❤️ الهی اگر مرا به آتش دوزخ ببری به جهنمیها میگویم که تو را دوست میداشتم
📖 فرازی از #مناجات_شعبانیه
@Roznegaar
#احکام_شرعی
🔸 #شک در قرائت
⁉️ اگر هنگام قرائت آیهای در نماز، شک کنم که آیه یا آیات قبل را خواندهام یا خیر یا وقتی انتهای آیه را میخوانم، شک کنم ابتدای آن را خواندهام یا خیر، تکلیف چیست؟
✅ به چنین شکهایی اعتنا نکنید.
@Roznegaar
#یک_دقیقه_کتاب
به فکر امام زمان نیستیم
🔹 میگویید: «العَجَل» یعنی: «تو زود بیا. روی من حساب نکن، شرمنده. من کار و زندگی و درس و مدرسه دارم. آقاجان دنیایی برای من ساخته شده است که شما در آن کنار هستید، من چیزهای واجبتر دارم. مسائل دیگر اوجب است، باید به آنها بپردازم.» به این هم فکر نمیکنیم که اگر حضرت نباشد؛ چه اتفاقی میافتد. آن روایات را هم نشنیدهایم که اگر حجت نباشد، زمین، مردم و اهلش را میبلعد. گویا اینها برای ما نیست! ما باید برویم هابز و کانت و پوپر و هایدِگر و از این مزخرفات بخوانیم.
🔸 دانشجویان عزیز، دینتان میگوید: «اگر کافری دستش تر باشد و با شما دست بدهد، دست شما نجس میشود.» دین شما وقتی جسم کافر را نجس میداند، ببینید تفکراتش میخواهد چه بلایی سر شما بیاورد!
📗برشی از #کتاب_دیجیتال تمدن غرب و فرهنگ یهود
@Roznegaar
🔅#پندانه
✍ منطق ماشیندودی
یکی از دوستان ما که مرد نکتهسنجیست، یک تعبیر بسیار لطیف داشت که اسمش را گذاشته بود: «منطق ماشیندودی».
میگفتیم:
منطق ماشیندودی چیست؟
میگفت:
من یک درسی را از قدیم آموختهام و جامعه را روی منطق ماشیندودی میشناسم.
وقتی بچه بودم، منزلمان شاهعبدالعظیم بود. آن وقتها قطار راهآهن بهصورت امروز نبود. فقط همین قطار تهرانشاهعبدالعظیم بود.
من میدیدم که قطار وقتی در ایستگاه بود، بچهها دورش جمع میشوند و آن را تماشا میکنند و به زبان حال میگویند: «ببین چه موجود عجیبیست!»
معلوم بود که یک احترام و عظمتی برای آن قائل هستند. تا قطار ایستاده بود، با یک نظر تعظیم و تکریم و احترام و اعجاب به او نگاه میکردند.
تا کمکم ساعت حرکت قطار میرسید و قطار راه میافتاد. همین که راه میافتاد، بچهها میدویدند، سنگ برمیداشتند و قطار را مورد حمله قرار میدادند.
من تعجب میکردم که اگر به این قطار باید سنگ زد، چرا وقتی که ایستاده یک ریگ کوچک هم به آن نمیزنند و اگر باید برایش اعجاب قائل بود، اعجاب بیشتر در وقتیست که حرکت میکند.
این معما برایم بود تا وقتی که بزرگ شدم و وارد اجتماع شدم.
دیدم این قانون کلی زندگی بعضی جوامع است که هر کسی و هر چیزی تا وقتی که ساکن است، مورد احترام است. تا ساکت است، مورد تعظیم و تجلیل است.
اما همین که به راه افتاد و یک قدم برداشت، نهتنها کسی کمکش نمیکند، بلکه سنگ است که بهطرف او پرتاب میشود و این نشانه یک جامعه مرده است.
ولی یک جامعه زنده فقط برای کسانی احترام قائل است که متکلم هستند نه ساکت؛ متحرکند نه ساکن؛ باخبرترند نه بیخبرتر.
@Roznegaar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💬 #تحلیل_و_تبیین | مطالبهگری مردم ضامن حفظ محیط زیست است
🔺 گفتوگو با رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست
🔸 در اسناد بالادستی اعم از اصل پنجاهم قانون اساسی، سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب و نهایتاً برنامهی تحولی دولت سیزدهم، بحث حفاظت از محیطزیست پرداخته شده و ما مکلفیم بر اساس آن کارمان را انجام بدهیم و سیاستگذاریها و ریلگذاری سازمان حفاظت محیطزیست کشور بر این اساس باشد.
🔸 ما در برهههای مختلفی شاهد تأکیدهای رهبر انقلاب برای مسئله حفظ محیطزیست بودهایم و از زاویه بیانات ایشان وقتی نگاه میکنیم، مکرر و با کلیدواژههای بهروز نسبت به مسائل محیطزیستی اشاره داشتهاند و تکالیف ما را مشخص کردند.
🔸 یک بحث اساسی دیگر هم که دنبالش کردیم و خوشبختانه حدود دو ماه قبل رونمایی کردیم بحث نقشهی ارزشگذاری محیطزیستی شش تا از استانهای کشور بود؛ که یک بازهی زمانی هجدهماهه یا یک و نیم ساله هم فرصت دادیم که انشاءالله کل کشور تحت پوشش قرار بگیرد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/52208