انتخاب لوگوی #هواپیمایی_ایران ایر در #سال۲۰۱۳ به عنوان برجستهترین و زیباترین #لوگو در میان تمام شرکتهای مطرح در زمینهی #صنعت_هوانوردی توسط #اسکیفت ، آژانس تخصصی خبر و اطلاعات حمل و نقل.
این انتخاب در شرایطی است که ایران با توجه به تحریمهای ناجوانمردانه بینالمللی با بسیاری از فرودگاههای جهان ارتباط پروازی ندارد.
لوگوی ایران ایر در #سال۱۳۴۰ هجری شمسی توسط #ادوارد_زهرابیان ، معمار ایرانی ارمنی تبار، در حالی که تنها ۲۲ سال داشت طراحی شد. این لوگو نمادی از #هما ، پرندهی اساطیری ایران است که در سرستونهای #تخت_جمشید نیز استفاده شده است.
@Roznegaar
برای علاقمندان به #تصاویر_سهبعدی
نوک بینی خودتون رو به تصویر نزدیک کنید و موبایل رو کم کم از صورتتون دور کنید تا بتونید تصویر مخفی توی عکس رو ببینید!👌
@Roznegaar
#سحابی_جبار ؛ یکی از نزدیکترین زایشگاههای ستارهای است که حدود ۱۳۵۰ سالنوری با زمین فاصله دارد و با چشم غیرمسلح میتوان آن را به شکل لکهای مهآلود تشخیص داد.
#نجوم
@Roznegaar
🔰تضرّع موقع دعا زیباست اما تفکّر در متن دعا، گاهی قیمتش بیشتر است
🔰یکبار از سر کنجکاوی، متن مناجات خصوصی علی(ع) با خدا را مطالعه کنیم
🔻پیام به مناسبت آغاز ماه شعبان
🔸 اساساً دعاها را به چند صورت، میشود خواند؛ یکبار میشود #دعا را بابت مطالعه و «از سر کنجکاوی» خواند، یکبار میشود دعا را «از سر تفکر» خواند و یکبار هم میشود دعا را با حالت تضرّع و گریه خواند.
🔸 وقتی یک #مناجات خصوصی بین امیرالمؤمنین(ع) و خداوند متعال در جایی ثبت شده، واقعاً باید کنجکاوی انسان برانگیخته شود؛ انسان باید سَرک بکشد و ببیند آنجا چه گفتگویی صورت گرفته است؟ فرض کنید شما پشت درِ اتاقی هستید که در آن اتاق، علی(ع) دارد با خدا مناجات میکند و صدای مناجات ایشان بلند است. اگر شما مجاز باشید این صدا را بشنوید، آیا کنجکاو نمیشوید که بفهمید امیرالمؤمنین(ع) چه موضوعاتی را در مناجاتش با خدا مطرح میکند؟
🔸 دعایی که از یک امام به ما میرسد، در واقع عصارۀ ایمان، تقوا و معرفت ایشان است و #مناجات_شعبانیه هم عصارۀ وجود معنوی امیرالمؤمنین(ع) است. فرازهای این دعا خیلی تأملبرانگیز هستند؛ هم میتوانند ما را به فکر وادار کنند و هم اگر کسی اهل فکر باشد، بهترین متن برای تفکر، همین دعاست.
🔸 یکی از با فضیلتترین عبادتها، تفکر است، اما «چگونه فکر کنیم؟» یک راهش این است که متن این دعا را در مقابل خودمان بگذاریم و بعد از اینکه یکبار آن را با ترجمهاش، مطالعه کردیم و با مضامینش آشنا شدیم، برگردیم و یکبار دیگر با «تفکر» با این دعا برخورد کنیم.
🔸 البته تضرّع و گریه در موقع دعاخواندن هم در جای خودش بسیار زیباست اما تفکر هم کم کاری نیست، بلکه گاهی از اوقات ممکن است قیمتش از آن اشکریختن، بالاتر برود. اگر کسی بعد از مطالعه و تفکر، این مناجات به جانش نشست، شروع کند در یک خلوتی بین خودش و خدا، فرازهای این دعا را بهعنوان یک «نجوا» بخواند و مطرح کند؛ اصلاً «مناجات» یعنی درِگوشی سخنگفتن.
👤استاد #علیرضاپناهیان
🔻پیام به مناسبت ماه شعبان - ۹۹.۱.۷
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6039
@Roznegaar
#سبک_زندگی
با خواهرت
😍 شوخی کن، بغلش کن، پشتش باش، حمایتش کن و احترامش رو حفظ کن.
داداشتو
😍 محکم بزن به سَر شونش و بگو مخلصیم، هواشو داشته باش خصوصا وقتی تنهاست و کمک نیاز داره.
مامانتو
😍 کاری کن پیش دوستاش پُزتو بده، کیف کنه از داشتنت، واسش هدیه بخر، ازش بخواه دعات کنه.
باباتو
😍 بغل کن، چاییشو بده دستش، بگو برات از تجربههاش بگه، بشین پای حرفش و خاطرههاش، گاهی هم دستاش رو ببوس.
دوستت
😍 اگه تنهاست، اگه غم داره تو دلش، اگه مشکلی داره، تو هواشو داشته باش و تنهاش نذار...
همسرت
😍 رو بغل کن بهش بگو چقدر دوستش داری، اگه از دستش دلگیری به این فکر کن که اون توی تمام آدمای دنیا تو رو برای ادامه زندگی انتخاب کرده، ازش تشکر کن و بهش وفادار باش.
❤️ باور کنیم
روزی هزار بار میمیره، کسی که فکر میکنه برای کسی مهم نیست.
❤️ هوایِ هم رو داشته باشیم، حتما بهتر میشه.
شاید یه روز دیگه وقت نباشه.
شاید ما نباشیم
شاید اون نباشه
و دیدنش آرزومون بشه
وقت کمه!
@Roznegaar