمت را بر عهده داشت. در سال ۱۳۷۹ برای نمایندگی ششمین دوره مجلس شورای اسلامی از تهران نامزد شد که پیروز نشد. در ۱۳۸۲ او به عنوان شهردار تهران برگزیده شد و در این مقام در انتخابات نهم ریاست جمهوری ایران شرکت کرد و در ۳ تیر ۱۳۸۴ در دور دوم از این دوره با کسب ۱۷ میلیون رأی و با ۲۶٪ اختلاف نسبت به رقیب خود اکبر هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری، پیروز شد. احمدینژاد در ۱۳۸۸، در پی انتخاباتی مناقشه برانگیز با ۲۴ میلیون و ۵۹۷ هزار رأی و ۲۹٪ درصد اختلاف نسبت به نامزد بعدی، میر حسین موسوی، پیروز اعلام شد و برای دومین بار به ریاست جمهوری رسید. از جمله اقدامات احمدینژاد در دوره ریاست جمهوری، اجرای طرح تحول اقتصادی بود که طبق آن سوخت سهمیهبندی شد، و همچنین یارانههای سوخت، آب، برق و مواد غذایی تدریجاً حذف به طور نقدی به مردم پرداخت شد. از دیگر اقدامات او پروژه مسکن مهر به منظور خانهدار کردن خانوادههای کم درآمد بود. در دوره ریاست جمهوری او روابط با کشورهای در حال توسعه بر کشورهای توسعه یافته اولویت یافت و برنامه هستهای ایران با وجود فشارهای بینالمللی که منجر به اعمال تحریمهای اقتصادی شورای امنیت، آمریکا و اروپا علیه ایران شد، به پیش برده شد. در ۱۳۹۲، حسن روحانی با وعده بهبود شرایط کشور و تغییر سیاستهای اقتصادی، سیاست خارجی و فرهنگی جانشین احمدینژاد شد
@Roznegaar
بِسم الله الرَّحمنِ الرَّحیم
🔆 سهشنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۸ هجری خورشیدی
🌛الثلاثاء ۳۰ صفر ۱۴۴۱ هجری قمری
🎄 Tuesday 29 October 2019 AD
🔹 ۲۲۳مین روز سال، ۱۴۲روز مانده از سال
🔸 ۳۲مین هفته سال، ۲۱هفته مانده از سال
🌹 امروز متعلق است به :
حضرت امام سجاد علیهالسلام و
حضرت امام محمدباقر علیهالسلام و
حضرت امام جعفرصادق علیهالسلام
📿 اذکار توصیه شده سهشنبه ::
الف) ۹۰۳ مرتبه " یا قابض " بعد از نماز صبح
که موجب "رسیدن به آرزوها" میگردد.
ب ) ۱۰۰ مرتبه :
«یا اَرْحَمَ الرّاحِمین»
«ای مهربانترین مهربانان»
ج ) ۱۰۰۰ مرتبه :
یا الله یا رحمان
#کانال_روزنگار
www.Roznegaar.ir
@Roznegaar
#تقویم_نجومی_اسلامی
✴️ سه شنبه
👈 ۰۷ آبان ۱۳۹۸ ه.ش
👈 ۲۹ اکتبر ۲۰۱۹ م
👈 ۳۰ صفر ۱۴۴۱ ه.ق
✅برای زراعت و کشاورزی.
✅ و درختکاری خوب است.
👶برای زایمان مناسب و نوزاد ان مبارک بردبار راستگو وفادار عالی شان و جلیل القدر است. ان شاءالله.
🤕بیمار امروز نیزشفا می یابد ان شاءالله.
✈️ مسافرت مکروه همراه صدقه باشد.
🔭 احکام و اختیارات نجومی.
✳️کندن چاه و قنات و کانال.
✳️انجام امور کشاورزی خصوصا بذر افشانی.
✳️مداوی چشم و جراحی ان.
✳️مداوای زخم و جراحات.
✳️مرحم گذاشتن بر دمل.
✳️از شیر گرفتن کودک.
✳️استحمام.
✳️اقدامات نظامی علیه دشمن.
💑 امشب
مباشرت مکروه است.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) خوب و باعث ایمنی از بلا است .
💉💉حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن : #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری حکمی ندارد.
✂️ناخن گرفتن
سه شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید برهلاکت خود بترسد .
👕👚دوخت و دوز.
سه شنبه برای بریدن،و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید.
( به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد)
✅ وقت #استخاره در روز سه شنبه: از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
😴😴تعبیر خواب
تعبیر خوابی که شب چهار شنبه دیده شود طبق ایه 1 سوره مبارکه حمد است...
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله رب العالمین..
و مفهوم ان این است که نامه یا حکمی از بزرگی به خواب بیننده برسد که سبب خوشحالی وی گردد.
و یا نعمتی به او برسد که قبل از ان نبوده و خواب بیننده شکر گذار ان نعمت باشد. ان شاءالله. و شما مطلب خود را قیاس کنید.
@taghvimehmsaran
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
«فَإِن كَذَّبُوكَ فَقُل رَّبُّكُمْ ذُو رَحْمَةٍ وَاسِعَةٍ وَلَا يُرَدُّ بَأْسُهُ عَنِ الْقَوْمِ الْمُجْرِمِينَ»
اگر تو را تکذیب کنند (و این حقایق را نپذیرند)، به آنها بگو:
«پروردگار شما، داراى رحمتى گسترده است. امّا مجازات او هم از مجرمان بازگردانده نمىشود. (و اگر ادامه دهید کیفر شما حتمى است)».
#سوره_انعام آیه ۱۴۷
@Roznegaar
❇ #تفسیر_آیه
از آنجا که لجاجت یهود و مشرکان روشن بوده و امکان داشته پافشارى کنند و پیامبر (صلى الله علیه وآله) را تکذیب نمایند، در آیه بعد، خداوند به پیامبرش دستور مىدهد:
اگر تو را تکذیب کنند به آنها بگو: پروردگارتان رحمت وسیع و پهناورى دارد
(فَإِنْ کَذَّبُوکَ فَقُلْ رَبُّکُمْ ذُو رَحْمَة واسِعَة).
و شما را زود مجازات نمى کند بلکه مهلت مىدهد، شاید از اشتباهات خود برگردید، از کرده خود پشیمان شوید و به سوى خدا باز آئید.
ولى اگر از مهلت الهى باز هم سوءاستفاده کنید، و به تهمتهاى نارواى خود ادامه دهید، بدانید کیفر خداوند قطع مجازاتى است، و سرانجام دامان شما را خواهد گرفت; زیرا او از جمعیت مجرمان دفع شدنى نیست (وَ لایُرَدُّ بَأْسُهُ عَنِ الْقَوْمِالْمُجْرِمینَ).
🌼🌼🌼
این آیه به خوبى عظمت تعلیمات قرآن را روشن مىسازد که بعد از شرح این همه خلافکارىهاى یهود و مشرکان، باز آنها را فوراً تهدید به عذاب نمىکند بلکه نخست با تعبیرهاى آکنده از محبت مانند رَبُّکُم (پروردگار شما) ذُو رَحْمَة (صاحب رحمت است) واسِعَة (رحمتش پهناور مى باشد) راه بازگشت را به سوى آنها گشوده، تا اگر کمترین آمادگى براى این موضوع در آنها وجود داشته باشد، تشویق شوند و به سوى حق بازگردند.
اما براى این که رحمت پهناور الهى باعث جرأت، جسارت و طغیان آنان نگردد، و دست از لجاجت بردارند در آخرین جمله آنها را تهدید به مجازات قطعى خدا مىکند.
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۱۴۷ #سوره_انعام
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر آنچه درباره محصولات #تراریخته باید بدانیم !
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
🔹 امروز: سه شنبه #هفتم_آبان 1398 هجری خورشیدی
☀️ رویدادهای مهم امروز در #تقویم_هجری_خورشیدی :
0 ه.ش : آغاز هفته کتاب و کتابخوانی (از 7 تا 13 آبان)
0 ه.ش : روز جهانی بزرگداشت کوروش بزرگ(ذوالقرنین قرآن)(7آبان)
1298 ه.ش : احمدشاه قاجار امروز با جهاز مخصوص سلطنتی وارد انگلستان شد
1298 ه.ش : به مناسبت ورود احمدشاه به لندن، از طرف پادشاه انگلستان میهمانی مجلل و بزرگی داده شد
1301 ه.ش : قوام السلطنه رئیس الوزراء لایحه قانونی محاکمه وزراء را در 131 ماده برای تصویب تقدیم مجلس نمود
1305 ه.ش : ترور نافرجام آیت اله سیدحسن مدرس؛ گلولهای به بازوی راست ایشان اصابت كرد و ضارب گریخت.
1328 ه.ش : بر حسب دعوت استاندار تهران از منتخبین درجه اول و اعضاء نظارت انتخابات مجلس سنا و معاون اول دادستانی استان مرکز جلسه ای برای انتخابات درجه دوم مجلس سنا تشکیل گردید
1334 ه.ش : تصویب قانون مبارزه با کشت خشخاش در مجلس شورای ملی
1340 ه.ش : تولد فاطمه معتمدآریا، بازیگر ایرانی
1346 ه.ش : جنگ دوم صهیونیست ها علیه مسلمانان
1349 ه.ش : صادرات کالاهای صنعتی ایران به لهستان طبق پروتکل جدید به چهار برابر افزایش یافت
1353 ه.ش : کارخانه عظیم سیمان آبیک قزوین آماده بهرهبرداری شد
1356 ه.ش : ارتشبد طوفانیان ضمن تأیید خرید 7 آواکس از آمریکا، پیرامون اختلاس در خرید اسلحه را تکذیب کرد
1357 ه.ش : امام خمینی در پیامی از مردم خواستند نسبت به حمایتهای آمریكا وانگلیس و شوروی از رژیم شاه ترس به خود راه ندهند
1358 ه.ش : تولد مجتبی شیری، بازیکن فوتبال اهل ایران
1358 ه.ش : شهردار نیویورك انجام تظاهرات علیه محمدرضا پهلوی را در این شهر ممنوع اعلام كرد
1359 ه.ش : درگذشت حسینعلی راشد دانشمند و سخنور معاصر
1360 ه.ش : شهادت شهید محمدمهدی رحیمیان
1363 ه.ش : تولد احسان خواجه امیری، خواننده ایرانی
1377 ه.ش : شهادت آیت اله حاج "شیخ مرتضی نجفی بروجردی" در نجف اشرف به دست عوامل رژیم بعث عراق
1382 ه.ش : براثر سقوط یك فروند هواپیمای اف۴ در استان زنجان دو خلبان آن كشته شدند
1390 ه.ش : درگذشت محقق و کتاب شناس فرزانه حجه الاسلام و المسلمین استاد عبداله نورانی
@Roznegaar